ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΟΝΟΜΑΧΙΑΣ ΚΟΣΜΟΥ 1

black.thunder

The West Team
Μέλος προσωπικού
Δικαστής
Κυβερνήτης
Αγαπητή κοινότητα είμαστε σε θέση να σας ανακοινώσουμε με μεγάλη χαρά το τουρνουά μονομαχίας του κόσμου 1.Ψάχνουμε τον καλύτερο μονομάχο του κόσμου 1 και γιαυτό η δουλειά σας δεν είναι καθόλου εύκολη. Ακονίστε τα σπαθιά σας, λαδώστε τα όπλα σας και ετοιμαστείτε για ένα συναρπαστικό τουρνουά. Το τουρνουά θα διαρκέσει 2 με 3 εβδομάδες (αναλόγως με την συμμετοχή που θα έχουμε) και συγκεκριμένα από 30/05/2016.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ:

Συνολικά, θα υπάρχουν 9 γκρουπ ατόμων στα οποία θα κατανέμονται οι παίκτες ανάλογα με το επίπεδο μονομαχίας τους.
Αν κατά την διάρκεια του τουρνουά, κάποιος παίχτης αλλάξει επίπεδο μονομαχίας και δει ο,τι πλέον ανήκει σε άλλο γκρουπ μονομαχίας, τότε υποχρεούται να ενημερώσει τον διοργανωτή του τουρνουά για να γίνει η σχετική αλλαγή στο γκρουπ του.

Groups-Κατηγορίες :
 • 1ο : Από 10 μέχρι 50 επίπεδο
 • 2ο : Από 51 μέχρι 100 επίπεδο
 • 3ο : Από 101 μέχρι 150 επίπεδο
 • 4ο : Από 151 μέχρι 200 επίπεδο
 • 5ο : Από 201 μέχρι 250 επίπεδο
 • 6ο : Από 251 μέχρι 300 επίπεδο
 • 7ο : Από 301 μέχρι 350 επίπεδο
 • 8ο : Από 351 μέχρι 400 επίπεδο
 • 9ο : Από 401 μέχρι 450 επίπεδο

Ο κάθε παίχτης που συμμετέχει στο τουρνουά θα κάνει 2 μονομαχίες (1 άμυνα και 1 επίθεση) με κάθε παίχτη του γκρουπ στο οποίο ανήκει.
 • Λαμβάνετε 3 πόντους για κάθε λιποθυμία
 • Λαμβάνετε 2 πόντους για κάθε νίκη
 • Λαμβάνετε 1 πόντους για κάθε ήττα

Επειδή αναζητάμε τον καλύτερο μονομάχο του κόσμου ξεχάστε ότι σετ και όπλα έχετε συνηθίσει και γυρίστε στα παλιά. Επειδή το τουρνουά δεν θα επηρεάσει την κανονική ροή του παιχνιδιού σας συνιστούμε να διαβάσετε πολύ προσεκτικά τους παρακάτω κανόνες:

1) Δεν επιτρέπονται οι χλευασμοί και οι κοροϊδίες. Γενικά, σας συνιστούμε να διαβάσετε τους κανόνες του παιχνιδιού καθώς ισχύουν και στο event.

2) Οι παίκτες που θα λάβουν μέρος στο τουρνουά δεν επιτρέπεται να αποχωρήσουν από τις πόλεις τους με σκοπό την προστασία από τις μονομαχίες των άλλων παικτών του group.

3) Μετά την ανακοίνωση έναρξης του τουρνουά ο κάθε παίχτης θα πρέπει να είναι έτοιμος ανά πάσα στιγμή να δεχθεί μονομαχία. Ισχυρισμοί όπως "με βρήκε με ρούχα εργασίας η με λάθος όπλο κτλ" δεν θα λαμβάνονται υπόψη. Η συμμετοχή σας στο τουρνουά είναι εθελοντική και είναι ευθύνη σας να προσέχετε τις κινήσεις σας.

4) Παίχτες που έχουν ολοκληρώσει όλες τις επιθέσεις και περιμένουν να τους κάνουν επίθεση άλλα κρύβονται, θα αποκλείονται από το τουρνουά. Κεντρική ιδέα του τουρνουά είναι οι μονομαχίες. Ενέργειες που σκοπό έχουν να εμποδίσουν κάποιον παίκτη να σας μονομαχήσει θα τιμωρούνται με αποκλεισμό από το τουρνουά. Αυτές περιλαμβάνουν: ηθελημένες λιποθυμίες κάθε 72 ώρες, ενεργοποίηση της κατάστασης διακοπών, αποχώρηση από την πόλη κτλ.

5) Έγκυρες μονομαχίες θεωρούνται όσες έγιναν με την έναρξη του event και όχι πιο πριν.

6) Με την ανακοίνωση της έναρξης του τουρνουά μονομαχιών, έγκυρη θα θεωρείτε η πρώτη μονομαχία. Παρακαλούμε να είστε προσεκτικοί! Παίκτης που έχει χάσει στην πρώτη μονομαχία και βρεθεί ο,τι έχει στείλει άλλη αναφορά στον Game Master Player, θα αποκλείεται αυτόματα από το τουρνουά.

7) Οι μονομαχίες είναι υποχρεωτικές και δεν μπορείτε να μην μονομαχήσετε κάποιον από το group σας. Αν ένα group αποτελείται από 10 άτομα, τότε όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν από 9 αναφορές ο κάθε ένας στον Game Master Player. Αν οι αναφορές που έχετε στείλει είναι λιγότερες από όσες θα έπρεπε, τότε ακυρώνεται η συμμετοχή σας στο τουρνουά.

8) Οι αναφορές θα πρέπει να σταλούν με προσωπικό μήνυμα στον Game Master Player με τίτλο "Τουρνουά μονομαχιών".

9) Σε περίπτωση ισοπαλίας (1 νίκη ο καθένας), θα λαμβάνεται υπόψη η συνολική ζημιά που θα έχει κάνει ο κάθε παίχτης. Αν και εκεί υπάρχει ισοπαλία θα γίνεται μια τελική μονομαχία.

10) Όταν ολοκληρωθούν όλες οι μονομαχίες και διαπιστωθεί ισοβαθμία πόντων μεταξύ (2) παικτών σε κάποιο group, τότε θα γίνουν 2 τελικές μονομαχίες (1 επίθεση-1 άμυνα) για να αναδειχθεί ο καλύτερος μονομάχος. Αν υπάρξει ισοβαθμία πάλι (1 και 1 νικη) ,τότε θα λάβουμε υπόψη τις συνολικές ζημιές του κάθε παίχτη για να καθοριστεί ο νικητής.

Στο ενδεχόμενο μεγάλης συμμετοχής, τότε τα groups θα σπάσουν σε υπο-group. Για παράδειγμα, αν μαζευτούν 50 άτομα στην κατηγορία Α, τότε αυτή θα σπάσει σε Α1-Α2-Α3. Αυτό θα βοηθήσει στο να μειωθούν οι μονομαχίες στο συγκεκριμένο group και να κυλήσει πιο ομαλά το τουρνουά. Στο τέλος, από αυτά τα υπο-group θα αναμετρηθούν μεταξύ τους οι 3 πρώτοι ώστε να αναδειχθεί ένας νικητής από το αρχικό μεγάλο group.


Όπως διαβάσατε πιό πάνω θα χρειαστεί να ξεσκονίσετε τις παλιές σας γνώσεις γιατί δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν στο τουρνουά εξοπλισμοί (ρούχα, αλογόσελα, όπλα) που έχετε συλλέξει από τις εκδηλώσεις που έχουν γίνει κατά καιρούς στο παιχνίδι. Με λίγα λόγια μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όπλα / ρούχα / εξοπλισμό από αυτά που πωλούνται ΜΟΝΟ στα μαγαζια πόλεων καθώς και αντικείμενα που αποτελούν ανταμοιβές αποστολών (π.χ. Χρυσά όπλα) και χωρίς αναβάθμιση.

Αν παρατηρηθεί ότι πραγματοποιήθηκαν μονομαχίες με εξοπλισμό από κάποια εκδήλωση, έστω και ένα κομμάτι, τότε ο παίχτης θα αποκλειστεί από το τουρνουά.
Η Ο.Δ. διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει οποιαδήποτε μονομαχία εάν διαπιστώσει σκοπιμότητα που αντιτίθεται στο fair-play.

Τι πρέπει να κάνετε για να συμμετέχετε στο τουρνουά ? Πρέπει να δηλώσετε τα εξής:
- Όνομα παίχτη (όπως ακριβώς είναι στο παιχνίδι):
- Κατηγορία Χαρακτήρα:
- Επίπεδο:
- Επίπεδο Μονομαχίας:

Οι τρείς πρώτοι από κάθε group που θα έχουν μαζέψει τους περισσότερους βαθμούς θα κερδίσουν τα εξής δώρα:
Στον 1ο του κάθε group: 400 σβόλοι χρυσού
Στον 2ο του κάθε group: 200 σβόλοι χρυσού
Στον 3ο του κάθε group: 150 σβόλοι χρυσού

Όλοι όσοι συμμετέχουν στο τουρνουά θα πάρουν ένα αναμνηστικό δώρο.

Στο τέλος του τουρνουά θα δωθούν και 2-3 μεγάλα δώρα με κλήρωση που θα γίνει από τον CoMa (παρουσία εκπροσώπων των παιχτών ηλεκτρονικά μέσω skype) στην οποία θα συμμετέχουν οι 3 νικητές από κάθε γκρουπ.

Η ιδέα για τον τρόπο της διεξαγωγής του τουρνουά ανήκει στον παίχτη Anthraxos. Αν και κάποιος άλλος παίχτης έχει κάποια ολοκληρωμένη πρόταση για τη διεξαγωγή κάποιου event μπορεί να ανοίξει ένα θέμα, να την παρουσιάσει για να εξετάσουμε αν μπορεί να πραγματοποιηθεί.

Παρακαλούμε κρατήστε το θέμα καθαρό από spam Μόνο συζήτηση και ερωτήσεις για το τουρνουά ότι είναι spam και άσχετο θα σβήνεται.
 

Malec

New Member
Καλησπέρα σας,

Ας υποθέσουμε λοιπόν πως δηλώνω συμμετοχή και κυκλοφορώ στον Κόσμο με ρούχα και όπλα του παλιού καλού καιρού για να είμαι εντάξει στις προϋποθέσεις του τουρνουά κάνοντας και περιμένοντας μονομαχίες.

Ποιος με καλύπτει όμως στο ότι κάποιοι μονομάχοι που δεν θα δηλώσουν συμμετοχή στο τουρνουά για δικούς τους λόγους, δεν θα αρχίσουν τις μονομαχίες εις βάρος μας βλέποντάς μας με άκυρα ρούχα για αυτούς και αυτοί ντυμένοι και εξοπλισμένοι με ότι τελευταίο κυκλοφορεί θα μας ξαπλώνουν για πλάκα. Έχει προβλεφθεί με κάποιο τρόπο ότι όσοι δηλώσουν συμμετοχή στο τουρνουά να μην μπορεί να τους μονομαχήσει κάποιος που δεν έχει δηλώσει;

Με εκτίμηση,
Malec
 

black.thunder

The West Team
Μέλος προσωπικού
Δικαστής
Κυβερνήτης
Όχι δεν έχει προβλεφτεί κάτι τέτοιο. Όσοι δηλώνουν συμμετοχή μπορουν να συνεννοειθούν για να κάνουν μονομαχίες σε συγκεκριμένη ώρα. Θα δοθεί αρκετός χρόνος για να γίνονται οι μονομαχίες.
 

Missyou

New Member
Θα δηλώσω συμμετοχή γιατί η ιδέα είναι πολύ καλή ειδικά με τον εξοπλισμό μόνο από πόλεις και μακάρι να υπάρξει ένας τέτοιος κόσμος χωρίς premium και λοταρίες ,εξάλλου υπάρχουν κόσμοι ανενεργοί.
Αλλά η οργάνωση έχει ελλείψεις και κενά που άνετα μπορούν να αμφισβητηθούν τα όποια αποτελέσματα(αν θέλετε να σημειώσω ενδεικτικά κάποια στην διάθεση σας)

συμμετέχω μόνο και μόνο για να στηρίξω την ιδέα
 

Dentarg

Member
Υπάρχει και κίνδυνος να αποκλεισθείς αν κάποιος από τον διαγωνισμό σε βαρέσει μόλις σε βρει με ρούχα που δεν επιτρέπονται γιατί είτε έκανες δουλειά είτε γιατί φοβάσαι μην σου κάνουν μονομαχίες οι εκτος διαγωνισμού?
 

black.thunder

The West Team
Μέλος προσωπικού
Δικαστής
Κυβερνήτης
Υπάρχει και κίνδυνος να αποκλεισθείς αν κάποιος από τον διαγωνισμό σε βαρέσει μόλις σε βρει με ρούχα που δεν επιτρέπονται γιατί είτε έκανες δουλειά είτε γιατί φοβάσαι μην σου κάνουν μονομαχίες οι εκτος διαγωνισμού?
Όχι. Απλά αυτό να μην γίνει από κάποιον με σκοπό να μην δεχτεί μονομαχίες από τα άτομα που συμμετέχουν στο τουρνουά.
 

Missyou

New Member
ξεκιναμε??? να αλλαξουμε ρουχα?προτεινω να γραψουμε στο προφιλ μας οτι συμμετεχουμε στο τουρνουα ωστε να μην μας ενοχλουν οι υπολοιποι πιστευω θα μας σεβαστουν 10 ατομα ολοι κ ολοι ειμαστε
 

black.thunder

The West Team
Μέλος προσωπικού
Δικαστής
Κυβερνήτης
Δυστυχώς το τουρνουά ακυρώνετε. Δεν γίνεται με τόσα λίγα άτομα.
 

black.thunder

The West Team
Μέλος προσωπικού
Δικαστής
Κυβερνήτης
Όσοι δηλώσατε συμμετωχή θα βρείτε στα αποθέματα σας ένα αναμνηστικό δωράκι Γκρι επιστολή. (40 ομόλογα).