Στηρίζουμε την Inno

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser4995
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser4995

Guest
Καλημέρα και Χρόνια πολλά σε όλους! Σήμερα και λόγω της ημέρας ξύπνησα με φιλανθρωπική διάθεση. Αφού το αγαπημένο μας παιχνίδι έχει καταντήσει πλέον καθαρά κερδοσκοπικού χαρακτήρα είπα να βοηθήσω την εταιρία και να προτείνω ορισμένες ιδέες για νέα premium.

-Premium για log in στο παιχνίδι. Θέλεις να παίξεις σήμερα the-west? 50 σβόλους!
-Premium για καθημερινό bonus. Θέλεις να πάρεις και σήμερα το καθημερινό σου bonus? 25 σβόλους!
-Premium για ύπνο. Θέλεις να κοιμηθείς σε αντίπαλο οχυρό? Δωροδόκησε τον φύλακα του οχυρού να κάνει τα στραβά μάτια με 25 σβόλους!
-Premium για αγορά αντικειμένων από ξένες πόλεις! Θες να αγοράσεις κάτι από κάποια ξένη πόλη στην τιμή αγοράς? 50 σβόλους!
-Premium αγοράς. Θέλεις να βάλεις ένα αντικείμενο στην αγορά προς πώληση άλλα τώρα δουλεύεις και δεν θες να διακόψεις την εργασία? 10 σβόλους!
-Premium μονομαχίας. Θες να βαρέσεις έναν παίκτη που κοιμάται? με 40 σβόλους ξυπνάει και σε περιμένει!
-Premium για μάχες οχυρών. Εδώ οι τιμές είναι ανάλογες με το μέγεθος του οχυρού. Θες να λάβεις μέρος σε μάχη μικρού οχυρού? 30 σβόλους! σε μεσαίο? 40 σβόλους! σε μεγάλο? 50 σβόλους! Επίσης με +10 σβόλους γίνεσαι αυτόματα και στρατηγός!

Οι προαναφερθείσες τιμές είναι καθαρά ενδεικτικές! Περιμένω και δικές σας προτάσεις πάνω στην ιδέα μου για να καλυτερεύσουμε το παιχνίδι! :wk
 

DeletedUser

Guest
καλημερα κ χρονια πολλα επισης.! το θεμα κλειδωνει, μιας κ δεν βρισκω τον λογο να ειναι ανοιχτο, κ να σε ενημερωσω οτι αν δεν εχεις κατι λογικο κ σοβαρο να προτινεις καλυτερα να ποσταρεις καπου αλλου κ οχι εδω. το θεμα μεταφερεται στο αρχειο
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή