Το the west φτιάχνει αρχεία στον υπολογιστή μας

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser3876

Guest
Καλησπέρα,
ξύπνησα το πρωί και έβαλα να γίνετε ένα disk exploring, είναι ένα προγραμματάκι το οποίο βρίσκει τα μεγαλύτερα αρχεία και φακέλους στον υπολογιστή σου για να κάνεις χειροκίνητη διαγραφή σε ότι δεν πιάνει η εκκαθάριση δίσκου και μου βρήκε ένα φάκελο 8 GB μέσα στο φάκελο του google chrome (αυτό που χρησιμοποιώ) ο οποίος είχε 2 φακέλους και 2 αρχεία, τα δύο έλεγαν μπροστά gr5.the-west.gr και τα άλλα 2 έλεγαν gr7.the-west.gr.

όσοι χρησιμοποιείτε google chrome τσεκάρετε το γιατί εγώ έπαιζα περίπου ένα χρόνο και έγινε 8 GB άλλοι που παίζουν για πολλά χρόνια μπορεί να έχουν πρόβλημα.

Βήμα 1
windows.gif
+R
ή
Έναρξη-->Εκτέλεση
ή
Ctrl+Alt+Del , (Έναρξη Διαχείρισης Εργασιών), Νέα Εργασία

Βήμα 2
μέσα στο παραθυράκι που άνοιξε γράφουμε %appdata% πατάμε enter

Βήμα 3
Αν βγήκατε σε ένα φάκελο με πολλά αρχεία και άλλους φακέλους πηγαίνετε στον μητρικό φάκελο, ώστε να βγείτε σε ένα φάκελο που θα περιέχει τους φακέλους: Local, Roaming, LocalLow, System
Υπάρχει μία μικρή περίπτωση να βγείτε κατευθείαν

Βήμα 4
Κατευθυνθείτε σε αυτούς τους φακέλους με την σειρά
Local/ Google/ Chrome/ Userdata/ Default/ IndexedDB

παρακαλώ πολύ να μας πει ένας διαχειριστής τι στο καλό είναι αυτά τα αρχεία, γιατί το the-west πρέπει να τα αποθηκεύει κλπ.
 

DeletedUser482

Guest
Πριν σκορπίσετε τον πανικό στο φόρουμ καλό θα ήταν να στείλετε πρώτα αίτηση στην υποστήριξη...
Τα αρχεία αυτά λέγονται "temp" και αποθηκεύονται για λόγους που εξυπηρετούν τον browser σας. Δεν καταγράφουν τίποτα και σίγουρα δεν κατασκοπεύουν ή καταστρέφουν τίποτα από το σύστημά σας.
Αν κάνατε συχνά καθαρισμό των αρχείων temp και των cookies, το μέγεθός τους θα ήταν μόλις μερικά kilobytes και ο browser σας αρκετά ταχύτερος.

Το θέμα απαντήθηκε και κλειδώνει.
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή