Νέα Έκδοση Χαρακτηριστικά έκδοσης 2.146.0401B 1/2

Belle Bernice

Μέλος προσωπικού
Social Media Moderator
new_changelog2_146.0401b_1.2.png
Σήμερα, Πέμπτη 1η Απριλίου 2021 θα πραγματοποιηθεί η αναβάθμιση της έκδοσης 2.146.0401B 1/2. Παρακαλούμε λάβετε υπόψη ότι η ημερομηνία, η ώρα και το περιεχόμενο της ενημέρωσης ενδέχεται να αλλάξουν.

char_veltioseis.png

Επαναστατικές αλλαγές στο παιχνίδι του The West!
Έχετε ακούσει για τους Thunderbirds; Είναι θρυλικά ινδικά υπερφυσικά όντα δύναμης και δύναμης.

Οι Thunderbirds θα φέρουν έναν εντελώς νέο και πρωτοποριακό τρόπο ταξιδιού, μονομαχιών, μαχών οχυρού και περιπετειών στα δυτικά λιβάδια. Όποιος είναι γνώστης των μυστικών τους θα λάβει κυριολεκτικά υπερφυσικές δυνάμεις!

Θα υπάρχουν αντικείμενα Thunderbirds με διαφορετικά μπόνους:
  • Οι Ισχυροί Thunderbirds
    +1.000.000% Ταχήτητα (εάν είναι εξοπλισμένο)
  • Οι Thunderbirds της φυλής Ojibwe
    +100.000 Ζημιά (εάν είναι εξοπλισμένο)
  • Το Thunderbird του λαού Menominee
    Μετά από ένα νοκ-άουτ θα ξυπνάτε πάντα με γεμάτους πόντους υγείας και ενέργεια, και επιπλέον, οι αντίπαλοί σας θα χάνουν πόντους υγείας, μέχρι να φτάσουν 0 πόντους υγείας. Στις μάχες οχυρών και περιπέτειες, όλοι οι αντίπαλοι που σας προκάλεσαν ζημιά θα υποφέρουν από το προηγούμενο αποτέλεσμα. (εάν είναι εξοπλισμένο)
Αυτό είναι καταπληκτικό και πλήρως ισορροπημένο, έτσι δεν είναι;

Πώς να τα αποκτήσετε;
  • Οι Thunderbirds είναι μυστικιστικά και πολύ ευαίσθητα πλάσματα. Θα σας αφήσουν να πλησιάσετε μόνο εάν σας βρουν άξιους για την δύναμή τους.
  • Πρέπει να συμμετάσχετε σε μια σειρά παραδοσιακών ινδιάνικων τελετών για να εμβαθύνετε τη σχέση σας με αυτά τα υπερφυσικά όντα.
Θέλετε να μάθετε περισσότερα;
Όλοι θέλουμε, αλλά αυτές είναι όλες οι πληροφορίες μας.


Ελπίζουμε να απολαύσετε αυτές τις προσεκτικά ισορροπημένες και σίγουρα μόνιμες αλλαγές, που έρχονται ΤΩΡΑ σε όλους τους κόσμους!

Εάν θέλετε να μοιραστείτε τα σχόλιά σας μαζί μας, χρησιμοποιήστε ένα διαφορετικό φόρουμ ή κάτι τέτοιο. Δεν ξέρουμε. Ή ίσως χρησιμοποιήστε αυτό το νήμα.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,
Η Ομάδα Διαχείρισης του The West
 
Κορυφή