Το νέο σύστημα εργασίας

DeletedUser

Guest
Εγώ νομίζω

Εγώ νομίζω ότι με τα items είναι μια χαρά

αλλά και το χρήμα ρέει πιο εύκολα, πολύ πιο εύκολα :w

(κάνε εκτύπωση εφημερίδω 6-7 φορές τα πέρασες τα 100$) :gl
 

DeletedUser2352

Guest
ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
ΤΟ ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ, ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ...
ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ
ΔΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΜΙΑ ΩΡΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΕΝΑ ΠΟΔΟΠΕΔΗ. ΤΩΡΑ ΠΑΡΤΕ ΚΟΣΜΕ.
ΣΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΛΕΟΝ ΧΡΟΝΟ ΟΛΟΙ ΘΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ, ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ 120 LVL. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΑΙΧΤΩΝ? Κ ΜΕΤΑ; ΘΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΜΕ ΤΟΣΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ ΜΕΤΑ;

ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΚΛΕΙΣΙΜΟ...

1ο ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΕ ΤΥΧΗ ΣΑΝ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΑ, ΠΟΙΟ ΦΤΙΑΞΑΝΕ; ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΣΠΑΘΑΚΙ ΤΩΝ 500 ΧΑΑΧΑΧΧΑ ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣ
ΜΕ 8.000+ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ Κ ΚΙΝΙΤΟ 100% Κ ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

2ο ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ, 3 ΩΡΕΣ ΑΠΟ 300$ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΕΡΑΣΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΛΙΠΟΘΥΜΙΑ ΧΑΧΧΑΧΑ ΠΑΝΕ ΤΑ 900$.

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΞΙΝΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ... ΑΣ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΟΥΝ, ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Κ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟΣ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.

ΘΑ ΚΟΛΛΗΣΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ.. ΤΙ ΕΝΝΟΩ... ΣΥΝΤΟΜΑ..
 

DeletedUser5612

Guest
τελικα σας φταινε ολα! εγω προσωπικα ειμαι πολυ ευχαριστημμενος απο το καινουργιο συστημα! απ' ολα δινει! και εσεις που λετε οτι θα τερματιζουν ολοι, επειδη ανοιγουν ολες οι δουλειες..... για να το κανετε αυτο πρεπει να φτασετε 120, αλλα και να φτασετε.....

Ένα πυρωμένο βέλος πετυχαίνει την άμαξά σου. Στη γειτονική πόλη ακούγεται μόνο ένα αχνό *μπουμ*.
Έχασες 2880 πόντους ζωής
Οι πόντοι υγείας σου έχουν πέσει στο 0. Λιποθύμησες και για αυτό δεν μπορείς να πάρεις χρήματα ή πόντους εμπειρίας από αυτήν την δουλειά. Όταν ξυπνάς καταλαβαίνεις πως κατά τη διάρκεια του ατυχήματος έχασες όλα τα χρήματα που είχες μαζί σου. Νοιώθεις τρομερή κούραση και το μόνο που χρειάζεσαι είναι ύπνος.

αρα χαλαρωστε!
 

DeletedUser5084

Guest
Μη βιαστείς να κρίνεις

Το γεγονός ότι το σύστημα άλλαξε, κατά τη γνώμη μου, δε το καθιστά απαράδεκτο. Ενδεχομένως χρειάζεται ένα χρονικό διάστημα προσαρμογής (όπως και σε κάθε σημαντική αλλαγή) για να το κρίνουμε σφαιρικά και αντικειμενικά.

Αν θεωρήσουμε δεδομένο ότι για τους περισσότερους από εμάς, οι μάχες οχυρών είναι ο βασικός λόγος που συνεχίζουμε να παίζουμε West, τότε ίσως να μην είναι και τόσο απαράδεκτη η αναβάθμιση. Αφού πλέον δίνει δυνατότητα στους νέους παίχτες, μια σχετικά σύντομη εξέλιξη και τερματισμό του χαρακτήρα, ώστε να κάνεις reskill και επικεντρωθείς σε μάχες ή μονομαχίες. Επίσης, το 3ο κλειδί πλέον πέφτει πολύ εύκολα σε σχέση με πριν 1 ή 2 χρόνια όπου έκανες και 2 μήνες να το βρεις.

Τα υλικά για το χτίσιμο των οχυρών, προσαρμόστηκαν και αυτά σε «φιλικά» επίπεδα για τους ενδιαφερόμενους. Δεν χρειάζεται να γκρινιάζουμε επειδή κάποιοι έκτισαν με το παλιό σύστημα καταθέτοντας τα άπειρα υλικα, όπως σφυριά, ρολά και βαμβάκια που ήταν απαραίτητα για να κοιμηθείς στους κοιτώνες. Στα επιμέρους δύσκολα υλικά των οχυρών, όπως οι κόρνες, επίσης βλέπουμε μια σημαντική βελτίωση της πιθανότητας εύρεσης τους (η «χρυσή» κόρνα πέφτει με 75% περίπου, δίχως πριμιουμ τύχης). Πάντως, όπως ανακοινώθηκε, η εργασίες με 1000% και άνω πιθανότητα εύρεσης προϊόντος, θα προσαρμοστούν. Προφανώς δεν θα βλέπουμε drops των δώδεκα και δεκατεσσάρων προϊόντων στη συνέχεια.

Το γεγονός ότι οι «παλιοί» δυσκολευτήκαν πολύ σε ορισμένες αποστολές λογω απαιτήσεων λεβελ ή λογω συγκομιδής υλικών ή πακετωθηκαν στο κραφτινγκ με τα άπειρα υλικά που έπρεπε να συλλέξεις, δεν σημαίνει ότι η νέα αναβάθμιση είναι απραδεχτη.

Κατά τη γνώμη μου, αν βγάλουμε τις παρωπίδες, θα δούμε πως η εταιρεία αφουγκράστηκε πολλές από τις επιθυμίες μας και τις έκανε πράξη. Εννοώ των 17εκ παιχτών αν το κόσμο (… λέμε τώρα) και όχι εμάς τους φουκαράδες τους Έλληνες. :w

Σεβαστή η κάθε άποψη. Ο χρόνος θα δείξει… και ας μη βιαστούμε να κρίνουμε τόσο αυστηρά σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Εν κατακλείδι, αυτή η τακτική γρήγορης ολοκλήρωσης των «υποχρεωτικών καθηκόντων» ίσως μας φέρει νέο αίμα στους σερβερς και στα οχυρά. Εξάλλου ποιος διασκεδάζει με ένα παιχνίδι που κάνεις εργασίες και αποστολές επί 1 χρόνο?
 

DeletedUser4530

Guest
δεν ξερω σε αλλες κοινοτητες τι γινεται αλλα στην ελληνικη... για ποιους νεους παικτες μιλαμε;! τι αφουγκραστηκε η εταιρεια; αν αφουγκραζονταν γιατι δεν διορθωνει αυτο που κατα ομολογια σχεδον ολων ειναι το χαλι μαυρο εδω και καιρο με τα οχυρα;! (μιας και αυτα κρατανε παλι κατα γενικη ομολογια τον κοσμο στο παιχνιδι!). εδω για να κρατηθει κοσμος στο παιχνιδι γινονται διαφορα τουρνουα και γεγονοτα (βλεπε διαγωνισμους κτλ) (θετικα βεβαια) και με αποκορυφωμα το τελευταιο που βαλανε για να καλεσουμε φιλους!... δηλαδη απ την μιας διωχνουν κοσμο με τον τροπο τους κι απ την αλλη πετανε ξεροκοματα για να ελθουν νεοι παικτες που για αυτους τροποποιειται το παιχνιδι. και ερωτω! αν (ο καθε) εγω παρατησω το παιχνιδι, τι προσκλησεις θα κανω σε νεους παικτες;! αν εγω το παρατησω διοτι με ξενερωσανε, τι θα κανω διαφημηση η δυσφημηση;!
ποσους νεους παικτες εχετε δει στους κοσμους που παιζετε;!
εδω λεμε για μετακινησεις παικτων σε κοσμους ενεργους εδω και ενα χρονο και υποτιθεται οτι εχουν γινει και πειραματικα με επιτυχια! αφου αφουγκραζεται λοιπον η εταιρεια που ειναι η υλοποιηση των μετακινησεων εδω και ενα χρονο;!
δειτε λιγο τα πραγματα ως εχουν περα απο καθε φαντασια!

το να γινει μια εκδοση που οι χαρακτηρες τα κανουν ολα και συμφερουν, που ειναι η μοναδικοτητα του καθε χαρακτηρα στο παιχνιδι;! που ειναι το επιπεδο δυσκολιας για να καταφερεις κατι; ειναι σαν να παιζεις παιχνιδι στον υπολογιστη φουλ τσιταρισμενο! απλα παιζεις για να φτασεις στο τελος χωρις να καταλαβεις το πως και το γιατι! ποιο ειναι το φοβερο στο παιχνιδι; το να μπορει ενας χαρακτηρας να κανει ευκολα και αβιαστα με το καλημερα εργασιες που πολυ γρηγορα ξεκλειδονονται και σε διαστημα πολυ μικρο τερματιζει;! καποτε για να γραφτει καποιος στον πινακα δοξας (για οσους το θυμουνται ακομα) ηταν κατορθωμα!
τωρα τι ειναι;
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser5084

Guest
Πετάει ο γάιδαρος?

Διάβασα προσεκτικά το ποστ σου και δίχως να θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση, βρίσκω την άποψη σου ελαφρώς εριστική.

θα επισημάνω ορισμένα θεματακια, ξεκινώντας από το γεγονός ότι η άποψη σου για τους Ελληνικούς σερβερς περιορίζεται μοναχά σε έναν, τον Κ5, ο οποίος κατά δική σου αλλά και κοινή ομολογία είναι σχεδόν «νεκρός». Λογικό που δεν βλέπεις νέες εγγραφές παιχτών στον Κ5. Μια τέτοια εγγραφή δεν θα έκανε ούτε φυλακισμένος. :w

Για ποια οχυρά και μάχες να αναφερθούμε στον Κ5? Σαφώς σε Κ1, Κ6, Κ7 και ίσως Κ4 και Κ8, οι οχυρομαχιες αποτελούν (για τους περισσότερους παίχτες) την ουσία της ενασχόλησης τους με το West.

Επίσης, να σε πληροφορήσω πως όποιος έχει ζητήσει από την ομάδα διαχείρισης να συνδιοργανώσει τουρνουά ή event, αυτό κατεστη εφικτό και πραγματοποιήσιμο σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Σχετικά με το θέμα της μετακίνησης παικτών σε άλλους κόσμους, πιο ενεργούς, θα συμφωνήσω πως έχει καθυστερήσει πολύ το όλο εγχείρημα. Ίσως να έδινε μια νέα πνοή στους ενεργούς κόσμους, ίσως και όχι. Αυτό εξαρτάται από το αν ο παίκτης που θα μεταφέρει το χαρακτήρα διατηρεί ήδη ένα χαρακτήρα στο «νέο» προορισμό. Αν υποθέσουμε πως οι ίδιο σχεδόν ι παίχτες παίζουν σε όλους τους κόσμους, αυτό το πλάνο δε πιστεύω να ευοδωσει τελικά.

Ο πίνακας δόξας στον οποίο αναφέρθηκες, δεν σχετίζεται με το βαθμό δυσκολίας του παιχνιδιού, αλλά με τη ταχύτητα εξέλιξης του χαρακτήρα σου με σκοπό το τερματισμό, το οποίο προϋποθέτει φουλ premium και κατανάλωση σβόλων για θήκες, εξοπλισμό, μείωση διαδρομής, αναπλήρωση ενέργειας, κτλ. «Πίνακας κατανάλωσης σβόλων χρυσού» θα έπρεπε να λέγεται… και κατά τη γνώμη μου δεν έχει μεγάλη αξία :p

Όσον αφορά τη μοναδικότητα του κάθε χαρακτήρα, αυτή φανερώνεται κατά κύριο λόγο στις μάχες οχυρών και λιγότερο στις μονομαχίες. Στις εργασίες και στις αποστολές, είναι αμελητέες οι διαφορές των χαρακτήρων και πολύ καλά είναι έτσι σεταρισμενο το παιχνίδι, κατά τη γνώμη μου. Επειδή στο παρελθόν υπήρξαν παίχτες που παράτησαν το παιχνίδι πριν καλά καλά τερματίσουν στο λεβελ 100 (ή 120 στη συνεχεια), η εταιρεία εξελίσσει την διαδικασία τερματισμού χαρακτήρα και ολοκλήρωσης αποστολών με θετικό τρόπο, κάνοντας την ευκολότερη, ώστε ο τερματισμένος παίχτης να επικεντρωθεί με το 100% των δυνάμεων και των πόρων του σε αυτό που αγαπά. Αν αυτό που αγαπά είναι να χτιζει (όπως τα παλικάρια από τη United του Buffalo / εκκλησία level 120!) τότε καλώς το κάνει. Αν θέλει να μαζεύει καλαμπόκια και ζάχαρες επίσης έχει τη δυνατότητα, αλλά όπως καταλαβαίνεις το ατού του παιχνιδιού δεν είναι αυτό.

Σημειωτέων πως παλιά στον Κ1 των ατελείωτων 2ωρων εργασιών, το συντομότερο χρονικό διάστημα που χρειαζόταν ένας χαρακτήρας για να φτάσει 120 λεβελ ήταν περίπου 10 μήνες. Δηλαδή 1 χρόνος υπό κ.σ. Λογικό? Δεν ξέρω… κουραστικό πάντως ήταν σίγουρα!

Η εταιρεία έχει ένα δυνατό όπλο στα χέρια της και αυτό λέγεται «Μάχες οχυρού». Αν θες να σκάβεις και να κτίζεις, σου δίνεται η δυνατότητα και τα εργαλεία να το πράξεις αλλά για πόσο καιρό… σύντομα θα βαρεθείς.

Συνεπώς, ΝΑΙ η εταιρεία αφουγκράζεται τις εξελίξεις, τις επιρροές και τις τάσεις και προσαρμόζει το προϊόν της ανάλογα. Σαφώς και δεν υπάρχει προϊόν/υπηρεσία που να καλύπτει τις ανάγκες όλων μας και μάλιστα στο ακέραιο, αλλά θα φαινόμασταν αγνώμονες αν λέγαμε πως δεν υπάρχει εξέλιξη όλα αυτά τα χρόνια.
 

DeletedUser4530

Guest
δεν ξερω αν ειμαι εριστικος αλλα σε καποια θεματα ειμαι απογοητευμενος και σε καποια αλλα τσαντισμενος.

- δεν εχω παραπονο απο γεγονοτα που πραγματοποιουνται απο τους διαχειρηστες. ισα ισα οπως εγραψα τα βλεπω θετικα και ειναι καλο να γινονται!
- μπορει να παιζω μονο στον 5 αλλα αυτα που λεω ειναι μεσα απο κουβεντες που εχουν γινει κατα καιρους εδω στο φορουμ και στον 5 κοσμο απο παικτες που παιζουν αυτοι σε αλλους και μεταφερουν στις κουβεντες ειτε σε προσωπικο ειτε στο τσατ τα γεγονοτα και τις αποψεις τους. οποτε ναι μεν οχι προσωπικα εμπειρικα αλλα μεσα απο αλλους παικτες βγαινουν τα λεγομανα μου.
- αν κρινω οτι πριν κατι μηνες γινονταν 2-3 οχυρομαχιες την ημερα στους ενεργους κοσμους και γεμιζανε ενω τωρα γινονται 1 (συμφωνα παλι με ομολογιες παικτων) και αν κρινω απ τον κοσμο που ειχε πριν λιγους μηνες με τον κοσμο που εβλεπα τελευταια... ναι μπορω να πω οτι εχουν νεκρωσει πολλοι κοσμοι κι ερημωνουν ακομα κι οι ενεργοι (ας με διαψευσετε σ αυτο) και δεν μιλαω για χαρακτηρες επιπεδου 1-2 που ειναι εγκατελειμενοι! μιλαω για αναπτυγμενους κι αναπτυσομενους χαρακτηρες.
- αν θεωρειται βαθος παιχνιδιου να τελειωνει και να τερματιζει ενας χαρακτηρας μεσα σε 1-2 μηνες τοτε μιλαμε σε διαφορετικο μηκος κυματος! κριμα ομως τοσα χρηματα (σβολους) που ριχνονται για τοσο μικρο διαστημα!
- να σε διορθωσω!: η εταιρεια ειχε ενα δυνατο οπλο στα χερια της που λεγοτανε "the west"! τωρα κατα ποσο αυτο ειναι ακομα δυνατο... αυτο το κρινει ο καθενας μας :)
- οι οχυρομαχιες κατα βαση γινονται 1 την ημερα για μιση-μια ωρα! τις υπολοιπες ωρες τι θα κανεις; απλα θα περιπλανιεσαι η δεν θα μπαινεις; για οσους αφιερωνουν περισσοτερο απο μια ωρα στο παιχνιδι τι γινεται;!
- αν ο πινακας ηταν των σβολων, τοτε τωρα το ολο παιχνιδι τι ειναι;! (και δεν το λεω μονο εγω!).

ομως θα σταματησω (θα προσπαθησω δηλαδη) να κραζω πλεον κι αυτο διοτι μια ψυχη σημερα μου ειπε σε κουβεντα στον 5.... οποτε ειπα να το χαλαρωσω λιγο. ετσι κι αλλιως ο καθενας τα βλεπει οπως τα βλεπει και δεν αλλαζει αυτο ευκολα.
ας απολαυσουμε λοιπον οτι κι οπως ειναι!!!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Κορυφή