Ανακοίνωση Το Κλασσικό The West !

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

cord

Ex-The West Team
west_classic.png
Φέτος το The West έχει τα 10α γενέθλιά του! Για να γιορτάσουμε αυτή την εκπληκτική επέτειο, έχουμε ένα ιδιαίτερο γεγονός: Από τις 30 Απριλίου έως τις 5 Ιουνίου, το θρυλικό online παιχνίδι μας θα προσφέρει ένα διεθνή κλασικό κόσμο στον οποίο οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να ξανα-εξερευνήσουν την πρώτη έκδοση του - συμπεριλαμβανομένων των αρχικών γραφικών, χαρακτηριστικών και κανόνων από εκείνη την εποχή. Το νοσταλγικό συναίσθημα είναι εγγυημένο!
p2.png
p1.png
p3.png
Πιάστε τη σέλα σας και πήγαινετε στην απέραντη, άθικτη κοιλάδα, μαζί με αποίκους από όλο τον κόσμο. Ταξιδέψτε πίσω στο 2008, στην αρχή του The-West - και δοκιμάστε στο σώμα σας τις δυσκολίες που οι πρωτοπόροι έπρεπε να αντιμετωπίσουν εκείνη την εποχή. Κάθε δολάριο μετράει, αλλά η επόμενη τράπεζα είναι μακριά και οι ληστές κρύβονται πίσω από κάθε γωνία. Κάθε εργασία πρέπει να ξεκλειδωθεί με δεξιότητες, κανένας έμπορος δεν θα σας προσφέρει τα απαιτούμενα αντικείμενα και κανείς δεν θα σας βοηθήσει στην αγορά της πόλης. Δώστε τον αγώνα σας μέσα από πολλές κλασικές αποστολές, βρείτε και χτίσεε μια πόλη, αντιμετωπίσεε άλλους παίκτες σε μονομαχίες και επωφεληθείτε από τα πλεονεκτήματα του δωρεάν premium για όλους. Λάβετε μέρος και επιλέξτε το μονοπάτι σας στον διεθνή Κλασικό Κόσμο!

Και θυμηθείτε: Ένα γαϊδούρι συμβολίζει τον πλούτο.
donkey.png

Οι τρεις πρώτοι παίκτες (κατάταξη εμπεριίας) θα ανταμειφθούν με σβόλους στον κανονικό κόσμο τους:

3000 Σβόλοι για τον 1ο παίκτη
2000 Σβόλοι για τον 2ο παίκτη
1000 Σβόλοι για τον 3ο παίκτη



Περισσότερες πληροφορίες για τον Κλασσικό Κόσμο:

- Ποια έκδοση θα τρέξει αυτός ο κόσμος?
Την έκδοση από την ημέρα κυκλοφορίας της αγγλικής έκδοσης, 21 Σεπτεμβρίου 2008.

- Τι δεν είναι δυνατόν σε αυτόν τον κόσμο?
Δεν υπάρχουν οχυρά, συμμαχίες, μάχες οχυρών, μονομαχίες με ληστές, δεν δημιουργούνται επαγγέλματα, δεν υπάρχει πόκερ, δεν υπάρχει chat, δεν υπάρχει κατάστημα Union-Pacific, δεν υπάρχουν δότες αποστολών στο χάρτη, δεν υπάρχουν avatar, Περιπέτειες.....

- Τι είναι δυνατόν σε αυτόν τον κόσμο?
Εκτός από ίδρυση και κατασκευή πόλεων, οι εργασίες μπορούν να ολοκληρωθούν και οι άλλοι παίκτες μπορούν να προκληθούν σε μονομαχίες. Στο σαλούν, πολλές κλασικές αποστολές περιμένουν να ολοκληρωθούν. Επιπλέον, μπορούν να χρησιμοποιηθούν τα δημοφιλή παλιά avatars.

- Πόσα κλασικοί κόσμοι θα είναι διαθέσιμοι
Μόνο ένας, ένας διεθνής κλασικός κόσμος.

- Σε ποια γλώσσα τρέχει αυτός ο κόσμος?
Αυτός ο κόσμος θα εμφανίζεται εξ ολοκλήρου στα αγγλικά.

- Μπορούν να αγοραστούν σβόλοι σε αυτόν τον κόσμο;
Όχι, σβόλοι δεν μπορούν να αγοραστούν. Τα τέσσερα πλεονεκτήματα premium που είναι διαθέσιμα μπορούν να ενεργοποιηθούν για την τιμή των 0 σβόλων.

- Πού μπορώ να συνδεθώ σε αυτόν τον κόσμο?
Εδώ: https://classic.the-west.net/


Σημειώστε ότι αυτή τη στιγμή η εγγραφή είναι απενεργοποιημένη. Στις 30 Απριλίου, θα μπορείτε να εγγραφείτε ως συνήθως και στη συνέχεια θα μπορείτε να αρχίσετε να παίζετε.

Λάβετε υπόψη ότι αυτός ο ειδικός κόσμος έχει περιορισμένη υποστήριξη και δεν είναι συνδεδεμένος με την υποστήριξη πελατών ή τα συστήματα πληρωμών της InnoGames. Οι αγορές Premium δεν είναι δυνατές. Μπορεί να προκύψουν σφάλματα και άλλα τεχνικά προβλήματα.
Παίξτε με δική σας ευθύνη!
 
  • Like
Αντιδράσεις: MissK

cord

Ex-The West Team
Ο κοσμος του Κλασσικου The-West εχει κλεισει.
Ευχαριστουμε για τη συμμετοχη και σας ετχομαστε οτι καλυτερο.
Φυσικα, θα επικοινωνησουμε με τους νικητες προσωπικα με τον καθεναν.

Με φιλικούς χαιρετισμούς
Η Ομάδα Διαχείρισης του The West
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή