Ανυπομονούμε να διαβάσουμε τα σχόλια σας, να μας ρωτήσετε για την οποιαδήποτε απορία σας ή να μας ενημερώσετε για δυσλειτουργίες που μπορεί να εντοπίσατε στην ΝΕΑ έκδοση Χαρακτηριστικών 2.255 στο τρέχον νήμα!
Όπως και πέρυσι, δεν έδωσαν τίποτα...τι να περιμένεις; Εκεί στη Γερμανία έχουν ξεχάσει τον πατριωτισμό, και μην ξεχνάμε, το ΟΧΙ σ’ αυτούς το είπαμε!Εγω εχω 1 απορια αν μπορει να μ την απαντησει η ομαδα διαχειρησης (@knightmaregr) παρακαλω (το γραφω εδω γιατι δεν ηθελα να ανοιξω νεο θεμα)
Καθε χρονο για 28η Οκτωβριου μας δινοταν καποιο ειδος μπονους-δωρο (ας πουμε μεταλλιο VIP, μπονους εμπειριας-τυχης-χρηματων-ευρεσης-επαναφορας, καποια θηκη ισως κτλ)
Φετος εγω εχασα κατι ή οντως δεν δοθηκε ΤΙΠΟΤΑ απολυτως ? (δεν αναφερομαι στο 3ημερο μπονους που δινεται καθε μηνα οπως δοθηκε κανονικα τον Οκτωβρη)
Νομιζω οι τοσο μεγαλες γιορτες για την πατριδα μας ειναι ελαχιστες στο πληθος κ αξιζουν καποιου ειδους αναφορας-δωρου-ανταμοιβης...δεν νομιζετε ?
Κάντε και μια πρωτοβουλία να ανοίξουν μεταφορές απο Τζάκσον και έχουμε σαπίσει.ήταν μια πρωτοβουλία της δικής μας ομάδας.
Όπως έχω αναφέρει, τέτοιες αποφάσεις έρχονται μόνο απ' την εταιρεία.Κάντε και μια πρωτοβουλία να ανοίξουν μεταφορές απο Τζάκσον και έχουμε σαπίσει.