Συζήτηση/Feedback Συζήτηση για τα Χαρακτηριστικά Έκδοσης 2.255

knightmaregr

Μέλος προσωπικού
Community Manager
Ανυπομονούμε να διαβάσουμε τα σχόλια σας, να μας ρωτήσετε για την οποιαδήποτε απορία σας ή να μας ενημερώσετε για δυσλειτουργίες που μπορεί να εντοπίσατε στην ΝΕΑ έκδοση Χαρακτηριστικών 2.255 στο τρέχον νήμα!

Madara Uchiha

Παλαίμαχος
Το μόνο καλό που έχουν κάνει τα τελευταία 5 χρόνια είναι να φτιάξουν επιτέλους τις περιπέτειες για να μπορείς να παίξεις παγκόσμια με παίκτες απο άλλες κοινότητες.

MyTurn21

Μέλος
Εγώ περιμένω να δω ποιές θα είναι αυτές οι αλλαγές που θα αρχίσουμε να βλέπουμε απο την επόμενη έκδοση. Θα αρχίσουν να αλλάζουν πράγματα που ζητάει η κοινότητα χρόνια τώρα η απλά θα έχουμε τα ίδια μία φορά το μήνα αντί για κάθε 2 εβδομάδες; Ελπίζω να δούμε όντως καινούρια πράγματα και σημαντικές αλλαγές επιτέλους

siras

Νέο Μέλος
υπαρχει μια δυσλειτουργια στην νεα έκδοση. Δεν μπηκε

Εγω εχω 1 απορια αν μπορει να μ την απαντησει η ομαδα διαχειρησης (@knightmaregr) παρακαλω (το γραφω εδω γιατι δεν ηθελα να ανοιξω νεο θεμα)

Καθε χρονο για 28η Οκτωβριου μας δινοταν καποιο ειδος μπονους-δωρο (ας πουμε μεταλλιο VIP, μπονους εμπειριας-τυχης-χρηματων-ευρεσης-επαναφορας, καποια θηκη ισως κτλ)

Φετος εγω εχασα κατι ή οντως δεν δοθηκε ΤΙΠΟΤΑ απολυτως ? (δεν αναφερομαι στο 3ημερο μπονους που δινεται καθε μηνα οπως δοθηκε κανονικα τον Οκτωβρη)

Νομιζω οι τοσο μεγαλες γιορτες για την πατριδα μας ειναι ελαχιστες στο πληθος κ αξιζουν καποιου ειδους αναφορας-δωρου-ανταμοιβης...δεν νομιζετε ?

Madara Uchiha

Παλαίμαχος
Εγω εχω 1 απορια αν μπορει να μ την απαντησει η ομαδα διαχειρησης (@knightmaregr) παρακαλω (το γραφω εδω γιατι δεν ηθελα να ανοιξω νεο θεμα)

Καθε χρονο για 28η Οκτωβριου μας δινοταν καποιο ειδος μπονους-δωρο (ας πουμε μεταλλιο VIP, μπονους εμπειριας-τυχης-χρηματων-ευρεσης-επαναφορας, καποια θηκη ισως κτλ)

Φετος εγω εχασα κατι ή οντως δεν δοθηκε ΤΙΠΟΤΑ απολυτως ? (δεν αναφερομαι στο 3ημερο μπονους που δινεται καθε μηνα οπως δοθηκε κανονικα τον Οκτωβρη)

Νομιζω οι τοσο μεγαλες γιορτες για την πατριδα μας ειναι ελαχιστες στο πληθος κ αξιζουν καποιου ειδους αναφορας-δωρου-ανταμοιβης...δεν νομιζετε ?
Όπως και πέρυσι, δεν έδωσαν τίποτα...τι να περιμένεις; Εκεί στη Γερμανία έχουν ξεχάσει τον πατριωτισμό, και μην ξεχνάμε, το ΟΧΙ σ’ αυτούς το είπαμε!

knightmaregr

Μέλος προσωπικού
Community Manager
Τα "δώρα" αυτά δε δίνονται απ' την InnoGames αλλά ήταν μια πρωτοβουλία της δικής μας ομάδας. Ωστόσο, εδώ και αρκετούς μήνες δίνεται το 3ήμερο μπόνους για κάθε κόσμο οπότε δε μπορούσαμε να προσθέσουμε κι άλλο μπόνους λόγω της Επετείου του Όχι. Διότι ειδικά αυτά το μήνα διοργανώνονται ήδη μάχες οχυρού, διαγωνισμός σταυρόλεξου που τρέχει ήδη και ακόμη ένας διαγωνισμός που θα δώσει επιπλέον δώρα λόγω της τρέχουσας εκδήλωσης. Οπότε μπορεί τα δώρα να μην ονομάζονται δώρο επετείου ειδικά γι' αυτή την ημέρα αλλά θα δοθούν με διαφορετικό τρόπο.
Τώρα στους υπόλοιπους συσχετισμούς, ότι Όχι αλλού το είπαμε και ο πατριωτισμός με τα δώρα δεν έχουν σχέση και μην τα συγκρίνουμε διότι δε μπορούν να συγκριθούν. Ο πατριωτισμός αφορά χώρες και ανθρώπους και εκδηλώνεται με σεβασμό. Τα δώρα είναι άλλο κομμάτι και μπορούν να δοθούν με πολλούς και διάφορους τρόπους.

*El Profesor*

Παλαίμαχος
καλησπέρα . όσο αφορά την αναβάθμιση την προηγουμενη με τις περιπέτειες μιας και έπαιξα κάποιες περιπέτειες μετά από χρονια έχω να πω . θετικό το ότι βρίσκουμε αντιπαλους γρήγορα αλλα πολλά πράγματα έχουνε μείνει πίσω όπως για παράδειγμα η περιπέτειες έχουν αρχαίες ανταμοιβές μιλάμε για κάποια set που είναι πάνω από 10 χρονια είναι τελείως άχρηστα οποτε μαζεύουμε ρούχα πληρώνουμε ένα σκασμό χρήματα για να φτιάξουμε εξοπλισμό για περιπέτειες και στο τέλος η ανταμοιβή είναι ένα τίποτα θα ήθελα να δω στο μέλλον καινούριες ανταμοιβές του τύπου εύρεση εμπειρία τύχη οχυρού μονομαχιών set τα οποια αν ένας καινούριος παίχτης μπει στο παιχνίδι να έχει επιλογή να βρει κάτι να ξεκινήσει και να μην ζητάει ρούχα από τους υπολοιπους η να περιμένει 2-3 μήνες μέχρι να βγει κάποια εκδήλωση
και κάποιες ενίσχυση που δίνη του τύπου 25% για 8 ώρες είναι εντελώς σκουπίδια δεν αξίζει να υπάρχουν

πλέον το παιχνίδι έχει μπει σε μια άλλη πορεία ανέβασε τα επίπεδα αλλα παραμένει πίσω στις επιλογές αναβάθμισης λοιπόν στις περιπέτειες πρέπει να προσθέσετε εμπειρία ανά περιπέτεια που παίζουμε

δεν γίνετε να έχουμε max επίπεδο 250 και να παίζουμε με μπούρδες κάθε event που μπαίνει μας δίνετε τσαγάκι ομόλογα και σβώλους τι να τα κάνουμε ρε παιδιά αυτά σβώλους βάζουμε κάθε μηνα για να παίρνουμε ρούχα δεν περιμένουμε event για να μας δώσετε σβώλους ούτε και ομόλογα που τα ομόλογα έχουμε ξανά αναφέρει ότι είναι άχρηστα προσπαθήστε να εντάξετε καινούριες ανταμοιβές μια καλή για τις εορταστικές μάχες είναι το φίλτρο που δίνη ο μάγειρας στην συνταγή 875 1000% εμπειρία σε 5 λεπτά

όσο αφορά τις καινούριες συνταγές αυτό που θα πω είναι ότι έχουμε 250 max επίπεδο και κρατάμε την ανάπτυξη τον παιχτών πίσω στον χρόνο για να πάει σήμερα ένας 250 επιδό θέλει set εμπειρίας και να έχει 3000-4000% εμπειρία για να πάει τον παίχτη του 250 level σε 2-3 χρονια και μου βάλατε δημιουργίες 1000 εμπειρία ανά 7 ημερες και για να μπορέσει κάποιος να το φτιάξει πρέπει να περιμένει από 775 πόντους στους 875 να θέλει κάποιος 4 μήνες να το πάει δεν είναι βλακεία όλο αυτό

και δεν φτάνει που το βάλατε αλλα το βάλατε και μονο για μάγειρες τα υπόλοιπα επαγγέλματα δεν έχουνε δικαίωμα στην ανάπτυξη του παίχτη τους να θέλω αύριο να πω σε κάποιο φτιάξε μου ρε σι 100 κομμάτια δεν γίνετε φτιάχνει 1 την εβδομάδα και η λογική λέει ότι οποιος το φτιάχνει το θέλει και για τον εαυτό τους πράγμα που κάνει το παιχνίδι να δίνη προβάδισμα σε κάποιους και σε κάποιους άλλους όχι θα μου πεις και τα αλλα επαγγέλματα έχουν τύχη και εύρεση που τα θεωρώ άχρηστα

σήμερα όπως έχει έρθει η φάση του παιχνιδιού δεν μετράνε τα ρούχα μετράνε τα level προσπαθήστε να κάντε το παιχνίδι μας ποιο ευχάριστο να μπορούν όλοι να σηκώσουν τους παίχτες τους χωρίς διαχωρισμούς και όταν δίνετε έστω κάποια ανταμοιβή δώστε μας πλεονεκτήματα να μπορέσουμε να σηκώσουμε επίπεδο τους βασικούς μας παίχτες με τις εκδήλωσης που θα φτιάξετε είτε είναι τοπικές από τους διαχειριστές είτε αυτές θα είναι από την εταιρία

(αυτά από εμενα εύχομαι να δω κάποια αλλαγή στο μέλλον)
el profesor .

Κορυφή