Πληροφορίες Συμβουλές για Ασφάλεια Λογαριασμών

knightmaregr

Μέλος προσωπικού
Community Manager
Αγαπητή κοινότητα,

Βλέπουμε αυξανόμενες προσπάθειες παραβίασης των λογαριασμών παικτών στο φόρουμ.
Για να διατηρήσετε τους λογαριασμούς σας ασφαλείς, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε έναν ασφαλή κωδικό πρόσβασης, τύποι ενός ασφαλούς κωδικού πρόσβασης:

Τυχαία επιλογή:

  • 14 Χαρακτήρες
  • Γράμματα (κεφαλαία και πεζά)
  • Σύμβολα
  • Αριθμοί
Μέθοδος τυχαίων λέξεων:
  • πρέπει να περιέχει τουλάχιστον 4 τυχαίες λέξεις (Το μέσο μήκος κάθε λέξης πρέπει να είναι τουλάχιστον 4 χαρακτήρες.)
  • και να χωρίζονται με σύμβολο
Για τους λογαριασμούς σας στο φόρουμ, θα πρέπει επίσης να ενεργοποιήσετε την Επαλήθευση δύο βημάτων (2FA), τον οποίο μπορείτε να κάνετε από εδώ: https://forum.the-west.gr/index.php?account/security

Η Επαλήθευση δύο βημάτων είναι ένα επιπλέον επίπεδο ασφαλείας που απαιτεί από τους χρήστες να παρέχουν μια δεύτερη μορφή επαλήθευσης εκτός από τον κωδικό πρόσβασής τους κατά τη σύνδεση. Αυτό σημαίνει ότι ακόμη και αν κάποιος άλλος καταφέρει να βρει τον κωδικό πρόσβασής σας, δεν θα μπορεί να έχει πρόσβαση στον λογαριασμό σας χωρίς τη δεύτερη μορφή επαλήθευσης.
Ενεργοποιώντας την επαλήθευση δύο βημάτων, όχι μόνο προστατεύετε τον εαυτό σας, αλλά βοηθάτε και στην προστασία ολόκληρης της κοινότητας. Με τόσους πολλούς ανθρώπους να βασίζονται στο φόρουμ μας, είναι σημαντικό να κάνουμε όλοι το καθήκον μας για να το διατηρήσουμε ασφαλές.

Η ενεργοποίηση της Επαλήθευσης δύο βημάτων είναι εύκολη και μπορεί να γίνει με μερικά απλά βήματα. Μόλις την ενεργοποιήσετε, θα σας ζητείται να εισάγετε έναν επιπλέον κωδικό κάθε φορά ή τουλάχιστον μία φορά κάθε μήνα που συνδέεστε.
Κατανοούμε ότι ορισμένοι από εσάς μπορεί να βρείτε αυτή τη διαδικασία λίγο άβολη, αλλά η πρόσθετη ασφάλεια αξίζει τον κόπο. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή χρειάζεστε βοήθεια για την ενεργοποίηση της Επαλήθευσης δύο βημάτων, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Ας εργαστούμε μαζί για να διατηρήσουμε το φόρουμ μας ασφαλές για όλους.

Ευχαριστούμε για την συνεργασία!

Με φιλικούς χαιρετισμούς,
Η Ομάδα Διαχείρισης του The West
 
Κορυφή