Νέα Έκδοση Χαρακτηριστικα εκδοσης 2.26

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

cord

Ex-The West Team
226_Changelog.png


diorthoseis.png

  • Δεν εξαφανιζονται τα συννεφα του οδηγου
    Μερικές φορές τα σύννεφα δεν έφευγαν σωστά μετά την ολοκλήρωση του οδηγου. Μετά από αυτή τη διόρθωση θα πρέπει να εξαφανιζόνται και να σας παρουσιάζουν διάφορους προορισμούς.

  • Ο χρονος τιμωριας στις Περιπετειες δεν λειτουργουσε σωστα
    Το χρονόμετρο που δίνει στους παίκτες μια ποινή όταν αποχωριύν από τις περιπέτειες νωρίς δεν έκανε σωστά την επαναφορά υπό όλες τις συνθήκες. Αυτό έχει διορθωθεί. Το χρονόμετρο τώρα κάνει σωστή επαναφορά όταν ο παίκτης έχει ολοκληρώσει μια περιπέτεια.

  • Το παράθυρο Chat δεν λειτουργεί σωστά μετά την ολοκλήρωση μιας περιπέτεια
    Μετά την ολοκλήρωση μιας περιπέτειας το παράθυρο Chat σταματουσε να λειτουργεί κανονικά μέχρι την ανανέωση της σελίδας. Αυτό έχει διορθωθεί.

  • Αντικατάσταση ενος σετ με ένα χωρίς όπλο
    Κατά την αντικατάσταση ενος αντικειμενου απο σετ με ενα σετ που δεν περιλαμβανει οπλο οχυρου στη διαχειριση εξοπλισμού, η ενεργεια μπορουσε να σωθει, αλλά ο παίκτης δεν ήταν σε θέση να το εξοπλίσει. Τωρα λειτουργει σωστα.

  • Τα bonus αναβαθμισης δεν προστιθονταν στη διεπαφη
    Οταν οι παχτες εξοπλιζονται με αναβαθμισμενα αντικειμενα, τα bonus δεν προσιθονταν σωστα στα στατιστικα και στις δουλειες. Τωρα θα εμφανιζονται σωστα.

  • Λαθος στατιστικα για αντικειμενα επιπεδου 0
    Μια προσθετη ικανοτητα ή ιδιοτητα φαινοταν στο παραθυρο δεξιοτήτων οταν ενα τετοιο αντικειμενο εξοπλιζοταν. Αυτο εχει διορθωθει τωρα.

  • Το premium εικονιδιο "Καταθεση χρηματων" (στην τραπεζα, διπλα στο εικονιδιο της καταθεσης) αφαιρεθηκε απο κοσμους με μειωμενες επιλογες premium
    Στο παιχνιδι υπαρχει ενα χαρακτηριστικο premium το οποιο επιτρεπει στους παιχτες να μεταφερουν χρηματα στον τραπεζικο τους λογαριασμο. Το χαρακτηριστικο αυτο δεν ειναι ενεργο σε ολους τους κοσμους. Παρολα αυτα υπηρχε σαν επιλογη αλλά δεν λειτουργουσε. Τωρα, εμφανιζεται μονο στους κοσμους οπου ειναι ενεργο.

  • Αντικειμενα χανονταν κατα την μετακινηση σε αλλο κοσμο
    Κατω απο συγκεκριμενες συνθηκες, ηταν δυνατο καποια αναβαθμισμενα αντικειμενα να μην αντιγραφονται κατα τη μετακινηση παιχτη σε αλλο κοσμο. Αυτο το θεμα εχει επιλυθει και ολα τα αντικειμενα μεταφερονται κανονικα κατα τη μετακινηση.

  • Το γιλεκο του Eastwood δεν ηταν ευθυγραμμισμενο στο προφιλ παιχτη
    Το αντικειμενο πηρε την κανονικη του μορφη και τωρα ταιριαζει σωστα.[SPOIL]
    226_eastwoodsvest.png
    [/SPOIL]

char_veltioseis.png

  • Αυτοματη ανανεωση των χαρακτηριστικων premium με bonus μεταλια
    Τα bonus μεταλια που δινουν προσωρινα χαρακτηριστικα premium δινονταν σε ειδικες περιπτωσεις οπως εκδηλωσεις ή στο Λουνα Παρκ. Οταν χρησιμοποιουνταν, γινοταν ενεργοποιηση της αυτοματης ανανεωσης του αντιστοιχου premium. Λογω του οτι δεν περιμενετε να λειτουργουν κατα αυτο τον τροπο τα μεταλια αυτα, αποφασισαμε να αφαιρεσουμε την αυτοματη ανανεωση premium απο ολα τα μεταλια.

  • Δωρεαν τριτη ελευθερη θεση στη Διαχειριση εξοπλισμου
    Καποιοι παιχτες προτειναν οτι θα ηταν καλυτερα αν προσθεταμε αλλη μια θεση για ολους τους παιχτες στη Διαχειριση εξοπλισμου. Συμφωνησαμε, προσθεσαμε αλλη μια και ελπιζουμε αυτο να βοηθησει ολους στο παιχνιδι τους κανοντας τα πραγματα λιγο πιο ευκολα.[SPOIL]
    226_freesetslot.png
    [/SPOIL]
  • Διαχωριστης χιλιαδας στα στατιστικα παιχτων
    Λογω του οτι οι διαχωριστες αυτοι υπαρχουν σε πολλα σημεια του παιχνιδιου αλλά οχι στα στατιστικα και πολλοι παιχτες το ζητησαν, αποφασισαμε να τους προσθεσουμε. Ελπιζουμε αυτο θα κανει τους αριθμους να διαβαζονται πιο ευκολα.[SPOIL]
    226_thousandseparator.png
    [/SPOIL]
  • Νεα καθημερινα καθηκοντα
    Τα καθημερινα καθηκοντα εχουν αυξηθει κατα δτο νεα: "Νικη σε μια Περιπετεια" και "Ολοκληρωμενες δουλειες". Ελεγξτε τα στο παιχνιδι και δειτε πως λειτουργουν![SPOIL]
    226_dailytasks.png
    [/SPOIL]
  • Αφαιρεση σκιας στον αριθμο αποθεματων
    Μετα απο αρκετες γνωμες που λαβαμε για αυτο, αποφασισαμε να αφαιρεσουμε τη σκια αυτη καθως εκανε καποιους αριθμους να διαβαζονται με δυσκολια.[SPOIL]
    226_numbershadows.png
    [/SPOIL]
  • Η ελπιδα πεθαινει τελευταια: Αλλαγη προυποθεσης επιπεδου
    Αποφασισαμε να αυξησουμε το ελαχιστο επιπεδο προσβασης για αυτη τη σειρα αποστολων απο το 100 στο 104.

Η αναβαθμιση σην εκδοση 2.26 ειναι προγραμματισμενη για τις 30 Ιουνιου.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή