Νέα Έκδοση Χαρακτηριστικά έκδοσης 2.35

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

cord

Ex-The West Team
Changelog_2_35.png

Σχεδιάζουμε την αναβάθμιση στην έκδοση 2.35 για τη Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016.
Παρακαλούμε έχετε υπόψη πως η ημερομηνία αυτή καθώς και το
περιέχομενο της αναβάθμισης ενδέχεται να τροποποιηθουν.​

Το Διεθνες Τουρνουα Οχυρων ολοκληρωθηκε. Συγχαίρουμε την Πολωνική ομάδα για τη νίκη της ως πρωτη! Συγχαρητήρια επίσης στην Ουγγαρία και τη Γερμανία για την παρουσία τους ση δεύτεη και τρίτη θεση!
Όλοι οι νικητές θα λάβουν τις ανταμοιβες τους συντομα. Θα υπάρχει επίσης ένα μικρό κατιτις για κάθε συμμετέχοντα, οι οποίοι δυστυχώς δεν προχωρησαν ως τις πρωτες θεσεις, θα προστεθει στα αποθέματα τους στο εγγύς μέλλον.

char_veltioseis.png

Σετ Crow, με δυνατοτητα δημοπρασιας
Ολα τα αντικειμενα απο το σετ Crow της εκδηλωσης του Αγ. Βαλεντινου ειναι τωρα με δυνατοτητα αναβαθμισης και δημοπρασιας

Νεες Ζωνες Χωρων!
Προσθεσαμε εναν αριθμο επιπροσθετων ζωνων χωρων. Θα τις βρειτε συντομα στο UP Shop. Ζωνες απο χωρες οπως, Ιαπωνια, Ισραηλ, Βελγιο, Αυστρια κτλ.

Αλλαγες στις ζωνες χωρων
Ρυθμισαμε λιγο τα στατιστικα των ζωνων χωρων. Τωρα θα ειναι με μπονους ανα επιπεδο και θα μπορουν να χρησιμοποιουνται απο το επιπεδο 1. Τα νεα στατιστικα ειναι:
+0.015 Δυναμη (ανα επιπεδο)
+0.015 Επιδεξιοτητα (ανα επιπεδο)
+0.015 Κινητικοτητα (ανα επιπεδο)
+0.015 Χαρισματικοτητα (ανα επιπεδο)
+0.1 Εμφανιση (ανα επιπεδο)
Οι ζωνες Ομοσπανδιας και Ινδιανου εχουν παρομοιες αλλαγες αλλα διατηρουν την απαιτηση επιπεδου και εχουν επιπροσθετα εναν ποντο μπονους εργασιας.

Προστέθηκε μια υπόδειξη για το πώς να βρείτε τα τρία αυγά
Η σειρα αποστολων για το Πασχα οπου οι παίκτες πρέπει να βρουν τα τρία αυγά για τη Maya προκαλουσε μπερδεμα και αναμπουμπουλα για μερικούς παίκτες. Από τη στιγμή που δεν εχουν ολοκληρωσει τη σειρα "Διασωσω του Σαλουν, μέρος 2" η αποστολη ανοιγε αλλά οχι και οι δοτες. Προσθέσαμε μια υπόδειξη ώστε οι παίκτες ξέρουν πώς να προχωρήσουν.

Δυναμικά χρονοδιαγράμματα αποστολων για τις σειρες του Πασχα
Έχουμε εφαρμόσει ένα νέο τρόπο για να χειριζομαστε τις σειρες αποστολων του Πάσχα. Η έναρξη / λήξη τώρα ρυθμιζεται αυτόματα. Με αυτό τον τρόπο δεν χρειάζεται πλέον να τα ρυθμίζουμε χειροκίνητα αυτά κάθε χρόνο.

- Η αποστολη "Πασχα" απο τη σειρα "Μικροπραγματα" (ID 165) τωρα τρεχει 72 ωρες (3 ημερες) πριν την Κυριακη του Πασχα (μεσανυχτα) εως 96 ωρες (4 ημερες) μετα.
Το νεο χρονοδιαγραμμα του 2016 ειναι:
24.03.2016 στις 00:00 εως 31.03.2016 στις 00:00.

- Η σειρα αποστολων "Πασχα" (κανονικη και επαναληψιμη) τωρα αρχιζει 72 ωρες (3 ημερες) πριν την Κυριακη του Πασχα (μεσανυχτα) και ληγει 432 ωρες (18 ημερες) μετα την Κυριακη του Πασχα.
Το νεο χρονοδιαγραμμα του 2016 ειναι:
24.03.2016 στις 00:00 εως 14.04.2016 στις 00:00.

- Το γκρουπ αποστολων "Βρισκοντας τον κυριο Πασχαλινο Λαλουδακι" τωρα αρχιζει απο την Κυριακη του Πασχα (μεσανυχτα) εως 336 ωρες (14 ημερες) μετα.
Το νεο χρονοδιαγραμμα του 2016 ειναι:
27.03.2016 στις 00:00 εως 10.04.2016 στις 00:00.

Ολοκληρωση επιτευγματος για τον Λαγο του Πασχα
Για την ολοκληρωση του επιτευγματος "Το κρυφτο του Πασχαλινου Λαγου" οι παιχτες επρεπε να φορεσουν τα αντικειμενα απο το σετ του Πασχαλινου Λαγου. Η αποστολη για αυτο, ειναι παλι διαθεσιμη και οι παιχτες θα βρισκουν τα αντικειμενα αυτα στο UP Shop κατα τη διαρκεια του Πασχα με κοστος 10 σβολους/ομολογα το καθενα



diorthoseis.png

Καρυοθραυστης
Λόγω ενός σφάλματος μερικοί παίκτες λαμβαναν εναν δεύτερο καρυοθραύστη κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων αντί για μια ικανοτητα. Θα εκτελέσουμε μια δέσμη ενεργειών μετά την ενημέρωση για να προσθέσουμε αναδρομικά τη χαμενη ικανοτητα για αυτούς τους παίκτες.

Χριστουγεννιατικο καπελο
Ανοιγωντας το Ημερολογιο των Χριστουγεννων τον Ιανουαριο ή αργοτερα, οι παιχτες αντι για ενα μαρμαρο λαμβαναν ενα καπελο. Αυτο διορθωθηκε.

Περισσοτερες ντοματες!
Προηγουμένως δεν ήταν δυνατό να καταναλώσετε περισσότερες από μία φρέσκια σαλάτα ντομάτας. Τώρα μπορείτε να φάτε όσες θέλετε!

Διορθωση οριου δημιουργιων
Θα πρέπει πλέον να μην ειναι δυνατόν να υπερβαίνεται το ανώτατο επίπεδο χειροτεχνίας 700 δημιουργωντας ενα μαγαλο ποσο πρασινων συνταγων ανά παρτίδα χειροτεχνίας ένα μεγάλο ποσό του πράσινου συνταγές.

Ο Romeo είναι τώρα "ανόητος" την ίδια ημερομηνία
Η κανονικη και επαναληψιμη σειρα αποστολων "Ενας ανοητος Romeo" ειναι τωρα προσβασιμες την ιδια ημερομηνια (14.02. 10:00 εως 03.03. 00:00). Η διορθωση εχει γινει ηδη στην εκδοση 2.34.2 αλλα δεν υπαρχει ως ενημερωση.


Ελπίζουμε να σας αρέσουν οι αλλαγές που φερνει η νέα αυτή έκδοση στο παιχνίδι.
 

cord

Ex-The West Team
Ενημερωση:
Λογω ενος λαθους που συνεβη κατα τη σημερινη αναβαθμιση, οι νεες ζωνες χωρων δεν θα βρισκονται στο καταστημα της Union Pacific.
Η παραλαβη απο τον εμπορα του καταστηματος θα γινει στις αρχες της επομενης εβδομαδας καθοτι απαιτειται αναβαθμιση για να εμφανιστουν στο παιχνιδι.
Ευχαριστουμε.
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή