Σχέδια, τακτικές και οργάνωση

melenmaria

Μέλος
Το προγραμμα των μαχών

Group A

[SPOIL]
x6wwQtO.png
[/SPOIL]

Group B

[SPOIL]
Dk1DpFT.png
[/SPOIL]

Group C

[SPOIL]
6teTRVR.png
[/SPOIL]

Group D

[SPOIL]
JCvJPex.png
[/SPOIL]
 

DeletedUser7103

Guest
Βασικα και ο μαγειρας ειναι καλος για μονομαχους, αντι για φυλαχτο μπορουν να εχουν Ποικιλία λαχανικών. Παντος χαιρομαι που οι μονομαχοι κρατηθηκαν σε λογικα πλαισια σε θεμα ζωης (4Κ) αν και θα ηθελα το 400αρι να ειναι αντοχη/κρυψημο και το υπολοιπο ηγεσια (προσωπικη γνωμη).
σωστος +1.τεσπα
 

dimitrisCh

Μέλος
Παντος χαιρομαι που οι μονομαχοι κρατηθηκαν σε λογικα πλαισια σε θεμα ζωης (4Κ) αν και θα ηθελα το 400αρι να ειναι αντοχη/κρυψημο και το υπολοιπο ηγεσια (προσωπικη γνωμη).
Χμ! Στις μάχες που θα παίξουμε δεν είναι ο βασικός μας στόχος να κάνουν οι μονομάχοι τις περισσότερες ζημιές (ή ποιος θα κάνει τις περισσότερες ζημιές), αλλά να κερδίζουμε μάχες.
Στο λογικά πλαίσια (4000 ζωή οι μονομάχοι) προφανώς αναφέρεσαι στους ελληνικούς κόσμους, γιατί εις την αλλοδαπήν το 4000 για μονομάχους, μάλλον δεν το θεωρούν πολύ λογικό πλαίσιο. :lf
Κι επίσης το 4000 ζωής στην προκειμένη περίπτωση με μόνον 150 ιδιότητες και 450 ικανότητες, αναλογεί με +6000 ζωή σε κανονικούς κόσμους. :p
Με απλή αριθμητική για το 4000 πρέπει να βάλει κάποιος 150 επιπέδου τουλάχιστον 241 ιδιότητες - ικανότητες σε υγεία και απομένουν άλλες 359 ιδιότητες - ικανότητες για κατανομή. (χωρίς να συμπεριλαμβάνονται οι ιδιότητες - ικανότητες από τον εξοπλισμό)

Με το προτεινόμενο στήσιμο το σύνολο της μέγιστης πιθανής ζωής που μπορούμε να παρατάξουμε (150 παίκτες) είναι 1.422.000 (με όλους τους στρατιώτες με premium)
 
Τελευταία επεξεργασία:

DeletedUser3913

Guest
Τελικα ο σταβλιτης ειναι πιο χρησιμος απο ολα τα επαγγελματα ,διοτι μπορει να φτιαχνει ζωνη πυρομαχικων , ειναι το απολυτο προσθετο για ολους τους χαρακτηρες. Αρα πρεπει να εχουμε σταβλιτες που να φτιαχνουν την 600αρα συνταγη.
 

DeletedUser4356

Guest
Αν και παίζω πολλά χρόνια...πρώτη φορά ακούω ντόπα για οχυρά "Ποικιλία λαχανικών" και την σπάνια 600άρα του σταβλίτη που δίνει ένα +3 όλο κι όλο.

Η συνταγή, που θα βρεθεί και πότε; Πρέπει μάλλον να καταλάβουμε ότι πάμε στον νέο κόσμο αυτό σχεδόν τσίτσιδοι, πέραν των ρούχων που θα κουβαλάμε...οπότε δεν νομίζω να περισσεύει κανείς παίκτης μας που θα τα βάλει όλα εμπόριο (οδηγίες έχουν δοθεί για στήσιμο χαρακτήρα) για να βρει τις συνταγές που καλά καλά ακόμη δεν έχουν βρεθεί στους πιο παλιούς κόσμους.

Συν όλοις τοις άλλοις μια πανοπλία δίνει ΚΑΙ +4 ΚΑΙ αναπλήρωση υγείας 10% (που και αυτή θα βρεθεί δύσκολα)

Όπως και νά'χει σε 2 επαγγέλματα θα προσανατολιστούμε...όσο για μάγειρα, ε δεν πάμε για μονομαχίες εκεί...

Αν και στην ουσία και όλα τα επαγγέλματα να έχουμε δεν θα είναι κακό....αλλά οι περισσότεροι θα δουλεύουμε να βγάζουμε υλικά για κομπογιαννίτες και οπλοποιούς.
 

Hombre

Μέλος
Αν και παίζω πολλά χρόνια...πρώτη φορά ακούω ντόπα για οχυρά "Ποικιλία λαχανικών" και την σπάνια 600άρα του σταβλίτη που δίνει ένα +3 όλο κι όλο.



πληροφοριακά και μόνο η 600άρα του σταυλίτη δίνει:

+ 40 - 60 ζημιά μάχης οχυρού
+ 4 άμυνα
+ 4 επίθεση
χρήσεις: 5

οι πληροφορίες για τις νέες συνταγές που δίνει το tw-db είναι λανθασμένες
 

Anthraxos

Μέλος προσωπικού
Δικαστής
Παιδες ειναι πολυ δυσκολο να βρεθει η συγκεκριμενη συνταγη.Αρα δεν χρειαζεται να χασουμε τον χρονο μας να ασχοληθουμε με αυτην.Εκτως και αν υπαρχουν 2-3 ατομα που να τα βαλουν εμποριο για να βρουν την συνταγη..αλλα και αυτο με τεραστια επιφυλαξη γιατι δεν πεφτει με τιποτα.
 

DeletedUser6152

Guest
Με τα καταλληλα ρουχα που δεν πηραμε φυσικα αν εβαζα 60 ικανοτητες στο εμποριο την επιανα την τυχη που θελει..9500 $.. και δεν νομιζω να εχει παρει κανεις μαζι του σετ για εμπορικο γραφειο..
Οποτε παμε στα γνωστα.πανοπλια-δυτικος
 

Anthraxos

Μέλος προσωπικού
Δικαστής
Ισχυει αυτο..εφοσον δεν υπαρχουν τα ρουχα δεν γινεται να μιλαμε για τετοιες συνταγες!
 

DeletedUser4356

Guest
Στον νεο κοσμο που μπηκαμε για το πρωταθλημα οχυρων
καποιοι παιχτες μπηκαν σε διακοπες για λογους τους οποιους δε διευκρινησαν
στερωντας απο τη μια την εισοδο παιχτων που ειχαν ορεξη να παιξουμε
ολοι μαζι ως χωρα και χαλωντας ταυτοχρονα το παιχνιδι σε 130+ συμπαιχτων τους
αφου δεν υπαρχει η δυνατοτητα αντικαταστασης τους και καθε συμμετοχη ειναι χρησιμη και απαραιτητη.
Θα τους παρακαλουσα να το ξανασκεφτουν, να αφησουν τους εγωισμους
και να θυμουνται οτι ετσι "τιμωρουν" ολοκληρη την ελληνικη ομαδα.
 

DeletedUser7249

Guest
Σωστος ο revolver,αλλα δεν θα παρακαλαμε κιολας παιδακια με συμπεριφορα ουτε νηπιον. :w :w :w
 

DeletedUser1748

Guest
Τα νηπια που κοροιδευετε ξερουν καλυτερη ιστορια , ορθογραφια και αριθμιτικη :D (μποσμαν αμα σε εβλεπε ο κολοκοτρωνης θα ντρεποταν για την παρτυ σου ) Πρωτον , πως στερω απο καποια ατομα θεση οταν δεν συμπληρωθηκαν καν τα ατομα που αναφερθηκαν. Δευτερον , αρνουμαι να παιξω στο τσιφλικατο που εχετε δημιουργησει ... η ομαδα διαχειρησης ειναι πληρως ανεξελεγκτη κανοντας οτι θελει βασιζομενη κατα κυριο λογο σε προσωπικες σχεσεις. Αμα ειναι να μπαινω σε σκαιπ και να κανω κοινωνικες σχεσεις στο γουεστ για να βρισκω παραθυρακια και να μην τρωω μπαν , ευχαριστω δεν θα παρω . (Αποψη μου παντα ! )

Τα φιλια μου και καλη συνεχεια στην εθνικη καουμποιδων !

Υ.Γ. Οσο αστειο και αν φαινεται η ελληνικη βρωμια υπαρχει και στον μικροκοσμο των 130 ενεργων ατομων του γουεστ :p και οπως λεει και το ειδωλο μου , Χαιρετε :w
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser7351

Guest
Kατ΄αρχάς, συμπληρώθηκαν και αρκετοί παίχτες έμειναν εκτός επιλογής, για κριτήρια επιπέδου κτλ. Επίσης, όσα κατηγορείς, εκφράζεις με αυτην σου την στάση. Εξ ιδίων τα αλλότρια. Και θα παρέμεινα σιωπηλός αν δεν με εξόργιζαν τέτοιοι λίβελοι σε κάτι που είναι μόνο ένα παιχνίδι. Οι κατηγορίες σου, είναι εντελώς άσχετες με το θέμα, χωρίς καν να ευσταθούν. Τέθηκες εκτός, ενώ πρώτα δήλωσες συμμετοχή, σε ένα κομμάτι του παιχνιδιού που δοκιμάζεται πρώτη φορά, επειδή στο μυαλό σου υπάρχουν συνωμοσίες επί συνωμοσιών. Ενώ όσα κατηγορείς, πιθανότατα στο μυαλο σου ισχυαν απο πριν. Αρα, πολύ απλά θα μπορουσες να μην ειχες δηλώσει. Αλλου το ποιον επρεπε να κρινουμε. Ο Νεοέλληνας στα καλύτερα του.
 

DeletedUser1748

Guest
157 ατομα δηλωσαν εκ των οποιων αλλοι αποσυρθηκαν , αλλοι δεν μπηκαν καν , το θεμα ειναι 130 ατομα μαζευτηκαν. Για τις θεωριες συνωμοσιας ασε να κρινω εγω , παικτες τυπου farmville σαν και σενα εχουν ελαχιστη ως και μηδαμινη αντιληψη για το τι συμβαινει γυρω τους . Σου προτεινω λοιπον να συνεχισεις το εμποριο σου και να αφησεις τους φιλοδοξους και επιθετικους παικτες να μιλησουν για τετοια πραγματα :D

Χαιρετε φιλε μου τοξοβολε !
 

DeletedUser7252

Guest
Η ιστορια,η ορθογραφια και η αριθμητικη,δυστηχος δεν κανουν τον ανθρωπο,εγω ενα δημοτικο εβγαλα και αυτο πηγα ενα κεφαλι τυρι,γιατι ουτε αυτο θα ειχα βγαλει.
Παλι καλα που δεν ζει ο μεγας κολοκωτρονης,γιατι παλι φυλακη θα τον βαζανε κατι σαν του ειδους σου,ωπος και τοτε,οι γραματιζουμενοι της εποχης...
Βεβαια ολοι εχουμε κανει τα λαθη μας και εχουμε φαει μπαν,δεν τα βαλαμε με κανεναν,απλα αναγνωρισαμε το λαθος μας,ετσι απλα και ομορφα.
Μεταξι μας ουτε για φαρμα κανεις,θα σου φταινε τα ραδικια γιατι μαρενοντε και θα τα βαλεις με την διαχιριση και εκει. . . :w :w :w




Ας ξεκαθαριση λοιπον το σταρι απ το κριθαρι!
 

DeletedUser1748

Guest
Στο πρωτο σκελος της απαντησης σου εχεις δικιο και ντρεπομαι που το ανεφερα δεν γνωριζα , αλλα ανθρωπους σαν και σενα εμαθα να τους αποφευγω ! Παραδειγμα για να γελασουμε θα σε δωσω , ξεκιναν οι μαχες κανετε 5 σερι ηττες , βγαινεις απο πολη εξαφανιζεσαι , επανερχονται οι δικοι σου σε νικες επιστρεφεις με επευφημιες και δοξασμους για την πολη σου :D Μου θυμιζει συμπεριφορες γερμανοφιλων ελληνων μετα την κατοχη οπου στο τελος κατεληξαν στην εξουσια . Γιαυτο φιλε μου μην μου λες για ηθος και αξιες γιατι ο κλασικος ελληνας δεν γνωριζει τπτ απο αυτα και δεν χρειαζεται να εισαι μορφωμενος για να τα αποκτησεις απλα να το λεει η ψυχουλα σου :D Επειδη ξεφυγαμε και απο το θεμα αν και πιθανοτατα η αξιοκρατικη διαχειρηση θα τα σβησει ολα αυτα οποτε τζαμπα γραφω , στο τουρνουα ο καθενας ειναι ελευθερος να κανει αυτο που θελει. Με την αποχη μου δεν τιμωρω οπως προειπαν οι αγαπητοι συμπαικτες μου κανεναν , απλα θα θεωρουσα χαζο τον εαυτο μου να συνεχισει σε αυτο το περιβαλλον !
 

DeletedUser7351

Guest
157 ατομα δηλωσαν εκ των οποιων αλλοι αποσυρθηκαν , αλλοι δεν μπηκαν καν , το θεμα ειναι 130 ατομα μαζευτηκαν. Για τις θεωριες συνωμοσιας ασε να κρινω εγω , παικτες τυπου farmville σαν και σενα εχουν ελαχιστη ως και μηδαμινη αντιληψη για το τι συμβαινει γυρω τους . Σου προτεινω λοιπον να συνεχισεις το εμποριο σου και να αφησεις τους φιλοδοξους και επιθετικους παικτες να μιλησουν για τετοια πραγματα :D

Χαιρετε φιλε μου τοξοβολε !

Δεν θα πέσω με μια ακόμα απάντηση στο επίπεδο σου. Τόσες λέξεις και να τις σπαταλάμε σε ανεπίδεκτους, δεν λέει. Μια συμβουλή που δυστυχώς μετά από μια ηλικία και έπειτα δεν αποκτάται: μάθε να σέβεσαι. Και μην κανεις κηρύγματα ήθους γιατί όλα τα λόγια σου βρωμάνε κακοσμία επιθετικότητας και κομπλεξ. Α και εννοείται, πάρε το χαλαρά, θα βρεις.
 

Anthraxos

Μέλος προσωπικού
Δικαστής
Δηλαδη δεν σε ενδιαφερουν οι 140+ παιχτες που βρισκονται στην ομαδα μαζι σου?.Εστω οτι εχεις δικιο σε ολα αυτα που λες..Δηλωσες συμμετοχη γνωριζοντας που πας και και τι κανεις και με ποιους θα εισαι.Στον awesomia μπηκες ως τζουρας απο την Ελλαδα και οχι ο τζουρας απο τον Κ8. Εχεις μπερδεψει τον Κ8 με τον κοσμο του τουρνουα μου φαινεται..

Φιλικα Παντα.
 
Κορυφή