απάντηση σε μερικούς αφελείς

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser317
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser317

Guest
Η DMU εχει καταφερει με κατασκοπους,αδμινς.ζαβολιες.δολοπλοκειες και αλλα να καταστρεψει το παιχνιδι...




Εχετε ξεφτιλισει καθε οριο αξιοπρεπειας,σεβασμου και εχετε κανει το παιχνιδι αηδιαστικο!Επρεπε να ντρεπεστε που υπαρχετε.


Εχετε παιδια;;;Τετοια τους μαθαινετε να κανουν;;Πως εισαστε στην πραγματικη σας,ζωη;;Σιγουρα χειροτερα.



Θελω να ρωτησω τους αντμιν που δεν ειναι επηρεασμενος απο DMU (ΚΑΝΕΝΑΣ) αν υπαρχουν ηθικοι νομοι στο παιχνιδι.














Να ξερετε,τα μπουμεραγκ επιστρεφουν.



Επειδή βλέπω ότι μερικοί έχουν χάσει λίγο την μπάλα και έχουν μπερδέψει την πραγματικότητα με το φανταστικό κόσμο που ζουν θα ήθελα να κάνω μία τοποθέτηση. Όχι γι αυτούς που καταλαβαίνουν αλλά για τους περιορισμένης ευθύνης.

Και αρχίζω και απαντώ:

Μιλάς για κατασκόπους. Το ότι σε βρήκαν μικρό και σε δουλέυουν 2-3 τσακαλάκια δεν μπορείς να χαρακτηρίζεις μία συμμαχία και ένα σύνολο 200 παικτών ως ανάξιους αξιοπρέπειας και σεβασμού.

Μιλάς για ζαβολιές και δολοπλοκίες. Για πες μας και εμάς περι τίνος πρόκειτε για να μάθω και εγώ ο αδαής (ένας εκ των 3 ηγετών της DMU) τι παίζετε στην συμμαχία μου γιατί μάλλον και εγώ ζω αλλού.

Λες ότι έχω(το παίρνω σαν προσωπική επίθεση) ξεφτιλήσει κάθε όριο αξιοπρέπειας και σεβασμού και ότι έχουμε κάνει το παιχνίδι αηδιαστικό. Για το αν έχω αξιοπρέπεια και αν σέβομαι τους αντιπάλους νομίζω ότι δεν χρειάζετε να αποδείξω κάτι γι αυτό. Αν μπορείς να τεκμηριώσεις αυτό που λές περιμένω να το συζητήσουμε. Αν όχι σε παρακαλώ πολύ να μην ξαναφερθείς στην DMU.

Μιλάς για τα παιδιά μας τις οικογενειές μας και την προσωπική μας ζωή.
Με ξέρεις ρε μεγάλε από χθες για να μιλάς για την οικογένεια μου τα παιδιά και την ζωή μου; ΟΧΙ! Οπότε τουμπεκιάσου και μην ξαναμιλάς για μας!

Μιλάς για admins αν υπάρχουν νόμοι στο game και όπως λες δεν πιστέυεις ότι υπάρχει κάποιος που δεν επηρεάζετε από την DMU.
1o H DMU δεν έχει admin στο game. Ο μεγαλύτερος αντιπαλός μας έχει(και κάνει πάρα πολύ καλά την δουλειά του.
2ο Θεωρώ ηθικούς αυτουργούς τους admins για όλο το μπάχαλο που επικρατεί όσον αφορά την σπίλωση του ονόματος της DMU γιατί ενώ θίγονται ως υποχείρια της DMU δεν βγαίνουν να το διαψέυσουν.

Μετά τιμής
Εκ της διοίκησης της DMU
psykoman

υ.γ. Τα παραπάνω γραφόμενα είναι προσωπικές απόψεις και δεν αφορούν το σύνολο της DMU
 

DeletedUser

Guest
θα συμφωνησω με τον συναδελφο κ μεντορα μου πολλα λογια κ τπτ απο αποδειξεις! δεν φταιμε εμεις που εσεις ειστε βαθια νυχτωμενοι κ δεν ξερετε που παν τα 4,! για στο στομα σου psykoman +10 απο εμενα σε οσα ειπες



Μετά τιμής
Εκ της διοίκησης της DMU
Serra
 

DeletedUser

Guest
το ότι έκλεισε ένα θέμα σημαίνει ότι δεν ανοίγει άλλο...τέλος.
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή