Τελικά βγαίνει άμυνα...

  • Δημιουργός θέματος nivas
  • Ημερομηνία έναρξης

DeletedUser

Guest
Ο προσανατολισμος των μαχων οχυρων εχει αλλαξει λογω της υπαρξης των χρυσων οπλων. Οι αμυνες δεν γινονται οπως πριν.
Παντως γινονται...
Και οπως πριν, χρειαζοταν να κανει λαθος η αμυνα για να κερδισει η επιθεση, αντιστοιχα τωρα πρεπει να κανει λαθος η επιθεση για να βγει αμυνα.
Το ζητουμενο λοιπον ειναι με ποιον τροπο θα ωθησεις τους επιτιθεμενους να κανουν λαθος.

Αυτο ηταν το ενδιαφερον μας στην side by side τελευταια... Προφανως ειναι εξαιρετικα βαρετο και για εμας να εισαι στην επιθεση στημενος στο ιδιο σημειο απο την αρχη ως το τελος και να μην κανεις τιποτα. Επικεντρωθηκαμε ομως στο πώς θα καταφερουμε να βγαλουμε εστω μια αμυνα.

Ηταν και ο μοναδικος λογος που αρνηθηκαμε την προταση καταπαυσης του πυρος...Καμια διαθεση αντιπαλοτητας δεν υπηρξε (και δεν υπαρχει) με τους συμπαικτες μας αλλων συμμαχιων. Εξακολουθουμε να μην βλεπουμε πουθενα εχθρους αλλα μονο συμπαικτες. Τους οποιους ετσι κι αλλιως εχουμε αναγκη (οπως μας εχουν και εκεινοι) αν θελουμε να κανουμε ΚΑΛΕΣ μαχες οχυρων.

Επειδη παντως δεν ειμαστε εξυπνοτεροι απο αλλους, ειναι βεβαιο οτι αφου το καταφεραμε εμεις μπορουν να το κανουν κι αλλοι. Αρα το επιμυθιο της αποψινης μαχης ειναι μονο το γεγονος οτι τελικα αμυνα βγαινει!!!

Παμε παιδια. Παμε και γι'αλλες ομορφες μαχες. Σαν κι αυτες που μονο στον Κ1 γινονται.


edit:http://www.westforts.com/gr1/battles/battle/2893 (το replay της μαχης).
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

Guest
Για τα παντα υπαρχει λυση,αρκει να υπαρχει καλη θεληση.
Εδω τετραγωνισανε τον κυκλο και δεν θα εβγαινε αμυνα οχυρου;
 

DeletedUser

Guest
Γιωργο ποτε τετραγωνιστηκε ο κυκλος?:hh

Ενα ξεχωριστο μεγαλο μπραβο πρεπει να δωθει στον lucian13 ο οποιος εκανε το σχεδιο της αμυνας αν δεν κανω λαθος!Αλλα και στον συντονιστη της χθεσινης αμυνας(που απο χθες ρωταω και δεν μου λενε ποιος ειναι :grr)...Αλλα και σε ολα τα παιδια που ηταν χθες στην αμυνα!
 

DeletedUser3504

Guest
Απλα ΕΥΓΕ σε ολους οσους βοηθησαν να βγει αυτη η πολυποθητη αμυνα που στα ματια μου προσωπικα φανταζε αδυνατη ομως ο προλαλησαν με εβγαλε ψευτη(ευτηχως για μας).

Καλη συνεχεια στις μαχες μας να εχουμε.
 
Κορυφή