Συζήτηση/Feedback Συζήτηση για τα Χαρακτηριστικά Έκδοσης 2.223

*El Profesor*

Παλαίμαχος
Καλές οι αναβαθμίσεις αλλά το παιχνίδι πρέπει να προχωρήσει και άλλο στο κομμάτι αναβάθμιση.

Κάποια στιγμή θα πρέπει να συνδέσει παιχνίδι εβεντ Πόλη και συμμαχία

Παίζουμε σε συμμαχίες και ακόμα δεν υπάρχουν ρολόι αρχηγός υπαρχηγός διπλωμάτης.

Έχουμε τράπεζες στις πόλεις και δεν μπορούμε να κάνουμε διαχείριση των χρημάτων τίς πόλης ο αρχηγός συμμαχίας να μπορεί να βγάλει χρήματα από τίς πόλης και να μπορεί να ορίσει το ποσοστό φόρου τις κάθε πόλης (ο λόγος για τον οποίο πρέπει να γίνετε αυτό είναι γιατί οι αρχηγοί συμμαχιών σπαταλάνε πολύ χρόνο και παρά πολλά χρήματα για να αγοράζουν εξοπλισμούς για την συμμαχία).

Λέμε επανειλημμένα ότι οι μάχες οχυρού δεν προσφέρουν τίποτα πέρα από την εμπειρία και την κατάταξη και είτε έχεις 1 οχυρό είτε έχεις 40 οχυρά είναι το ίδιο πράγμα η κατάκτηση οχυρού πρέπει προσφέρει κάτι οπός κάποιο μπόνους.

Θα πρέπει κάποια στιγμή να μπορούμε να αποκτήσουμε κάποιο νόμισμα με κάθε μάχη κάτι σαν ταμείο συμμαχίας κάνω μάχες προστίθεται ένα νόμισμα στο ταμείο τίς συμμαχίας και με κάθε εβεντ - λοταρία να υπάρχει καρτέλα για τους παίχτες που έχουν ρόλους από κάθε συμμαχία και να μπορούν να αγοράζουν έτσι και οι μάχες έχουμε νόμιμα υπάρχει επιβράβευση και οι παίχτες θα θέλουν να κάνουν το καλύτερο για να εξοπλιστούν . Ακόμα και με χρήματα δολάρια του παιχνιδιού με ένα συγκεκριμένο όριο αγοράς με δολάρια του τύπου 5-6m το σετ

Μερικές ιδέες ίσος για κάποια αναβάθμιση .
 
Κορυφή