ιδέα για τα οχυρά

βλέποντας τους κόσμους του gr server και όχι μονο να έχουνε πρόβλημα στον πληθυσμό και άλλες φορες στον εγωισμό μερικών ηγετών στις συμμαχίες μιας και αυτό γίνετε από την πρώτη στιγμή που έχω κάνει εγγραφη σε αυτό το παιχνίδι πολύ παίχτες επιζητούν για χρονια τώρα έναν στρωμένο κόσμο για να μπορούν να παίξουν και να μην δίνουνε παντού χρήματα για πρεμιουμ και για ρούχα και να μην υπάρχει πρόβλημα με τις μετακινείς


το σκεπτικό είναι να έχει μια μάχη οχυρού που θα οργανώνεται από αυτόματο σύστημα σε συγκεκριμένη ώρα ( συνήθως βραδάκια )

στο στην οποια μάχη θα γίνει επιτρεπτό να συμμετέχουν όλοι οι παίχτες από όλους τους κόσμους και να χαρούν όλοι οι παίχτες σε όλους τους κόσμους τις μάχες τις οποιες όλοι μας αγαπάμε


πιθανό πρόβλημα σε αυτό θα είναι οι ικανότητες παράδειγμα ένας παίχτης από τον κόσμο 1 θα έχει παραπάνω ικανότητες από έναν παίχτη που θα είναι σε καινούριο κόσμο αυτό πιστεύω το πρόβλημα μπορούν να το επιλύσουνε οι τεχνική ώστε όλοι να έχουνε ακριβές ικανότητες
 

MeliodaS

Member
δεν καταλαβα τη σκεψη σου προσωπικα....θες να ανοιξει ενας νεος κοσμος με τι ακριβως ?

θες να γινει μια μεταρυθμιση σ εναν νεο κοσμο που καθε μερα θα εχει μια μαχη προγραμματισμενη
σβολια δεν θα υπαρχουν καλως / κακως κ οι παιχτες θα αρχιζουν απο το 1 λβλ ή θα λογκαρουν απο εναν απο τους προυπαρχοντες λογαριασμους που εχουν (ξερω γω με τα καλυτερα ρουχα κ τα μεγαλυτερα λβλ) ?
σετ θα υπαρχουν ?

απο τη στιγμη που λες για κοσμο χωρις σβολια ακουγεται ενδιαφερον παντως αν θες τη γνωμη μου :p :)

αν μπορεις ανελυσε το λιγο περισσοτερο, νομιζω υπαρχουν πολλα νοηματικα κενα στην προταση σου
 
το σκεπτικό είναι να είναι μια προγραμματισμένη μάχη που οι παίχτες θα συμμετέχουν όπως και στις περιπέτειες από όλους τους gr server άρα μιλάμε για ένα καθημερινό war χωρίς ηγέτες και χωρίς καφρικο εγωισμό άρα στην ουσία οι παίχτες που έχουνε επένδυση όλα αυτά τα χρονια σε έναν κόσμο που τώρα είναι έτοιμη να κλείσουνε και βαριούνται να ξεκινήσουνε από την αρχή σε άλλον κόσμο με αυτήν την σκέψη μπορούν να χαρούνε το παιχνίδι όπως και παίχτες που έχουνε ρίξει εξίσου πολλά χρήματα και αναγκάζονται να τα ξανά ρίξουνε σε κάποιον άλλον κόσμο μονο και μονο για το πρόβλημα του πληθυσμού που με αυτήν την ιδέα με κάποιον τρόπο δίνουμε δραστηριότητα σε νεκρούς κόσμους να ξανά αξιοπισουνε οι συμπαίκτες μας τους παίχτες τους
 
πάμε για ανακεφαλαίωση

-Μια μάχη που δεν θα επηράζει καθόλου τις δραστηριότηες τον οχυρών του κάθε κόσμου .

-Μια μάχη προγραμματισμένη από σύστημα χωρίς να ελέγξετε από κάποιον παίχτη.

-χωρίς καινούριο λογαριασμό
.

-χωρίς νέο παίχτη από την αρχή .

-Ο κάθε παίχτης να μπορεί να παίζει με τον παίχτη που έχει στον βασικό του κόσμο .


Με αυτόν τον τρόπο αν οι μάχες δεν πάνε καλά σε κάποιον κόσμο οι συμπαίκτες δεν θα βασίζονται αποκλειστικά και μονο από άλλους παίχτες και ούτε οι επένδυση τους θα έχει πάει στραφεί τόσα χρονια .

Αυτό ισχύ και για αυτούς που δεν έχουνε βάλει φράγκο και έχουνε γίνει καλή με τον ιδρώτα ένα κάποιος έχει αγωνιστή 2 χρονια να είναι ένας αξιόλογος παίχτης και τον τρίτο χρόνο του λες κλίνη ο κόσμος ε με τι κουράγιο να ξανά ξεκινήσει αυτός ο παίχτης .
 

MeliodaS

Member
πολυ ωραια ιδεα...δηλαδη ουσιαστικα ενα συστημα παρομοιο με των περιπετειων λες, που αντι για περιπετεια θα παιζεις μαχη οχυρου

δεν ξερω κατα ποσο βεβαια ειναι εφικτο κατι τετοιο :(
 
εάν θέλετε μπορείτε να συμπληρώσετε επιπλέον λύσης σε πιθανά προβλήματα οι και βελτίωση τις ιδέας ώστε το προσωπικό να παρουσίαση στην εταιρία μια καλή πρόταση
 

nionio7s

New Member
Πολύ καλή ιδέα. Θα συμφωνήσω και εγώ. Αλλά......... όπως είπε και ο meliodas παραπάνω δεν ξέρω κατά ποσό είναι εφικτό να γίνει κάτι τέτοιο. Βέβαια μπορεί η ομάδα διαχείρισης να κάνει την πρόταση στην εταιρία, και αυτή να μας πει τι πρόβλημα αντιμετωπίζουν έτσι ώστε να βρούμε λύσεις όλοι οι παίχτες του ελληνικού σέρβερ.
 

Anthraxos

The West Team
Μέλος προσωπικού
Δικαστής
Δικαστής
Καλή σαν ιδέα, δύσκολο να πραγματοποιηθεί, εώς απίθανο.

Αρχικά αν μιλάμε για ενα στυλ περιπέτειας που θα μπορούσε καθημερινά σε τυχαίες ώρες να παίξεις σε ένα οχυρό σαν το Awesomia δεν θα είχε κανένα αποτελέσμα. Υπάρχει κάποιο σενάριο που θα μαζευτουύν 100 άτομα στις 3 το μεσημέρι ? Οχι.
Άρα το στυλ περιπέτειας είναι κάπως ανούσιο αφού δεν πρόκειται να μαζευτεί ποτέ ο απαιτούμενος αριθμός ατόμων για να ξεκινήσει η μάχη οχυρού.

Τώρα όσο αφορά την δικιά σου ιδέα, κάτι τέτοιο θα παίρνει μορφή μόνο τις βραδυνές ώρες που εκεί υπάρχει μεγαλύτερη κίνηση στις μάχες. Αν η μάχη έμπαινε από το σύστημα τότε θα μιλούσαμε για κάθε ΠΣΚ , για να μην μπλέξουμε τις καθημερινές συμμαχικές μάχες με αυτές από το σύστημα.
Οπότε δεν μιλάμε για κάτι πολύ σταθερό και σίγουρα οι 1-2 μάχες την εβδομάδα για αυτούς που παίζουν σε πιο ανενεργούς κόσμους δεν τους βοηθάει ιδιαίτερα, μην πω καθόλου.

Εν συνεχεία, εγώ θα πήγαινα την ιδέα σου ένα βήμα παρακάτω και θα σκεφτόμουν ένα μικρό οχυρό που θα αποτελείται από 20-50 άτομα ( 25 vs 25 ) και να είναι στην ουσία μια μάχη οχυρού σε ένα μικρότερο οχυρό και με λιγότερο απαιτούμενο αριθμό ατόμων.
Αυτό το σενάριο θα έλεγα ότι είναι πιο εφικτό, γιατί έχει ξαναγίνει και ονομάζεται " Περιπέτεια ".
Επιπλέον όπως το σκέφτομαι γεννάει και νέους διαγωνισμούς κλπ άλλα πραγματάκια που τώρα δεν είναι εφικτά.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Belle Bernice

Well-Known Member
Μέλος προσωπικού
Social Media Moderator
Ας μην ξεφεύγουμε όμως από το θέμα του ποστ :)
Και να προσθέσω ότι και εμένα θα μου άρεσε πολύ μια παρόμοια ιδέα, σαν του συμπαίκτη μας @The Magic Killer γιατί πολύ απλά βαριέμαι να ανεβαίνω συνέχεια επίπεδα και να ψάχνω τα ίδια ρούχα σε 10 κόσμους μόνο και μόνο για να παίξω μάχες, ενώ θα μπορούσα να κοιτάω μόνο έναν κόσμο της επιλογής μου. Οπότε και από εμένα είναι ΝΑΙ ;)
Βέβαια αυτό που δεν βαριέμαι, είναι να ανεβαίνω επίπεδα γρήγορα, όπως είχαμε στον speed server :)