Το νέο σύστημα εργασίας

DeletedUser4530

Guest
μα το να βαλει καποιος μια ψηφοφορια δεν λεει τιποτα, ακομα κι αν ειναι διαχειρηστης! ποσες ψηφοφοριες εχουν γινει και στην ελληνικη κοινοτητα και ποσες απ αυτες εχουν παρθει υποψη απ την εταιρεια;! :w
δυστηχως η εταιρεια ακολουθει την δικη της τακτικη μ οτι συνεπαγεται κι ακολουθει, διχως να λαμβανει υποψη οτιδηποτε που δεν συμβαδιζει με τα δικα τους σχεδια. αν παλι καπου κατι ταιριαζει το βαφτιζει οπως συνταντησαμε προσφατα "συμβιβασμος"!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser3436

Guest
χρυμα μονο στον ελληνικο εχεις παιξει ε?

Ευτυχως και δυστηχως (για εμας) οι ψηφοφοριες σε αλλους σερβερς γινονται για να αλλαξει κατι.οχι για να σωπασουμε
 

cord

Ex-The West Team
επειδη στο ελληνικο φορουμ δεν ασχολουνται καθολου και τζαμπα πληρωνονται (καταγγελια ειναι οχι συνομωσιες)

http://forum.beta.the-west.net/showthread.php?t=2069&page=6
απο χθες στον beta μπορουμε να ψηφισουμε τι αλλαγη θα γινει


Sakiz105, η ψηφοφορια γινεται στον beta για να δουν τις αποψεις των tester και οχι στους κανονκους κοσμους. Καλο ειναι να σκεφτεσαι λιγο πριν κατηγορεις καποιον, και σοβαρεψου αν θελεις να λες τη γνωμη σου εδω, αλλα με τον σωστο τροπο.
 

cord

Ex-The West Team
Όταν κάνουμε «αναδημοσίευση» ενός post από μια άλλη πηγή, υποχρεούμαστε να γράφουμε ποια είναι αυτή η πηγή, το συγγραφέα της, καθώς και την ημερομηνία ή το τόπο συγγραφής της. Ειδάλλως, σημαίνει πως είναι δική μας η έκθεση, το οποίο στη προκείμενη περίπτωση είναι αναληθές.

(Why you should use a referencing system? As a part of an academic community, it is important that you show the reader where you have used someone else’s ideas or words. Failure to properly using a reference system may make the reader think that you are cheating by claiming someone else’s work as your own. [source: Harvard Reference system])

Τέτοιου τύπου ανακοινώσεις, καλό θα ήταν να ονομάζονται «εγκύκλιοι» ή «circulars» αν προτιμάτε, ώστε να ξεχωρίζουν από τις Ελληνικές (περιορισμένης εμβέλειας) ανακοινώσεις.

Το Google translator ή άλλα συναφή εργαλεία ΔΕΝ είναι πάντα η καλύτερη λύση αλλά σαφώς η πλέον σύντομη! Βέβαια, ποιοι είμαστε εμείς που θα σας υποδείξουμε πώς να κάνετε τη δουλειά σας. :blk

(The New Job System << From public beta forums >>)

edit > συνδεσμος

H ανακοινωση αυτη δωθηκε απο την εταιρεια για ολες τις χωρες και για τον beta. Δεν την πηραμε εμεις απο τον beta αλλα απο την εταιρεια, την μεταφρασαμε και την αναρτησαμε εδω. Το Ελληνικο forum ειναι κομματι της InnoGames και δεν δρα ξεχωριστα ωστε να χρειαζεται η αναφορα της πηγης.
 

cord

Ex-The West Team
Συζηταμε εδω και βλεπουμε τις αποψεις των παιχτων για το νεο συστημα δουλειων τις οποιες και θα μεταφερουμε στην εταιρεια και με τις αποψεις απο αλλες χωρες και απο το δημοψηφισμα στον beta θα παρθει η αποφαση για την τελικη μορφη που θα παρει το νεο συστημα.
Καποιοι αρεσκονται στο να γκρινιαζουν μονο και συνεχεια και για ασχετα πραγματα. Αυτες οι αναρτησεις θα διαγραφονται γιατι δεν εξυπηρετουν το σκοπο του θεματος αυτου.
 

DeletedUser6152

Guest
????

Βασικα δεν εχουμε εναν πινακα να δουμε τα ποσοστα των προιοντων σε ολες τις εργασιες και στις 3 επιλογες χρονου.

Στο νεο συστημα το μεγαλο λαθος ειναι η πτωση του κινητρου.
Παιχτες που ασχολουνται με το ντροπ θα σταματησουν.

Η αυξηση του χρονου σε ολες τις εργασιες σημαινει αχτιστα οχυρα.
Αν τωρα κανουμε 2 λεπτα για το ρολο υφασμα, μετα θα κανουμε 30 λεπτα για να παρουμε 1 ρολο υφασμα παλι?Και αν το παρουμε?

Και αφου υπαρχει συμβιβασμος στην εταιρια και στους παικτες να κανω 2 ερωτησεις:
1)Ποιος παιχτης ζητησε ή συμφωνησε στην πτωση του κινητρου κατα 25% στο 2ωρο?
2)Ποιος παιχτης ζητησε ή συμφωνησε να αυξηθουν οι ωρες στις εργασιες?
 

DeletedUser

Guest
Σπυρο, λογο του οτι αποφασισα να ξαναδωσω πανελληνιες δεν μπορω ν ασχοληθω πολυ, οσο εχω δει μεχρι τωρα συμφωνα με τον βετα, τα 15second σου δινουν ποσοστο ευρεσης οπως ειναι τωρα τα ποσοστα, πχ ευρεση γαλοπουλας 26% εδω σε 2 λεπτα ισοδυναμο με 15sec στην εκδοση την νεα!Μιση ωρα γαλοπουλας 78% ποσοστο ευρεσης, επεισης αν δεν εχεις τους ποντους εργασιας για καποια εργασια σου κατεβαζει το ποσοστο ευρεσης προιοντος πχ κυνηγι γαλοπουλας χωρις ποντους αλλα που ανοιγει η εργασια λογο επιπεδου 5%!Θεωρω οτι ειναι πολυ καλο...οσον αφορα τωρα τοκινητρο ειναι αναλογικο, εδω εκανες πχ (δεν θυμαμαι ακριβως τα ποσοστα) 1 φορα μαζεμα βατομουρων, υποχρεωτικα μιση ωρα, τωρα με το ιδιο ποσοστο ευρεσης αντικειμενου κανεις τα 15sec opote δε χρειαζεται να μπεις στην διαδικασια παραπανω ωρας και ετσι δε πεφτει το κινητρο, αν εσυ τωρα θες κατι παραπανω, χανεις παραπανω κινητρο

Ετσι που τα υπολογισα ειναι το ιδιο οσον αφορα το κινητρο και μη σου πω καλυτερο!
 

DeletedUser6152

Guest
Κι αυτοι που κανουν πλανωδιο και προφανως αυτοι που θα ξανα κανουν τυμβωρυχο για τα ντροπ τι θα γινουν?
Θα κανουν 1 φορα την μερα ή θα κανουν 30λεπτα χωρις μεγαλο ποσοστο τυχης?
 

DeletedUser

Guest
Μπορει να μην τα εγραψα καλα και να μη καταλαβες...τα 15δευτερολεπτα δουλειας, ισοδυναμουν με τις υπαρχουσες ωρες, τα drop rate επομενως και τα ποσοστα ευρεσης αντικειμενου ειναι οπως ειναι εδω οι υπαρχουσες ωρες, δηλαδη αν εδω εκανες 2 ωρες εκει κανεις 15δευτερολεπτα , αν μετα αυξησης την ωρα ειναι το 5πλασιο σε ποσοστο!
 

DeletedUser4530

Guest
- σακι(ζ)
ναι μονο εδω παιζω και μονο στον 5 που τελικα αποδεικνυεται "ευτυχως" για μενα.
- κορντ
ας μην κρυβομαστε πισω απ το δακτυλο μας! ποτε ρωτηθηκε παικτης απ την εταιρεια για το πως θα εξεληχθει το παιχνιδι και να κανουν πραξη τις ιδεες και προτασεις (που να μην τυχει να συμπεσουν και να ειναι "συμβιβασμος"!); αφου ακολουθουνε το δικο τους τροπο κι εφαρμοζουν και ολα τα αλλα ειναι για το θεαφαινεστε! ποιον ρωτησανε για το αν μας αρεσει η οχι αυτα που περνανε σε καθε εκδοση; ενταξη εκπροσωπειτε την εταιρεια και κατα βαση θα παρετε το μερος της. ομως μην πατε να μας πεισετε για πραγματα που ειναι φως-φαναρι!
υπαρχουν ωραια πραγματα στο παιχνιδι, ναι! αλλα πολλα εχουν αρχησει να ξεφευγουν απ τα θελω των παικτων και να πλησιαζουν το "ξηλωνεστε"! και μην μου πειτε οτι δεν κανει κρα κατι τετοιο;! τουλαχιστον αυτο διαβαζω τους τελευταιους μηνες απο τους περισσοτερους παικτες-χρηστες του φορουμ της ελληνικης κοινοτητας.
αν τωρα το να διαμαρτυρονται οι παικτες για τα πανω-κατω που ερχονται και για το "ξηλωνεστε" οπως και για το οτι πολλοι εκφραζουν την δυσαρεσκεια τους με την τακτικη η τις αλλαγες που γινονται απ την εταιρεια, το ονομαζουμε "αρεσκονται στον να γκρινιαζουν"... τοτε ισως θα πρεπει να εισακουστει αυτη η γκρινια μιας και προερχεται απο (μεγαλη) μεριδα παικτων που παιζουν ακομα το παιχνιδι που τους αρεσει κι εχουν επενδυσει πανω σ αυτο χρονο, χρημα και συναισθηματα!
τελικα τι ενδιαφερει την εταιρεια; με αυτα που κανει παντως δεν δειχνει να ενδιαφερεται για τους παικτες-μελη της!
λεγεται οτι παλλα γινονται για τους νεους παικτες; εχετε αναρωτηθει ποσοι ειναι αυτοι που ερχονται καθημερινα και ποσοι εγκαταλειπουν καθημερινα;! μηπως θα επρεπε αντι να γινεται κατι για τους νεους, να δουνε πως θα κρατησουν τους παλιους;!
ειναι τυχαιο που εχουν εγκαταληψει τοσοι πολλοι;!
 

DeletedUser6152

Guest
Αλλαξτε και τις πολεις καποια στιγμη

Νεοι παιχτες υπαρχουν.Απλα σταματανε.
Ο νεος παιχτης που μπαινει ομως και δεν θελει να γινει μονομαχος ειναι υποχρεωμενος ή να παιζει μονος του και καποια στιγμη να τα παρατησει αφου δεν θα εχει παρεα που να διασκεδαζει ή να ανεχεται τον καθε πικραμενο που θα κατσει πανω στο κεφαλι του και θα τον μονομαχει επι ωρες.
Το αποτελεσμα ειναι το ιδιο.Σταματαει.
Γιατι λοιπον αφου για να κανεις μονομαχια πρεπει να εχει νεκροθαυτη η πολη,να μην ειναι το ιδιο και γι αυτους που δεν θελουν να κανουν ή να δεχονται μονομαχιες?
Μονομαχοι θα υπαρχουν παντα.

Γιατι να μην υπαρχουν καθαρες πολεις με εμπορους,εργατες,οχυρομαχους που δεν θα εχουν τον καθε πικραμενο να τους χαλαει το παιχνιδι και θα βοηθανε ενεργα στις πολεις/συμμαχιες που θα ανηκουν?
Το παιχνιδι ειναι ομαδικο.Ακομα και οι μονομαχοι θελουν υποστιρηξη.
 

DeletedUser6285

Guest
ετσι ομως περιοριζεται το ενδιαφερον και απο τις δυο μεριες γιατι με αυτον τον τροπο χωριζονται σε δυο κατηγοριες και για φανταστειτε να βαρεθει καποιος παικτης να ασχολειται με το εμποριο η τις μαχες οχυρων...αν γινονται. Μετα θα πρεπει να αλλαζει πολη??Νομιζω οτι οταν μπαινεις στο west παιρνεις και τα ρισκα σου σαν παικτης καπου θα χανεις και καπου θα κερδιζεις.
 

DeletedUser6152

Guest
Περιορίζεται???

Δεν περιοριζεται φιλε κανενα παιχνιδι.Δινεις το δικαιωμα σε πολλους να το ευχαριστηθουν.
Στην εκκλησια γιατι πηγε στο απειρο το χτισιμο της?Θελει εργατη ή μηπως θα το κανει ο μονομαχος?
Γιατι λοιπον ολα τα προνομια να τα εχουν οι μονομαχοι?
Μονομαχος εναντιον μονομαχου.
Μηπως αυτο ειναι που ενοχλει?θα χαθουν πολλες πρωτιες αν πρεπει να βαρας μονο μονομαχους και την γλιτωνουν οι εργατες και οι εμποροι?
 

DeletedUser4456

Guest
Το εχουμε ξαναπει... ισως κοιτωντας το κερδος να χανουν το κεντρικο νοημα για ενα ομορφο ισορροπημενο παιχνιδι και ετσι εμμεσως πλην σαφως χανουν και κερδη απο παιχτες που αργα ή γρηγορα βαριουνται το παιχνιδι. Και το βαριονται γιατι απο ενα σημειο και μετα δεν εχει ιδιαιτερο νοημα - οκ τελειωσες το lvl σου, εχεις και καποια οχυρα τα οποια ομως σε προσωπικο επιπεδο δεν σε νοιαζει τι θα γινουνε, ακομα και μια πολη αν κανεις, καποια στιγμη οκ την τελειωνεις και μετα τι θα την κανεις μοναστηρι κτιζοντας συνεχεια μια εκκλησια?

Οποτε το μονο που μενει ειναι να εχεις μια παρεα με κοινα ενδιαφεροντα και ΚΟΙΝΟ ελευθερο χρονο.

Η λυση για να εχει καθε παιχνιδι ενδιαφερον οπως εχουμε πει, ειναι ο ρεαλισμος. Αφου αυτα τα παιχνιδια προσφερουν κυριως ατμοσφαιρα, πρεπει να μην ξεφευγει ενας developer και να κανει οσο πιο ρεαλιστικη την ζωη στο παλιο φαρ γουεστ. Νομιζω οτι εκει το εχουν χασει κατα πολυ το παιχνιδι, προσθετοντας πολλα μικρα ασχετα στοιχεια που μαλιστα κανουν λιγοτερο ρεαλιστικο το παιχνιδι. Καποια στιγμη νοιωθεις πως λενε "οτι αρπαξουμε τωρα και οσο τραβηξει"... Ακομα και το φορτε του παιχνιδιου που ειναι τα οχυρα, οι μονομαχιες και οι εργασιες, ή η ζωη στην πολη, εχουν πολλα κενα ρεαλισμου που ομως δεν βλεπω να υπαρχει ορεξη να αναβαθμιστουν. Αλλιως σαν παιχνιδι και ιδεα ειναι καλο/η και μαλιστα απο τα μοναδικα στο ειδος.
 

DeletedUser

Guest
Μπράβο

Εγώ συμφωνώ με το νέο σύστημα εργασιών. Πολύ καλή ιδέα με τέσσερις φορές που θα κάνεις πλανόδιο να πηγαίνει το κίνητρο στο μηδέν και να ξανακάνεις μετά από τρεις μέρες. Εύγε! Άντε, δώστε μας και άλλους λόγους να το σταματήσουμε το παιχνίδι και εμείς οι σκληροπυρηνικοί γιατι έρχεται καλοκαιράκι. Απο Σεπτέμβριο βλέπω να μένουν 100 στο Μπάφαλο χαχα
 

DeletedUser4530

Guest
Εγώ συμφωνώ με το νέο σύστημα εργασιών. Πολύ καλή ιδέα με τέσσερις φορές που θα κάνεις πλανόδιο να πηγαίνει το κίνητρο στο μηδέν και να ξανακάνεις μετά από τρεις μέρες. Εύγε! Άντε, δώστε μας και άλλους λόγους να το σταματήσουμε το παιχνίδι και εμείς οι σκληροπυρηνικοί γιατι έρχεται καλοκαιράκι. Απο Σεπτέμβριο βλέπω να μένουν 100 στο Μπάφαλο χαχα

μην το βλεπεις ετσι! καταβαθος αφουγκραζονται τις ιδεες και προτασεις των παικτων και τις κανουν πραξεις... :p:w

στατιστικα να το παρουμε (κι ας μην παιζω σε αλλους κοσμους η αλλες κοινοτητες) κανενας μεχρι στιγμης δεν εχει πει οτι συμφωνει με το νεο συστημα... πως λοιπον συμφωνουνε και συμπεφτουν οι αποψεις των παικτων και της εταιρειας και γινεται και συμβιβασμος!.... αυτο δεν το εχω καταλαβει ακομα. φαινεται οτι εμεις οι κοινοι θνητοι που στηριζουμε μεχρι και τωρα την υπαρξη αυτου του παιχνιδιου (για σκεφτητε το λιγο!), εχουμε αλλα μετρα και σταθμα με τους κ.κ της εταιρειας!
οπως ειπα με αλλα λογια χωριο που φαινεται κολαουζο δεν θελει. τα συμπερασματα δικα μας!
 

DeletedUser3436

Guest
μην κανετε παραπωνα,και εγω εκανα παραπωνα πριν την δω αλλα κρατουσα μια πισινη.Θα εκλπαγειτε με την νεα εκδοση ,καθως ειναι η πρωτη φορα μετα απο χρονια που η εταιρια σκεφτηκε τους παιχτες.Τωρα αν το εκανε για να χωσει αλλα πραγματα μετα δεν εχει σημασια.
 

DeletedUser

Guest
Θα συμφωνήσω κι εγώ με τον Sakiz105 (όχι στο ότι έκανα παράπονα πριν αλλά στο ότι περίμενα να δω πρώτα πριν πω τη γνώμη μου. Πρώτα από όλα αυτή τη στιγμή δοκιμάζουν άλλη διαβάθμιση ωρών εργασιών (15 sec, 10 min, 1 h) οπότε τώρα το κίνητρο πέφτει ανά δώδεκα. Και δεύτερον τα αντικείμενα τώρα πέφτουν πιο εύκολα. Η μόνη διαφορά είναι ότι κάποια θα σου παίρνουν περισσότερο χρόνο.

Και εξηγούμε. Να πάρουμε το φλέγον ζήτημα των εύκολων εργασιών που έδιναν μέχρι τώρα τα 4 ομόλογα καθημερινά. Αυτό που ισχύει τώρα είναι για δύο ενέργεια και με 100% πιθανότητα έπαιρνες κάθε 15 sec ένα από τα 4 αντικείμενα, έτσι; Τώρα στα 15 sec έχει 5% πιθανότητα, άρα σχεδόν απίθανο να πέσει, όμως στη 1 h (που χρειάζεται 12 ενέργεια) δίνει πιθανότητα 991%. Πράγμα που σημαίνει 9 ή 10 αντικείμενα με 12 ενέργεια. Πόση ενέργεια θα χαλούσατε για 9 ή 10 με το σύστημα που έχουμε τώρα; 18 ή 20 ενώ με το νέο 12 απλά σε περισσότερη ώρα. Και αυτή είναι η μόνη διαφορά που βλέπω από άποψη ντροπ. Αλλά δε νομίζω ότι είναι πολύ μια στο τόσο να τον αφήνουμε το χαρακτήρα μας να κάνει μια ασημένια εργασία για παράδειγμα για 4 ώρες και να βρεθούμε με τα αντικείμενα 4 ημερών;

Το μόνο κακό που βρίσκω είναι για τα άτομα που έχουν δώσει αληθινά χρήματα για να γυρίσουν και να ξαναγυρίσουν τις ικανότητες τους για να κάνουν τις δύσκολες αποστολές, αυτά ναι έχουν κάθε δικαίωμα να διαμαρτύρονται αλλά εκεί ίσως υπάρξει κάποιο δώρο από την εταιρία. Κάποιο φίλτρο ίσως
 

DeletedUser

Guest
πραγματικα με την αλλαγη σε μονωρα μαξ εγινε οντως πολυ καλη δουλεια και το ποσοστο στα προιοντα ανεβηκε πολυ. αν δεν εχουν αλλαξει τις απαιτησεις σε αποστολες και κραφτ ειναι φοβερη βελτιωση για μας τους παικτες. αν βγαζαν και μια αποστολη για μηδενισμο οπως τοτε που αλλαξαν και οι μονομαχιες απλα θα μιλαμε για μια τελειως διαφορετικη ιννο

ευγε παντως κινηθηκε σωστα επιτελους
 

DeletedUser

Guest
Ατάκες χωρίς ουσία

μην κανετε παραπωνα,και εγω εκανα παραπωνα πριν την δω αλλα κρατουσα μια πισινη.Θα εκλπαγειτε με την νεα εκδοση ,καθως ειναι η πρωτη φορα μετα απο χρονια που η εταιρια σκεφτηκε τους παιχτες.Τωρα αν το εκανε για να χωσει αλλα πραγματα μετα δεν εχει σημασια.

Αυτό που λες ακούγεται σαν μότο διαφήμισης. Εξήγησε μου, με ποιον τρόπο σκέφτηκε τους παίκτες και θα συμφωνήσω, αλλά με απλές ατάκες δουλειά δεν γίνεται. Να μάθουμε να χρησιμοποιούμε επιχειρήματα και όχι ατάκες. Εγώ πχ θα χρησιμοποιήσω ένα επιχείρημα. Αν ήθελε να ικανοποιήσει τους παίκτες θα έκανε μια δημοσκόπηση για να καταγράψει τις γνώμες τους. Έκανε κατι τέτοιο; Όχι.
Απλά σύντομα θα δούμε νεες ενισχύσεις στο shop που θα ανεβαζουν κινητρο και περισσότερους παικτες να τα παρατανε, επειδη το παιχνιδι δεν εχει στόχο. Δεν ειναι σαν τις φυλετικές που έχουν τριπλούς κόσμους (και ενεργούς)αντίθετα από το γουέστ που δεν ξέρουν που αρμενιζουν. Τεσπα, περιμένοντας το επόμενο πείραμα μετά απο κανενα χρόνο (και μερικά νεα σετ στο ενδιαμεσο με χιλιες δυο λοταρίες) σας χαιρετώ μετά ασπασμών
 
Κορυφή