Συζήτηση για την εκδοση 1.35

  • Δημιουργός θέματος cord
  • Ημερομηνία έναρξης

DeletedUser5288

Guest
1 πράγμα έχω να πω απαράδεκτη η νέα έκδοση πλέον υπάρχουν 0 οχυρά!!Πλέων έχει γκίνη το παιχνίδι τον λεφτάδων καλά μας έλεγαν...κρίμα...θέλουμε πίσω το παλιό the-west!!!
 

DeletedUser

Guest
Δεν μπορώ να καταλάβω όλο παράπονα βλέπω σε αυτό το φόρουμ. Πότε θα καταλάβετε πως το the-west είναι παιχνίδι μόνο για όσους έχουν λεφτά, δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα άδικα γκρινιάζετε. Δεν έχει πια σημασία η καλή στρατηγική, το καλό μοίρασμα ικανοτήτων κ.τ.λ. γενικά δεν υπάρχει η διάκριση καλών παικτών και noobs.
Τώρα υπάρχουν premium παίκτες και μη premium παίκτες.

Όσες αναβαθμίσεις κ να κάνουν θα ευνοούν όσους βάζουν πολύ premium. Όσοι θέλουν να ασχοληθούν πολύ με το παιχνίδι πρέπει να βάλουν το χέρι τους στην τσέπη τους, τέλος, απλά τα πράγματα.

Κοίτα τώρα αν λες πως δεν έχεις λεφτά να δώσεις για το παιχνίδι τότε έχεις δύο επιλογές.
Α) Θα παίξεις με τους όρους που θέλουν ή Β) θα κάνεις διαγραφή λογαριασμού.

Έχω δει πάρα πολλούς να λένε πως το υπερβολικό premium σκοτώνει το παιχνίδι, πως η εταιρία θέλει να βγάλει μόνο χρήματα και δεν ενδιαφέρεται για τίποτα άλλο κ.α. αλλά δεν έχω δει κανέναν να κάνει διαγραφή λογαριασμού. Δεν έχεις λεφτά για πέταμα κ θέλεις να περάσεις την ώρα σου ευχάριστα. Ωραία!!! Τότε κάνεις διαγραφή λογαριασμού και αρχίζεις σε άλλο παιχνίδι. Υπάρχουν άπειρα άλλα Online games, που δεν χρειάζονται να βάζεις πολύ premium.
Δεν μπορεί να θέλεις να μην βάζεις premium και να παίζεις το παιχνίδι με τους όρους σου για να γίνεις μεγάλος παίκτης.
Αυτά μόνο στα όνειρα σας!!!

Τώρα μεταξύ ρε σεις, πιστεύει κάνεις από σας, πως υπάρχει, έστω μια στο εκατομμύριο πιθανότητα να αλλάξει τακτική η εταιρία;
Αν έχουμε κρίση και τα λοιπά ΠΡΟ-ΒΛΗ-ΜΑ μας. Η εταιρία θέλει να βγάλει χρήματα. Τόσο δύσκολο είναι να καταλάβουμε 5 πράγματα.


Εγώ γενικά δεν βάζω premium, σπάνια 1 φορά το τρίμηνο. Τώρα είμαι στη φάση που παίζω με τους όρους που ορίζουν αυτοί, όσο πάει το βαριέμαι περισσότερο. Άμα το βαρεθώ κ άλλο απλά θα κάνω delete και θα ασχοληθώ με ένα άλλο παιχνίδι.

Edit by El Telehi -> Διαγραφή προσβλητικών και μη σχετικών με το παιχνίδι εκφράσεων.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser4433

Guest
Λιγο αργα το response μου αλλα θα μπορουσε να υπαρξει και μια μικρη βελτιωση...να μπορεις να συνδυασεις τα ομολογα με τους σβολους...Αν κατι κανει πχ 100 σβολους ή 100 ομολογα να μπορεις να δινεις ενα μειγμα απο ομολογα και σβολους πχ 50ομολογα-50 σβολοι, 40ομολογα-60σβολοι κτλ
 
Κορυφή