Προς διαχειριστές

Kabani

New Member
Καλησπέρα σας. Με αφορμή το κόσμο Houston που ανοίγει μεθαύριο θέλω να κάνω μερικές ερωτήσεις στους διαχειρηστές.

Προφανώς για το άνοιγμα νέων κόσμων, παρόλο που το κοινό στο οποίο απευθύνονται είναι υπερβολικά μικρό για να χει επιτυχία δε θα σχολιάσω κάτι, ο Georgia τα λέει όλα. Τώρα μάλιστα ανοίγουμε κόσμο σταθερά κάθε χρόνο. Τόσο πολλοί και τόσο ''διψασμένοι'' είναι πια αυτοί οι έλληνες παίκτες? Τέσπα τα χουν γράψει κι άλλοι στο παρελθόν και δε φαίνετε να δίνετε σημασία.

Για το άνοιγμα νέων κόσμων:

- Εσείς σαν διαχειριστές όταν βλέπετε πως περισσότερο κακό κάνει το άνοιγμα κόσμων γιατί δε προτείνετε άλλες λύσεις σε όσους σας δίνουν την εντολή για νέους κόσμους?
- Τα έσοδα από κόσμους σαν το Georgia είναι τόσο εντυποσιακά που συμφέρει την εταιρία να ανοίγει κι άλλους κόσμους τόσο συχνά?

Για ένωση κόσμων:

- Έχετε προτείνει ποτέ στους ανώτερούς σας να ενωθούν κόσμοι που δεν έχουν νόημα ύπαρξης όπως ο El Paso και ο Georgia με κόσμους που παρατηρείται μεγαλύτερη κινητοποίηση τουλάχιστον όσον αφορά τις μάχες οχυρών όπως ο Fargo?
- Με ποιά κριτήρια και μετά από πόσο χρονικό διάστημα αποφασίζετε/αποφασίζουν πως ένας έρημος κόσμος ίσως και να χρειάζεται ένωση, ώστε να κρατήσουμε ενεργούς αυτούς τους λίγους παίκτες που θέλουν να συνεχίσουν να παίζουν το παιχνίδι?

Για το μέλλον των ήδη υπάρχοντων κόσμων:

- Γιατί δε προσπαθείτε να βοηθήσετε τους υπάρχοντες κόσμους στους οποίους υπάρχει ένα ενδιαφέρον να συνεχίσουν να αναπτύσονται? (πιο συχνές εορταστικές μάχες, τουρνουά κτλ)
- Γιατί στο κόσμο Fargo o Game Master για παράδειγμα δεν ασχολήθηκε ΠΟΤΕ με το κόσμο και απλά εξαφανήστηκε? Δεν έχετε ορεξάτα παιδιά στην ομάδα διαχείρισης? Αν ναι γιατί δε τους αλλάζετε? Μήπως κάνετε κάτι λάθος? Και εφόσον δε προσπαθείτε να το διορθώσετε μήπως πρέπει να γίνουν πιο ριζικές αλλαγές?


Με εκτίμηση,

Kabani
 

Anthraxos

The West Team
Μέλος προσωπικού
Δικαστής
Δικαστής
Καλησπέρα σας @Kabani ,

1) Την τελική απόφαση για το άνοιγμα ενός καινούργιου κόσμου την έχει η ΙΝΝΟ . Άρα όποια άποψη και αν έχουμε σαν community αν η ΙΝΝΟ θέλει να ανοίξει ένα καινούργιο κόσμο , θα το κάνει.

2) Οι μεταφορές είναι ένα περίπλοκο ζήτημα απο την άποψη ότι αρκετοί παίκτες έχουν λογαριασμούς σε πολλούς κόσμους άρα οι ίδιοι δεν επιθυμούν το άνοιγμα των μεταφορών. Επίσης μην ξεχνάμε ότι άμα ανοίξει κάποιος κόσμος τις μεταφορές του , αυτό αυτόματα σημαίνει οτι ο συγκεκριμένος κόσμος πάει για διαγραφή, όπως έγινε και με τους κ2-κ3-κ4 κτλ τον περσινό χειμώνα. Άρα πριν οποιαδήποτε κίνηση-πρόταση μας είναι καλό να σκεφτούμε όλους τους παράγοντες.
Επίσης μην ξεχνάμε οτι ο Dallas άνοιξε το 2013 και ο Fargo το 2016 . Ο Dallas προφανώς και θα έχει πολυ πιο δυνατούς χαρακτήρες σε σχέση με τον Fargo και αυτό ίσως ανατρέψει τις ισορροπίες πράγμα που σαφώς δεν θέλουμε. Και στο παρελθόν όταν άνοιξαν οι μεταφορές προς Colorado αρκετοί παίκτες ήταν αρνητικοί μόνο και μόνο λόγο της δυναμικής των παικτών που θα έμπαιναν στον K8.

3) Όσο αφορά το τελευταίο ζήτημα που αναφέρεις, το Σάββατο που μας πέρασε ο GM πήγε να βάλει μάχη στο awesomia ( όπως έβαλε και σε όλους τους κόσμους) , αλλά δυστηχώς είχε μπει ήδη μάχη απο κάποιον άλλον παίκτη. Προσπαθούμε να βάζουμε μάχες το Σ/Κ για να μην επηρεάζουν τις συμμαχικές σας μάχες, αλλά πολλές φορές δεν γίνεται ούτε αυτό γιατί κάποιος παίκτης έχει ήδη χτυπήσει το οχυρό.

Είμαστε δεκτικοί σε οποιεσδήποτε ιδέες έχετε, αρκεί να είναι υλοποιήσιμες. Χρησιμοποιήστε το Κέντρο υποστήριξης ή στείλτε κάποιο προσωπικό μήνυμα στο forum ή και ακόμα in-game σε κάποιον admin για να συζητήσουμε τις ιδέες σας.
 
Τελευταία επεξεργασία:

dimitrisCh

Member
Μήτσος: "Okay, Houston, we've had a problem here."

Inno: "This is Houston. Say again, please."

Μήτσος:
"Uh, Houston, we've had a problem."

Μήτσος:
"Houston, οι παίκτες μας τελείωσαν, και το παιχνίδι κατάντησε farmville."

Inno: "Okay, stand by, Thirteen, we're looking at it."
 

ΕΡΠ

New Member
Ένας επιπλέον κόσμος για να δημιουργήσουν κάποιοι νέα μποτάκια, ήδη τα πρώτα δείγματα τα έχω δει στις περιπέτειες. 12 lvl κλπ. να χαλάνε τα παιχνίδια...