Συζήτηση για την εκδοση 1.35

  • Δημιουργός θέματος cord
  • Ημερομηνία έναρξης

DeletedUser

Guest
Αρχικά, οι παρακάτω δουλείες / καθήκοντα θα είναι διαθέσιμα:
Ολοκλήρωση 4 αποστολών
Μονομαχία με 4 παίχτες
Μονομαχία με 10 NPC
Δημιουργία 3 αντικειμένων

Οι 4 αποστολες και τα 3 αντικειμενα θα ειναι στανταρ τα ιδια καθε μερα ? θα αλλαζουν ? θα δυσκολευουν μερα με την ημερα ?


Πολυ καλη κινηση κανει το west ακομα ποιο συνθετο , αντε να κανουν το ιδιο και στις μαχες οχυρων , εχουν καταντησει σαν να παιζεις τριλιζα
 

DeletedUser

Guest
Βαση λογικης πρεπει να ειναι

- οποιεσδηποτε 4 ημερησιες αποστολες
- οποιαδηποτε αντικειμενα κραφτινγκ
- 10 npc, μαλλον απο τους npc της καρτελας της μονομαχιας
- μονομαχια με 4 παικτες
 

DeletedUser6210

Guest
Tέλειο!!!:eek:m Συμφωνώ 1.000%:)). Είναι σαν ημερίσια επιτεύγματα και ανυπομομώ να μπουν!:lr:cowboy:
 

DeletedUser4774

Guest
τα αντικειμενα απο το νεο μαγαζακι θα αγοραζοντε ειτε με ομολογα ειτε με σβολους , σωστα καταλαβα;
αυτο απο μονο του δημιουργει αδικια εκ των προτερων και δεν ειναι οπως λεει η ανακηνωση ενα δικαιο συστημα επιβραβευσης ενεργων παιχτων!!!!
οποιος δωσει τους περισσοτερους σβολους θα παρει και τα περισσοτερα αντικειμενα.......
καποια απο τα αντικειμενα θα ειναι περιορισμενης διαθεσιμοτητας , οπως λεει και παλι η ανακοινωση. μαλλον αυτα που αξιζει να εχει καποιος....
εκει κρυβεται ολο το ζουμι. οποιος τα "σταξει" θα τα παρει! σιγα μην περιμενουν τα "τσακαλια" να μαζεψουν ομολογα......

ε ρε ομορφιες!
θα πεσουν σβολοι με το τσουβαλι!!!!!!!!
 

DeletedUser6210

Guest
Ερώτηση???

Τα ομολόγια θα εμφανίζονται σαν απόθεμα ή σαν ένα νέο νόμισμα κάτω από τα $$$???
 

DeletedUser

Guest
Ωραία αυτή η έκδοση.Θα κάνει το παιχνίδι λίγο πιο ενδιαφέρον.:))
 

DeletedUser6252

Guest
Ερωτηση

Απο κλιμακα ενα προς δεκα ποσο πολυ θα επηρεασει το ' Game Play ':hh
 

DeletedUser

Guest
συμφωνώ απόλυτα με alone32.τι θα πει δε θα αγοράζονται τα ομόλογα με σβόλους αλλά θα αγοράζονται τα δώρα που δίνουν τα ομόλογα με σβολους?.φάσκουμε και αντιφάσκουμε.η ιδέα σαν ιδέα ακούγεται καλή αλλα θεωρώ τελείως foul να μπορεί κάποιος να τα στάξει και να τα μαζέψει όλα.τα αντικείμενα αυτά θα πρέπει να τα παίρνει όποιος τα αξίζει και όχι όποιος σας τα ακουμπάει.Δώστε μια φορά κάτι που να επιβραβέυει τον σωστό παίχτη και όχι τους <<λεφτάδες>>
 

DeletedUser4456

Guest
Γιαυτο κι εγω ειμαι λιγακι επιφυλακτικος να δω τι ειναι... Πιστευω ειναι καλο γτ και οι αλλοι παιχτες μπορουνε ευκολα να αποκτησουνε τις θηκες αυτες αλλα κατσε να δουμε τι θηκες ειναι και πως ειναι το ολο σκηνικο στημενο στην πραξη.

Εξαλλου νομιζω πως οτι και να πουμε εδω, δεν προκειται να αλλαξει κατι, ετσι δεν ειναι?
 

DeletedUser

Guest
εγω απο οτι εψχω καταλαβει τα ομολγα θα τα αποχτας με 2 τροπους ητε με αποστολες που θα ειναι κομενες και ραμενες στα μετρα του καθενος η με σβολους μια μα χαρα ου ακουγετε αντε να δουμε τι θα γινει
 

DeletedUser5285

Guest
Πότε θα ανταμηφθούνε όσοι βάζουν υλικά στα οχυρά, όσοι χτίζουν και όσοι κάνουν μονομαχίες; Μιας και αποσυρονται οι τσαντες γιατρου, τι κινητρο δίνετε στα μικρα επίπεδα να έρχονται σε μάχες οχυρών; πότε επιτέλους θα μπορουμε να πάρουμε πίσω τα υλικά στις αποθηκες οχυρών που δε χρειάζονται; Μς τι θα ανταμήβονται οι παίχτες επιπέδου 120 πχ στα οχυρά; Με 1500xp που δεν τους χρειάζονται; Τόσα μα τόσα μπορούσατε να βελτιώσετε στο gameplay αλλά μόνο τα δωρα μας φέρατε πίσω παρά τη συνολικη κατακραυγή τα Χριστούγεννα. Μην ξεχνάτε πως είμαστε πελάτες όμως με οτι μπορει να σημαίνει αυτό...
 

DeletedUser6210

Guest
συμφωνώ απόλυτα με alone32.τι θα πει δε θα αγοράζονται τα ομόλογα με σβόλους αλλά θα αγοράζονται τα δώρα που δίνουν τα ομόλογα με σβολους?.φάσκουμε και αντιφάσκουμε.η ιδέα σαν ιδέα ακούγεται καλή αλλα θεωρώ τελείως foul να μπορεί κάποιος να τα στάξει και να τα μαζέψει όλα.τα αντικείμενα αυτά θα πρέπει να τα παίρνει όποιος τα αξίζει και όχι όποιος σας τα ακουμπάει.Δώστε μια φορά κάτι που να επιβραβέυει τον σωστό παίχτη και όχι τους <<λεφτάδες>>

:glΣχετικά με αυτό, μπορούν οι mods να βάλουν ένα όριο επιπέδου που μπορείς να αγοράσεις τα epic items :gl(δεν λέω να γίνει μεγαλύτερο το όριο επιπέδου στα όπλα:dr).
 

DeletedUser735

Guest
φαινεται να βελτιωνεται αισθητα το gameplay και να ανοιγουν νεοι οριζοντες για τους παιχτες!
καλο αυτο οπως και το οτι στα νεα προιοντα εχουν προσβαση ολοι και δεν χρειαζεται να κανεις 3 μηνες σαμανο για να τα αποκτησεις.

Μενει να το δουμε και στην πραξη και να προσθεσουμε τοτε τυχον διορθωσεις.


Για οσους ειπαν οτι θα μεινουν πισω τα οχυρα εχω να απαντησω πως τα οχυρα μονοπολουν το ενδιαφερον εδω και 2,5 χρονια...
ας βρεθει και κατι αλλο να κανει πιο ενδιαφερον το παιχνιδι
 

black.thunder

Μέλος
Όλα φαίνονται ωραία πιστεύω θα έχει περισσότερο ενδιαφέρον το παιχνίδι αλλά με προβληματίζει κάτι.

Αρχικά, οι παρακάτω δουλείες / καθήκοντα θα είναι διαθέσιμα:
• Ολοκλήρωση 4 αποστολών
• Μονομαχία με 4 παίχτες
• Μονομαχία με 10 NPC
• Δημιουργία 3 αντικειμένων

Τι αποστολές θα είναι αυτές ? Αν η κάθε μια θέλει δουλειά από 2 ώρες πάει η ημέρα. Νομίζω πως οι 14 μονομαχίες είναι υπερβολικές. Εγώ σαν οχυρομάχως λογικά τις περισσότερες θα χάσω όχι μόνο τι μονομαχία θα χάσω και ζωή. Και λέω τώρα αν χάνω πολλές ώρες με τις αποστολές και ζωή από μονομαχίες θα πάω με 500 ζωή στη μάχη ??
:w:w
 

DeletedUser

Guest
Μπορεις να επιλεγεις μονο τις μονομαχιες με NPC που ειναι πιο ευκολες ή 4 μονομαχιες με πολυ ευκολους παιχτες....Οι ημερησιες αποστολες ειναι ευκολες σχετικα(μιας και μπαινουν ακομα και στο μπαρ) αλλα και το δημιουργησεις 3 προιοντα ειναι επισης ευκολο
 

cord

Ex-The West Team
Οι καθημερινες προυποθεσεις για να κερδισουν οι παιχτες ομολογα ειναι σχετικα ευκολες για ολους αφου οι μονομαχιες με NPC γινονται γρηγορα, οι μονομαχιες με αλλους παιχτες επισης (και οι 2 τυποι μονομαχιας δεν ειναι απαραιτητο να κερδηθουν), οι αποστολες που πρεπει να ολοκληρωθουν θα ειναι ειτε κανονικες αποστολες, ειτε ημερησιες, ειτε οι νεες ημερησιες που θα δινονται πλεον και απο τους θαμωνες του σαλουν ωστε να μην χρειαζεται να πηγαινουν οι παχτες στο χωριο των Ινδιανων και στη πολη φαντασμα (και στο σημειο αυτο θα προστεθουν νεες ημερησιες αποστολες).

Οι αριθμοι δεν γνωριζουμε ακομη αν θα ειναι οι τελικοι (πχ 10 μονομαχιες με NPC κτλ)
Οπως ειπαμε, τα ομολογα δεν θα αγοραζονται με σβολους μια και δεν υπαρχει τετοιος λογος αφου οσοι θελουν να χρησιμοποιησουν σβολους θα μπορουν να αγοραζουν την "πραματεια" του καταστηματος της Union Pacific απευθειας.
Ακομη ομως και με σβολους, θα παιζει μεγαλο ρολο και η τυχη στο τι θα βρισκει κανεις μεσα στις θηκες.
Για παραδειγμα, μπορει καποιος να βρει τη ζωνη της InnoGames την οποια ενδεχεται να την εχει ηδη, ή καποιο αλλο αντικειμενο που να το εχει ηδη, ή να μην το χρειαζεται. Η χρησιμοτητα ενος αντικειμενου για καθε παιχτη δεν συμβαδιζει με την σπανιοτητα του ή με το αν ο παιχτης το εχει ηδη.

Η διαφορα με το event των Χριστουγεννων ειναι οτι τα πολυ ακριβα πραγματα θα μπορουν ολοι οι παιχτες να τα αποκτησουν ειτε με σβολους πιο γρηγορα, ειτε με ομολογα πιο αργα (με την εννοια οτι τα χρηματα παιχνιδιου που απαιτουνταν για κατι πολυ ακριβο στα δωρα Χριστουγεννων ισως να μην υπηρχε χρονος για καποιον για να τα μαζεψει).
Η γενικη ιδεα ειναι οτι τα αντικειμενα που θα πωλουνται στο καταστημα της Union Pacific θα μπορουν οι παιχτες να τα αποκτησουν και με σβολους και χωρις σβολους, δηλαδη με την εισαγωγη του συστηματος των ομολογων το οποιο θα ανταμοιβει τους παιχτες που θα ολοκληρωνουν τις σχετικες προυποθεσεις.

Οι γνωμες ολων των παιχτων συνολικα ειναι αυτες που θα κανουν τις οποιες αλλαγες στην αρχικη ιδεα, γι αυτο αλλωστε και γινεται αυτη η συζητηση σε ολες τις χωρες.
Ολα οσα θα ειπωθουν εδω, θα αξιολογηθουν και θα συζητηθουν απο τους υπευθυνους ωστε να βγει το καλυτερο δυνατο αποτελεσμα.
_________________________________________
(edit > Σημειωση: Σε οσα λεμε/απανταμε και εμεις εδω, ενδεχεται να υπαρξουν διαφοροποιησεις)
 
Τελευταία επεξεργασία:

DeletedUser3527

Guest
cord διαφωνω ότι είναι εύκολο....

γιατί για να κάνεις 10 μονομαχιες με npc πρεπει να έχεις και υποτυπώδη στατς για μονομαχίες... δευτερον αν λυποθυμίσεις απο κανονική μονομαχία παει να πει ότι εξαρτάσαι αποκλειστικά απο τα άλλα 3 (npc 4 αποστολες 3 craft) και οκ πες ότι όλα καλά με τα άλλα 3.... ξεχνάμε κάτι πολύ βασικό.... αυτά εχουν δοκιμαστεί σε κόσμους με ΜΟΝΟΩΡΑ!!!! όσο υάρχουν τα δίωρα φέξε μου και γλυστρισα.....


και δεν είναι 4 ημερίσιες αποστολές όπως εσφαλμένα είπε κάποιος είναι 4 οποιεσδήποτε αποστολές..


Όσο για το ότι θααγοράζονται με σβώλους .... θεωρητικά πιστεύω ότι μια πρεμιουμ θήκη θα έχει πάνω από 1000 σβώλους.... αλλιώς πολύ σωστα είχε πει καποιος ότι τα χριστουγεννιατικα δωρα ήταν δωρα πρς την ίννο ( με τηνλογική οτι τα χριστούγεννα ήταν δωρο προς εμας... τωρα πρεπει να ειναι πιο ακριβες έτσι δεν είναι????)
 

DeletedUser

Guest
Συμφωνω.....

Πιστευω οτι ειναι πολυ καλη αναβθμιση γιατι πιανει ολους τους χαρακτηρες! Ολοι θα μπορουν να κερδιζουν ομολογα:

Μονομαχος: απο μονομαχιες
Στρατιωτης: απο τα οχυρα
Τυχοδιωκτης: απο τις εργασιες
Εργατης: απο την κατασκευη υλικων

Θα υπαρξει μεγαλυτερο ενδιαφερον στο παιχνιδι και ειναι μια πολυ καλη ιδεα ετσι ωστε να "τραβηξει" και περισσοτερα ατομα! Εγω συμφωνω απολυτως με την ιδεα!

--------------------------------------------------------------------------

Και εγω δεν χρησιμοποιω μεγαλα ποσα premium! Μικρα ποσα και σπανια (οταν χρειαστω την βοηθεια του σαμανου και ειναι υψηλα το κοστος)! Αλλα και παλι συμφωνω να μπορουν να αγοραζονται θηκες με premium! Ειναι καλη ιδεα! Και οχι δεν ειμαι τρελος! Απλα σκεφτειτε διαφορετικα! Mην σκεφτεστε τις κακες επιπτωσεις μονο αυτης της ιδεας αλλα δειτε και την καλη πλευρα!

1) Θα ειναι περιορισμενη η τυχη! Δηλαδη δεν ειναι αναγκαστικο ο αλλος να ανοιξει μια θηκη και να βρει την ζωνη με πιστολι του William Tilghman η το 3ο κλειδι! Μπορει να βρει κατι πιο απλο οπως το Muzzle του Drake!

2) Aμα δεν αγοραστουν σβολοι, δεν θα υπαρχουν αρκετα χρηματα στην inno! Εμεις οι παικτες θελουμε περισσοτερο ενδιαφερον, περισσοτερες αποστολες, καλυτερα οχυρα και πολλα αλλα που αν η Inno αν δεν εχει χρηματα δεν θα υλοποιθουν πολυ απλα! Αν υπαρξουν χρηματα θα υπαρξει συνεχεια και περισσοτερο ενδιαφερον!

-------------------------------------------------------------------------

Εχω μερικες αποριες:

1) Οι θηκες θα θα κοστιζουν οπως τα χριστουγεννα ?
2) Θα υπαρχουν και premium θηκες ?
3) Τις θηκες θα μπορει καποιος να τις αγορασει με χρηματα παιχνιδιου ?
4) Θα πουλιουνται μυθικα στο μαγαζι ?
5) Θα ειναι για ολους ιδιο το μαγαζι η οπως ο εμπορος ? Αν ναι τι θα γινει αν εξαντλουνται καποια πραγματα ?
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

cord

Ex-The West Team
Xoxos >
Ναι, για αυτο και μια ημερα θα μπορει να σημειωνεται ως ολοκληρωμενη εαν καποιος κανει πχ τα 3 απο τα 4, για παραδειγμα μπορει να επιλεξει να μην κανει τις μονομαχιες ειτε με τους 4 παιχτες ειτε με τους 10 NPC και να παρει το/τα ομολογα που του αναλογουν.
Οπως ειπαμε, μπορει να προστεθουν κι αλλα, για παραδειγμα στον εσωτερικο beta που κοιταζω, εχουν προστεθει και καποιοι γυροι ποκερ, δηλαδη να παιξεις καποιους γυρους ποκερ αντι να κανεις μονομαχιες. Για αυτο λεμε οτι μπορει να προστεθουν κι αλλα σταδιακα ωστε να μπορουν οσο το δυνατον περισσοτεροι διαφορετικα στημενοι χαρακτηρες και παιρνουν τα καθημερινα ομολογα αλλα ενας καποιος βαθμος δυσκολιας θα πρεπει να υπαρχει,

Immortal Player >
1) Οι θηκες θα εχουν τετοια τιμη οπως τα χριστουγεννα ?
Δεν γνωριζουμε ακομη τις τιμες ακριβως

2) Θα υπαρχουν και premium θηκες ?
Θα υπαρχουν ολες οι θηκες συμφωνα με τα μεχρι τωρα δεδομενα, απλα δεν θα ειναι ολες διαθεσιμες συνεχως, πχ, μπορει τωρα να ειναι διαθεσιμη μια ατσαλινη και οχι μια σφυρηλατη η οποια θα ειναι διαθεσιμη αργοτερα, οταν δεν θα ειναι διαθεσιμη μια ξυλινη η μια Premium κτλ (αναλογα τη συχνοτητα που θα επιλεγει).

3) Τις θηκες θα μπορει καποιος να τις αγορασει με χρηματα παιχνιδιου ?
Οχι, μονο με ομολογα ή σβολους

4) Θα πουλιουνται μυθικα στο μαγαζι ?
Οχι, τα μυθικα/σπανια/κτλ θα υπαρχουν μεσα στις θηκες (αναλογα και την τυχη του καθε παιχτη -σημαντικο-)

5) Θα ειναι για ολους ιδιο το μαγαζι η οπως ο εμπορος ? Αν ναι τι θα γινει αν εξαντλουνται καποια πραγματα ?
Αυτο δεν το γνωριζω ακομη, αλλα καθε φορα που το ανοιγω στα test με διαφορα λιγων ωρων βλεπω συνεχεια διαφορετικα πραγματα. Επιφυλασσομαι για αυτο.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Κορυφή