Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Είναι ένα troll κείμενο απλά για να πούμε ότι θα κλείνουμε τις προσκλήσεις των πόλεωνκαποια σημεια οπως με τους ληστες δεν πολυκαταλαβα (θα μας βαραν οι ληστες? θα μπορουμε να κανουμε κανονικα δουλειες,αποστολες μαχες οχυρων, αγορες την βδομαδα που ερχονται?η μονο η δυνατοτητα εγκαταλειψης πολης ειναι απενεργοποιημενη ?)
Το μόνο τρολλ είναι οι ανταμοιβές και το πώς μπορείς να κερδίσεις το El GringoΕίναι ένα troll κείμενο απλά για να πούμε ότι θα κλείνουμε τις προσκλήσεις των πόλεων![]()
ΘΈΛΩ να προτείνω μιας και περσι είχαμε εβεντ και η ανταμοιβή πηγενε στην κατηγορία της εμπειρίας αρα το φαρμ φέτος θέλω να προτείνω ο σφαίρα κόσμος να έχει να κάνει με τις μάχες οχιρου . μιας και οι μάχες οχιρου είναι ο γενικός παράγοντας που υπάρχει Ελληνική κοινότητα the west
όποιος σύμφωνη με αυτο που προτείνω να το εκφράσει η ας πατισει like στο κομμεντ
προσωπικά θα ήθελα να παίξω τις μαχουλες μου γιατί μου αρέσουν και απότι ξερω εγω και σε πολλά άτομα επίσης το σκεπτικό θα τράβαγε σχεδόν όλα τα ενεργά μέλη τις Ελληνικής κοινότητας και γιατί όχι να φέρει και τους παίχτες ποιο κοντά τον έναν με τον άλλον παράδειγμα υπάρχουν παίχτες από κόσμο 1 και γενικά από άλλους κόσμους που δεν γνωρίζουν τους παίχτες του houston οι και νεοτερων κόσμων . όσο για την ανταμοιβή τα ρούχα el gringo είναι τόσο παλιά που ένα αναβαθμισμένο καινούριο σετ το ανταγωνίζεται οποτε δεν θα με πειράζει να δώσουν 2 σετ el gkringo με κλήρωση αλλα αυτό που θα μείνει στο τέλος είναι οι καλές μαχουλες που σε όλους αρέσουνΟι μάχες οχυρού είναι το μοναδικό πραγματικά ομαδικό στοιχείο του παιχνιδιού. Το να κερδίσει κάποιος το Ελ Γκρίνγκο μέσω αυτού θα πήγαινε ενάντια σε αυτό ακριβώς το πράγμα. Πώς θα μπορούσε κάποιος να το πάρει; Να βγει πρώτος στις ζημιές ή στις αποφυγές; Θα έπρεπε να παίζει ατομικά (να παίρνει καλύτερες θέσεις από τους συμπαίκτες του για τα στατς κτλ). Άσε που πολλές φορές, τα στατς στις μάχες (κυρίως οι ζημιές) είναι και θέμα τύχης, ειδικά αν είσαι μονομάχος.
Καλό αυτό που προτείνεις, να έχει η ανταμοιβή ως πυρήνα τις μάχες που είναι το μοναδικό πράγμα που κρατάει ζωντανό το γκέιμ, αλλά δεν βλέπω πώς μία ατομική ανταμοιβή θα μπορούσε να δωθεί μέσω ενός ομαδικού παιχνιδιού. Σαν να είμαστε όλοι ο CR7 και να παίζει η ομάδα για εμάς για να βάλουμε όλα τα γκολ να πάρουμε το Χρυσό Παπούτσι ξέρω γω.
δεν είπαμε ότι είναι άχρηστο να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους αυτό που ειπώθηκε είναι ότι ένα καινούριο σετ αναβαθμισμένο μπορεί να το ανταγωνιστήΕφοσον ειναι τοσο αχρηστο το el gringo ..γιατι ζητατε με τοσα μηνυματα να μπουνε περισσοτερα el gringo στις αμοιβες ?
μπορεις να ονομασεις αυτο το φρεε σετ ?
ΔΕΝ κατάλαβα το σκεπτικό στο τι θες να πεις για να σου απαντήσω πάνω σε αυτόΔεν χρειαζεται να βαλεις σβολους απλα να συμμετεχεις στις μαχες οχυρων που θα γινονται απο τι κτλβ
προσωπικά θα ήθελα να παίξω τις μαχουλες μου γιατί μου αρέσουν και απότι ξερω εγω και σε πολλά άτομα επίσης το σκεπτικό θα τράβαγε σχεδόν όλα τα ενεργά μέλη τις Ελληνικής κοινότητας και γιατί όχι να φέρει και τους παίχτες ποιο κοντά τον έναν με τον άλλον παράδειγμα υπάρχουν παίχτες από κόσμο 1 και γενικά από άλλους κόσμους που δεν γνωρίζουν τους παίχτες του houston οι και νεοτερων κόσμων . όσο για την ανταμοιβή τα ρούχα el gringo είναι τόσο παλιά που ένα αναβαθμισμένο καινούριο σετ το ανταγωνίζεται οποτε δεν θα με πειράζει να δώσουν 2 σετ el gkringo με κλήρωση αλλα αυτό που θα μείνει στο τέλος είναι οι καλές μαχουλες που σε όλους αρέσουν
φαρσοκωμωδία είναι που αντιτίθεται το έπαθλο της γενικής κατηγορίας με αυτό της ειδικής κατηγορίας....εχει καταληξει φαρσοκωμωδια.
Εφοσον ειναι τοσο αχρηστο το el gringo ..γιατι ζητατε με τοσα μηνυματα να μπουνε περισσοτερα el gringo στις αμοιβες ?
Αν δεν σας αρεσει απλα μην παρετε μερος..εχει καταληξει φαρσοκωμωδια.