Συζήτηση για την εκδοση 1.35

  • Δημιουργός θέματος cord
  • Ημερομηνία έναρξης

DeletedUser

Guest
Ειναι διαφορετικες θηκες, αλλα εχουν το ιδιο εικονιδιο.
Αν προσεξεις, η περιγραφη ειναι διαφορετικη.

Πράγματι οπως τα λέει ο Fox είναι.Η μια ξύλινη ειναι η κλασικη ενω η αλλη με αντικειμενο κατω απο 5.000$,η μια σφυρηλατη η κλασικη κι η αλλη με αντικειμενο πανω απο 5.000$ και τελος η ατσαλενια η μια ειναι η κλασικη κι η αλλη με αντικειμενο πανω απο 10.000$
 

DeletedUser

Guest
Ερωτησεις...

Ερώτηση προς τον carolos:

1) Ποιος ειναι αυτος ο παιχτης που λες στο Beta με τα 10.000.000$ ? (ονομα πες)

----------------------------------------------------------------------------

Ερώτηση προς admins:

1) Θα υπαρχει οπως στον beta η προσφορα που σου δινονται τριπλασιοι σβολοι ? Που πληρωνεις για Χ και περνεις 3*Χ !
 

DeletedUser5288

Guest
να ρωτήσω και κάτι ακόμα όταν μας δόθηκαν οι χριστουγεννιάτικες θήκες μέσα είχε ένα ελιξίριο που σου επιστρέφει τις ικανότητες....πριν από 1 μηνα χάλασα πάνω από 300k στον σαμάνο για το 3ο κλειδί επίσης 500 σβoλους...αυτά θα μου τα δώσει κανεις πίσω???μπα......"γιαυτο" κρατήστε αυτή την έκδοση και αφήστε τα πολλά φανταχτερά εικονίδια

 

DeletedUser

Guest
δεν ξέρω αν έχει ειποθεί πάλι αλλά η αλήθεια είναι βαριέμαι να διαβάσω όλα τα προηγούμενα...αν ένας παίχτης έχει τελειώσει όλες μας όλες τις αποστολές πως θα ολοκληλόσει 4 ημερίσιες?
 

DeletedUser6178

Guest
καλησπερα σε ολους.

Ξερει κανεις ποτε περιπου θα μπει η νεα εκδοση??

Οχι μερα αλλα τουλαχιστον αυτο το μηνα? :confused: :blk
 

DeletedUser3567

Guest
Στο μπέτα που έχει μπει λέει:

Daily quests 0 / 4
Duels vs. Players 0 / 2
NPC duels 0 / 3
Crafted products 0 / 3


στην ανακοίνωση λέει:
Αρχικά, οι παρακάτω δουλείες / καθήκοντα θα είναι διαθέσιμα:

Ολοκλήρωση 4 αποστολών
Μονομαχία με 4 παίχτες
Μονομαχία με 10 NPC
Δημιουργία 3 αντικειμένων

τι θα μπει τελικά???
Υπάρχει περίπτωση να πέσει το πιστόλι του hawdah στις θήκες???
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

Guest
το τι θα μπει δεν το ξερω, ισως το μειωσαν για να δουν αν δουλευει .....ή για να παρει Bonds o Κοσμος.Παντως απο θηκες μπορεις να βρεις Howdah και πλεον τα:
innogames belt,howdah pistol,golden tomahawk,sniper rifle και καποια ακομα, μπαινουν στην αγορα:blk
 

DeletedUser

Guest
Ερώτηση προς admins:

1) Θα υπαρχει οπως στον beta η προσφορα που σου δινονται τριπλασιοι σβολοι ? Που πληρωνεις για Χ και περνεις 3*Χ !

Αυτη ειναι μια προσφορα που αφορα τον μπετα. Αν μπει καποια προσφορα στους υπολοιπους κοσμους θα βγει σχετικη ανακοινωση.

δεν ξέρω αν έχει ειποθεί πάλι αλλά η αλήθεια είναι βαριέμαι να διαβάσω όλα τα προηγούμενα...αν ένας παίχτης έχει τελειώσει όλες μας όλες τις αποστολές πως θα ολοκληλόσει 4 ημερίσιες?

Μπορεις μεσω των ημερησιων αποστολων, καθως αυτες ειναι απειρες...

τι θα μπει τελικά???

Κανεις δεν ειναι 100% σιγουρος, γι αυτο αλλωστε εχει ανοιχτει και το τοπικ, ωστε να πουν ολοι την γνωμη τους σχετικα με το θεμα.
 

DeletedUser

Guest
Paloukiluke όταν λες ότι οι ημερήσιες αποστολές είναι άπειρες...εννοείς π.χ. το χωριό των ινδιάνων που οι αποστολές του είναι επαναλαμβανόμενες κάθε 24 ώρες?
 

DeletedUser

Guest
Paloukiluke όταν λες ότι οι ημερήσιες αποστολές είναι άπειρες...εννοείς π.χ. το χωριό των ινδιάνων που οι αποστολές του είναι επαναλαμβανόμενες κάθε 24 ώρες?

Ναι, και απο το χωριο των ινδιανων, αλλα και απο τις ημερησιες στην πολη φαντασμα και στον σαλουν που θα μπουν...
 

DeletedUser

Guest
Ερώτηση προς τον carolos:

1) Ποιος ειναι αυτος ο παιχτης που λες στο Beta με τα 10.000.000$ ? (ονομα πες)

----------------------------------------------------------------------------


Lazzeforever ...ο παιχτης πηγε επιπεδο 15, αλλα δεν ειναι αυτο το νοημα..





------------------------------------------------------------------------------------






Tώρα πλέον παιρνει κανείς 1 bond για καθε 1 απο τις 4 δοκιμασιες που ολοκληρωνει...Αμα οκληρωσει 3 παιρνει ενα "ν" και αναλογα με τα "ν" της εβδομαδας μπορει να παρει ενα μπονους!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser6235

Guest
:cns

Χωρίς να έχω μπει στην ΒΕΤΑ και διαβάζοντας μόνο το εδώ φόρουμ καταλήγω στο συμπέρασμα πως αυτή η αναβάθμιση είναι μια μεγάλη φούσκα , η οποία όταν ξεφουσκώσει θα σημάνει και την καταστροφή του παιχνιδιού. (θα καταλάβετε γιατί όταν τελειώσω την σκέψη μου)

όλοι έχουμε καταλάβει πως αυτή η αναβάθμιση που κάνουν είναι για να μας "αναγκάσουν" να σπαταλήσουμε περισσότερα σβόλια, που σημαίνει περισσότερα λεφτά για την εταιρία. οι χαρακτήρες - παίχτες χωρίζονται σε 3 (κατά την γνώμη μου) κατηγορίες στους α) νο πρεμ (δεν αγοράζουν σβόλους), β) απλούς πρεμ (που βάζουν σβόλους για να έχουν τα μπόνους χαρακτήρων και κατευνασμό σαμάνου) και τους γ)φουλ πρεμ (που αγοράζουν τα ΠΑΝΤΑ με σβόλους, από μπόνους χαρακτήρων, από προϊόντα, από κασελάκια-δώρα Χριστουγέννων και ιδιότητες/ικανότητες. η αναβάθμιση αυτή όμως θα μεγαλώσει ακόμα περισσότερο το χάσμα μεταξύ αυτών των κατηγοριών με αποτέλεσμα η κατηγορία (α) να μην μπορεί να ανταγωνιστεί πλέον την κατηγορία (β) και θα παρατήσουν το παιχνίδι (τι είχαν τι έχασαν, τσάμπα ήταν, έχει και άλλα παιχνίδια το διαδίκτυο). η κατηγορία (β) από εκεί που ήταν στη μέση της αλυσίδας θα βρεθεί στον πάτο χωρίς να μπορεί να ανταγωνιστεί την κατηφοριά (γ) θα ξενερώσει και θα αποχωρήσει σιγά-σιγά αφήνοντας πλέον την κατηφοριά (γ) να βασιλεύει στο παιχνίδι που όμως χωρίς ανταγωνισμό το όποιο θα τους οδηγήσει σε αντενεργούντα(σιγά μην το παρατήσουν έτσι απλά τόσα λεφτά που σπατάλησαν) η οποία όμως αργότερα θα γίνει απομάκρυνση από το παιχνίδι.

Επιπλέον βλέπω πολλές αδικίες προς τους παίχτες και πολλά σφάλματα για το ίδιο το παιχνίδι, με πρώτη και καλύτερη αδικία οι ανταμοιβές από τις μάχες οχυρών. Μας αποσύρουν τα κασελάκια-θήκες-τσάντες από τις επιβραβεύσεις μας για καλή επίδοση σε κάποια μάχη οχυρού. Όμως η αξιολόγηση είναι τελείως άδικη. Σε μια μάχη εγώ που θα έπαιρνα μια ξύλινη θήκη θα πάρω στη θέση της 1 ομόλογο, το ίδιο όμως σύστημα αξιολογεί τη ξύλινη θήκη για 25 ομόλογα συνεπώς τα υπολειπόμενα 24 ομόλογα που μέχρι πρότινος με επιβράβευε δεν μου τα δίνει πλέον. Επίσης, άμα κάποιος μπορούσε να διάθεση ένα 2ωρο στο παιχνίδι και αυτό, συνήθως, για κάποια μάχη οχυρού το πιθανότερο ήταν να κερδίσει κάποια θήκη μέσα σε 10-15 μάχες ενώ τώρα με αυτό το σύστημα ίσως χρειαστεί και 25 μάχες (άμα δεν κερδίσει καμία μάχη) για να πάρει αυτή τη θήκη. Ποιοι είναι το κίνητρο που δίνει το νέο σύστημα σε αυτόν το παίχτη? Κανένα! ΙΣΑ-ΙΣΑ που τον αποθαρρύνει από το να συνεχίσει. Τέλος αυτοί που στις μάχες έπαιρναν τσάντες γιατρού τώρα δεν τους επιβραβεύει το σύστημα , αυτοί αδικούνται πλήρως!!!
Ένα από τα μεγαλύτερα λάθη του συστήματος είναι τα «αντικείμενα» που μπορείς να αγοράσεις (ανεξάρτητα του τρόπου αγοράς) από το νέο μαγαζάκι . σκέφτηκε κάνεις πως θα αποδυναμωθούν πλήρως τα επαγγέλματα??? (πιστεύω πως τα επαγγέλματα ήταν η 2ο ωραιότερη αναβάθμιση που βαλαν στο παιχνίδι μετά τα οχυρά). Θα εξηγήσω τι εννοώ : ποιος θα σπαταλήσει ώρες ατέλειωτες για να μαζεύει υλικά για να καταφέρει να ανεβάσει τον οπλουργό στο απαραίτητο επίπεδο για να μπορεί να φτιάξει το φλασκί που δίνει +40-40 στα οχυρά όταν μπορεί να πάει απλά να το αγοράσει από το μαγαζί??? Ας δούμε τις αντικειμενικές αξίες των αντικειμένων, το λαδάκι από το νέο μαγαζί κάνει 25 ομόλογα/σβόλους, ενώ για να φτιάξει ο οπλουργός το φλασκί θέλει 1 ασήμι, 13 κάρβουνα, 2 βαριοπούλες, 3 πέτρες, 1 βαμβάκι, 1 πυρίτη, 2 ξύλα, 2 σιδερένια καλάμια, όλα αυτά τα υλικά μπορείς να τα αγοράσεις άμεσα με σβόλους και θα κοστίσουν 334 σβόλους αλλά επειδή είναι για δυο χρήσεις για μια μάχη θα σπαταλήσεις τους «μισούς « σβόλους δλδ 167 και είναι και κατώτερο μπόνους. Συνεπώς οι παίχτες κατηγορίας (γ) –βλέπε παραπάνω- θα μπορέσουν με 25 σβόλους να πάρουν εύκολα και γρήγορα το μπόνους για μια μάχη οχυρού, ενώ οι κατηγορίες (α) και (β) που δεν μπορούν, θα πρέπει να καταναλώσουν χρόνο και ενέργεια για κάτι που η αξία του είναι 5 φορές πάνω και η δυναμικότητα του κατώτερη!! Το ίδιο ισχύει και με όλα τα άλλα επαγγέλματα.

Κλείνοντας τα επικριτικά μου σχόλια θέλω να επισημάνω ένα ακόμα πιθανό πρόβλημα, θα μπορείς να πάρεις τουλάχιστον 1 ομόλογο για κάθε μάχη οχυρού που παίρνεις μέρος …. Βρείτε μου κάποιον που θα μπορέσει να σταματήσει τον οδοστρωτήρα Λάκορα (στον Κ6) και τον Στελιος1980 (πάλι Κ6) από το να βάζουν πολλαπλές μάχες οχυρών??!!!!!


Υπάρχει όμως και η θετική πλευρά των πραγμάτων. Πρέπει να ομολογήσω πως η ιδέα για την επιβράβευση της ενεργητικότητας του κάθε παίχτη είναι καλή και όλος ο κόσμος θα την δεχτεί θερμά. Άμα αυτό το σύστημα όμως γίνει «σωστά» τότε όχι μόνο δεν θα καταστραφεί το παιχνίδι αλλά θα γίνει ακόμα καλύτερο και θα μπορέσει να προσελκύσει νέους παίχτες. Με τη έννοια «¨σωστά» εννοώ να μην γίνει με τον κερδοσκοπικό χαρακτήρα που θέλει η εταιρία να γίνει τώρα αλλά με σκοπό να μειωθεί το χάσμα μεταξύ των κατηγοριών (α), (β) και (γ).

Προτείνω :
-να παραμείνει ο τρόπος με τον οποίο μπορείς να μαζέψεις τα ομόλογα με τη μόνη διαφορά στις αναφορές από τις μάχες οχυρών : να παίρνεις 1 ομόγονο για την παρουσία σου στη μάχη και 1 ακόμα ομόλογο σε περίπτωση νίκης, αλλά να υπάρχει ένα όριο των 3 αναφορών ανά ημέρα ανά χαρακτήρα από μάχες οχυρών που θα μπορείς να πάρεις ομόλογο (και αυτό το όριο για να μην οδηγηθεί το σύστημα σε πολλαπλές μάχες οχυρών)
-να παραμείνουν στις αναφορές οχυρών οι θήκες και οι τσάντες γιατρών (τα παραπάνω ομόλογα να είναι έχτρα)
-να απομακρυνθούν από το νέο μαγαζί η δυνατότητα αγοράς θηκών, αντικείμενα που αναπληρώνουν ενεργεία, ζωή, δίνουν έχτρα μπόνους σε εργασίες, μονομαχίες, οχυρά κτλ (για να μην αποδυναμωθούν τα επαγγέλματα )
-το νέο μαγαζί να έχει συγκεκριμένη λίστα αντικειμένων που μπορεί ο παίχτης να αγοράσει είτε με τα ομόλογα είτε με σβόλους τα οποία μάλιστα να μην έχουν δυνατότητα δημοπρασία. Τα αντικείμενα αυτά να είναι όλα τα μυθικά και ίσως κάποια πολύ σπάνια. Επίσης να υπάρχουν οι τσάντες επαγγελμάτων έτσι ώστε άμα κάποιος έχει όλα τα άλλα αντικείμενα να μπορεί να έχει κάπου να σπαταλήσει τα ομόλογα σε κάτι που θα του είναι πάντα χρήσιμο. (προϊόντα για τα επαγγέλματα)

Αυτό που προτείνω πιστεύω δεν θα απογοητεύσει τους παίχτες και θα φέρει νέους. Οι παίχτες κατηγορίας (γ) μπορούν να αγοράσουν άμεσα όλα τα μυθικά, να φτιάξουν τα αντικείμενα από το επάγγελμα τους εύκολα αγοράζοντας τις τσάντες επαγγελμάτων, οι παίχτες κατηγορίας (β) θα συνεχίσουν να προσπαθούν να ανταγωνιστούν την κατηγορία (γ) γιατί μια ελπίδα στο τέλος του τούνελ ενώ η κατηγορία (α) θα ξέρει πως για να γίνει ανταγωνιστική απέναντι στους άλλους 2 θα πρέπει να περάσει πολύς χρόνος στο παιχνίδι αλλά τουλάχιστον θα έχει αυτή τη δυνατότητα.

Με εκτίμηση,
froutofylakas
 

DeletedUser6081

Guest
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου froutofylaka ιδιαίτερα στα σημεία που λες α) το να μην αγοράζονται θήκες παρά μόνο μυθικά(τα οποία να μην υπάρχουν κάθε μέρα όλα παρά να μπαίνει 1-2 την εβδομάδα τυχαία κάτι το οποίο δεν ξέρω αν μπορεί να είναι εφικτό...)και β) συμφωνώ στο ότι δεν πρέπει να σταματήσουν να δίνονται θήκες με τον ίδιο τρόπο που δίνονται και τώρα.
 

DeletedUser

Guest
Μια μικρη υπενθυμιση σχετικα με τις μαχες (οπως ηταν στις 03-02-12, 16:00) :
Για τη συμμετοχή σε μάχη οχυρού, όπως και για τη νικη θα λαμβάνεται ακομη 1 ομόλογο. Οι νικητές θα μπορούν να λάβουν το ανώτερο 11 ομόλογα και οι ηττημένοι 10 ομόλογα ανα μάχη οχυρού.
 

DeletedUser

Guest
εδω μιλαμε και για το αλλο που ανακοινωσε ο cord?
 

DeletedUser3157

Guest
Καλημέρα σας,
Έχοντας παίξει εδώ και μια βδομάδα+ στον μπετα με την καινούργια έκδοση μπορώ να βγάλω μερικά συμπεράσματα.

Καταρχήν, αυτα που γράφουμε εδώ δεν θα αλλάξουν την καινούργια έκδοση, μόνο μικρές τροποποιήσεις μπορούν να γίνουν όσο αφορά την τιμή της κάθε προσφοράς και παρόμοια θέματα. Αμά δεν ξέρει για τί πράγμα μιλάει ο καθένας καλύτερα να μην μιλάει καθόλου, γιατί λέτε υποθέσεις και πολλές λάθος πληροφορίες που μπερδέυουν και τρομοκρατούν τους παίκτες.

Την έκδοση 1.35 μια χαρά την βρίσκω. Είναι μια αλλαγή που επιβραβεύει τους παίκτες που πάιζουν καθημερινα, οποιαδήποτε ώρα, σχεδόν όλα τα στησίματα χαρακτηρα και όχι κατα ανάγκη τους οχυρομάχους που παίζουν τα βράδυα. Η καινούργια έκδοση δίνει ομόλογα για 4 αποστολές που μπορεί να κάνει ένα καλό στήσιμο για εργασίες, και επιπλέον, δίνει ομόλογα για μονομάχους αφού κάνουν τον αναγκαίο αριθμό μονομαχίων σε μια μέρα με παίκτες και NPC. Το κράφτινκ που χρειάζεται για να ολοκληρωθεί το καθημερινό μπονους ειναι πανέυκολο. Επιπλέον, στις μάχες δίνονται τα ομόλογα για να επικροτήσουν το στήσιμο του οχυρομάχου και το ομαδικό παιχνίδι.

Όσο αφορά τους παίκτες που παίζουν με σβόλους, για να μιλάμε με πραγματικούς αριθμους καταρχιν 1 ομολογο = 1 σβολος
Υπάρχουν συλλεκτικες ζωνες ( που δεν ανηκουν σε συλλογη συλλεκτη). και ειναι ζωνες χωρων. Αξιζουν 100 ομολογα/σβολους. Όποιος θελει ας το αγοράσει με σβόλους αλλα το μονο που θα κερδίσει ειναι μια αλλαγή στην εμφάνιση του αβαταρ του και μόνο. Υπαρχουν και ενισχύσεις, 25-450. Δεν το θεωρώ λογικο να ξοδεύει κάποιος κάθε βράδυ 45 σβολους για παράδειγμα για να έχει +2 επιθεση και άμυνα. Άρα ένας καλός παίκτης θα παραμέινει καλύτερος απο ένα νουμπ που ξοδεύει συνέχεια σβόλους άσκοπα.

Τέλος, για να σας βοηθήσω, σημειώνω πιο κάτω τις ημερήσιες αποστολες που μπηκαν μέχρι τωρα στον μπετα, και άρχισαν να πηγαίνουν κύκλο.
Κάθε 48 ώρες μπαίνει αποστολη για κράφτινκ 3 προιόντων που δίνουν ανάλογη εμπειρία οσο ανεβαινει η δυσκολία τους. Οποιοσδηποτε παικτης μπορει να κανει το πρωτο προιον, που ειναι κραφτινκ επιπεδο 0 και να παρει ενα ομολογο και 50 εμπειρία.

Οι 4 αποστολες που μπαινουν καθημερινα, μεχρι τωρα ειναι μεταξυ των παρακάτω (για κόσμο 1ωρας)
Διάρρηξη (15 λεπτα)
Περιπλανήσου στην χώρα τζογάροντας (15 λεπτα)
Κυνήγι κροταλία (15 λεπτα)
Εργασία ως σερίφης (15 λεπτα)
Μάζεμα φτερών αετού (15 λεπτα)
Μεταφορά κρατουμένων (15 λεπτα)
Πίασιμο καβουριών (15 λεπτα)
Κυνήγι επικυρηγμένων (15 λεπτα)
Κυνήγι ληστών (15 λεπτα)
Διδασκαλία (15 λεπτα)
Εξόρυξη νιτρικού κάλιου (15 λεπτα)
Φύλαξη ταχυδρομικής άμαξας (15 λεπτα)
Μεταφορά αλκόολ (15 λεπτα)
Λαθρεμπόριο (15 λεπτα)
1 Ρολόι τσέπης
1 Θειούχο ορυχτο
1 Εργαλειοθήκη
1 Δέρμα πουμα
1 Ουίσκι
1 Γύρες
1 Άνθος Λωτού
1 Ελιξήριο
1 Μάσκα
1 Τράπουλα
1 Ποδοπέδι
1 Πίπα
1 Φαντακτερά κοσμήματα
1 Πιστοποιητικό γάμου

Ελπίζω αυτα να βοηθήσουν μερικούς που βλεπουν σοβαρά το παιχνίδι. Προσωπικά βλέπω θετικα τις νεες αλλαγες, σε συνδιασμό με τις αλλαγες που θα γίνουν στα γραφικα. Αυτό που με ανησυχεί είναι το άνοιγμα νέων κόσμων συνεχώς με αποτέλεσμα να πεθαίνουν οι παλιοι κόσμοι.
 

DeletedUser

Guest
Οι 4 αποστολες που μπαινουν καθημερινα, μεχρι τωρα ειναι μεταξυ των παρακάτω (για κόσμο 1ωρας)
Διάρρηξη (15 λεπτα)
Περιπλανήσου στην χώρα τζογάροντας (15 λεπτα)
Κυνήγι κροταλία (15 λεπτα)
Εργασία ως σερίφης (15 λεπτα)
Μάζεμα φτερών αετού (15 λεπτα)
Μεταφορά κρατουμένων (15 λεπτα)
Πίασιμο καβουριών (15 λεπτα)
Κυνήγι επικυρηγμένων (15 λεπτα)
Κυνήγι ληστών (15 λεπτα)
Διδασκαλία (15 λεπτα)
Εξόρυξη νιτρικού κάλιου (15 λεπτα)
Φύλαξη ταχυδρομικής άμαξας (15 λεπτα)
Μεταφορά αλκόολ (15 λεπτα)
Λαθρεμπόριο (15 λεπτα)
1 Ρολόι τσέπης
1 Θειούχο ορυχτο
1 Εργαλειοθήκη
1 Δέρμα πουμα
1 Ουίσκι
1 Γύρες
1 Άνθος Λωτού
1 Ελιξήριο
1 Μάσκα
1 Τράπουλα
1 Ποδοπέδι
1 Πίπα
1 Φαντακτερά κοσμήματα
1 Πιστοποιητικό γάμου

Εντάξει αν είναι έτσι είναι καλά, δηλαδή σε κόσμους 2ωρών θα είναι 30 λεπτά...Μια ερώτηση τακανόλα, τα ουίσκια, ελιξήρια και τα άλλα προιόντα απλά θέλει να τα έχεις?
 

DeletedUser

Guest
Αυτό που θα ήθελα να δώ, στο κατάστημα θα ήταν ένα φίλτρο αλλαγής χαρακτήρα.

Έστω και μετά το 120 επίπεδο, αλλά να μπορείς να αλλάξεις.

Κληθήκαμε να επιλέξουμε χαρακτήρες στο επίπεδο 10, πριν καλά καλά, έρθουμε σε επαφή με το παιχνίδι, και πολύ πριν δούμε τι ακριβώς συμβαίνει, με μονομαχίες ή οχυρά ή ακομη και αποστολές.

Νομίζω θα ήταν ότι καλύτερο μπορεί να προσθέσει η Ιννο, σαν επιλογή, όπως επίσης και ιδιαίτερα κερδοφόρο για την εταιρία :))
 

DeletedUser3157

Guest
τα προιοντα μπορεις να τα εχεις απο πριν, οπως μια κανονικη αποστολη. Νομιζω τα κραταει, χωρις να ειμαι 100% σιγουρος γιατι σημερα δεν εχει τετοια αποστολη.
 
Κορυφή