Νέα Έκδοση Χαρακτηριστικά έκδοσης 2.34

  • Δημιουργός θέματος cord
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

cord

Ex-The West Team
Changelog_2_34.png

Σχεδιάζουμε την αναβάθμιση στην έκδοση 2.34 για τη Τρίτη 09 Φεβρουαρίου 2016.
Παρακαλούμε έχετε υπόψη πως η ημερομηνία αυτή καθώς και το
περιέχομενο της αναβάθμισης ενδέχεται να τροποποιηθουν.


char_veltioseis.png

Το σετ του Nicolas είναι με δυνατότητα δημοπρασίας πλέον
- Μπορείτε να πουλήσετε τα αντικείμενα του σετ και είτε να μοιραστείτε τη χαρά είτε να κονομήσετε κανένα φράγκο!

Yage
- Για περιορισμένο χρονικό διάστημα μπορείτε να αγοράζετε από το κατάστημα της Union Pacific ένα αντικείμενο το οποίο σας επιτρέπει να χαμηλώνετε το επίπεδο μονομαχίας σας από το 450 στο 449. Αυτό αφορά το τρέχων επίπεδο μονομαχίας, όχι το συνολικό επίπεδο μονομαχίας xp στη κατάταξη. Το αντικείμενο αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο από χαρακτήρες με επίπεδο μονομαχίας 450!

Προσωρινή σειρά αποστολών
Λόγω των αλλαγών που έχουν γίνει παλιότερα μέσα στο 2015 στη φόρμουλα μονομαχίας, ο Waupee θα προσφέρει σε όλους τους παίκτες τη δυνατότητα να αναδιανείμουν τις ικανότητες τους μονομαχίας μία φορά. Αυτή η σειρά θα παραμείνει ενεργή μέχρι τις 31 Μαρτίου 2016.

Σειρά αποστολών Ο Πυρετός του Χρυσού
- Λόγω του προβλήματος που παρουσίαστηκε με τη σειρά αυτή, ρυθμίσαμε τον δότη και τη σειρά να τρέξουν από τις 14 Φεβρουαρίου, για 30 ημέρες, ώστε να επιτραπεί στους παίχτες να την ολοκληρώσουν. Αυτοί οι χρόνοι θα επανέλθουν στις παλιές αξίες με μια μελλοντική ενημερωμένη έκδοση.

Προσαρμογή τς πιθανότητας πτώσης του τρίτου κλειδιού
- Το τρίτο κειδί μπορούσε να βρεθεί απο τη δουλειά του "Τυμβωρύχου" και του "Πλανόδιου Έμπορου". Η πιθανότητα εύρεσης του από τον "Τυμβωρύχο" ήταν σημαντικά μικρότερη από αυτή του "Πλανόδιου Έμπορου". Αυτό προσαρμόστηκε έτσι ώστε να συμβαδίζει περισσότερο με τον "Πλανόδιο Έμπορο"

Βελτιώσεις στο σύστημα chat
- Εργαστήκαμε πάνω σε διάφορες τεχνικές βελτιώσεις στο σύστημα chat. Τώρα, θα πρέπει να έχει καλύτερη απόδοση και να λειτουργεί καλύτερα, στέλνοντας μηνύματα πιο γρήγορα και πιο αξιόπιστα.

Αποστολές Αγ Βαλεντίνου
- Η αποστολή του Αγίου Βαλεντίνου από το 2015 είναι τώρα επαναλήψιμη και μπορεί να γίνεται κάθε χρόνο. Θα ανοιγει αυτόματα και δεν θα δεσμεύεται πλέον από την εκδήλωση.

Εμφάνιση λάθους στην προσπάθεια να συμμετέχετε σε περιορισμένων δικαιωμάτων μάχη συμμαχίας στην οποία δεν ανήκατε.
- Ένα λανθασμένο μήνυμα της SQL εμφανιζόταν. Αυτό έχει αλλάξει με ένα πιο χρήσιμο μήνυμα.


diorthoseis.png
Διορθώσεις για αρκετές επαναλήψιμες αποστολές
- Λόγω των πρόσφατων προβλημάτων με επαναλήψιμες αποστολές ανακαλύψαμε ότι υπήρχαν πολλά προβλήματα με το πως λειτουργεί το σύστημα αποστολών και το πως είχαν ρυθμιστεί οι αποστολές. Αυτές οι συνθήκες έκαναν αδύνατη την ολοκλήρωση αποστολών ή θα δημιουργόυσαν προβλήματα στο μέλλον.

Πρόβλημα στην αποστολή της Πρωτοχρονιάς
- Υπό ορισμένες συνθήκες ήταν δυνατό να έχει κολλήσει η αποστολή της Πρωτοχρονιάς. Αυτό δεν θα πρέπει πλέον να αποτελέι πρόβλημα.

Ζητήματα για αναβαθμισμένα αντικείμενα
- Ορισμένα αναβαθμισμένα εμφανίζουν λανθασμένες τιμές μετά την αναβάθμιση. Αυτό οφειλόταν σε σφάλμα στρογγυλοποίησης, το οποίο έχει αντιμετωπιστεί.

Η μετακίνηση δεν είναι δυνατή
- Υπό ορισμένες συνθήκες, οι χαρακτήρες δεν ήταν σε θέση να μετακινηθούν από ένα διακομιστή σε άλλον, δεδομένου πως υπήρχε η δυνατότητα αυτή.

Τηλεγραφήματα σε λάθος γλώσσα
- Μερικά από τα τηλεγραφήματα που στέλνονται αυτόματα από το παιχνίδι παρουσιάστηκαν σε λάθος γλώσσα. Αυτό έχει διορθωθεί και τ΄΄ωρα θα πρέπει να είστε σε θέση να κατανοήσετε τι θέλουν από εσάς οι διάφοροι NPC.

Η καμένη καλύβα δεν ήταν διαθέσιμη μετά την 31η Δεκεμβρίου
- Ο δότης αποστολής δεν είχε ρυθμιστεί σωστά και, επομένως, δεν εμφανίζόταν. Αυτό έχει διορθωθεί.

Η συλλογή δολαρίων από την αγορά για σβόλους είναι πλέον δυνατή και πάλι
- Λόγω μιας δυσλειτουγίας που εισήγαγε αλλαγές στο σύστημα της αγοράς αυτό το χαρακτηριστικό δεν λειτουργούσε.

Διορθώθηκε ένα σφάλμα που θα μπορούσε να προκαλέσει πτώση του διακομιστή
- Υπό ορισμένες συνθήκες αυτό το ζήτημα ήταν σε θέση να προκαλέσει παγκόσμια πτώση διακομιστή. Τώρα αυτό έχει διορθωθεί.


Ελπίζουμε ότι σας αρέσουν οι αλλαγές που έχουν γίνει σε αυτή την αναβάθμιση και φυσικά ανυπομονούμε να ακούσουμε τα σχόλιά σας.
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή