Ανακοίνωση Πρόβλημα στη γλάστρα με τα 1250 νεκρολούλουδα

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

cord

Ex-The West Team
Το προβλημα με τη γλαστρα των 1250 νοκρολουλουδων παρατηρειται στους παιχτες οι οποιοι ειχαν στα αποθεματα τους την περσινη γλαστρα και λαμβανοντας την φετινη, αυτη αφαιρουταν αυτοματα απο τα αποθεματα.

Για να αποφυγετε το προβλημα αυτο μεχρι να δωθει η οριστικη λυση και να διορθωθει, μπορειτε πριν λαβετε τη φετινη ανταμοιβη της γλαστρας να καταστρεφετε την περσινη (απλα χρσιμοποιωντας την).

Οσοι παιχτες εχουν ηδη το προβλημα αυτο (μια και δεν γνωριζαν τι θα συνεβαινε), μπορουν να στελνουν αιτηση υποστηριξης ωστε να κανουμε εμεις τη διορθωση αυτη χειροκινητα μεχρι να λυθει το θεμα αυτο.

Οσοι δε παιχτες - οπως αναφεραμε και πιο πανω - δεν εχουν λαβει ακομη την φετινη ανταμοιβη της γλαστρας και εχουν στα αποθεματα τους την περσινη, για να αποφυγουν οποιες καθυστερησεις, μπορουν να χρησιμοποιουν (καταστρεφουν) την περσινη ωστε οταν θα λαβουν τη φετινη να μην υπαρχει η περσινη στα αποθεματα τους.

Ζητουμε συγνωμη για αυτο και κανουμε οτι ειναι δυνατο για την πιο γρηγορη επιλυση του θεματος.

Ευχαριστουμε.
 

cord

Ex-The West Team
Το θεμα με τη γλαστρα λυθηκε, ολοι οσοι εχουν συλλεξει πανω απο 20.000 λουλουδια εχουν λαβει αυτοματα τη γλαστρα και τους εχει αφαιρεθει - αν την ειχαν - η παλια.
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή