Συζήτηση/Feedback Συζήτηση για τα Χαρακτηριστικά Έκδοσης 2.243

• Δημιουργός θέματος Δημιουργός θέματος knightmaregr
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Η αποστολή "κάτι περίεργο" δεν υπάρχει στην γνωσιακή βάση.
Η αποστολή "Ιππότης Παλαδίνος" δεν υπάρχει στην γνωσιακή βάση.
Αυτην εχεις δικαιο δεν την εχει.

Να αναφερω πως η καινουργια αποστολη ειναι ΓΤΠ. Σαν παικτης που εχει ολοκληρωσει ολες τις αποστολες του παιχνδιου, αυτην εδω παιζει να μην ασχοληθω καν. Δεν γινετε ρε φιλε να ζητας 10 νικες σε μονομαχιες και 5 νικες σε μαχες οχυρου, εκει στην εταιρεια απωρω μερικες φορες στο ΤΙ ΠΙΝΟΥΝ και ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ, σιγουρα δεν θα το επερνα επειδη θα εχανα και εγκεφαλικα κυτταρα με τις ηλιθιοτητες που κανουν. Πιστευουν οτι οντως ολοι οι κοσμοι τους σε ολους τους διακομηστες τους ειναι γεματοι και παιζονται 15 μαχες την ημερα? Εγω τωρα αν βαλω πολλαπλες μαχες θα φαω αποκλεισμο. Τετοιες αποστολες και αποστολες που ζηταει νικες η και να παιξεις σε περιπετειες ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ. Ποσες φορες να το πουμε εβγαλε η γλωσσα μας μαλλια για ονομα του θεου δηλαδη.

Υπαρχουν εκατονταδες αλλοι τροποι να ολοκληρωθει μια αποστολη. Αντι να βαλεις 10 νικες η 5 νικες η οτι τετοια σαχλαμαρα, βαλε ρε φιλε να δουλεψουμε 50 ωρες, προτιμω να βαλω τον χαρακτηρα μου να δουλευει 50 ωρες παρα να προσπαθω να κατσω να κερδιζω 5 μαχες η 10 μονομαχιες και στο τελος τι να παρω? 1% φιλτρο εμπειριας για το επομενο επιπεδο μου. Θελω 11 εκατομυρια ποντους και το 1% δινει 110κ οχι μονο αυτο αλλα και οι αποστολες που δινουν εμπειρια βαση του επιπεδου σου ειναι οτι πιο ηλιθιο εχω δει. Παικτης 200 λεβελ να παιρνει 7000 ποντους εμπειριας, καλα τι νομιζουν οτι ημαστε στο 2008 ακομα? Οπου 7000 ποντους τοτε ηταν ΤΕΡΑΣΤΙΑ εμπειρα. Τωρα? Ουτε το 0.00001% δεν ειναι.

Μεχρι που δεν αλλαξουν αυτον που παιρνει τις αποφασεις περι αποστολων και γενικα ολων των θεματων του παιχνιδιου τοτε το παιχνιδι θα το νιωθεις ολο και πιο παλιο. Ημαστε στο 2025 οπου η τεχνητη νοημοσηνη ειναι σε αλλο επιπεδο και σε 1-2 χρονια μπορει να βλεπουμε και ρομποτ σε σουπερμαρκετ και περιπτερα και εδω οι αχρηστοι μια αποστολη και ενα παιχνιδι βαση της χρονολογιας ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ.

ΑΝΙΔΕΟΙ

Οι αποστολές "κάτι περίεργο συμβαίνει" και " κάτι είναι περίεργο" είναι τελείως διαφορετικές.... Οι μεταφράσεις δεν είναι καλές... στα αγγλικά είναι "something strange is happening" και " something is odd (...παράξενο)"...

Και μια και δεν υπάρχει απάντηση από τους υπεύθυνους, γεγονός που δείχνει τα προβλήματα στο παιχνίδι, ας γράψουμε και κάτι ακόμα. Σε εμένα προσωπικά μου δημιουργεί δυσαρέσκεια να μαζεύω στο βιβλίο μου αποστολών αποστολές που δεν έχω ολοκληρώσει, και πιθανόν αυτό να συμβεί σε κάποιο από τα επόμενα χρόνια. Εκτός του γεγονότος ότι πιάνουν θέση στο όριο των 30, και ήδη έχω καμιά 15αριά που έχω μαζέψει, καθώς προφανώς δεν ακυρώνω το σημείο που έχω φτάσει, περιμένοντας να συνεχίσω από εκεί την επόμενη ίσως χρονιά, αρχίζουν να προστίθενται αποστολές που σκοπίμως κανείς δεν γνωρίζει πως θα ολοκληρωθούν και ούτε καν τι σημαίνουν. π.χ. στην αποστολή "κάτι είναι περίεργο", υπάρχει η επεξήγηση "... Μπορώ να λύσω το μυστήριό σας, αλλά πρώτα, σε παρακαλώ, φέρε μου λίγο ουίσκι μούρων χωρίς αλκοόλ" που εδώ και τόσες εβδομάδες το έχουμε αλλά δεν ολοκληρώνεται η αποστολή. Ούτε στο tw δεν υπάρχει ανάρτηση για το πως θα συνεχισθεί αυτή η αποστολή. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για την αποστολή "Ιππότης Παλαδίνος" που η επεξήγηση δεν είναι λογική "...Πρέπει να πας στο επόμενο οχυρό και να αναλάβεις δράση στην επόμενη αλλαγή φρουράς..", όπου άλλος συμπαίκτης έχει περιγράψει ήδη τα προβλήματά της και στο tw αναφέρεται ότι πρέπει να ολοκληρωθεί σε 24 ώρες... Αρχίζει όλο αυτό το σκηνικό να γίνεται κουραστικό. Δεν ζητώ να είναι πανεύκολες οι αποστολές, απλά να είναι δυνατόν να ολοκληρωθούν με κάποιο τρόπο και με κάποια λογική επεξήγηση, έστω και δύσκολη, και όχι να υπάρχει τέτοιος παραλογισμός να υπάρχουν αποστολές που θα ολοκληρώνονται σε 2-3 χρόνια, ειδικά όταν δεν εξαρτάται πια από τον παίκτη με κανέναν τρόπο να ολοκληρώσει κάποιο σημείο της αποστολής.

Και μια και δεν υπάρχει απάντηση από τους υπεύθυνους, γεγονός που δείχνει τα προβλήματα στο παιχνίδι, ας γράψουμε και κάτι ακόμα. Σε εμένα προσωπικά μου δημιουργεί δυσαρέσκεια να μαζεύω στο βιβλίο μου αποστολών αποστολές που δεν έχω ολοκληρώσει, και πιθανόν αυτό να συμβεί σε κάποιο από τα επόμενα χρόνια. Εκτός του γεγονότος ότι πιάνουν θέση στο όριο των 30, και ήδη έχω καμιά 15αριά που έχω μαζέψει, καθώς προφανώς δεν ακυρώνω το σημείο που έχω φτάσει, περιμένοντας να συνεχίσω από εκεί την επόμενη ίσως χρονιά, αρχίζουν να προστίθενται αποστολές που σκοπίμως κανείς δεν γνωρίζει πως θα ολοκληρωθούν και ούτε καν τι σημαίνουν. π.χ. στην αποστολή "κάτι είναι περίεργο", υπάρχει η επεξήγηση "... Μπορώ να λύσω το μυστήριό σας, αλλά πρώτα, σε παρακαλώ, φέρε μου λίγο ουίσκι μούρων χωρίς αλκοόλ" που εδώ και τόσες εβδομάδες το έχουμε αλλά δεν ολοκληρώνεται η αποστολή. Ούτε στο tw δεν υπάρχει ανάρτηση για το πως θα συνεχισθεί αυτή η αποστολή. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για την αποστολή "Ιππότης Παλαδίνος" που η επεξήγηση δεν είναι λογική "...Πρέπει να πας στο επόμενο οχυρό και να αναλάβεις δράση στην επόμενη αλλαγή φρουράς..", όπου άλλος συμπαίκτης έχει περιγράψει ήδη τα προβλήματά της και στο tw αναφέρεται ότι πρέπει να ολοκληρωθεί σε 24 ώρες... Αρχίζει όλο αυτό το σκηνικό να γίνεται κουραστικό. Δεν ζητώ να είναι πανεύκολες οι αποστολές, απλά να είναι δυνατόν να ολοκληρωθούν με κάποιο τρόπο και με κάποια λογική επεξήγηση, έστω και δύσκολη, και όχι να υπάρχει τέτοιος παραλογισμός να υπάρχουν αποστολές που θα ολοκληρώνονται σε 2-3 χρόνια, ειδικά όταν δεν εξαρτάται πια από τον παίκτη με κανέναν τρόπο να ολοκληρώσει κάποιο σημείο της αποστολής.
Έχει τεθεί εκατοντάδες φορές το θέμα με το βιβλίο αποστολών και αν δεν κάνω λάθος θέλουν να το φτιάξουν αλλά το πότε δεν γνωρίζω.

Πίσω
Κορυφή