ερώτηση για περιπέτειες

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser7159
  • Ημερομηνία έναρξης

DeletedUser7159

Guest
Καλησπέρα,

Τον τελευταίο καιρό έχω αρχίσει και παίζω περιπέτειες και μερικές φορές οι ομάδες ,ως προς τα αντικείμενα που έχει ο καθένας ,δεν είναι ισάξιες.

Παρ'όλα αυτά ,πολλές φορές η ομάδα που κερδίζει με μεγάλη διαφορά πόντων αφήνει στην αντίπαλη ομάδα κάποιους πόντους έτσι ώστε να συμπληρώσουν 21-28 για λίγους περισσότερους πόντους βετεράνου και καρδιές για την εκδήλωση.

Αυτή η πράξη επιδέχεται ποινών στο παιχνίδι?
 

cord

Ex-The West Team
Αν γινεται κατ επαναληψη ναι.
Καλο ειναι να παιζετε σωστα και να μην κανετε κολπα για να ευνοειτε τους αντιπαλους σας.
Αν ομως το κανετε αυτο καμια φορα, καλο ειναι να ρωτατε τους συμπαιχτες σας αν ειναι συμφωνοι.
Αν οχι, τοτε πρεπει να παιζετε σωστα.

Με την ευκαιρια αυτη να αναφερουμε μερικα πραγματα για τις περιπετειες.
Δεν υπαρχει ευκολος τροπος να ελεγχουμε τι γινεται σε καθε περιπετεια και σε καθε αναφορα και κατι τετοιο ειναι εξαιρετικα χρονοβορο.
Οταν ομως οταν θα βρουμε καποιον που θα παιζει κατα τον παραπανω τροπο κατ' εξακολουθηση η ποινη θα ειναι μεγαλη.
Αυτο το πραγμα με τις περιπετειες εχει ξεφυγει εντελως.
Τι πρεπει να γινει για να καταλαβετε οτι πρεπει να παιζετε σωστα?

Επισης, εχουμε αναφορες πως καποιοι παιχτες λενε στα chat των περιπετειων σε συμπαιχτες τους πως ειναι υπερανω των κανονισμων και της ομαδας διαχειρισης.
Οταν θα διαπιστωνουμε μεσω του συστηματος αναφορων προσβολων οτι γινεται κατι τετοιο οι ποινες θα ειναι εξοντωτικες.
Κανεις δεν εχει το δικαιωμα να λεει κατι τετοιο ωστε να παραπλανει αλλους παιχτες.

Εχουμε παρατηρησει πως καποιοι συγκεκριμενοι παιχτες αναφερουν συνεχεια ο ενας τον αλλον για μη σωστο παιξιμο στις περιπετειες οταν και οι δυο παιζουν κατα τον ιδιο ή παρομοιο τροπο.
Σε αυτη την περιπτωση θα λαμβανουν ποινη και οι δυο μεχρι να καταλαβουν οτι πρεπει να παιζουν σωστα.

Παιζετε σωστα και αφηστε τους συμπαιχτες σας να διασκεδασουν με τις περιπετειες, διαφορετικα θα αναλαβει η ομαδα διαχειρισης και οπως αναφεραμε ηδη, επειδη δεν εχουμε την δυνατοτητα να ελεγχουμε τα παντα, μπορει να γινει και καποιο λαθος οποτε μπορει να την πληρωσει και καποιος που δεν φταιει μεν αλλά εχει βαλει το χερακι του για να φτασουμε σε αυτο το σημειο δε.

Ποινες που εχουν να κανουν με περιπετειες επιβαλονται σχετικα σπανια αλλά οταν επιβαλονται ειναι μεγαλες και δεν επιδεχονται καμιας εφεσης.
Γι αυτο καλο ειναι να ειστε ολοι πολυ προσεκτικοι γιατι ακομη και εν μεσω καποιας εκδηλωσης οι ποινες δεν μειωνονται ουτε αφαιρουνται!

edit > Τελος, να προσθεσουμε πως ενας νεος κανονισμος που αφορα τις Περιπετειες επεξεργαζεται απο τις ομαδες διαχειρισης ολων των χωρων και συντομα θα ενσωματωθει στο παιχνιδι και στη λιστα των κανονισμων (θα υπαρξει σχετικη ανακοινωση). Αυτος, εχει να κανει με παιχτες που εχουν χαρακτηρες με διαφορετικη ονομασια σε καθε κοσμο και μπαινουν με τον καθεναν στις περιπετειες ωστε να ευνοουν τους αλλους τους χαρακτηρες. Και εδω, η ποινη θα ειναι με διαβαθμισεις, για παραδειγμα 3 μερες αποκλεισμος την πρωτη φορα σε ολους τους χαρακτηρες, 10 μερες την δευτερη σε ολους τους χαρακτηρες και την τριτη μονιμος σε ολους τους χαρακτηρες!
 
Τελευταία επεξεργασία:

DeletedUser6978

Guest
"Σωστό" παίξιμο

Το σωστό παίξιμο είναι πολύ σχετικό. Δεν λέω άλλα γιατί θα ανοίξουμε μεγάλη κουβέντα και δεν γουστάρω να μάθω μαθηματικά στις... κότες.
Αυτό που πρέπει να κάνετε εσεις Γιώργο είναι να αλλάξει το συστημα που φτιάχνει τις ομάδες. Δεν γίνεται να μετράει μόνο το λέβελ. Και επίσης προτείνω να μπει όριο κάποιο λέβελ για να παίξει κάποιος περιπέτεια. Π.χ. από 40 λέβελ και άνω. Ετσι θα είναι πιο δυσκολο να φτιάχνουν μποτάκια.
 

DeletedUser7250

Guest
Πόσο κάνει 1+1;;; κοκοκοκοκο πουλ πουλ

Ευτυχώς που βρισκόμαστε ανάμεσα σε πανεπιστήμονες που στέλνουν τον Hawkings να τους πάρει καφέ κοκοκοκοκοκοκο

ΥΓ: Παρακαλώ τους διαχειριστές να εισηγηθούν τη μετονομασία του παιχνιδιού από 'the-west' σε 'the-CERN'

κοκοκοκοκοκο
 

DeletedUser7250

Guest
Υπάρχουν 10 κατηγορίες ανθρώπων. Αυτοί που ξέρουν δυαδικό και αυτοί που δεν ξέρουν.

κοκοκοκοκοκοκο πουλ πουλ κοκοκοκοκοκο
 

DeletedUser6978

Guest
Μονο που το παιχνίδι δεν είναι μαθηματικά. Ούτε η συμπεριφορά του ενός παίκτη προς τον άλλο μετριέται με αριθμούς. Και για όσους προσπαθούν να εξηγήσουν τα πάντα με τα μαθηματικά τους αφιερώνω αυτό: Purus Mathematicus,purus asinus. :lf
 

DeletedUser7250

Guest
Αν είναι πανεπιστημιακός ο άνθρωπος φαίνεται λέμε! κοκοκοκοκοκοκο
 

DeletedUser

Guest
Το σημαντικότερο πρόβλημα στις περιπέτειες για μένα είναι το πλεονέκτημα που έχει η κόκκινη ομάδα παίζοντας πρώτη ΠΑΝΤΑ σε κάθε γύρο. Σε μια περιπέτειεα ανάμεσα σε 2 ισάξιες ομάδες θα νικήσουν οι κόκκινοι.
Όσο για το θέμα που προέκυψε... παίζω πάντα για την νίκη. Αρκετές φορές έχω πλεονέκτημα λογω του ότι ειμαι κόκκινος ή λόγω του ότι η μοιρασιά των ομάδων με ευνοεί έχοντας δυνατούς συμπαίχτες. Σε κάποιες περιπτώσεις έχοντας εξασφαλίσει την νίκη , αφήνουμε καποιο κτίριο ώστε να παρουν και οι αντίπαλοι τουλάχιστον 150 πόντους βετεράνου. Ειναι το λιγοτερο που μπορω να κανω ώστε να παρουν ποντους και να αγορασουν θηκες απο το Shop, να μην ενα χαμένο 10λεπτο γι αυτους. Με αυτο τον τροπο προοδεύουμε όλοι και όχι μονο οι δυνατοι παίχτες. Η κινηση αυτη γίνεται ως ένδειξη σεβασμου στον αντίπαλο. Δεν υπάρχει σκοπιμότητα, γίνεται έπειτα απο συνεννόηση με την ομάδα και δεν ειναι υποχρεωτικό βέβαια.
Διαπίστωσα ότι εμφανιστηκαν καποιοι νέοι παιχτες στις περιπετειες (απ οπου προέκυψε και το θέμα..) οι οποιοι έχουν την απαιτηση να μην δινουμε κανενα ποντο στον αντίπαλο.
Προσωπικά πιστευω οτι δεν υπαρχει λογος να εξαντλησεις την αυστηροτητα σου παιζοντας απολύτως κυριαρχικά και να μην δινεις καθόλου ποντους στον αντιπαλο οταν εχεις ευνοηθεί απο το συστημα.
Στο εξής δεν θα το θεωρω δεδομένο και θα συνεννοούμαι με τους συμπαίχτες μου εξαρχής. Λυπάμαι τους μικρόψυχους που δεν δίνουν "ούτε νερό του Αγγέλου τους". Η αλήθεια ειναι οτι στις περιπέτειες έδειξαν πολλοί το ποιόν τους..
 

DeletedUser6978

Guest
Συμφωνώ απόλυτα Ennio. Ασε που αν καθιερωθεί να μην αφήνεις πόντους σε εμφανώς ασθενέστερες ομάδες τότε θα γίνουν σύστημα οι αποχωρήσεις πριν την έναρξη με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να παίξουμε.
 

DeletedUser7250

Guest
Συμφωνώ απόλυτα Ennio. Ασε που αν καθιερωθεί να μην αφήνεις πόντους σε εμφανώς ασθενέστερες ομάδες τότε θα γίνουν σύστημα οι αποχωρήσεις πριν την έναρξη με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να παίξουμε.

Ουδέν κακόν αμιγές καλού.
 

DeletedUser6978

Guest
Προς εταιρία: Είναι αστείο αυτό που γίνεται στις περιπέτειες. Επιτρέπετε να χαλάνε το παιχνίδι εις βάρος άλλων παικτών κάποιοι μπαγλαμάδες (sic). Βάλτε όριο συμμετοχής βάση λέβελ (30 νομίζω ειναι αρκετά) να τελειώνουμε.
 

DeletedUser3871

Guest
Παράπονο

Καλησπέρα σας Κυριοι..
Το δικο μου παραπονο απο τις περιπετεις ειναι οτι εχω ανοιξει καπου στις 20 θηκες και στις 20 αυτες θηκες εχω βρει μονο ωθηση τυχης- δολλαριων κτλ.Ολοι μου λενε οτι ειναι θεμα τυχης αλλα μαλλον ο παιχτης μου στερεψε απο δαυτη!!Μαλλον πρεπει να τον παω για ευχελαιο!! :) :) :)
 

cord

Ex-The West Team
Μετα απο αρκετους και εξαντλητικους ελεγχους που καναμε διαπιστωσαμε πως καποιοι παιχτες δεν ελαβαν υποψη τα οσα αναφεραμε για το οτι πρεπει να παιζουν σωστα και να μην κανουν "αλχημειες" στο παιχνιδι, ειτε με διαφορετικα ομοματα χαρακτηρων που εχουν σε διαφορετικους κοσμους, ειτε με εναλλαγη των ip τους σε συνεχομενες συνδεσεις κτλ.
Το να πιστευει κανεις πως μπορει να ξεγελασει την ομαδα διαχειρισης ειναι απαραδεκτο. Επισης, κανοντας τετοιες ενεργειες, θα πρεπει να γνωριζετε οτι διακινδυνευετε να χασετε γυρους στις εκδηλωσεις και να μην αποκτησετε τις σχετικες ανταμοιβες, αυτο ειναι ευθυνη των παιχτων και σε καμια περιπτωση της ομαδας διαχειρισης!
 

DeletedUser280

Guest
Καλησπέρα κι από μένα.

1 χρόνο μετά το τελευταίο ποστ του Cord.

Μπήκα στις περιπέτειες σε σχετικά πολύ μικρό λέβελ. περίπου 25 αν θυμάμαι καλά.
Όλοι καταλαβαίνετε ότι η μόνη συνεισφορά στην ομάδα σου όταν είσαι τοσο μικρούλης ακόμα, δεν μπορει παρα να είναι η κατάληψη ή η ανακατάληψη των 3 κτιρίων.

Μέχρι εδώ καλά.

Το πρόβλημα εντοπίζεται στη συμπεριφορά ορισμένων παικτών με μαξαρισμένο ή σχεδον μαξαρισμένο λέβελ, προς αυτούς που είναι πολύ χαμηλότερο επίπεδο. Λέω ορισμένων, επειδη εχω διαπιστώσει ότι η πλειοψηφια των παικτών βοηθάει αρκετά τους νέους να μάθουν να παίζουν. Τι γίνεται τώρα με την μειοψηφία; Συμπεριφορές τύπου είσαι noobas και ρε δειτε τον nooba τι κάνει, ή ρε μην ξαναμπεις εδώ είναι απαράδεκτες. Παραδέχομαι ότι την πρώτη φορά που το έκαναν σε μένα, αντέδρασα πάρα πολύ άσχημα, τους έβρισα, πήρα το ban μου, δικαιως, έβαλα μυαλό, δεν ξαναέβρισα. Απλά μπαίνω κι όταν μου φέρονται αναλόγως δεν δίνω σημασία. Το κακό όμως συνεχίζεται για τους υπόλοιπους μικρούς παίκτες. Σε συνομιλίες που είχα με διάφορα άτομ, όταν τους ρώτησα για ποιο λόγο δεν παίζουν περιπέτειες η απάντηση ήταν πάντα η ίδια, Δεν μπαίνω γιατί δεν ξέρω να παίζω και με κοροιδεύουν. Κάπου εκεί κατάλαβα και το λόγο που στις περιπέτειες βλέπω συνέχεια τα ίδια κ τα ίδια 20 άτομα.

Και καλά ρε παιδιά εμένα δεν με νοιάζει, πάτησα τα 30, δεν θα κάτσω να σκάσω, αλλά τι γίνεται με αλλα παιδιά πολύ μικρότερης ηλικίας που γίνονται στόχοι τέτοιας συμπεριφοράς. Και ποιος δίνει το δικαιωμα σε μια μεριδα ατόμων να θεωρούν τις περιπέτειες τσιφλίκι τους;

Δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει, αλλά είναι κρίμα τα μικρότερα λέβελ και δη τα μικρότερα σε ηλικία μέλη της κοινότητας μας να αντιμετωπίζονται κατά αυτόν τον τρόπο. Ειλικρινά με ορισμένα άτομα έφριξα όταν κατάλαβα ότι τους είχε δημιουργηθεί ψυχολογικό πρόβλημα κατωτερότητας.

Επιτέλους ελευθερώστε τις περιπέτειες από τους καπεταναίους...

Συγνώμη αν σας κούρασα.
 

DeletedUser4530

Guest
παντου υπαρχουν καλοι και κακοι. το θεμα ειναι αν μπορουν να απομονωθουνε περιπτωσεις η και ατομα με κακες συμπεριφορες. αν οχι απλα αγνοηστε τους και καντε αυτο που νομιζετε εσεις καλυτερο. φυσικα το να ρωτησεις να μαθεις το πως να βελτιωθεις ειναι καλο και υπαρχουν παικτες που βοηθανε σε αυτο.
ειμαστε εδω για να παιξει ο καθενας το παιχνιδι που του αρεσει. φαινεται οτι σε μερικους αυτο που αρεσει ειναι περισσοτερο να προσβαλουν αλλους παρα να τους βελτιωσουν.
συνεχιστε το παιχνιδι....
 
Κορυφή