Νέα Έκδοση Χαρακτηριστικά έκδοσης 2.30

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

cord

Ex-The West Team
Changelog_2_31.png

Αγαπητή κοινότητα,

Με την αναβαθμιση στην έκδοση 2.31 η εκδήλωση για την Ημέρα των Νεκρών θα ενεργοποιηθεί σε όλους τους διακομιστές. Περιέχει ως επί το πλείστον διορθώσεις σφαλμάτων που αντιμετωπίζαμε. Πρόσφατα αλλάξαμε τις εσωτερικές διαδικασίες ανάπτυξης με νεοαποκτηθέντα εργαλεία περιεχομένου, που μας επιτρέπουν να ρυθμίζουμε πιο εύκολα το περιεχόμενο του παιχνιδιού, όπως αντικειμενα, αποστολές και εκδηλώσεις. Αυτά τέθηκαν σε εφαρμογή για την εφαρμογή νέου περιεχομένου και γρηγορότερης αντίδρασης σε δικά σας σχόλιά από ότι στο παρελθόν. Κατά τη διάρκεια της μετάβασης σε αυτά τα νέα εργαλεία δημιουργήθηκαν κάποιες δυσλειτουργίες στις αποστολές και στη διαχείριση των εκδηλώσεων. Έχουμε δαπανήσει τις τελευταίες μέρες για την επίλυση αυτών των ζητημάτων και θα συνεχίσουμε να το πράττουμε. Θέλουμε να ευχαριστήουμε όλους τους παίκτες μας, οι οποίοι υπέβαλαν αναφορές σφαλμάτων και μας βοήθησαν ξεχωρίζοντας τα θέματα. Αν και είμαστε σίγουροι πως έχουμε διορθώσει τα περισσότερα, μερικά από αυτά τα προβλήματα εξακολουθούν να υπάρχουν και πρέπει να τα εξετάσουμε. Να είστε βέβαιοι ότι εργαζόμαστε σκληρά για την επίλυση όποιων προβλημάτων επηρεάζουν το παιχνίδι σας.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και την υποστήριξή σας!



Ημέρα των νεκρών
dotd2015_002.jpg


Η εκδηλωση για την Ημέρα των νεκρών θα αρχισει την Παρασκευη 6 του μηνος, στις 10:00 το πρωι. Θα διαρκεσει για 18 ημερες, εως τις 24 Νοεμβριου στις 10:00 το πρωι.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης μπορείτε να συλλέξετε λουλούδια που ξεκλειδώνουν ειδικές ανταμοιβές για σας. Για 100 λουλούδια θα ξεκλειδώσετε τη Λοταρια των Νεκρων. Εκει θα υπαρχει ενα παιχνιδι με τραπουλα. Εάν επιλέξετε τη σωστή κάρτα θα έχετε τη δυνατότητα να πάρετε μια ανταμοιβή ή να προχωρήσετε στο επόμενο στάδιο. Προσοχή όμως! Προχωρώντας στο επόμενο στάδιο, σημαίνει ότι θα χάσετε την ανταμοιβή του προηγούμενου σταδίου για την ευκαιρία να πάρετε μια καλύτερη ανταμοιβή στην επόμενη. Προσωπικές και ανταμοιβες κοσμου θα δοθούν για τη συλλογή ένα ορισμένου ποσού λουλουδιών. Γι 'αυτό φροντίστε να συμπληρώνετε τη σειρά εργασιών και ζητηστε βοηθεια και απο τους φίλους σας για να διακοσμήσετε την ταφόπλακα στην επισκόπηση της εκδήλωσης!

dotd2015_001.jpg


Υπάρχουν επίσης τρία νέα σετ. Τα δυο μπορείτε να τα κερδίσετε στο παιχνιδι με τη τραπουλα στη Λοταρια των Νεκρων και το τριτο μπορεί να αποκτηθεί από τα τελευταία στάδια ανταμοιβής των προσωπικων ανταμοιβων της εκδήλωσης.

Τα νεα σετ μπορειτε να τα δειτε εδω


char_veltioseis.png
Νεα σειρα αποστολων: "Αργά τη Νύχτα"
Εμπλακειτε σε μια τρομακτικη αποστολη για να βρειτε τον ανηψιο της Maya στο νεκροταφειο. Ειναι διαθεσιμη για παιχτες επιπεδου 105 και ανω.

Νεα σειρα αποστολων: "Το μονοπάτι των πνευμάτων"
Η νικητήρια αποστολη του Ινδιανικου διαγωνισμου μας ειναι τωρα διαθεσιμη για παιχτες επιπεδου 115 και ανω.

diorthoseis.png
Βιβλιο αποστολων
Υπό ορισμένες συνθήκες, οι παίκτες δεν ήταν σε θέση να χρησιμοποιουν το βιβλιο αποστολων. Εφαρμοσαμε μια προσωρινη λυση την Τριτη στις 3 Νοεμβριου. Μια αλλαγή που χρειάστηκε να γινει ήταν ότι ο αριθμος των αποστολων που μπορουσαν να γινουν αποσδεκτές έπρεπε να μειωθεί στις 30.
Εάν έχετε περισσότερες από 30 αποστολές ενεργές, θα πρέπει να αφαιρέσετε αποστολές (μέχρι να έχετε 29 ενεργές) για να ειστε σε θεση να αποδεχτειτε περισσότερους και πάλι. Ψάχνουμε για μια μακροπρόθεσμη λύση για να είμαστε σε θέση να αυξήσουμε και πάλι το οριο αυτο.

Ενας εφιαλτης της Δυσης
Αναπροσαρμοσαμε τις απαιτήσεις αυτης της επαναληψιμης αποστολης για παίκτες που προσπαθούσαν να την επαναλάβουν για δεύτερη φορά. Οι αλλαγές αυτές θα πρέπει να λύσουν τα προβλήματα για τους περισσότερους παίκτες.
Μπορεί ακόμα να υπάρχουν παίκτες που έχουν προβλήματα, καθως διαφορετικοι παίκτες κολλανε σε διάφορα μέρη της σειρας. Θα το παρακολουθούμε αυτό ωστε να κανουμε τις απαραιτητες τροποποιησεις.

Αποστολες που ξεκινουν νωριτερα απο οτι πρεπει
Λόγω κάποιου προβλήματος με τα εργαλεία περιεχομένου μας όλες οι επαναληψιμες αρχιζαν πολύ νωρίς (στην ίδια ημερομηνία όπως στον beta κοσμο). Αυτό έχει διορθωθει με την αναβαθμιση αυτη.
Οποιαδήποτε επαναλαμβανόμενη αναζήτηση γραμμής που ξεκίνησε πριν από την αμαβαθμιση αυτη θα εξακολουθεί να είναι διαθέσιμη νωρίτερα και ως εκ τούτου δεν θα μπορεί να λειτουργήσει σωστά (π.χ. αντικείμενα που δεν πέφτουν) για επτά ημέρες.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή