Νέα Έκδοση Χαρακτηριστικά Έκδοσης 2.190

Belle Bernice

Μέλος προσωπικού
Social Media Moderator
2_190.png


Την Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2023 θα πραγματοποιηθεί η αναβάθμιση της έκδοσης 2.190. Παρακαλούμε λάβετε υπόψη ότι η ημερομηνία, η ώρα και το περιεχόμενο της ενημέρωσης ενδέχεται να αλλάξουν.char_veltioseis.png

  • Περιγραφή αντικειμένου
Το αντικείμενο "Βιβλίο συνταγών" είχε ξεπερασμένη περιγραφή, η οποία δεν ταίριαζε με το τρέχον περιεχόμενο του προϊόντος. Η περιγραφή άλλαξε σε: "Περιέχει μία συνταγή υψηλού επιπέδου."

  • Προσαρμογή απαίτησης αποστολής
Η αποστολή "Οι καλεσμένοι του Waupee (Πρώτος Χειμώνας)" είχε ως απαίτηση πρόσβασης να συλλέξετε 10 Νιφάδες χιονιού (ID: 52772000). Η απαίτηση αφαιρέθηκε, το οποίο σημαίνει ότι η αποστολή θα είναι διαθέσιμη κάθε χρόνο. Λάβετε υπόψη ότι δεν είναι επαναλήψιμη αποστολή, μπορείτε να την ολοκληρώσετε μόνο μία φορά.

  • Νέα αντικείμενα
Όπως υποσχεθήκαμε, δουλέψατε για την δημιουργία νέων αντικειμένων που σύντομα θα είναι διαθέσιμα στα καταστήματα των πόλεων, καθώς και νέες συλλογές αντικειμένων. Περισσότερες λεπτομέριες θα κοινοποιηθούν στις επόμενες εκδόσεις χαρακτηριστικών μας.diorthoseis.png


  • Λανθασμένη απαίτηση πρόσβασης αποστολής
Η αποστολή "Φυλαγμένο σημείωμα (Μικροπράγματα)" απαιτούσε μέγιστο επίπεδο χαρακτήρα 150. Η απαίτηση έχει αφαιρεθεί, για να επιτραπεί στους παίκτες υψηλού επιπέδου να ολοκληρώσουν την αποστολή.

  • Λανθασμένη ανταμοιβή αποστολής
Η αποστολή "Βράδυ δίπλα στο τζάκι (Πρώτος Χειμώνας)" είχε ως ανταμοιβή αποστολής 3000 Πόντους ενέργειας, η σωστή τιμή πρέπει να είναι 30 Πόντοι ενέργειας και διορθώθηκε.Ελπίζουμε να σας ικανοποιήσουν οι αλλαγές και προσθήκες της αναβάθμισης αυτής.
Ως συνήθως ανυπομονούμε για τα σχόλιά σας!


Με φιλικούς χαιρετισμούς,
Η Ομάδα Διαχείρισης του The West
 
Κορυφή