Νέα Ιδέα Τουρνουά Οχυρών v2

Madara Uchiha

Παλαίμαχος
Καλησπέρα, ξέρω οτι έγινε πολύ πρόσφατα τουρνουά οχυρών, νομίζω όλοι το ευχαριστηθηκαμε , δεν θα πω πολλά θα μπω απευθείας στο ψητό.

Υ.Σ Η συγκεκριμένη ιδέα ήταν έμπνευση απο το γερμανικό τουρνουά.


Νεο τουρνουά οχυρών με τα παρακάτω.

2 συμμαχίες με πόλεις όπως και στο περασμένο τουρνουά.

Μπόνους κόσμου:

1000% Μπόνους δολλαρίων
500% εύρεση
250% Μπόνους τύχης
2000% ταχύτητα
1000% Επαναφορά Ζωής
1000% Επαναφορά Ενέργειας

Όλοι αρχίζουν απο 150 επίπεδο
Όλοι αρχίζουν με 1,000,000 δολλάρια και 3,000 ομόλογα
Ενισχύσεις για τις μάχες θα δώσει η ΟΔ

Δεν έχει κανένας σετ , όλοι με ρούχα απο Έμπορο και απο την Πόλη.

Πρόγραμμα:

Παίζουμε 6 μάχες με 150 λεβελ μόνο με ρούχα απο την πόλη που θα βάλει η διαχείριση που θα έχει όλα τα ρούχα όπλα κλπ κλπ , χωρίς αναβαθμίσεις.

Αφού τελειώσουν οι 6 μάχες γινόμαστε όλοι 200 , παίζουμε ακόμα 6 μάχες αλλά τώρα θα μπορούμε να φοράμε και τα καινούργια ρούχα που έβαλαν αλλά με την δυνατότητα αναβάθμισης ( αυτό μπορεί να αλλάξει )

Αφού τελειώσουν και αυτές οι 6 μάχες πάμε όλοι 250 , δίνονται στις 2 συμμαχίες σε κάθε παίκτη απο 1 Κορτινα 1 Τζον Μπουλ( συμπεριλαμβανομένων τα όπλα Μπουλ ) , 1 Τζον Άστορ ( συμπεριλαμβανομένων το Αλογοσελο Άστορ ) 1 Καπετάνιου και 1 Σάμουελ Άνταμς. Οι παίκτες μπορούν να τα χωρίσουν μεταξύ τους ΑΛΛΑ μόνο στους συμπολίτες και όχι σε ολόκληρη την συμμαχία για να μην ξεφύγουν οι αναβαθμίσεις. ( και αυτό μπορεί να αλλάξει )



Τα μόνα πράγματα που θα μπορούμε να αγοράσουμε με λεφτά στο κατάστημα θα είναι τα φίλτρα επαναφοράς, όλα τα άλλα θα είναι με ομόλογα.

Δεν έβαλα αρκούδες, αξιωματικού κλπ επειδή πιστεύω δεν αξίζουν.


Ανταμοιβές:

Όπως είπα και πρίν δεν χρειάζεται να δώσετε Γρινγκο , τα φίλτρα εμπειρίας είναι πολύ καλά αλλά θα ανεβάσω λίγο τα νούμερα.

Νικήτρια Συμμαχία, κάθε παίκτης θα πάρει απο χ12-x6 25% Φίλτρα εμπειρίας ( 1μιση λεβελ είναι δεν πιστεύω να είναι σπασμένο )

Χαμένη συμμαχία, κάθε παίκτης θα πάρει απο χ6-x3 25% φίλτρα εμπειρίας.

Επίσης αυτοί που θα ασχοληθούν με συντονισμούς κλπ θα πάρουν επίσης 3 κομμάτια απο Σετ 2019-2022.

Ειδικές ανταμοιβές:

Ο παίκτης με την παραπάνω ζημιά και ο παίκτης με τίς παραπάνω αποφυγες παίρνει επιπλέον χ4 25% φίλτρα εμπειρίας και 3 κομμάτια απο σετ 2019-2022


Ποινές: Αν ένας παίκτης έρθει σε μάχη με αναθμισεις που οι αναβαθμίσεις δεν επιτρέπονται τότε θα απαγορεύεται να μπεί στις επόμενες 2 μάχες.


Για τύπους που αρέσει πολύ να κάνουν 15αρια μόνοι τους κχμ κχμ Δεν θα μπορούν επειδή δεν θα έχει κάποιο μπόνους εμπειρίας και ούτε σετ εμπειρίας, δεν θα έχει δουλειά που να δίνει τριψήφιο αριθμό άρα θα είναι δύσκολο για όλους να πάνε απο 150-151 και ιδικά μετά στα 200 δεν θα φαίνεται καν κάποια πρόοδος.

Να υπενθυμίσω οτι δεν έχουμε ούτε μπόνους εμπειρία, ούτε σετ εμπειρίας , αλλά υπάρχουν στις καινούργιες δουλειές μερικά προϊόντα που δίνουν 5% εμπειρία αυτά δεν θα απαγορεύονται, επίσης τα χρυσά όπλα που δίνουν 30% εμπειρία ούτε αυτά θα απαγορεύονται ( εν ώρα δουλειάς ).

[Επεξεργασία] Αν γίνει τέτοιο τουρνουά, ο κόσμος να ανοίξει Παρασκευή για να αρχίσουν οι παίκτες απο την πρώτη μέρα για τα χρυσά όπλα.

Αυτά από εμένα, αν έχετε κάτι να προσθέσετε κάντε το ελεύθερα.
 
Τελευταία επεξεργασία:

DoUzOs

Παλαίμαχος
Όλα κομπλέ, μόνο 2 σχόλια έχω να κάνω:
1) Όσον αφορά τις αναβαθμίσεις, εγώ λέω να μην υπάρχουν γενικά, σε κανένα στάδιο του τουρνουά.
2) Νταξ λίγο με τις ανταμοιβές το παράκανες. Προτείνω τις μισές ακριβώς από αυτές που έγραψες.

Κατά τα άλλα, φαίνεται ένα αξιόλογο φορμάτ. Αν και έχω πει πολλάκις ότι θέλω να επιστρέψει το τουρνουά με τα NPCs, κι αυτό που προτείνει ο Μαντάρα είναι αξιόλογο.
 
Κορυφή