Διαγωνισμός ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΟΧΥΡΩΝ ΚΟΣΜΟΥ (DALLAS)

black.thunder

Μέλος
Ναι δεν ακούσατε λάθος ήρθε η ώρα για τουρνουά και σε αυτόν τον κόσμο.

ΣΕΡΙΦΗΔΕΣ vs ΛΗΣΤΕΣ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ
fonias14 KAI *ghost-rider*

Το σενάριο είναι γνωστό. Όλος ο κόσμος χωρίζεται σε 2 μεγάλα στρατόπεδα (ΣΕΡΙΦΗΔΕΣ και ΛΗΣΤΕΣ). Η κάθε πόλη που θέλει να συμμετέχει στο τουρνουά θα πρέπει να δηλώσει με πια πλευρά θα πάει. Θα έχουν αρκετό χρόνο για να το σκεφτούν η αν μερικοί παίχτες δεν θέλουν να πάνε με τη πλευρά που δήλωσε η πόλη να μεταφερθεί σε κάποια άλλη για να συμμετέχει στο τουρνουά με τη πλευρά που θέλει.
Θα γίνουν 8 μάχες συνολικά και 2 μάχες κάθε βδομάδα. Θα γίνει μια δοκιμαστική μάχη για να δούμε αν είναι ισοδύναμες οι ομάδες και αν χρειαστεί θα γίνουν μεταφορές παιχτών η πόλεων. Μέρες διεξαγωγής του τουρνουά είναι Δευτέρα και Πέμπτη κατά της 10-10:30 η ώρα. Σε περίπτωση ισοπαλίας 4-4- θα γίνει μια τελική μάχη για να βγει ο νικητής του τουρνουά. Οι μάχες θα γίνονται στο Awesomia.


Θα υπάρχουν διάφορα δώρα στις μάχες του τουρνουά αλλά και στο τέλος με κλήρωση που θα γίνει από τον CoMa θα μοιραστούν 10 μεγάλα δώρα για τη νικήτρια πλευρά του τουρνουά και μερικά ακόμα δωράκια στην ηττημένη πλευρά.


Τα δώρα στις μάχες του τουρνουά θα δωθούν στους εξής παίχτες:

1) Στον παίχτη με τις περισσότερες αποφυγές της άμυνας Χυμός ζωής. (Bonus πόντων υγείας 25%)
2) Στον παίχτη με τις περισσότερες αποφυγές της επίθεσης Χυμός ζωής. (Bonus πόντων υγείας 25%)
3) Στον παίχτη με τις περισσότερες εύστοχες της άμυνας Κουτί με γλυκά.
4) Στον παίχτη με τις περισσότερες εύστοχες της επίθεσης Κουτί με γλυκά.
5) Στον παίχτη με τη μεγαλύτερη ζημιά της άμυνας Λάδι λίπανσης όπλου. (+50-50 ζημιά μάχης οχυρού Χρήσεις=1)
6) Στον παίχτη με τη μεγαλύτερη ζημιά της επίθεσης Λάδι λίπανσης όπλου. (+50-50 ζημιά μάχης οχυρού Χρήσεις=1)

Τα μεγάλα δώρα στο τέλος του τουρνουά θα είναι τύπου: 1 ζώνη InnoGames 1 τουφέκι ελ. Σκοπευτή κ.τ.λ. Δεν τα ανακοινώνουμε όλα γιατί αναλόγως με τι συμμετοχή του τουρνουά μπορεί να αλλάξουν η να αυξηθούν.

Αν κάποιος παίχτης βγει 1ος σε κάποια κατηγορία που αναφέραμε πιο πάνω 2 φορές (αν πάρει 2 φορές δώρο δηλαδή) στην 3η φορά που θα βγει 1ος σε κάποια κατηγορία το δώρο θα πάει στον επόμενο παίχτη. Αυτό γίνεται για να πάρουν δωράκια από της μάχες όσοι περισσότεροι παίχτες γίνετε. Για να συμμετέχει κάποιος παίχτης στη κλήρωση με τα μεγάλα δώρα στο τέλος του τουρνουά δεν πρέπει να χάσει πάνω από 2 μάχες.


Υ.Γ. Σε αυτό το θέμα μπορείτε να συζητήσετε για το τουρνουά η να κάνετε ερωτήσεις αν έχετε. Για να δηλώσετε συμμετοχή σύντομα θα ανοίξει καινούριο θέμα.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ!
 
Τελευταία επεξεργασία:

DeletedUser7103

Guest
τα μεγαλα δωρα που λετε..θα δωθουν με κληρωση?η πχ αν καποιος ηταν πρωτος σε αποφυγες θα παρει δωρο..καποιος πρωτος σε ζημιες επισης..
 

DeletedUser6631

Guest
Θα γίνει μια δοκιμαστική μάχη για να δούμε αν είναι ισοδύναμες οι ομάδες και αν χρειαστεί θα γίνουν μεταφορές παιχτών η πόλεων.

Σε προηγουμενο τουρνουα κ7 οι μαχες γινονταν μεταξυ 2 συμμαχιων και πηγαιναν απο δω και απο κει ασχετοι!Εδω που ειναι 4-5 συμμαχιες πως θα υπαρξει ισσοροπια στις μαχες και οι μεταφορες παιχτων και πολεων πως θα γινουν?
 

black.thunder

Μέλος
τα μεγαλα δωρα που λετε..θα δωθουν με κληρωση?η πχ αν καποιος ηταν πρωτος σε αποφυγες θα παρει δωρο..καποιος πρωτος σε ζημιες επισης..

Ναι τα μεγάλα δώρα θα δωθούν με κλήρωση. Στη δεύτερη ερώτηση αν εννοείς ότι αν θα πάρει κάποιος μέρος στην κλήρωση για τα μεγάλα δώρα που έχει πάρει δώρο σε κάποια μάχη του τουρνουά ? Ναι άλλο είναι τα μεγάλα δώρα και άλλο τα δώρα που έχουν οι μάχες.

Που δηλώνουμε ?
Θα ανοίξει καινούριο θέμα για να δηλώσετε συμμετοχή όταν έρθει η ώρα.

Σε προηγουμενο τουρνουα κ7 οι μαχες γινονταν μεταξυ 2 συμμαχιων και πηγαιναν απο δω και απο κει ασχετοι!Εδω που ειναι 4-5 συμμαχιες πως θα υπαρξει ισσοροπια στις μαχες και οι μεταφορες παιχτων και πολεων πως θα γινουν?

Το τουρνουά δεν έχει να κάνει με της συμμαχίες η κάθε πόλη που θέλει να συμμετέχει στο τουρνουά επιλέγει μια πλευρά τώρα αν κάποιος πάει σε λάθος πλευρά είναι δικό του λάθος δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι σε αυτό. Αν χρειαστεί να μεταφερθούν πόλεις η παίχτες αυτό είναι θέμα διοργανωτών και θα γίνει μετά από συνεννόηση με τους παίχτες.
 
Κορυφή