Πόλεμος στην Ουκρανία

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Madara Uchiha

Παλαίμαχος
Ακραία συμπεριφορά
Δεν μας νοιάζει, σταματήστε να φέρνετε πολιτικά στο παιχνίδι, υποτίθεται παίζουμε ένα παιχνίδι για να ξεχάσουμε την πραγματικότητα, δεν μας νοιάζει τι γίνετε στην Ουκρανία και τι ψέματα σας χώνει η τηλεόραση που ο εγκέφαλος σας κάνει μπάνιο σε σαπουνονερο.


ΑΡΑΓΕ ΠΠΥ ΉΣΑΣΤΑΝ ΟΤΑΝ ΤΑ ΈΚΑΝΕ ΤΑ ΊΔΙΑ Η ΑΜΕΡΙΚΉ ΣΤΗΝ ΜΈΣΗ ΑΝΑΤΟΛΉ? ΥΠΟΚΡΙΤΈΣ ΥΠΟΚΡΙΤΈΣ ΥΠΟΚΡΙΤΈΣ
 

knightmaregr

Μέλος προσωπικού
Community Manager
Το ποιος έχει δίκιο σε ένα πόλεμο θα το δείξει η ιστορία, όσο αφορά το πολιτικό κομμάτι. Αυτοί που δε φταίνε σε τίποτα είναι οι άμαχοι αλλά και οι μαχόμενοι που εκτελούν εντολές και χάνουν τη ζωή τους και ξεριζώνονται χωρίς να φταίνε. Όπως και να έχει είναι ανθρώπινες ζωές και πρέπει να τις σεβαστούμε. Το ίδιο αφορά για όλες τις χώρες που ήταν και είναι σε αυτή τη κατάσταση. Εάν δε σε νοιάζει ο πόλεμος που συμβαίνει αυτή τη στιγμή είναι δικό σου θέμα και με όλο το σεβασμό δικό σου αποκλειστικά πρόβλημα. Εάν πάλι δε μπορείς να αντιληφθείς το τι προκαλεί ένας πόλεμος, και σε αυτό αναφέρεται και η επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας, πάλι αφορά εσένα. Κανένας πλην από εσένα ανέφερε κάτι για πολιτικά παιχνίδια. Η πραγματικότητα αυτή είναι και το πολιτικό κομμάτι, καλύτερα να το κρίνουν αυτοί που ασχολούνται με τα πολιτικά. Οπότε για δική σου χαλάρωση, μία αποχή απ' το φόρουμ θα σου έκανε καλό.
 

Chief *Kounelos*

Μέλος
Η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία προκαλεί δεινά σε πολλούς ανθρώπους. Ο ρωσικός στρατός επιτίθεται σε σπίτια ανθρώπων, κρίσιμες υποδομές και σκοτώνει πολλούς αμάχους.

Μπορειται να κρινεται και τους αζοφ για το πως κινουνταν πριν τον πολεμο αλλα και τωρα με τους αμαχους,δεκτη η γνωμη σας φυσικα να μιλατε μονοπλευρα αφου παντα οι ανθρωποι κρινουν εκ του ασφαλους.

"Laissez faire et laissez passer"
 

DoUzOs

Παλαίμαχος
Η θλιβερή πραγματικότητα είναι ότι ο κόσμος νοιάστηκε περισσότερο για την εισβολή στην Ουκρανία επειδή αφορά χώρα της Δύσης, της "πολιτισμένης Ευρώπης" και φυσικά επειδή έγινε τόσο ανοιχτά και προκλητικά, όχι σαν τους πόσους πολέμους που ζουν γειτονιές και πόλεις τόσα χρόνια.

Ισχύει ότι όσα γίνονται στην Ουκρανία και 100 φορές χειρότερα έχουν γίνει στην Μέση Ανατολή και στην Αφρική (και συνεχίζουν να γίνονται) εδώ και πόσα χρόνια, αλλά δεν νοιαστήκαμε όλοι τόσο. Βλέπεις, εκεί μένουν οι απολίτιστοι, τα αγρίμια, οι Μουσουλμάνοι, οι φτωχοί.

Από την μία, η κίνηση της Ίννο (και της κάθε Ίννο σε όλο τον κόσμο) είναι θετική, ευαισθητοποιεί τον κόσμο, βοηθάει όπως μπορεί την κατάσταση. Από την άλλη, η αναπαραγωγή αυτού του δήθεν ενδιαφέροντος, για λόγους μάρκετινγκ ή απλά γιατί το κάνουν οι άλλοι οπότε θα το κάνει κι εκείνη, για μένα είναι χειρότερο από το να μην έκανε τίποτα ή, τουλάχιστον, να μην το δημοσίευε.

Αυτό που πρέπει να κρατήσουμε είναι ότι πεθαίνει κόσμος. Κι ας είναι άμαχοι, κι ας είναι άντρες, κι ας είναι γυναικόπεδα, κι ας είναι στρατιώτες. Ανθρώπινες ζωές είναι, δεν πρέπει να χάνονται. Θέλεις να πάθει κάτι ο κακός άνθρωπος; Τιμώρησέ τον αλλιώς, μην τον σκοτώσεις. Η ζωή μπορεί να γίνει ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ από τον θάνατο.
 

*El Profesor*

Παλαίμαχος
απο μια τυπική δήλωση για τούς παίχτες της Ρωσίας φτάσαμε στην ανάλυση του πολέμου που ο πόλεμος είναι μία καταστροφή για των απλο λαο που την πληρωμή πάντα τα βλέπουμε και στην τηλεόραση κάθε μερα οπότε καλό θα ήταν να κλήρωση slava Ukraine
 

DustyAngel

Νέο Μέλος
Μπορούμε να πούμε και εμέις την άποψη μας η θα φάμε και εμείς ban?
 
Σοβαρα τωρα, εδωσες knightmare μπαν στον madara πανω σε ενα λεπτο θεμα που για μενα σαν διαχειρηση σε βαζει η εταιρια να προκαλεις/παραπλανεις και να υποδεινκυεις την λεγομενη δυναμη του ισχυρου...? ντροπη ρε φιλε, αλλα περισσοτερο σε εμας που το αφηνουμε ετσι ολο αυτο. Δεν θα μπω στη διαδικασια να πω και εγω τι καταδικαζω, 'γενικα' μονο μιλουσαμε για οικονομικο πολεμο εδω και πολλα χρονια, μετα ηρθε η επισημη υποδουλωση μας μεσο της ιστοριας του μπολιασματος, και τωρα μας κανει εντυπωση αυτο στην ουκρανια? Για μια χωρα που απο οσο εχω μαθει, απο το 2014 εβγαλε μη δημοκρατικα την τοτε κυβερνηση για τα συμφεροντα αλλων, μη κατανομασω...? Που μεσω αυτης της χωρας ενω απο μικροι μας μαθανε τι κακο κανανε οι γερμανοι ναζιστες, ειχαν αφησει ομαδα τετοια να ζει, να βασιλευει και να δολοφονει λεγομενους ρωσοφονους εδω και 8 χρονια? και στην τελικη, γιατι να μιλαμε για πολεμους οταν υπαρχει τοση φτωχια και πεθαινουν απο την πεινα μωρα παιδια...ειμαστε αποτυχημενοι σαν ανθρωποι, και ξαναγραφω, εμεις φταιμε για ολα και μας αξιζει οτι εχουμε.. ΓΕΝΙΚΑ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!!! τωρα να γυρισω στο αρχικο κομματι, ασε τις χαλαρωτητες στον μανταρα, ανοιξε ενα ποστ για κατι που κακως πρατει η γερμανικη? εταιρια σου...και εβγαλε το αχτι του, οπως και εγω και αλλοι θελουν να το κανουν αυτο. τωρα αν θες να ειμαστε στρατιωτακια και σε γεμιζει σαν ανθρωπο παω πασο, θα αναμενω και τη δικη μου χαλαρωση, αναλογα με την απαντηση σου...
 

knightmaregr

Μέλος προσωπικού
Community Manager
Κλειδώνει το θέμα, διότι μια απλή δήλωση της InnoGames μετατράπηκε σε κάτι τελείως διαφορετικό απ' αυτό που ήθελε να αναφέρει. Τις πολιτικές σας και στρατιωτικές σας αναλύσεις μπορείτε να τις κάνετε εκτός του παιχνιδιού.
Όποιο θέμα θα ανοίγεται πάνω σε αυτό, θα κλειδώνει αυτομάτως.
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή