Συζήτηση/Feedback Συζήτηση για τα Χαρακτηριστικά Έκδοσης 2.172

knightmaregr

Μέλος προσωπικού
Community Manager
Ανυπομονούμε να διαβάσουμε τα σχόλια σας, να μας ρωτήσετε για την οποιαδήποτε απορία σας ή να μας ενημερώσετε για δυσλειτουργίες που μπορεί να εντοπίσατε στην ΝΕΑ έκδοση Χαρακτηριστικών 2.172 στο τρέχον νήμα!
 

AnakinVader

Νέο Μέλος
2 εβδομάδες για να ευθυγραμμιστούν 2 αντικείμενα, 1 αντικείμενο την εβδομάδα δηλαδή , ας αφήσουμε τα προβλήματα που υπάρχουν στις μάχες και ας ευθιγραμισουμε αντικείμενα , ας αφήσουμε γενικά προβλήματα παιχνιδιού και ας ευφθυγραμισουμε 2 αντικείμενα, σε αυτές τις 2 εβδομάδες μπορούσαν να αναβαθμιστούν όλα τα παπούτσια/ζώνες και να ευθυγραμισετε και τα αντικείμενα που "έσπαζαν" το παιχνίδι.. έλεος ρε παιδιά για 10χρωνα μας περάσατε?
 

Belle Bernice

Μέλος προσωπικού
Social Media Moderator
Υπήρχε 1 εβδομάδα διακοπών, σε αυτές τις 2 εβδομάδες. Όλα τα αντικείμενα παπουτσιών/ζωνών δεν γίνετε να αναβαθμιστούν σε τόσο λίγο χρόνο, καθώς χρειάζονται πολλές δοκιμές στο παρασκήνιο. Δεν είναι απλά ένας αριθμός κειμένου και τελειώσαμε. Επίσης, επειδή μόνο αυτές οι Διορθώσεις βγήκαν στους κανονικούς κόσμους, δεν σημαίνει ότι δεν έγιναν άλλα τεστ και διορθώσεις.
 

Mastermind

Μέλος
Μετα το ιγκουανα του Ρον θελω να δω και το ιγκουανα του Λαζαρου το Μητσαρα αχχαχαχαχα
 
Κορυφή