Ποιά είναι η γνώμη σου για τη διακήρυξη ανεξαρτησίας των 2000 σβώλων

Ποιά είναι η γνώμη σου για τη διακήρυξη ανεξαρτησίας των 2000


  • Σύνολο ψηφοφόρων
    97
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

DeletedUser5555

Guest
απαντησα το 2 γιατι οι πριμιουμς σιγουρα τα χωνουν για να ειναι καλυτερη σε κατι η πιο γενικα νο1 παικτες κσομου με πιο σπανια και τετοια αντικειμενα...οντως ηταν ακριβη η διακυριξη αλλα σκεφτητε οτι ηταν ενα πολυ σπανιο πραμα... δυσκολα θα το ξεπερασει κατι χωρις λεφτα πια κατι στην θεση προιον....νομιζω αξιζε τα 30 ευρω....θα ξαναπω οτι οποιος θελει βαζει λεφτα...δεν θα με πειραζε να ηταν πιο κατω....
 

DeletedUser3920

Guest
Η inno και η ομαδα που απαρτιζει τους devs του παιχνιδιου ειναι ας μου επιτραπει ο ορος ''ακαταλληλη''. Φαινεται να μην εχει καθολου διορατικοτητα και καθολου εικονα του γιγνεσθαι και των αναγκων του παιχνιδιου και αυτων που το απαρτιζουν, εμας των ενεργων παικτων και κατ'επεκταση πελατων της εταιρειας. Εχουν υιοθετησει εδω και αρκετο καιρο μια πολιτικη που αποσκοπει μονο στο προσκαιρο κερδος και οφελος της ιδιας, χωρις κανενα μακροπροθεσμο στοχο για την βελτιωση του παιχνιδιου. Μια βελτιωση που μακροπροθεσμα θα την οφελουσε μεσα απο την προσελευση νεων παικτων/πελατων αλλα και την διατηρηση των παλιων. Η πολιτικη αυτη διαφαινεται σε καθε τομεα, καθε μικρη και μεγαλη αλλαγη. Επιπροσθετα, οι αλλαγες που γινονται καθε φορα ειναι ακαιρες, με μηδαμινη βελτιωση του gameplay και του παιχνιδιου του ιδιου. Ειναι επιφανειακες και στοχευουν μονο στο πως ''φαινεται'' το παιχνιδι. Καμια βελτιωση στους ζωτικους τομεις. Ζωτικος τομεας ειναι τα οχυρα, ειδατε εσεις καποια αλλαγη ή εγω αυταπατωμαι; Αντιθετως βαζουν αντικειμενα τα οποια κοστιζουν 2000 σβωλους, και το τραγικο της υποθεσης; Εμεις διαιωνιζουμε τον φαυλο κυκλο, αγοραζωντας τα! Δινοντας κινητρο σε αυτην την ακαταλληλη ομαδα ντεβ να συνεχισουν την πολιτικη τους, που σε καμια περιπτωση δεν εχει κανενα θετικο στοιχειο. Αυτο που σκεφτομαι εγω ως μοναδικο βημα για να δειξουμε το λαθος των τακτικων αυτων ειναι αφενος το μποικοταζ στην εισροη κεφαλαιων στα ταμεια της, μεσα απο την διακοπη αγορας σβολων και αφετερου μεσω μεσολαβησης της ιδιας της διαχειρισης του ελληνικου σερβερ, μεσολαβηση που να καταδεικνυε την δυσαρεσκεια μας απεναντι στις αλλαγες που μονο στοχο εχουν τον προσκαιρο πλουτισμο.

Με την επιφυλαξη της προσωπικης γνωμης,

Το γνησιο της υπογραφης,
Vaggos17
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser1652

Guest
Ο καθενας κανει την δουλεια του,η εταιρεια την δικια της και εμεις την δικια μας.Οσοι δεν προλαβατε μην στεναχωριεστε θα βγαλει κατι παρομοιο σε λιγο καιρο πιο ακριβο και καλυτερο,αυτο με εκνευριζει ξερετε να σας τα παιρνουν σιγα σιγα(λεω να σας τα παιρνουν γτ εγω εχω δωσει ενα ολοκληρο 20ευρο πριν πολυ πολυ καιρο και τελος)ας βγαλει ενα σετ απο το πρωτο λεβελ που να κοστιζει 300ευρο και να δινει 1000 χαρισματικοτητα 1000 δυναμη 1000 κινητικοτητα και 100 επειδεξιοτητα και να τελειωνει η υποθεση.Να το φωρας και να ξαπλωνεις και τον γκειμ μαστερ με την πρωτη βολη.
κοσμος 3,ο καλυτερος κοσμος αν και πεθαμενος δεν εχει παρει ουτε ενας την διακυρηξη
κοσμος 2 πηρανε δυο,καλοριζικη και στους δυο σας
Η αληθεια ειναι οτι και εγω ζηλευω οσους εχουν την ζωνη ιμμο,να εχεις και την διακυρηξη ποιος σε πιανει?
τεσπα ψηφισα το 2 αν και με εκφραζει και το 3
 

DeletedUser

Guest
Κοροϊδία

Ας μη γελιωμαστε, οτι και να ψηφισετε η ΙΝΝΟ θα βρει τροπο να σας παρει τα χρηματα.
Ακομη κι απο τις επιλογες που εχουν τεθει για ψηφοφορια, πλην της τελευταιας που λεει δεν θελω τιποτα, ολες οι αλλες εχουν τροπο να στραγκισουν χρηματα μεσω πρεμιουμ. Ειτε ειναι με αμεση αγορα, ειτε με αποστολες, θα αναγκαστουν σχεδον ολοι να πληρωσουν πρεμιουμ για να ειναι ισαξιοι των ηδη "αιμοδοτων" του παιχνιδιου και να μπορουν να ανταπεξελθουν στον ανταγωνισμο.
Παει η εποχη που επρεπε να κανεις σωστες επιλογες, για να εχεις ενα αξιοπρεπες παιχνιδι, ΠΛΕΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΠΡΕΜΙΟΥΜ ΣΑΜΑΝΟΣ.
Προφανως ο Τζεφρυ ειχε δικιο "Λεφτα Υπαρχουν"
Καλη συνεχεια στο παιχνιδι σας.

Οποιος επιθυμει να σπονσοραρει την ΙΝΝΟ, δικαιωμα του, αλλα σας παρακαλω πολυ, πολλοι απο σας ΓΑΤΑΚΙΑ μην το παιζετε και παικταραδες.
Πληρωστε ******* Πληρωστε.


Edit by El Telehi -> Αφαίρεση προσβλητικού χαρακτηρισμού
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser5084

Guest
Εσύ φίλε bioannis ξέρεις πολλά αξιοπρεπή προϊόντα ή υπηρεσίες να είναι τσάμπα σε τούτο το κόσμο? Δεν καταλαβαίνω τη λογική «είστε κορόιδα που τα σκάτε».

Το West δεν είναι συνδρομητικό παιχνίδι. Ενδεχομένως μπορείς να συμμετέχεις σε αυτό και εντελώς δωρεάν αν το επιθυμείς και μάγκας θα σαι αν καταφέρεις να αντισταθείς στον πειρασμό του να είσαι ανταγωνιστικός στο παιχνίδι σου. Μη κρίνεις όμως διότι θα κριθείς!

Κάλλιστα ο φουλ premium παίχτης θα μπορούσε να «κράζει» όλους αυτούς που παίζουν τσάμπα, που δεν κάνουν reskill ώστε να προσαρμοστούν άμεσα στις απαιτήσεις του παιχνιδιού, της μάχης ή της μονομαχίας, κ.ο.κ. Δεν είδα όμως κανέναν να «κράζει» αυτούς που παίζουν δωρεάν, αυτούς που δεν έδωσαν ποτέ ούτε ένα ευρώ και προσπαθώ να καταλάβω… θεωρούνται μάγκες οι τζαμπατζήδες τελικά (και δεν εννοώ τη πόλη του Κ1:D)? Αν είναι έτσι να γίνω και εγώ ένας από αυτούς.

Να συμμετέχεις στις μάχες οχυρών δίχως πριμιουμ, να πηγαίνεις να βαράς αντίπαλο οχυρό δίχως σβόλους που μειώνουν τη διαδρομή, να προσαρμόζεις τη υγεία σου στις απαιτήσεις της μάχης δίχως premium σαμάνο (επειδή προφανώς έχεις χρήμα παιχνιδιού και άσε τους άλλους που δεν έχουν, να κουρεύονται). Τελικά, εσύ είσαι ελεύθερος να κάνεις το παιχνίδι σου άνευ κριτικής στο τρόπο που το πράττεις και οι πρωταγωνιστές της πολης σου, οι στρατηγοί της συμμαχίας σου, τα τούμπανα της παράταξης σου, είναι τα κορόιδα!

Μάθαμε να κρυβόμαστε πίσω από τους πριμιουμιτζήδες και θεωρούμαστε και μάγκες τώρα! Μάγκες με ξένα κεφάλαια

Τελικά, αν κατάλαβα καλά από τα λεγόμενα σου, είτε θα πρέπει όλοι να πληρώσουν για να είναι ανταγωνιστικοί με αυτούς που ήδη πληρώνουν, είτε αυτοί που πληρώνουν ήδη (για σβόλους, premium, κτλ) να σταματήσουν να το κάνουν για εξισωθεί το χάσμα και οι μη premium παίχτες να γίνουν ξανά ανταγωνιστικοί. Λες να το πετυχουμε?

Κλείνοντας, θα σου αντιστρέψω το σλόγκαν σου και πες μου πως αισθάνεσαι. «Μη πληρώνετε κορόιδα μη πληρώνετε» (να κρύβεστε πίσω από αυτούς που το πληρώνουν και να δούμε σε ποσό καιρό θα μπείτε διακοπές).
 

DeletedUser3978

Guest
more & more

Εμένα μου άρεσε αυτό που έγινε. Θέλω και άλλα τέτοια events.
 

DeletedUser

Guest
Αρχικα να πω οτι τα 2000 ηταν υπερβολικο ακομα και για εμενα!

Θελω να πω ομως σ αυτους που κραζουν αυτους που τα σκανε, οτι αν δεν υπηρχαν και αυτοι πολυ απλα εσεις δεν θα ειχατε ακομα το δωρεαν παιχνιδακι σας και ουτε φορουμ να λετε τις ασυναρτισιες σας!

Οποιος καταλαβαι καταλαβαι!:w:w:w
 

DeletedUser

Guest
Προσωπικά ξέρω ανθρώπους που έχουν αγοράσει την διακήρυξη και το έχουν μετανιώσει. Όσο για τους σβώλους, ελεύθερος είναι ο καθένας να ξοδεύει τα λεφτά του όπως θέλει. Απλά για εμένα είναι καλύτερα να τα δίνεις αλλου παρά στην Ιννο για πολλούς λόγους. Από την άλλη όμως, βλέπω αρκετά παράπονα ότι η συμπεριφορά των διαχειριστών προσαρμόζεται στο ποσό των σβώλων που έχει βάλει ο καθένας στο παιχνίδι. Δεν ξέρω αν αληθεύει ή όχι, αλλά αν συμβαίνει, εδώ υπάρχει ζήτημα. Ψηφίζω να λαμβάνονται αντικείμενα μεσω αποστολών επειδη αυτό σημαίνει να παιζεις το παιχνιδι. Το άλλο, να σου δινεται το καθετι με σβώλους, δεν ειναι παιχνίδι είναι απλή αγοραπωλησία. Σου πουλάω αέρα (πχ το γουάο-μαο τουφέκι του τρέχα γύρευε) και σου παίρνω ευρώ (χειροπιαστό πράγμα, λεφτά γκε γκε?) Να μην μπερδευουμε τη φαντασια με την πραγματικότητα, το παιχνίδι με το πάρε δώσε
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser6180

Guest
Προφανώς και ως ένα σημείο μόνο ο πελάτης μπορεί να επηρεάσει την πολιτική της εταιρίας. Κανείς μας δεν περιμένει η ίννο να πάψει να αποσκοπεί σε κέρδη. Εδώ όμως κάνουμε μια απλή προσπάθεια να πιέσουμε το δυνατόν δείχνοντας, αν και καθυστερημένα, τη δυσαρέσκειά μας η οποία δεν είναι αυτονόητη.

Όσο για αυτή καθεαυτή την πολιτική της εταιρίας πολλά μπορούν να ειπωθούν.
Η ιννο ενδιαφέρεται καταφανώς για το γρήγορο και άρα βραχυπρόθεσμο κέρδος και εξαντλεί τις δυνάμεις της σε αναβαθμίσεις και την εισαγωγή αγοραίων αντικειμένων χωρίς να έχει προνοήσει για την αρμονική τους ενσωμάτωση βάσει ενός συγκεκριμένου σχεδιασμού που θα αναβάθμιζε ποιοτικά το game- αναβαθμίσεις με προβλήματα χωρίς ουσιαστικά να εξελίσσουν το παιχνίδι καθεαυτό, προσφορές μικρής χρονικής διάρκειας για αντικείμενα και σετ σε περιορισμένο αριθμό που μοιράζουν αφειδώς και αφελώς skills, στασιμότητα στην αναβάθμιση του συστήματος μονομαχιών, του συστήματος οχυρομαχιών. Όλα αυτά και άλλα πολλά απογοήτευσαν και οδήγησαν πολλούς να τα παρατήσουν (διαγραφή/διακοπές).

Και πολλά ακόμα μπορούν να ειπωθούν. Προς το παρον Ψηφίζουμε και δείχνουμε τη δυσαρέσκεια μας.

Συμφωνω σε πολλα, η ΙΝΝΟ ειναι εταιρεια, αν δεν εχει κερδος δεν εχει σκοπο υπαρξης.
Απο εκει και περα, ισως θα επρεπε να ξανασκεφτουν να αλλαξουν τιμες και να διευρυνουν το φασμα του πελατολογιου

Το πιο λυπηρο, και θα συμφωνησω και σε αυτο, ειναι οτι το παιχνιδι ΔΕΝ αναβαθμιζεται επι της ουσιας, δεν υπαρχει κατι καινουριο και δημιουργικο περα απο λοταριες και αναβαθμιση γραφικων περα απο την νεα εκδοση του συστηματος εργασιων- και μιλωντας για ουσιαστικες αναβαθμισεις, χαρακτηριστικο παραδειγμα η συζητηση για την ληστεια τραπεζας, χωρις να κολλησουμε σε αυτην καθαυτη τη συζητηση

Αρκετα σωστα ειπωθηκαν, οτι αργα η γρηγορα θα υπαρξουν κι αλλες αποχωρησεις, το να μπουν νεα ρουχα (πληρωνοντας τα με ευρω, ή οχι) δεν ειναι αναβαθμιση,ειναι "σας κραταμε στην τσιτα μην το παρατησετε καλοκαιριατικα"

Και για να ειμαστε ρεαλιστες, επειδη τις αλλες επιλογες της δημοσκοπησεις, τις θεωρω ουτοπικες, θεωρω το δευτερο, θα ηταν καλυτερη απο τις λυσεις, για ολους :)

Τωρα απο εκει και περα η εταιρεια ας κρινει μακροπροθεσμα ποιο ειναι το συμφερον της

**κουβεντουλα να γινεται: Προσωπικα, δεν με αφορα να ψοφησει η κατσικα του γειτονα, ισα ισα που την θαυμαζω κιολας... Τεμπλαρ, ωραια κατσικα χαχαχαχα
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Κορυφή