Συζήτηση για την εκδοση 1.35

  • Δημιουργός θέματος cord
  • Ημερομηνία έναρξης

DeletedUser

Guest
Xoxos >
Οπως ειπαμε, μπορει να προστεθουν κι αλλα, για παραδειγμα στον εσωτερικο beta που κοιταζω, εχουν προστεθει και καποιοι γυροι ποκερ, δηλαδη να παιξεις καποιους γυρους ποκερ αντι να κανεις μονομαχιες. Για αυτο λεμε οτι μπορει να προστεθουν κι αλλα σταδιακα ωστε να μπορουν οσο το δυνατον περισσοτεροι διαφορετικα στημενοι χαρακτηρες και παιρνουν τα καθημερινα ομολογα αλλα ενας καποιος βαθμος δυσκολιας θα πρεπει να υπαρχει,

Αυτο για τον μπετα ρωτησα διαχειριστη σε υποστηριξη αν θα μπει το ποκερ και μου ειπε οτι μπηκε στον μπετα με σκοπο ο κοσμος να ασχοληθει με το ποκερ ωστε να μπει επιτελους τελειωμενο με χρηματα παιχνιδιου!Επιπλεον αμα μπουν πιο πολλα μαλλον θα θες και περισσοτερα καθε μερα για ομολογα οπως στον μπετα 4/5 οχι 3/5
 

DeletedUser

Guest
...

Όταν πρωτοέπαιξα το The west wars στο facebook είχα την όρεξη και τον ενθουσιασμό να μάθω το παιχνίδι και να εστιάσω στην γρήγορη ανάπτυξη. Το συναίσθημα που ένιωθα συνεχώς στον έμπορο που δεν μπορούσα να αγοράσω αντικείμενα είτε γιατί ήταν πολύ ακριβά είτε γιατί ήθελαν σβόλους ήταν και ο λόγος ο οποίος το παράτησα. Γενικά ένιωθα μια αδικία γι'αυτόν που ήθελε να παίξει τσάμπα το παιχνίδι επειδή τα αντικείμενα που είχε την δυνατότητα να αγοράσει ήταν επιεικώς άθλια.
Αυτή η έκδοση που πάτε να περάσετε αν έχει τον ίδιο χαρακτήρα που είχαν και τα δώρα των Χριστουγέννων τότε να σας πω ότι θα μου δημιουργήσουν το ίδιο συναίσθημα και παρόλο που παίζω συνεχώς με premium και αγοράζω τους σβόλους σας, θα παρατήσω το παιχνίδι γιατί πολύ απλά βαφτίζει η εταιρεία την τάση της για κερδοσκοπία 'έναν σωστό τρόπο ανταμοιβής για τους ενεργούς παίκτες΄.
Εύχομαι το σχόλιο μου να πιάσει τόπο.
 

DeletedUser3527

Guest
cord επειδή μάλλον δεν έγινα κατανοητός...

αν μ λυποθθυμησουν πρεπει να κανω αποκλειστκα τα αλλα 3 σωστα??? σωστα

αυτα συμπεριλλαμβανουν και 4 αποστολες σωστα ??? σωστα

αυτά έχουν δοκιμαστεί σε μπέτα κόσμο μόνο σωστά??? (βρε πάλι σωστα !!!)

εκεί όμως μιλάμε για εργασίες που έχουν μονοώρα!!! εδώ αν εξαιρέσες τον αριζονα και τον μπουφαλο υπάρχουν ακόμα διωρα

για να κάνεις 4 επαναλίψιμες θες 16 ωρες αν φυσικα δεν έχεις αποθεμα τα αντικειμενα που χρειάζονται ... απλα ειναι ΠΟΛΥ δύσκολο όσο υπάρχουν διώρα ακόμα!!
 

DeletedUser

Guest
cord επειδή μάλλον δεν έγινα κατανοητός...

αν μ λυποθθυμησουν πρεπει να κανω αποκλειστκα τα αλλα 3 σωστα??? σωστα

αυτα συμπεριλλαμβανουν και 4 αποστολες σωστα ??? σωστα

αυτά έχουν δοκιμαστεί σε μπέτα κόσμο μόνο σωστά??? (βρε πάλι σωστα !!!)

εκεί όμως μιλάμε για εργασίες που έχουν μονοώρα!!! εδώ αν εξαιρέσες τον αριζονα και τον μπουφαλο υπάρχουν ακόμα διωρα

για να κάνεις 4 επαναλίψιμες θες 16 ωρες αν φυσικα δεν έχεις αποθεμα τα αντικειμενα που χρειάζονται ... απλα ειναι ΠΟΛΥ δύσκολο όσο υπάρχουν διώρα ακόμα!!

φιλε μου δεν ισχυει!ΟΙ καθημερινες αποστολες θελουν απο πολυ ευκολα προιοντα(ή αντικειμενα craft) εως 1 2ωρο για να τελειωσουν....ακομα υπαχρουν και με μισαωρο...τις 16 ωρες που τις ειδες?
 

DeletedUser

Guest
εγω παλι δεν καταλαβαινω τι ειναι οι επαναλιψιμες αποστολες :sad
 

DeletedUser6210

Guest
εγω παλι δεν καταλαβαινω τι ειναι οι επαναλιψιμες αποστολες :sad

Είναι αυτές που επαναλαμβανονται και σου δίνουν κάθε μέρα 1 ανταμοιβή (εμπηρίας και χρήματος) ανάλογα με ποια αποστολή επιλέγεις.:nw:nw:nw
 

DeletedUser

Guest
θεμα τυχης λεμε τωρα... οσοι τα εχουν ακουμπησει καλα απο παλια στην ιννο βρηκαν οντως καλα αντικειμενα αλλοι που πεταξαν μεχρι 300 σβολους για τα μικρα "δωρακια" των χριστουγεννων οπως εγω μονο γκαντεμια τπτ τις προκοπης....
αν εχεις "τυχη-σβολους" διαβεναι.
αν καποιος που δεν τα εχει ακουμπησει τρελα βρηκε κατι καλο τοτε οκ εχω λαθος

υπαρχει περιπτωση ποτε σταθερος πελατης να μην μεινει ικανοποημενος απο κατι τετοιο???????
 

DeletedUser750

Guest
Πολύ καλο. Αλλα το μονο που δεν μου αρεσε ειναι το οτι μπορεις να τυχεις αντικειμενα που εχεις ηδη. Δηλαδη εγω γιατι να σκοτωνομαι να μαζευω ομολογα και να τυχαινω κατι που εχω ηδη;(και μερικα απο τα καλα αντικειμενα δεν πωλουνται:eek:m) Ειδικα αν καποιος δωσει σβολους για τις θηκες τοτε δεν ειναι πολυ ¨ασχημο¨;
 

DeletedUser

Guest
Ας κάνω και εγώ την ερώτηση μου. Είπατε οι θήκες που θα παίρνουμε από αυτό το τραίνο θα συμπεριλαμβάνουν πράγματα ανάλογα την τύχη μας. Εγώ ρωτάω, υπάρχει περίπτωση, αν έχω μηδενική σχεδόν τύχη, να τύχω κάτι καλό? Ή αν έχω πολύ μεγάλη τύχη, υπάρχει περίπτωση να μου βγει κανένα κουρέλι?
 

dimitrisCh

Μέλος
Έχουν άραγε σκεφθεί καλά οι developers του παιχνιδιού, πόση ενέργεια χρειάζεται ημερησίως μόνο για την ολοκλήρωση:
  • 4 αποστολών
  • 4 μονομαχιών (κάποιος που δεν ανήκει σε πόλη με ποιο τρόπο θα κάνει μονομαχίες; )
  • 10 μονομαχίες με NPC
  • εργασίες για συγκέντρωση υλικών για δημιουργία 3 αντικειμένων

Έχω την εντύπωση ότι αυτοί που προγραμματίζουν το παιχνίδι, δεν έχουν παίξει σοβαρά ούτε μια βδομάδα το The West και μάλλον έχουν πλήρη άγνοια για το πως παίζεται το παιχνίδι. Πως άλλωστε μπορεί να εξηγηθεί το ότι γράφονται αποστολές οι οποίες είναι αδύνατο να ολοκληρωθούν (αποστολή Charlie στην αρχική της μορφή). Γνωρίζουν άραγε ποσος χρόνος χρειάζεται για να συγκεντωθούν υλικά όπως: 100 καρφιά, 100 σιδερένια καλάμια, 100 ξύλα για να μην αναφερθώ στην αποστολή στο επίπεδο 75 με τους ημιπολίτυμους λίθους και τα υπόλοιπα υλικά.
Με λίγα και απλά λόγια πρέπει να ξοδέψεις σβόλους=χρήμα για να ολοκληρώσεις τέτοιες αποστολές.

Τελικά το παιχνίδι έχει καταντήσει, έτσι ώστε, αν δεν πληρώσεις, δεν μπορείς να είσαι ανταγωνιστικός με τους συμπαίκτες σου. Ίσως είναι αυτός ο λόγος που αδειάζουν οι κόσμοι και πεθαίνει το παιχνίδι.

Προσωπικά πιστεύω ότι πρόκειται για άλλο ένα που προστίθεται στο παιχνίδι, ώστε για άλλη μια φορά να τα "αρπάζει" η InnoGames "εξαναγκάζοντας" τους παίκτες να ξοδεύουν όλο και περισσότερους σβόλους.

Φαίνεται ότι το παιχνίδι έχει ολοκληρώσει τον κύκλο του και μάλλον σιγά σιγά με βλέπω να λέω αντίο The West.
 
Τελευταία επεξεργασία:

DeletedUser4456

Guest
Για να δουμε, λαμβανοντας υποψη οτι καποιος παιζει με απλο πρεμιουμ, π.χ. εχοντας οπως παλια, μονο τα βασικα prem ανοιχτα.

Καταρχας λεει η εκφωνηση, οτι θελουμε να εχουμε 3 απο τα 4 ανω για να ειναι ολοκληρωμενο το ζητουμενο και να παρουμε τα ομολογα :D

Αρα, οντως αν δεν εισαι σε πολη πρεπει απλα να ξεχασεις το θεμα μονομαχιων με παιχτες και να πας για τα αλλα 3...

Να υπολογισουμε τι θελει για 4 αποστολες (εστω ημερησιες), 10 μονομαχιες με NPC, εργασιες συγκεντρωσης υλικων για δημιουργια 3 αντικειμενων, ας πουμε λοιπον κατι απλο, οπως 3 φυλαχτα.

Η ενεργεια μας ανα μερα χωρις υπνο, φτανει 150 + 4,5 Χ 24 = 258ποντους (με πρεμ).

- Αν λαβουμε υποψη, οτι μερικες αποστολες ζητανε αντικειμενα μονο, τα οποια ειτε εχεις ειτε αγοραζεις, μπορεις να διαλεξεις αυτες θεωρητικα, αν δεν κανω λαθος, οποτε εδω σου λεω οτι θες ενεργεια για 3 δουλειες, δηλ. 72 ποντους.

- Για 10 μονομαχιες με NPC θες αλλους 50.

- και σου βαζω και για 3 υλικα θες 4ωρες ακομα, πες 2 να βρεις πυριτες και αλλες 2 να βρεις φτερα. Και βαζω και αλλη μια σε περιπτωση που εισαι ατυχος, συνολο 5 ωρες, δηλ. 120ποντους.

Συνολικα (και χωρις υπνο, που ολο και λιγο κοιμαται κανεις) θελω:
72+50+120 = 242 < 258 περιπου, αλλα σου μενουνε και 24 - 3 - 4 = 17ωρες να γεμισεις ενεργεια, να κοιμηθεις κλπ...

Aρα συμπεραινω οτι γινεται, αλλα ειναι αρκετα δυσκολο και θα πρεπει να το κανει κανεις θυσιαζοντας αλλους στοχους του ισως. Ή θα πρεπει να συνδυασει κανεις πρεμιουμ και ωρες στο pc, δηλ. πρεμ+υπνο σε οχυρο να γεμιζει γρηγορα... Ομως σιγουρα οι παιχτες χωρις καθολου πρεμιουμ θα εχουνε ενα ουσιαστικο προβλημα και συμφωνω στο οτι το ολο σκεφτικο προφανως κρυβει καποια κερδοσκοπια, αναμενομενη βεβαια, αφου η καθε εταιρεια αυτο εχει σαν σκοπο... Οποτε τελικα νομιζω οτι αντιθετως, οι devs εχουν μελετησει πολυ καλα το παιχνιδι και ξερουνε τι ζητανε... :D:D
:w
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

dimitrisCh

Μέλος
Χμ, θεωρητικά γίνεται αυτό με την ενέργεια.
Έλα όμως που όλοι δεν είναι στημένοι για μονομαχίες. Υπάρχει και το ενδεχόμενο να κάνεις τις 4 μονομαχίες και στην 3η να λιποθυμήσεις και να χρειαστεί ... να περιμένεις 48 ώρες για την 4η μονομαχία :grr
Επίσης ένας παίκτης θα χρειαστεί αρκετές ώρες να μεταβεί από την δεξιά πλευρά του χάρτη στην πόλη φάντασμα ή στο ινδιάνικο χωριό για να αποδεχθεί ημερήσιες (πάλι σβόλοι). Από την εμπειρία μου στον beta χρειάζεται να κάνω ρεσκιλ για να να ολοκληρώσω 2 από τις ημερήσιες αποστολές (αν θυμάμαι σωστά η μια ζητάει 15 λεπτά εργασία διάρρηξη και πρέπει να αλλάξω για να την κάνω) ή να πάω να αποδεχθώ κάποια ημερήσια.

Συμφωνώ απόλυτα Mr. NO MERCY, το έχουν μελετήσει καλά το παιχνίδι και ξέρουν πολύ καλά τι ζητάνε. Τους έκατσε καλά αυτό με τα χριστουγεννιάτικα δώρα και σκέφτηκαν να το μονιμοποιήσουν, απλώς για την συσκευασία γίνεται η όλη συζήτηση. :dr
 

DeletedUser

Guest
Στη θεωρια μια χαρα ειναι οπως τα λες Mr. NO MERCY ομως υπαρχει ενα αλλά.Στους ποντους ενεργειας υπολογιζεις και την αναπληρωση ενεργειας την οποια δεν σημαινει οτι θα την εχεις όποτε τη χρειαζεσαι.δεν εχεις συνεχως 258 ποντους ενεργειας αλλα σταδιακα.Και οπως λεει και ο dimitrisCh καποιες απο τις ημερησιες αποστολες στο σαλουν ζητουν εργασιες που ισως χρειαζεσαι ρισκιλ για να τις κανεις.Ή θα πρεπει να εχεις αρκετη τυχη για να σου πεσει ενα αντικειμενο σε περιπτωση που δεν το εχεις(πυριτες)
Και για να απαντησω και στον cord για το θεμα με τον Xoxos.οι αποστολες της Maya ειναι 48ωρες αρα δεν ειναι σιγουρο οτι εχεις 2 αποστολες καθημερινα.Αρα εχει δικιο ο Xoxos οταν λεει οτι πρεπει να γινουν ολοι οι κοσμοι με 1ωρες εργασιες.γιατι αν πρεπει να κανεις(αν υποθεσουμε οτι δεν εχεις καποιο αντικειμενο για καποια καθημερινη αποστολη) 6 2ωρα + ενα ταξιδι στο χωριο του Waupee αρα μπορει να μιλαμε για πανω απο 14 ωρες καθημερινα.και αν πρεπει να πας και σε μαχη οχυρου το βραδυ δεν βγαινουν οι ωρες με τιποτα χωρις πριμιουμ.Χωρια οτι αν υποθεσουμε οτι εχεις τα υλικα για κραφτ καποια στιγμη θα τελειωσουν οπότε θα πρεπει να κανεις εργασιες και για τα υλικα(γιατι σε καποιους κοσμους δεν υπαρχουν τοσα ατομα για να βρισκεις αντικειμενα απο συμμαχους ή απο την αγορα)
 

DeletedUser

Guest
Θα υπάρχει κάποιου είδους περιορισμός στη συχνότητα με την οποία θα μπορεί κανείς να αγοράζει με σβόλους / αποκτά με ομόλογα τις θήκες;
 

DeletedUser

Guest
εγω παντως πιστευω οτι με αυτην την αναβαθμιση το παιχνιδι θα γινει πολυ ανησο μεταξυ παιχτων με πρεμ με τους παιχτες νο πρεμ.Δεν το λεω για εμενα γιατι εγω βαζω πρεμ αλλα για πολλα αλλα παιδια θα ειναι ΑΔΙΚΟ
 

DeletedUser4456

Guest
Στη θεωρια μια χαρα ειναι οπως τα λες Mr. NO MERCY ομως υπαρχει ενα αλλά.Στους ποντους ενεργειας υπολογιζεις και την αναπληρωση ενεργειας την οποια δεν σημαινει οτι θα την εχεις όποτε τη χρειαζεσαι.δεν εχεις συνεχως 258 ποντους ενεργειας αλλα σταδιακα.

Μα αλιμονο, δεν σου ειπε κανεις να τελειωσεις τα παντα ολα μεσα σε 7 ωρες... :D Αρα δεν ειναι μονο θεωρια, αλλα γινεται με ενα καλο προγραμματακι, το οποιο απλα υποθετει οτι θα ΑΡΧΙΣΕΙΣ την μερα σου γεματος ενεργεια, 150 ποντους. Μετα ισως πρεπει να ξαναμπεις μετα απο 6 ωρες λοιπον, να του βαλεις κανα δυο ακομα εργασιες και υπνο και μετα παλι να ξαναμπεις να τελειωσεις οτι δεν εχεις κανει. Γινεται ειπαμε, αλλα δεν ειναι και οτι πιο ευκολο. Σιγουρα σε μη πρεμ κοσμους, η δυσκολια διπλασιαζεται αφου θες διπλασιο χρονο, αλλα εκει ισως να βαλουνε μεσα σε 48ωρες να κανεις τα ιδια λογικα, αλλιως θα υπαρχει μεγαλο προβλημα.

@Δημητρης:
Μα φυσικα, μπορει και να αποτυχεις στην προσπαθεια, εκει ειναι η γλυκα, να εχει και καποια δυσκολια το ολο θεμα. Οσο για τις μονομαχιες με NPC, συνηθως οτι skills και να εχεις, αμα βαλεις καλα ρουχα, σου βγαζει τοσο μαπες NPC που νικας σχετικα ευκολα. (Και οσο για τις ωρες ταξιδιου, απλα αρχισε την μερα σου βρισκομενος π.χ. στο ινδιανικο χωριο, η να εχεις ηδη αποδεχτει τις αποστολες).

Το ξερω οτι πολλοι θα διαφωνειτε στο να μου αρεσει να εχουνε καποια δυσκολια τα παιχνιδια, αλλα προσωπικα μιλωντας παντα, το βρισκω πιο διασκεδαστικο ετσι. Πιστευω οτι στην δυσκολια κρυβεται η ευχαριστηση οταν τελειωσεις κατι. Εξαλλου αν κατι ειναι υπερβολικα δυσκολο παλι, δεν σε υποχρεωνει κανεις να κατσεις να το κανεις. Ομως αν κανεις κατι γελοιο, νομιζω θα πεις, "πφφ σιγα το πραμα"... Συνεπως ολα θελουν μια ισορροπια. Ουτε ολα να ειναι μασημενο παξιμαδι, οπως η πλειοψηφια των παιχτων που εχω γνωρισει θελει, ουτε να ειναι και ολα βουνα, οπως οι τελευταιες αποστολες, οπου παμε σε ενα βαθμο παραλογισμου.

@ Αεκαρα:
Αυτα ηταν ειναι και θα ειναι παντα αυτονοητα...
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

Guest
@ Αεκαρα:
Αυτα ηταν ειναι και θα ειναι παντα αυτονοητα...

μερσι δεν ηταν παντα αυτονοητο.Οταν αρχισα το παιχνιδι ηταν σχεδον ισο το παιχνιδι.Με την ενταξη των χρυσων οπλων,των φουλ πριμιουμ κοσμων και φετος με τα χριστουγενιατικα δωρα το παιχνιδι εχει γινει πολυ πιο ανισο.Δεν λεω να καταργηθουν ολα αυτα απλα να μην προσθεθουν και αλλα ειναι η αποψη μου
 

DeletedUser4456

Guest
...Ειπες μονος σου την μαγικη λεξη..: ΣΧΕΔΟΝ...
το οποιο κανει τα παντα σχετικα... κατι που για σενα ειναι σχεδον ισο, για καποιον αλλον ειναι too much και για καποιον αλλον δεν ειναι τιποτα.

Η αληθεια ποια ειναι ομως? Παντα το πρεμ εκανε ΑΡΚΕΤΑ πιο ευκολα τα πραγματα και ητανε και αυτο που εκανε και το παιχνιδι ομως να αναβαθμιζεται, με καλες ή κακες εξελιξεις. Εξαλλου οποιον ηξερα να παιζει χωρις πρεμ, επαιζε πραγματικα για τελειως στην πλακα (δηλ. δεν ειχε αλλες επιδιωξεις απο το περνα καλα και να εχει την παρεουλα του) και νομιζω καλο ειναι να μην ξεφευγει κανεις απο αυτο το πλαισιο, εφοσον ετσι αρχισε να παιζει... Τωρα αν θελεις δοξες και μεγαλεια, νομιζω οτι εκει μπαινεις σε αλλα μονοπατια μετα. Αρα απλα σκεψου σαν παιχτης τι θες απο το game αλλα και τι μπορεις να δωσεις, ειτε σε χρονο ειτε σε χρημα, ετσι παει νομιζω και μην ξεφευγεις απο εκει οσους πειρασμους και να σου βαζουνε.
:wk
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

Guest
cord

στην νεα αυτη αναβαθμιση θα μπει κανενα αλλο καινουργιο στοιχειο εκτως απο αυτο με τα ομολογα?
 

DeletedUser

Guest
Σε κάθε ανακοίνωση μιας επερχόμενης αναβάθμισης αναφέρονται όλα τα στοιχεία που πρόκειτε να μπουν στο παιχνίδι.
 
Κορυφή