Σχέδια, τακτικές και οργάνωση

DeletedUser1748

Guest
Τελευταια αναρτηση απο μενα , σαν τζουρας γενικα μιλαω και σαν τζουρας θα σταματησω να ασχολουμαι ! επειδη δηλωσα τι εννοεις οτι εχω την υποχρεωση να συνεχισω μεχρι να τελειωσει του τουρνουα και μετα να σταματησω ; Αστεια πραγματα ! Προφανως και οταν δηλωσα ειχα διαφορετικη αποψη , προφανως και ειμαι εξοργισμενος με την ανικανοτητα καποιων ! Εχω παιξει 352 χιλιαδες περιπετειες με μποτακια γνωστων θαμωνων ! εχω ακουσει αυτολεξη απο ατομα που στελναν 2-3 χαρακτηρες σε οχυρα/λοτταριες και για μια φορα που συνδεθηκε ενας φιλος απο τον παικτη μου τρωω 10ημερο ; :D Και προφανως εχει γινει μεγαλο θεμα ενας παικτης δεν θα κανει την διαφορα ... και ακομη αν εγω ειμαι ο μεγαλος απων και εχετε 139 ατομα θα μπω με το ζορι να παιξω !
 

Anthraxos

Μέλος προσωπικού
Δικαστής
Γιατι λιγες φορες εχουν κριθει μαχες οχυρων απο 1-2 ατομα?.Ολα αυτα που αναφερεις δεν εχουν να κανουν με το τι συμβαινει στον awesomia αλλα στον κ8 η για τον οποιονδηποτε κοσμο μιλας.Μην μπερδευεις τον λογο που βρισκεσαι στον .net server με το τι επαθες.Και εδω που τα λεμε..εφοσον κανατε κατι που ειναι εναντια στους κανονες του παιχνιδιου η ποινη γιατι σου φαινεται περιεργη?Ασχετα με το αν υπαρχουν αλλα 100 ατομα που κανουν χειροτερα πραγματα απο οτι εκανες εσυ και δεν τιμωρουντε.Το οτι ειναι κατι απλο δεν σημαινει οτι δεν πρεπει να τιμωρηθεις.(ξαναλεω οτι υπαρχουν ατομα που κανουν αυτα που λες και δεν τιμωρουνται).Εαν θελεις να μην παιξεις μην παιζεις..αλλα τουλαχιστον σεβασου τους υπολοιπους 139 παιχτες οπως λες που πηραν μερος σε ολο αυτο το project και δηλωσες και εσυ για να μπεις.Κατι τελευταιο,εαν δεν σου αρεσουν καποια ατομα(και ειναι λογικο) υπαρχει η επιλογη της αγνοησης που θα σε κανει να περασεις πιο ομορφα την διαμονη σου στον σερβερ.
 
Τελευταία επεξεργασία:

DeletedUser1748

Guest
Κοροιδευει ο λουσιφερ :D ατομο που παιζει με *αρχεγονος* , gr-31 , μπαμ μπουμ και δεν συμμαζευεται ! Καταλαβαινεις τωρα ανθραχος που βρισκεται η διαφορα , καλως η κακως εχω παιξει πολλα γκειμς , τοσο κακη οργανωση και απαθεια πρωτη φορα βλεπω ... ακομη και στο .net που μπηκα σε 3 δευτερολεπτα απαντηθηκε η οποιαδηποτε απορια/αιτηση εκανα :gl
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser6152

Guest
Νικολα 150 ειναι στο τουρνουα..Και 10 να λειψουν παλι καλυπτονται..
Αλλα οπως το πατε θα σας λειψουν πολλα περισσοτερα ατομα..
Ακομα και στι φιλικες σηκωνουν τα ατομα να κατσουν αλλοι(μαλλον φιλοι του στρατολογου) κι αυτος που καθοταν ηδη εκει να παει μεσα να κατσει. :lf





edit by black.thunder
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

black.thunder

Μέλος
Θα υπενθυμίσω για ακόμη μια φορά πως συζητήσεις περί αποκλεισμών κτλ δεν επιτρέπεται στο φόρουμ. Για τέτοια θέματα υπάρχει το κέντρο υποστήριξης. Θα παρακαλούσα να μην ξεφύγετε από το θέμα.
 

DeletedUser6637

Guest
τελικα ειστε πολυ μεγαλα noob η ηγεσια

ειχα δηλωσει να με βγαλετε τελιως απο τις ληστες του τουρνουα ,λογω του οτι δεν μου αρεσε η ηγεσια οταν ανακηνωθηκε κ με τα γαλλικα που ειχα ριξει εφαγα κ 2 μηνες αποκλεισμο απο το φορουμ!

εσεις κατα τα αλλα τον χαβα σας κ τον χαλβα σας
με αφισατε εκτος λογω του οτι θα επαιζα μονο μονομαχιες(για πολλα γελια)
η οργανωση στο μεγαλειο της
το οτι δεν μου κανατε εμενα κεφι να σας φαω στην μαπα 3 μηνες ,τσιμουδια:lf
το ειχα γραψει κι ολας πανω απο 2 φορες σε αλλα νηματα!!!

λοιπον αρχηγαρες μου,ειχα απολυτο δικιο τελικα πουθεναδες κ noob ειστε
απο την πολυ φαπα που επεσε στο τουρνουα ,ο σβερκος εφτασε στα αυτια!!!!


κ μην ακουσω δικαιολογιες οτι παλι εφταιγε ο ολυμπιακος κ ο μαρινακης για τις φαπες γιατι εχετε γινει κουραστκοι κ γραφικοι σαν τον αλαφουζο κ τον μελησανιδη!:p
 

DeletedUser6637

Guest
Ο Jack Russell εφοσον δηλωσε οτι τον ενδιαφερουν μονο οι μονομαχιες και ερχεται γι'αυτο το λογο, δεν νομιζω οτι θα μας ειναι ιδιαιτερη βοηθεια,γνωμη μου παντα.
Αρα μας μενουν αλλοι 4(με τους 2 που δηλωσαν οικιοθελως οτι δεν θελουν να ερθουν).


αγαπητη κοχιμπα(να υποθεσω οτι ειναι γυναικειο ινδιανικο ονομα)

αγαπητη κοχιμπα λοιπον ,μου αρεσει που σε κανανε κ αρχηγο

αν διαβασεις σε αλλα νηματα ,το εχω γραψει τουλαχιστον σε δυο αλλα θεματα οτι ηθελα να με αφερεσεται απο την 150δα γιατι μολις ανακοινωθηκε η 7δα των αρχηγων σας θεωρουσα noob κ πολυ λιγους για αρχηγους,οπως κ αποδηχτηκα απο τα αποτελεσματα αληθινος!

ποσο μαλον εσυ κ τα αλλα *γετια* με βαζατε στους υποψηφιους για να μην συμετασχω,ενω ειχα γραψει σε αλλα νηματα
οτι δεν θελω εγω να συμετασχω..........η οργανωση σας σε ολο το μεγαλειο.....................................................:lf


μια συμβουλη θα σου δοσω κ αν θελεις την κρατας κ αν θελεις την πετας
επηδη φενεται οτι εισαι κοριτσακι μικρο

την επομενη φορα που θα πας σε τουρνουα σαν αρχηγος ,μην τσακωνεσαι με αλλους αρχηγους γιατι εκτος απο noob ,μας διχνεις την ιδιοτελια σου κ τον κτητικο σου χαρακτηρα!!!
 

cord

Ex-The West Team
stelios 82 η συμπεριφορα σου ειναι αυτη που σε οδηγει σε ποινες και οχι η γνωμη σου. Τη γνωμη σου μπορεις να την εκφραζεις οποτε θελεις αλλα με σωστο τροπο συμπεριφορας.
Το να ειρωνευεσαι αλλους παιχτες δεν ειναι σωστο γιατι ακομη και δικιο να εχεις, το χανεις με τον τροπο συμπεριφορας σου.
 
Κορυφή