Συζήτηση/Feedback Συζήτηση για την Εκδήλωση Utopia 2022

καποια σημεια οπως με τους ληστες δεν πολυκαταλαβα (θα μας βαραν οι ληστες? θα μπορουμε να κανουμε κανονικα δουλειες,αποστολες μαχες οχυρων, αγορες την βδομαδα που ερχονται?η μονο η δυνατοτητα εγκαταλειψης πολης ειναι απενεργοποιημενη ?)
Είναι ένα troll κείμενο απλά για να πούμε ότι θα κλείνουμε τις προσκλήσεις των πόλεων :D

Είναι ένα troll κείμενο απλά για να πούμε ότι θα κλείνουμε τις προσκλήσεις των πόλεων :D
Το μόνο τρολλ είναι οι ανταμοιβές και το πώς μπορείς να κερδίσεις το El Gringo

ΘΈΛΩ να προτείνω μιας και περσι είχαμε εβεντ και η ανταμοιβή πηγενε στην κατηγορία της εμπειρίας αρα το φαρμ φέτος θέλω να προτείνω ο σφαίρα κόσμος να έχει να κάνει με τις μάχες οχιρου . μιας και οι μάχες οχιρου είναι ο γενικός παράγοντας που υπάρχει Ελληνική κοινότητα the west
όποιος σύμφωνη με αυτο που προτείνω να το εκφράσει η ας πατισει like στο κομμεντ

Οι μάχες οχυρού είναι το μοναδικό πραγματικά ομαδικό στοιχείο του παιχνιδιού. Το να κερδίσει κάποιος το Ελ Γκρίνγκο μέσω αυτού θα πήγαινε ενάντια σε αυτό ακριβώς το πράγμα. Πώς θα μπορούσε κάποιος να το πάρει; Να βγει πρώτος στις ζημιές ή στις αποφυγές; Θα έπρεπε να παίζει ατομικά (να παίρνει καλύτερες θέσεις από τους συμπαίκτες του για τα στατς κτλ). Άσε που πολλές φορές, τα στατς στις μάχες (κυρίως οι ζημιές) είναι και θέμα τύχης, ειδικά αν είσαι μονομάχος.
Καλό αυτό που προτείνεις, να έχει η ανταμοιβή ως πυρήνα τις μάχες που είναι το μοναδικό πράγμα που κρατάει ζωντανό το γκέιμ, αλλά δεν βλέπω πώς μία ατομική ανταμοιβή θα μπορούσε να δωθεί μέσω ενός ομαδικού παιχνιδιού. Σαν να είμαστε όλοι ο CR7 και να παίζει η ομάδα για εμάς για να βάλουμε όλα τα γκολ να πάρουμε το Χρυσό Παπούτσι ξέρω γω.

Οι μάχες οχυρού είναι το μοναδικό πραγματικά ομαδικό στοιχείο του παιχνιδιού. Το να κερδίσει κάποιος το Ελ Γκρίνγκο μέσω αυτού θα πήγαινε ενάντια σε αυτό ακριβώς το πράγμα. Πώς θα μπορούσε κάποιος να το πάρει; Να βγει πρώτος στις ζημιές ή στις αποφυγές; Θα έπρεπε να παίζει ατομικά (να παίρνει καλύτερες θέσεις από τους συμπαίκτες του για τα στατς κτλ). Άσε που πολλές φορές, τα στατς στις μάχες (κυρίως οι ζημιές) είναι και θέμα τύχης, ειδικά αν είσαι μονομάχος.
Καλό αυτό που προτείνεις, να έχει η ανταμοιβή ως πυρήνα τις μάχες που είναι το μοναδικό πράγμα που κρατάει ζωντανό το γκέιμ, αλλά δεν βλέπω πώς μία ατομική ανταμοιβή θα μπορούσε να δωθεί μέσω ενός ομαδικού παιχνιδιού. Σαν να είμαστε όλοι ο CR7 και να παίζει η ομάδα για εμάς για να βάλουμε όλα τα γκολ να πάρουμε το Χρυσό Παπούτσι ξέρω γω.
προσωπικά θα ήθελα να παίξω τις μαχουλες μου γιατί μου αρέσουν και απότι ξερω εγω και σε πολλά άτομα επίσης το σκεπτικό θα τράβαγε σχεδόν όλα τα ενεργά μέλη τις Ελληνικής κοινότητας και γιατί όχι να φέρει και τους παίχτες ποιο κοντά τον έναν με τον άλλον παράδειγμα υπάρχουν παίχτες από κόσμο 1 και γενικά από άλλους κόσμους που δεν γνωρίζουν τους παίχτες του houston οι και νεοτερων κόσμων . όσο για την ανταμοιβή τα ρούχα el gringo είναι τόσο παλιά που ένα αναβαθμισμένο καινούριο σετ το ανταγωνίζεται οποτε δεν θα με πειράζει να δώσουν 2 σετ el gkringo με κλήρωση αλλα αυτό που θα μείνει στο τέλος είναι οι καλές μαχουλες που σε όλους αρέσουν

Επίση κάτι που θα μου άρεσε δεν ξερω αν στο calc έχετε παρατήρηση κάποια items που δεν υπάρχουν στο παιχνιδι αλλα υπάρχει σαν κωδικοί items τα έχω δει να τα φοράνε μονο game master θα με άρεσε τα items από εκεί να μπορούμε να τα ζητάμε και να τα φοράμε και ο καθένας να έχει την επιλογή να το ζητα και να φτιάχνει τον παίχτη του για τις μάχες του σφαίρα επιπλέον ευχαρίστηση και δεν θα πείραζε κανένα αν οι ανταμοιβές είναι ραντομ

Τελευταία επεξεργασία:
Εφοσον ειναι τοσο αχρηστο το el gringo ..γιατι ζητατε με τοσα μηνυματα να μπουνε περισσοτερα el gringo στις αμοιβες ?
Αν δεν σας αρεσει απλα μην παρετε μερος..εχει καταληξει φαρσοκωμωδια.
Και στο τουρνουα μονομαχιας ηρθατε για την πλακα σας και οχι για τα δωρα οπως φανηκε ,εαν δε θελετε να παιξετε για χαβαλε και στο speed αλλα αποκλειστικα για τα δωρα που δεν αντιλεγω θα εχουν ενα μερος στη συμμετοχη αλλα ως εκει δε παυει να ειναι ενα γκειμ και σας προσφερουν κατι διαφορετικο αν θελετε κατι συνηθισμενο γυριστε στους κοσμους σας.

Οποτε σύμφωνα πάντα με το δικό σκεπτικό αν κάτι δεν μας αρέσει απλά να το αποδεχτούμε .
στο κάτω κάτω σε αυτό το νήμα εκφράσαμε ότι δεν μας αρέσει αλλα τελικά υπήρχαν και πολλά άτομα που δεν τους άρεσε και το γράψανε . τώρα αν κάποιος θίχτηκε η το βλέπει σαν κωμωδία η αν στην υποστήριξη δεν αρέσει να λέμε ελευθερα το τι μας αρέσει η όχι τοτε ας κλειδώσει το θέμα και να κοιτάξουν οι παίχτες την δουλειά τους και οι διαχειριστές την δουλειά τους και πάμε στις παλιές καλές εποχές μόλις ανοίγει ένα θέμα να κλειδώνει και όλας

Εφοσον ειναι τοσο αχρηστο το el gringo ..γιατι ζητατε με τοσα μηνυματα να μπουνε περισσοτερα el gringo στις αμοιβες ?
δεν είπαμε ότι είναι άχρηστο να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους αυτό που ειπώθηκε είναι ότι ένα καινούριο σετ αναβαθμισμένο μπορεί να το ανταγωνιστή

επίσης ζητάμε el gringo ρούχα που είναι ποιο καλή ανταμοιβή από 286 σβώλους που αντίστοιχη στα 7 ευρώ για να κάτσει κάποιος να ασχοληθεί ενεργά 6 εβδομάδες και 10 μέρες αδράνεια για το πάσχα που σημαίνει ότι θα είσαι 2 μήνες για να ασχοληθείς με τον σφαίρα

μπορεις να ονομασεις αυτο το φρεε σετ ?Δεν χρειαζεται να βαλεις σβολους απλα να συμμετεχεις στις μαχες οχυρων που θα γινονται απο τι κτλβ

μπορεις να ονομασεις αυτο το φρεε σετ ?

Ναι μπορώ να το ψάξω αύριο η την επομενη και να στο στείλω μόλις βρω χρόνο .

Δεν χρειαζεται να βαλεις σβολους απλα να συμμετεχεις στις μαχες οχυρων που θα γινονται απο τι κτλβ
ΔΕΝ κατάλαβα το σκεπτικό στο τι θες να πεις για να σου απαντήσω πάνω σε αυτό

καθε μαχη οχυρου προσφερει μεταλλια πρεμς ικανοτητες και bonus xp αν κρατας σημαια για καποιους γυρους

Ναι το ξέρω αυτό . αλλα αυτό που συζητάμε είναι ότι είναι μη αρεστό ο τρόπος του μοναδικού δώρου νικητή . συζητάμε επίσης ότι έχουν trol ανταμοιβές ως και κοροϊδευτικές όπως με τις προσευχές όπως με τις περιπέτειες . αυτό που συζητάμε είναι ότι έχουνε μια λίστα με 25 δικαιούχους σβώλων ένταξη είπαμε τραγικό . αυτό που συζητάμε είναι ότι το ένα σετ el gringo για 2 μήνες είναι λίγο σαν ανταμοιβή . αυτό που συζητάμε εδώ είναι όλα αυτά πρέπει να αλλάξουν αλλα αυτό που μας λες εσύ είναι ότι ok να μην πούμε τίποτα από όλα αυτά είτε μας αρέσει η όχι να κάνουν ότι θέλουν και δίνω ευθύς άμεσος απάντηση άμα δεν θέλουν να συζητάμε όλα αυτά να κλείσουν αυτό το θέμα που λέγεται συζήτηση και να κάνουν ότι θέλουν σαν δικτάτορες

Αν θυμαμαι σωστα τα προηγουμενα εβεντς ειχαν την δυνατοτητα σβολων ομως αυτο οχι ,οποτε λογικο ειναι να μη δινουν πολλα,οι περιπετειες δε νομιζω οτι ειναι κοροιδευτικο να πω την αληθεια ,οσο για τις προσευχες ειναι τζαμπα σβολια αν βαριεσαι να ασχοληθεις,εσυ υποθετω θελεις να ασχοληθεις και να κανεις 15 σεκ και ζητας ολα αυτα ..αλλα υπαρχουν ατομα που δε παιζουν τοσο. Ο χρονος που κραταει ειναι αρκετος ναι ,αλλα οι αμοιβες ειναι απλες δεν πιστευω οτι χρειαζεται να ασχοληθεις τοσο πολυ για να κερδισεις καποιο τομεα.

προσωπικά εγώ σαν προφέσορας είναι ζήτημα αν θα μπω 10 φορες καθώς για εμενα έχει ξεκινήσει η δουλειά από τώρα για μένα δεν έχω κανένα κέρδος σαν προφέσορας αλλα δεν θα καθόμουν και ποτε 2 μήνες για να πάρω μια ανταμοιβή 286 σβώλων θα πήγαινα να βάλω μια 10 άρα και τελειωνε εκεί επίσης σαν προφέσορας ποτε δεν θα χρειαζόμουν σετ el gringo για να κάνω το παιχνίδι μου γιατί το the west το παίζω αποκλειστικά και μονο για τις μάχες οχυρού και για κανέναν άλλον λόγο επίσης εγώ σαν προφέσορας δεν θα ασχοληθώ με τα δευτερόλεπτα και επίσης σαν προφέσορας δεν επιδιώκω καμια ανταμοιβή εγώ σαν προφέσορας θα ασχολιόμουν μονο αν το event είχε να κάνει με τις μάχες οχυρού

προσωπικά θα ήθελα να παίξω τις μαχουλες μου γιατί μου αρέσουν και απότι ξερω εγω και σε πολλά άτομα επίσης το σκεπτικό θα τράβαγε σχεδόν όλα τα ενεργά μέλη τις Ελληνικής κοινότητας και γιατί όχι να φέρει και τους παίχτες ποιο κοντά τον έναν με τον άλλον παράδειγμα υπάρχουν παίχτες από κόσμο 1 και γενικά από άλλους κόσμους που δεν γνωρίζουν τους παίχτες του houston οι και νεοτερων κόσμων . όσο για την ανταμοιβή τα ρούχα el gringo είναι τόσο παλιά που ένα αναβαθμισμένο καινούριο σετ το ανταγωνίζεται οποτε δεν θα με πειράζει να δώσουν 2 σετ el gkringo με κλήρωση αλλα αυτό που θα μείνει στο τέλος είναι οι καλές μαχουλες που σε όλους αρέσουν

Άρα δεν μιλάμε για εκδήλωση στον Σφαίρα με 15σεκ και επιτεύγματα και δημιουργίες κτλ, μιλάμε για τουρνουά οχυρών... Και ποιος γνωρίζεται με τους υπόλοιπους σε τέτοια τουρνουά; Στο τουρνουά με τα μποτάκια που παίξαμε, μιλούσαμε μόνο με τους συμπαίκτες μας. :D

εχει καταληξει φαρσοκωμωδια.
φαρσοκωμωδία είναι που αντιτίθεται το έπαθλο της γενικής κατηγορίας με αυτό της ειδικής κατηγορίας....
και λογικά δεν βλέπω να αλλάζει κάτι.. κρίμα στον τόσο κόπο που έριξε η διαχείριση για να το οργανώσει...
Ας είναι λοιπόν 40 άτομα στον σφαίρα με τους 30 να κυνηγάνε ελ γκρίνγκο, τους 2 να κάνουν προσευχή, άλλους 2 να παίζουν μόνο περιπέτειες,
4-5 να φαρμάρουν xp και υλικά, και στο τέλος από τους 30 οι 29 να έχουν φάει τζάμπα 6 εβδομάδες χωρίς να μπορέσουν να διεκδικήσουν τα έπαθλα της κύριας κατηγορίας.. ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΑΞΗ!

Απο τοτε που εχω μπει σε αυτο το παιχνιδι παντα γκρινια και παραπονα . Ολοι φταινε και οι παιχτες και οι διαχειριστές του παιχνιδιου . Μια ενδιαμεση λυση τοσα χρονια να ειναι οι περισσοτεροι ευχαριστημενοι , γιατι ολοι αποκλειεται, ποτε θα βρεθει? Παιχνιδι ειναι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τελευταία επεξεργασία:
Αν δεν σας αρεσει απλα μην παρετε μερος..εχει καταληξει φαρσοκωμωδια.

Προσωπικά εμένα δεν με νοιάζει ούτε το El Gringo αλλά ούτε τα βραβεία θα μπω για την πλάκα μου και αν έχω την ευκαιρία να κερδίσω κάτι θα το κάνω, τα μηνύματα που λέμε για τα El Gringo και γενικά για τις ανταμοιβές είναι για να είναι πιο δίκαια και ποίο κοντά στην εκδήλωση σφαίρα. Πέρυσι ο κόσμος σφαίρα ήταν πάρα πολύ καλός και επίσης είχε πολλά καλά βραβεία αλλά φέτος είναι όπως είπες και εσύ μια φαρσοκωμωδία. Επίσης το να λές αν δεν σού αρέσει μην πάρεις μέρος είναι όπως να λες κοίτα οτι σου πούνε πρέπει να το κάνεις.. λάθος, πρέπει να κοιτάξεις μαζί με άλλους παίκτες και επίσης με την κοινότητα στο τι είναι καλύτερο για τους παίκτες μας και πως θα τους φέρει ακόμη ποιο κοντά σαν κοινότητα επειδή να λέμε την αλήθεια όπως είπε και ο προφεσορας , έχει πολλά άτομα που δεν γνωρίζουν αλλά άτομα απο άλλους κόσμους, λυπητερό επειδή σε άλλες κοινότητες οι παίκτες είναι πάντα μαζί, κάτι που δεν έχουμε εμείς.

Εν τελει δν μας ενημερωσατε αν θα αλλαξετε κατι για να ξερουμε τι θα κανουμε.
Το μονο που βλεπω απο την πλευρα της διαχειρισης ειναι να απαντανε μονο εκει που τους συμφερει και δν λαμβανει καθολου υποψιν τις αποψεις των περισσοτερων εδω μεσα. Λυπαμαι τον χρονο και το κοπο που θα ριξουν οι 10 που θα μπουν τελικα στο sfaira . Τα συλλυπητηρια μου σε οσους παρουν μερος σε αυτη τη κωμωδια.

Πίσω
Κορυφή