Ανυπομονούμε να διαβάσουμε τα σχόλια σας, να μας ρωτήσετε για την οποιαδήποτε απορία σας ή να μας ενημερώσετε για δυσλειτουργίες που μπορεί να εντοπίσατε στην ΝΕΑ έκδοση Χαρακτηριστικών 2.256 στο τρέχον νήμα!
Από όσα ειπώθηκαν στο beta: απλά αφαίρεσαν την ένδειξη «Αποκλεισμένος» από το προφίλ. Δηλαδή, αν κάποιος φάει ban, πλέον δεν θα εμφανίζεται «Αποκλεισμένος». Δεν ξέρω τι θα γράφει τώρα, αλλά εδώ και καιρό όποιος είναι αποκλεισμένος εμφανίζεται ως «Διαγράφηκε» στο προφίλ του. Υποτίθεται πως το έκαναν για να προστατεύσουν τα πνευματικά δικαιώματα του παίκτη, υποτίθεται.Κατάσταση αποκλεισμού
Έχουμε καταργήσει την κατάσταση αποκλεισμού από το παιχνίδι.
κατάργηση αποκλεισμών δηλαδή ? δεν θα τρώμε αποκλεισμούς ? όσοι έχουν φάει αποκλεισμό μπορούν να ξανά επιστρέψουν ?
Αφαίρεση παικτών από συμμορίες
Από τώρα και στο εξής θα είναι δυνατό να αφαιρέσετε παίκτες που είχαν προσκληθεί προηγουμένως από τις συμμορίες.
συμμορίες ? η μήπως συμμαχίες ?
Δεν το εχω δοκιμασει, αλλα οπως το καταλαβαινω θα εχει 2 κουμπια για να κουνας τους οφφ. Ενα για τα τανκς και ενα για τις ζημιες. Αν λειτουργει σωστα είναι μια πολυ θετική και χρησιμη αναβαθμιση.Επαναστόχευση των offline χρηστών
Δημιουργήσαμε μια επιπλέον λειτουργία για την επαναστόχευση των offline παικτών. Από τώρα και στο εξής, θα μπορείτε να επαναστοχεύσετε τους offline παίκτες ανά tank και dps. Αυτή η αλλαγή θα σας βοηθήσει να πλοηγηθείτε καλύτερα στους offline παίκτες.
μπορείτε να μας πείτε μια εξήγηση τι είναι αυτή η λειτουργία και τι ακριβώς κάνει ποιο είναι το όφελος τον παιχτών με δικά σας λόγια να κατανοήσουμε όσο ποιο καλύτερα γίνετε
1 κουμπι ειναι με 2 επιλογες αλλα αυτη τη στιγμη οπως πολλα πραγματα απο αυτη την αναβαθμιση δεν εχει περαστει λειτουργικα μονο εμφανισιακα.Δεν το εχω δοκιμασει, αλλα οπως το καταλαβαινω θα εχει 2 κουμπια για να κουνας τους οφφ. Ενα για τα τανκς και ενα για τις ζημιες. Αν λειτουργει σωστα είναι μια πολυ θετική και χρησιμη αναβαθμιση.