Νέα Έκδοση Χαρακτηριστικά Έκδοσης 2.199

Belle Bernice

Μέλος προσωπικού
Social Media Moderator
2_199.png


Την Τρίτη 23 Μαΐου 2023 θα πραγματοποιηθεί η αναβάθμιση της έκδοσης 2.199. Παρακαλούμε λάβετε υπόψη ότι η ημερομηνία, η ώρα και το περιεχόμενο της ενημέρωσης ενδέχεται να αλλάξουν.



char_veltioseis.png




  • Αλλαγές κατηγορίας χαρακτήρων
Έχουμε ξεκινήσει αλλαγές στις κατηγορίες χαρακτήρων, το πρώτο μέρος θα εφαρμοστεί σε αυτήν την έκδοση. Να θυμάστε ότι τα παρακάτω μπόνους μπορούν ακόμα να αλλάξουν στις επόμενες εκδόσεις, καθώς επίσης και τα μπόνους για την κατηγορία Στρατιωτών θα αλλάξουν σε επόμενη έκδοση.

Νέα Μπόνους:

ΤυχοδιώκτηςΜονομάχοςΕργάτης
Η πιθανότητα να βρεις ένα προϊόν όταν κάνεις μια δουλειά αυξάνεται κατά 10% (20%)*Η ταχύτητα στον χάρτη αυξάνεται κατά 25% (50%)*Η εμπειρία από δουλειές, μονομαχίες και μάχες οχυρών αυξάνεται κατά 5% (10%)*
Η πιθανότητα να βρεις ένα αντικείμενο σε μια εργασία αυξάνεται κατά 10% (20%)*Το κίνητρο για μονομαχία αυξάνεται γρηγορότερα. Αυξάνεται κατά 40% (80%)Πληρώνεις 2% (4%)* λιγότερο τραπεζικό κόστος.
Η επαναφορά σου ενώ κοιμάσαι αυξάνεται κατά 10% (20%)*Κερδίζεις 15% (30%)* περισσότερα δολάρια σε μια μονομαχία.Όταν κατασκευάζεις κτίρια στην πόλη παίρνεις 5% (10%)* bonus πόντους εργασίας.
Η πιθανότητα να χτυπήσεις όταν κάνεις μια δουλειά μειώνεται κατά 10% (20%)*Σε μάχες οχυρών έχεις πιθανότητα 10% (20%)* να καταφέρεις ένα κρίσιμο χτύπημα. Τα κρίσιμα χτυπήματα αφαιρούν επιπλέον 10% των μέγιστων πόντων υγείας. [όλοι έχουν μια πιθανότητα 2% να καταφέρουν ένα κρίσιμο χτύπημα]Το κίνητρο για την κατασκευή κτιρίων στην πόλη αυξάνεται κατά 10% (20%)* γρηγορότερα.
Μετά από 2 χτυπήματα σε ένα γύρο μίας μάχης οχυρού, έχεις μία πιθανότητα 25% (50%)* να μην υποστείς άλλο χτύπημα για τον υπόλοιπο γύρο.Οι μονομαχίες εναντίον άλλων παικτών χρειάζονται 25% (50%)* λιγότερο χρόνοΣε μάχες οχυρού, η στόχευση και η αποφυγή σου ενισχύονται κατά 15% (30%)*. Εάν η ικανότητα κατασκευής είναι υψηλότερη, αντικαθιστά τις ικανότητες κρύψιμο και στήσιμο παγιδών.
*με την ενεργοποίηση του Premium Bonus Χαρακτήρα

Επίσης τα πρώην μπόνους κατηγορίας χαρακτήρων είναι μία κανονική λειτουργεία του παιχνιδιού αυτή τη στιγμή, που είναι διαθέσιμη σε όλους ανεξάρτητα από την κατηγορία χαρακτήρα τους.
"Τα σκληρά σου ένστικτα μάχης, σου επιτρέπουν να δεις το σύνολο των ικανοτήτων που παίρνουν από τον εξοπλισμό τους οι αντίπαλοι σου και ποιο όπλο χρησιμοποιούν στο μενού Μονομαχία."


  • Νέα σειρά αποστολών
Έχουμε ετοιμάσει μία νέα σειρά αποστολών για τους προχωρημένους παίκτες μας. Επισκεφθείτε τον Wauppe και δείτε τι συνέβη... η ιστορία είναι πραγματικά ενδιαφέρουσα. Η σειρά αποστολών "Η Ιστορία της Nizhoni και του Winston" περιέχει 12 αποστολές και είναι διαθέσιμη για παίκτες που έχουν φτάσει στο επίπεδο 155 και έχουν ολοκληρώσει την σειρά αποστολών "Διάσωση του Σαλούν Μέρος 2". Για την ολοκλήρωση της σειράς αποστολών, θα λάβετε το επίτευγμα "Μια απώλεια που δεν είχε προβλεφθεί".





Ελπίζουμε να σας ικανοποιήσουν οι αλλαγές και προσθήκες της αναβάθμισης αυτής.
Ως συνήθως ανυπομονούμε για τα σχόλιά σας!


Με φιλικούς χαιρετισμούς,
Η Ομάδα Διαχείρισης του The West
 

Belle Bernice

Μέλος προσωπικού
Social Media Moderator
Γεια χαρά Καουμπόηδες και Καουμπόισσες,

Λόγω των σχολίων σας και πολλών άλλων κοινοτήτων για τις επερχόμενες εκδόσεις, αποφασίσαμε να μην εφαρμόσουμε τις προγραμματισμένες αλλαγές στις κατηγορίες χαρακτήρων με την επερχόμενη έκδοση προς το παρόν.
Σίγουρα θα υπάρξουν προσαρμογές στο μέλλον, αλλά θα συζητήσουμε ξανά αυτές τις αλλαγές τότε.

Επιπλέον, θα πρέπει να αναβάλουμε την έκδοση κατά μία ημέρα. Η ενημέρωση θα πραγματοποιηθεί τώρα την Τετάρτη 24 Μαΐου 2023.


Με φιλικούς χαιρετισμούς,
Η Ομάδα Διαχείρισης του The West
 
Κορυφή