Ανακοίνωση ανακοινωση για πολλαπλους λογαριασμους

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser315
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser315

Guest
Η κατάσταση με τους πολλαπλούς λογαριασμούς που υπάρχει ειναι τραγική.
Καθημερινά μπορεί να δίνονται σε μεσο ορο περιπου 40 ban γι αυτο το πράγμα και αυτο οχι μονο απο καταγγελιες αλλων χρηστων αλλα και με random search που κανουν οι διαχειριστες.

Αποφασίστηκε απ την ομαδα διαχείρισης να ληφθούν τα κατάλληλα μετρα για να περιοριστεί αυτη η κατάσταση οσο το δυνατόν περισσότερο.

Ετσι βγάζοντας ανακοίνωση δίνουμε διορία μια εβδομάδα μεχρι δηλαδή την αλλη Τετάρτη 8 Σεπτεμβριου, 12:00' να διαγράφουν οι περιττοί λογαριασμοί απο όσους διαθέτουν.
Για να διαγράψετε εναν λογαριασμό πηγαίνετε:
Ρυθμίσεις > Λογαριασμός > Διαγραφή λογαριασμού (μεσα σπο το παιχνιδι)

Για οσους δεν συμμορφωθούν και συνεχίσουν να τους έχουν οταν θα ανακαλύπτονται θα δίνεται μόνιμος αποκλεισμός σε ολους τους πολλαπλους χωρις τον 7ημερο προειδοποιητικό αποκλεισμό.

Οταν τελειώσει η διορία θα αρχίσει ενας έλεγχος όλων των παικτών μέσω του πινάκα κατάταξης και θα δίνονται οι τιμωρίες όπου πρέπει.

Θέλουμε να κρατήσουμε το παιχνίδι "καθαρό" και γι αυτο κάνουμε οτι ειναι δυνατόν καλύτερο. Ζητάμε λοιπόν και την δικη σας συμμετοχή.

Οι κανονισμοί ειναι σαφείς, και τα εργαλεία που έχουμε στη διάθεση μας εντοπίζουν τους πολλαπλούς λογαριασμούς με μεγάλη ακρίβεια.
Για αυτο το λογο κάθε ποινη που θα δίνεται θα ειναι κατα 99,999% σωστή.

Συμβουλευτείτε τους κανονισμους εδω

Καλό μήνα σε όλους!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser315

Guest
η προθεσμία για να διαγράφουν οι πολλαπλοί λογαριασμοί έληξε

απο σήμερα θα αρχίσουν συστηματικοί έλεγχοι ανα πόλεις και θα δίνονται μόνιμοι αποκλεισμοί σε όσους έχουν πολλαπλούς.οποτε προλαβαίνετε ακόμα να τους διαγράψετε.

επίσης ζήτω και απ ολους τους παίκτες οταν βλέπουν κάποιον ύποπτο λογαριασμό να τον αναφέρουν στο κέντρο υποστήριξης για να ελέγχετε.

ευχαριστώ
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή