Νέα Έκδοση Χαρακτηριστικά έκδοσης 2.134

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

knightmaregr

Well-Known Member
Μέλος προσωπικού
Community Manager

Την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020 θα πραγματοποιηθεί η αναβάθμιση της έκδοσης 2.134. Παρακαλούμε λάβετε υπόψη ότι η ημερομηνία, η ώρα και το περιεχόμενο της ενημέρωσης ενδέχεται να αλλάξουν.Αλλαγές Φόρμουλας των Μαχών Οχυρού
Με βάση τα σχόλια της κοινότητας events.the-west.net και την βοήθεια των παικτών από τους διακομιστές της Πολωνίας, προχωράμε με έναν μικρό αριθμό αλλαγών στην φόρμουλα της μάχης του οχυρού. Οι αλλαγές αυτές έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώσουν την ισορροπία του παιχνιδιού μεταξύ των επιτιθέμενων και των αμυνομένων σε βάθος χρόνου. Ελπίζουμε να προσθέσουμε περισσότερες αλλαγές στο μέλλον καθώς έχουμε περαιτέρω ευκαιρίες για να δοκιμάσουμε πιο εκτεταμένους επανασχεδιασμούς.
  • Ποινές Απόστασης σε Μάχη Οχυρού
    Κατά τη ρίψη της βολής σας, το μπόνους που θα λάβουν οι στόχοι σας στην αμυντική αξία τους θα αυξηθεί.
ΑπόστασηΠρινΜετά
5 πεδία710
10 πεδία1625
15 πεδία2644
  • Μπόνους Κτηρίων Οχυρού
    Όταν στέκεστε σε ένα κτίριο ή κάποιο τείχος του οχυρού, αντί για ένα σταθερό μπόνους θα λάβετε ένα ποσοστό μπόνους που εξαρτάται από την βασική τιμή της Επιθετικής και Αμυντικής αξίας σας.
ΚτήριαΠρινΜετά
Πύργος Επίπεδο 5+28 Επίθεση, +21 Άμυνα, +21 Κατηγορία+35% Επίθεση, +26% Άμυνα, +26% Κατηγορία
Άχτιστο τείχος+3 Επίθεση, +5 Άμυνα+4% Επίθεση, +6% Άμυνα
Σημαία-10 Επίθεση, -10 Άμυνα-25% Επίθεση, -25% Άμυνα

Σημειώστε ότι αυτές οι τιμές αυξάνονται σε σύγκριση με τις τιμές που δοκιμάστηκαν στον events.the-west.net και στους πολωνικούς διακομιστές.

  • Ποινές Σημαίας σε Μάχη Οχυρού
    Οι ποινές της σημαίας ισχύουν ξανά και για τους αμυνόμενους, όπως ίσχυαν πάντα για τους επιτιθέμενους.

Σετ Ινδιάνου
Λάβαμε πολλά αιτήματα για ενημέρωση των παλιών μας σετ. Τα σετ μπόνους και τα μπόνους των αντικειμένων του Σετ Ινδιάνου έχουν ενημερωθεί και από τώρα υπολογίζονται ανά επίπεδο. Ενημερώστε μας για τη γνώμη σας σχετικά με τις αλλαγές και ποιο σετ πιστεύετε πρέπει να ενημερωθεί στη συνέχεια.


Στατιστικά Μάχης Οχυρού
Τα στατιστικά των μαχών οχυρού έδειχναν λανθασμένους αριθμούς λιποθυμιών (KO) κατά τη διάρκεια της μάχης.

Δότης αποστολής Christopher
Έχουμε αλλάξει το avatar του Christopher, καθώς έμοιαζε λίγο σαν ζόμπι.Ελπίζουμε να σας ικανοποιήσουν οι αλλαγές και προσθήκες της αναβάθμισης αυτής.
Ως συνήθως ανυπομονούμε για τα σχόλιά σας!


Με φιλικούς χαιρετισμούς,
Η Ομάδα Διαχείρισης του The West
 

knightmaregr

Well-Known Member
Μέλος προσωπικού
Community Manager
Διορθώθηκε το σφάλμα για την αποστολή "Ώρα για επιστροφή στην πόλη" με ID 3452 της σειράς αποστολών "Ένα Φορτίο από τη Γερμανία", πλέον εμφανίζεται ο δότης της αποστολής στη Κοίτη του Ποταμού.
 

knightmaregr

Well-Known Member
Μέλος προσωπικού
Community Manager
Με την ενημέρωση της νέας έκδοσης, περάστηκαν και νέες αλλαγές στη φόρμουλα για τις Μάχες Οχυρών. Για το λόγο αυτό, δημιουργήθηκε ένα δωράκι το οποίο είστε σε θέση να το λάβετε μία φορά ανά λογαριασμό και ανά κόσμο. Για να το λάβετε, μπορείτε απλά να πατήσετε εδώ.
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.