Συζήτηση/Feedback Συζήτηση για τα Χαρακτηριστικά Έκδοσης 2.246

knightmaregr

Μέλος προσωπικού
Community Manager
Ανυπομονούμε να διαβάσουμε τα σχόλια σας, να μας ρωτήσετε για την οποιαδήποτε απορία σας ή να μας ενημερώσετε για δυσλειτουργίες που μπορεί να εντοπίσατε στην ΝΕΑ έκδοση Χαρακτηριστικών 2.246 στο τρέχον νήμα!

Madara Uchiha

Παλαίμαχος
Ενημέρωση παιχνιδιού
Τις τελευταίες εβδομάδες ενημερώσαμε το παιχνίδι στην επόμενη έκδοση PHP, μαζί με άλλες μικρότερες ενημερώσεις. Αυτές οι αλλαγές δεν θα πρέπει να προκαλέσουν προβλήματα στο παιχνίδι.

Τι ακριβώς σημαίνουν αυτές οι “άλλες μικρές ενημερώσεις”;
Έχω ρωτήσει ακόμα και στα beta, αλλά καμία απάντηση. Πού είναι η διαφάνεια; Δεν θα έπρεπε να γνωρίζουμε τι ακριβώς αλλάζει στο παιχνίδι; Δεν γίνεται απλά να μας λέτε «κάτι άλλαξε» και να περιμένετε να το αποδεχτούμε χωρίς καμία λεπτομέρεια.

Για παράδειγμα εδώ και 1 μήνα ο Μοτζιλα δεν δουλεύει σωστά, ακόμα και με 0 σκριπτ και ακόμα και με χωρίς το tampermonkey το τσατ δεν ανοίγει ΕΚΤΟΣ και αν είσαι συνδεδεμένος με incognito. Δεν νομίζω να είμαι ο μόνος που έχει αυτό το πρόβλημα.

Και αντί να δίνονται απαντήσεις ή να διορθώνονται τα προβλήματα, βλέπουμε γενικές ενημερώσεις χωρίς εξηγήσεις. Αν είναι τόσο «μικρές» οι αλλαγές, γιατί δεν μπορούμε να μάθουμε τι αφορούν; Και αν είναι σημαντικές, ακόμα πιο πολύ λόγος να υπάρχει πλήρης ενημέρωση.

knightmaregr

Μέλος προσωπικού
Community Manager
Οι μικρότερες ενημερώσεις δεν αφορούν το παιχνίδι ως λογισμικό αλλά συστημικές. Όταν κάνεις αναβάθμιση στην έκδοση της php, π.χ. από 7 σε 8, θα πρέπει να κάνεις άλλες ενημερώσεις (server updates) για να είσαι συμβατός με τη νέα έκδοση. Αυτές δηλαδή οι ενημερώσεις δεν αφορούν το παιχνίδι όσο αφορά πχ bugs ή νέα χαρακτηριστικά γι' αυτό το λόγο αναφέρουν ότι δεν θα πρέπει να επηρεαστεί.

Τώρα στο θέμα ότι κάτι δε φορτώνει με το Mozilla, για να δουλεύει μόνο στο incognito σημαίνει ότι υπάρχει ακόμη κάτι ενεργοποιημένο αλλιώς δε θα δούλευε ούτε στο incognito. Η ειδοποιός διαφορά του incognito είναι ότι τρέχει χωρίς ιστορικό και χωρίς κάποια επιβάρυνση από scripts εκτός κι αν επιλέξεις να τρέχει με scripts ή addons κλπ. Πρακτικά τρέχει "γυμνό" και χωρίς επιβαρύνσεις. Κάτι υπάρχει ακόμη κρατημένο με αποτέλεσμα να μη φορτώνει κάτι σωστά.

Κορυφή