Ποιά είναι η γνώμη σου για τη διακήρυξη ανεξαρτησίας των 2000 σβώλων

Ποιά είναι η γνώμη σου για τη διακήρυξη ανεξαρτησίας των 2000


  • Σύνολο ψηφοφόρων
    97
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

noolas

Νέο Μέλος
Η τροπή που έχει πάρει το thewest κάθε άλλο παρά φιλική προς τον gamer είναι. Εκτός των προβληματικών αναβαθμίσεων και των bugs η εταιρεία φαίνεται ότι κύριο μέλημά της έχει το γρήγορο κέρδος. 1ον) με τα τρία σετ που μπήκαν τα Χριστούγεννα. 2ον) με τη διακήρυξη της ανεξαρτησίας. Σίγουρα είναι σημαντικό να μπαίνουν νέα αντικείμενα με ιδιότητες και ικανότητες που θα αναβαθμίζουν το τρόπο παιχνιδιού μας, όμως αυτό δεν μπορεί να γίνεται με γνώμονα αποκλειστικά το κέρδος και χωρίς το συνυπολογισμό εκ μέρους της εταιρείας της αρμονικής ανάπτυξης του game. Το συγκεκριμένο θέμα είναι μεγάλο. Θα αρκεστώ όμως σε αυτό: Είναι σημαντική η άποψη μας καθώς είμαστε πελάτες και έχουμε τη δυνατότητα να πιέσουμε για τη βελτίωση του game. Για αυτό το λόγο και μετά από την φημολογούμενη έντονη διαμαρτυρία των gamer του γερμανικού server ζητάω τη συμμετοχή όλων σας στην κάτωθι δημοσκόπηση.

Ποιά είναι η γνώμη σου για τη διακήρυξη ανεξαρτησίας των 2000 σβώλων; Είσαι υπέρ της συνέχισης τέτοιων events?
 

DeletedUser3436

Guest
ναι αλλα να ειναι πιο προσιτα.Σαν υποστηρικτης της ιδεας αλλα εχωντας γνωση οτι η ιννο ειναι εταιρια,ψηφισα το δευτερο,αν και θα προτειμουσα τις αποστολες
 

melenmaria

Μέλος
Ψηφιζω το 3 αλλα γνωριζοντας πως η εταιρια σκοπο εχει να βγαλει κερδος,
θα μπορουσαν μεν αυτα να μπουν στο shop, αλλα σε μονιμη βαση ωστε να εχει τη δυνατοτητα καποιος
να βαλει σκοπο και να μαζεψει τα ομολογα που χρειαζονται ή να μπουν σε αποστολες εστω δυσκολες
οπως, αυτη για το κασκολ αλλα, με τροπο παντως που εστω αργα και δυσκολα να μπορει καποιος να τα αποκτησει.
Οσο μεγαλωνει η ψαλιδα αναμεσα σε πριμιουμ και μη πριμιουμ παιχτες χανεται αντιστροφως το ενδιαφερον για το παιχνιδι.
 

DeletedUser

Guest
Το νο1 φυσικα, για να μπορώ να κράζω τον κάθε "templar" & petaetoura και ακομα 3-4 που έχουν στάξει χιλιάρικα.
 

DeletedUser5558

Guest
Μιλα για παρτη σου και οχι για τους αλλους μην βγαζεις την κακια σου !!!
αν μπορουν καλα κανουν !!!!:fs
 

DeletedUser6462

Guest
Χμμμμ μετα απο σοβαρη σκεψη το Νο3. Δεν ειμαστε ολοι λεφταδες και το παιχνιδι θα επρεπε να δινει το δικαιωμα συναγωνισμου και ευγενεις αμιλλας που καλλιεργουνται μεσα απο τη συνεργασια, τον ευγενικο συναγωνισμο κτλ... Δεν πρεπει να υπαρχουν εχωντες και μη εχωντες...Να ειναι παιχνιδι με ισους ορους και να κρινεται το αποτελεσμα απο τις πραξεις και το πνευμα των παικτων και οχι απο το πορτοφολι τους...
 

DeletedUser

Guest
tzanetos22 ο σχολιασμος δεν σημαινει απαραιτητα κακία, δεν υπάρχει τιποτα προσωπικό παιχνίδι παίζουμε. Καλημέρα.
 

DeletedUser

Guest
@ mods: Να υποθέσω ότι το προηγούμενο ποστ μου σβήστηκε γιατί δεν ψήφησα και θεωρήθηκε Off-topic ? :))

@ t00l: Μπορείς να κράζεις όσο θες, δεν υπάρχει θέμα. Θα πρότεινα δε, να γράψεις και κανένα βιβλίο με θέμα τoν ”ορθολογισμό στην ανάπτυξη χαρακτήρων browser games”.Ανυπομονούμε όλοι να ακουσουμε τις, γεμάτες σοφία, απόψεις σου.

@ all: Για όσους δεν το γνωρίζουν ήδη, η Inno έχει αποφασίσει, λόγο μεγάλης ζήτησης, να επαναφέρει την ‘διακήρυξη ανεξαρτησίας’ στο shop του .νετ για περιορισμένο αριθμό τεμαχίων στην ίδια ακριβώς τιμή (2000 σβόλους).
Θεωρείται ακόμα ότι μπορείτε να επηρεάσετε την οικονομική πολιτική της συγκεκριμένης εταιρίας μέσα από ψηφοφορίες και διαμαρτυρίες?

FTR, επιλογή 3.
 

noolas

Νέο Μέλος
Προφανώς και ως ένα σημείο μόνο ο πελάτης μπορεί να επηρεάσει την πολιτική της εταιρίας. Κανείς μας δεν περιμένει η ίννο να πάψει να αποσκοπεί σε κέρδη. Εδώ όμως κάνουμε μια απλή προσπάθεια να πιέσουμε το δυνατόν δείχνοντας, αν και καθυστερημένα, τη δυσαρέσκειά μας η οποία δεν είναι αυτονόητη.

Όσο για αυτή καθεαυτή την πολιτική της εταιρίας πολλά μπορούν να ειπωθούν.
Η ιννο ενδιαφέρεται καταφανώς για το γρήγορο και άρα βραχυπρόθεσμο κέρδος και εξαντλεί τις δυνάμεις της σε αναβαθμίσεις και την εισαγωγή αγοραίων αντικειμένων χωρίς να έχει προνοήσει για την αρμονική τους ενσωμάτωση βάσει ενός συγκεκριμένου σχεδιασμού που θα αναβάθμιζε ποιοτικά το game- αναβαθμίσεις με προβλήματα χωρίς ουσιαστικά να εξελίσσουν το παιχνίδι καθεαυτό, προσφορές μικρής χρονικής διάρκειας για αντικείμενα και σετ σε περιορισμένο αριθμό που μοιράζουν αφειδώς και αφελώς skills, στασιμότητα στην αναβάθμιση του συστήματος μονομαχιών, του συστήματος οχυρομαχιών. Όλα αυτά και άλλα πολλά απογοήτευσαν και οδήγησαν πολλούς να τα παρατήσουν (διαγραφή/διακοπές).

Και πολλά ακόμα μπορούν να ειπωθούν. Προς το παρον Ψηφίζουμε και δείχνουμε τη δυσαρέσκεια μας.
 

DeletedUser8

Guest
Σίγουρα το 3.
μπορεί να είναι πολιτική τις εταιρίας να βγάζει κέρδος , αλλά γιαυτό υπάρχει το premium .. τέτοια αντικείμενα (σε τέτοιες τιμές) είναι προτιμότερο να μπαίνουν σε full premium κόσμους. είδη με το κατάστημα δημιουργείτε ένα περιβάλλον πιο φιλικό σε αυτούς που έχουν το χρήμα.
 

DeletedUser3527

Guest
Εγώ ψηφίζω την μυστική επιλογή Ε!!!!! Βαλτε τα πάντα με όσα λεφτά θέλετε αλλά να βρίσκονται και σε αποτολές. Το θέμα ειναι όταν βάζεις καινούρια αντικείμενα είναι να μπορεί να τα παίρνει όλος ο κόσμος και να μην αλλάζει τελείως τις ισσοροπίες (δηλαδή σε λίγο θα μπεί και το geronimo όπλο οχυρού και όλα καλα??? αυτό διαταρ΄΄ασει το game )

Η λογική που δεν μπήκε αυτό το όπλο από όσο εχω δει και στον νετ είναι ότι : δίνει πολυ μεγάλο πλεονέκτημα στους μη premmium users. Το όπλο δίνει διπλάσια ισχύ από όλα τα "συμβατικά οπλα. Η διακήρηξη σε σχέση με το υπάρχον συμβατικό προϊόν (ρουκέτα ) δίνει 5πλασια ωφέλη.

Το ξέρω ότι είμαι λίγο off topic αλλά η ουσία δεν είναι να μην μπαίνουν καινούρια αντικείμενα (προσωπική άποψη πάντα) αλλά όταν μπαίνουν να υπάρχει το αντίστοιχο free item που να πλησιάζει τυολάχιστον αυτό που αγοράζεις ή να μπορείς μέσα σε 2 μήνες να το παίρνεις το item αυτό μέσω αποστολής (κονώς ο βιαστικός ας πληρώσει τωρα και αυτός που δεν γουσταρει να πληρώσει το παίρνει μετά απο ένα μικρό χρονικό διάστημα κάνοντας μια αποστολή που θα είναι ανάλογης δυσκολίας με το ίτεμ που παίρνεις )

Με την υπάρχουσα μορφή της ερώτησης που έχει τεθεί είμαι ανάμεσα στο Β και Γ
 

noolas

Νέο Μέλος
Αναγνωρίζω την προχειρότητα της μορφής της δημοσκόπησης. Και η αλήθεια είναι ότι το σκέφτηκα σαν επιλογή. Αλλά πρόθεσή μου ήταν να ανιχνεύσω τις γνώμες-διαθέσεις των παικτών ή ίσως και να εκμαιεύσω με ήπιο τρόπο τη δυσαρέσκειά τους. Πολλοί τρόποι υπάρχουν που θα μπορούσαν να ισορροπήσουν το game χωρίς η εταιρική οικονομική πολιτική να υποχωρήσει. Ίσως κάποιος mod θα μπορούσε να μας βοηθήσει ανοίγοντας ένα θέμα για τέτοιες προτάσεις.
 

DeletedUser

Guest
Με κάλυψε απολύτως ο Χοχος.

Κι εφόσον δεν υπάρχει αυτή η επιλογή ψηφίζω την 3η.

Μια με τα σετ των Χριστουγέννων μια με την Διακήρυξη κάποιοι παίχτες ξεφεύγουν πάρα πολύ.
 

DeletedUser5084

Guest
Ιδανικό θα ήταν να λαμβάναμε τα όποια μυθικά ή σπάνια αντικείμενα μέσω ειδικών ή και γενικών αποστολών, όμως έτσι δεν θα υπήρχε κέρδος για την εταιρεία που προσφέρει αυτό το παιχνίδι και συνεπώς οι υπηρεσίες που παρέχει. Υπάρχουν και δωρεάν παιχνίδια στο διαδίκτυο… αλλά προφανώς οι υπηρεσίες που προσφέρουν δεν είναι επαρκείς.

Η περίπτωση μας όμως έχει φτάσει στο άλλο άκρο και θα την περιέγραφα ως «αρπαχτη». Δεν είναι δίκαιο να «πρέπει» να δώσεις 30 ευρώ (με έκπτωση) για να μπορείς να συνεχίσεις να είσαι ανταγωνιστικός στο αγαπημένο σου παιχνίδι. Βεβαια, όταν παψεις να έχεις την αίσθηση της ανταγωνιστικότητας, παύει και το ενδιαφέρον σου. Αυτός ίσως είναι ένας από τους λόγους των μαζικών αποχωρήσεων.

Πάνω στη παρόρμηση της στιγμής, αγόρασα και εγώ μια διακήρυξη σε ένα κόσμο του West, αλλά μάλλον το μετάνιωσα… διότι τελικά δεν άλλαξε κάτι, δεν νομίζω ότι έγινα καλύτερος παίχτης, απλά διατήρησα της αίσθηση ανταγωνιστικότητας (για λίγο).

Δεν ξέρω που θα καταλήξει η εμπορική και τιμολογιακή πολιτική της εταιρείας, αλλά τους τελευταίους μήνες όπου έχει λανσάρει σπουδαία (κατά γενική ομολογία) αντικείμενα, έχει αφαιμάξει και σπουδαία κεφάλαια από τους πελάτες της. Μήπως πάμε για λουκέτο με τη γνωστή μορφή της υπερκατανάλωσης…? Μήπως η ψαλίδα δυναμικής ανάμεσα σε παίχτες συνεχώς ανοίγει? Μήπως αυτά τα νέα σετ και αντικείμενα, υπερκαλύπτουν την αδυναμία μας για νέες στρατηγικές και εφαρμογές? Μήπως στη προσπάθεια μας να προσελκύσουμε παίχτες, διώχνουμε τους παλιούς, με ότι αυτό συνεπάγεται? Μήπως έχει αλλοιωθεί πλέον ο χαρακτήρας του αγνού παιχνιδιού και της ψυχαγωγίας? Μήπως τελικά η «Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας» υποδηλώνει ακριβώς το αντίθετο από αυτό που περιγράφει?

Για να μπορέσεις να ακολουθησεις το φρενήρη ρυθμό αφαίμαξης κεφαλαίων των τελευταίων μηνών, θα πρέπει να ανήκεις τουλάχιστον στη μεσαία οικονομική τάξη, η οποία έχει συρρικνωθεί στη πραγματική ζωή και αντίστοιχα στο West.

Σαφώς θα προτιμούσα να έβλεπα μια πολιτική «λιτότητας» στο West όπου θα συμβάδιζε περισσότερο με τη πραγματικότητα της Ελλαδας!

Ψηφίζω το 2
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser1797

Guest
καλησπερα,

ανθρωποι δεν εχουν να φανε και αλλοι σκανε 40 ευρω για ενα παιχνιδι. δικαιωμα τους. ομως ειναι λαθος. η εταιρεια εχει σκοπο το κερδος,αφου το παιχνιδι εχει πεθανει εδω και καιρο. ας μην το ξεφτιλιζουμε κιαλλο.

οποιος θελει να ειναι πρωταγωνιστης αναγκαζεται να τα σκασει, για εμας τους απλους θνητους παραμενει το αγαπημενο μας παιχνιδι που απολαμβανουμε και χωρις διακυρηξεις και νεα σετ.

:))
 

DeletedUser6634

Guest
Καλημερα και απο μενα.Υπαρχουν δυο ειδων χρηστες στο game,οι πελατες(καρετα-καρετα) και οι παικτες(μοναχους-μοναχους).Υπαρχουν παιδια που γουσταρουν να δωσουν λεφτα εδω.Αυτο το προιον μας προσφερει η εταιρεια.Εγω προσωπικα γουσταρω να τα δωσω για ουζο με τα φιλαρακια.Τωρα αν ο διπλανος φαει χταποδι,δεν θα βρισω ουτε τον πελατη που το παραγγειλε αλλα ουτε και τον μαγαζατορα που του το σερβιρε.
 

DeletedUser

Guest
Ας ριξει ο παταετουρας τις τιμες στην αγορα και ας κανει η ιννο ο,τι θελει.Ξερουμε απο που θα τα βρουμε :wk
 

DeletedUser4530

Guest
αυτο με το ουζο και το χταποδι μου αρεσε πολυ! και τα καλαμαρακια δεν θα με χαλαγανε!

θα σας πω μια μινη ιστοριουλα κι αν θελετε την διαβαζετε κι αν θελετε την κατανοειτε:
τυχαινει τελευταια να εχω μπλεξει με το φεσιμπουκ (φεισμπουκ). εκει λοιπον υπαρχουν απειρα παιχνιδακια μικρα της πλακας να περναει καποιος την ωρα του. ειναι πολυ υποδαιεστερα σε σχεση με αυτα οπως το γουεστ κι αλλων παρομοιων τυπου παιχνιδιων με πολυ λιγες δυνατοτητες, πολλους περιορισμους, λιγοτερες επιλογες και γενικα σε ολα τους λιγο. εχουν λοιπον σε ολα αυτα ενσωματωσει το συστημα "σκασε λεφτα για να κανεις κατι παραπανω, αλλιως θα μεινεις στο φασουλι το φασουλι...".
κι ερωτω για να αναρωτηθειτε: πιστευετε οτι μια εταιρια την νιαζει η γνωμη του καθε παικτη η αν πειραχτηκε απο μια τακτικη που ακολουθει η οχι;
τους τελευταιους 2-3 μηνες συνηδητοποιησα οτι η φιλοσοφια που υπαρχει ειναι "κυριοι τωρα χορευεται σ αυτον τον ρυθμο η στον αλλον" και τερμα. σ οποιον αρεσει για τους αλλους δεν θα μπορεσει.
δεν θα επεκταθω παραπερα μιας και δεν εχω "καλο" ιστορικο στο φορουμ. ομως θελω λιγο να προσεξετε μερικα πραγματα και να φιλτραρετε καλα αυτα που γινονται.
 

DeletedUser

Guest
Το 3ο ψήφισα αλλά με κάποια επιφύλαξη...όσο για αυτούς που βρίσκονται στην απέναντι πλευρά και κράζουν Templar και petaetoura ας δουν και λιγάκι τους συμμάχους τους που χώνουν λεφτά αβέρτα...
και στο κάτω-κάτω η ίννο λεφτά θέλει και όσοι έχουν ας τα χώσουν..
μη λέμε και ότι θέλουμε :))
 

noolas

Νέο Μέλος
Προφανώς και υπάρχουν άτομα που θέλουν να ξοδέψουν περισσότερο, άλλοι λιγότερο και άλλοι καθόλου. Είμαι σίγουρος όμως πως και οι πρώτοι θεωρούν πανάκριβο να μπαίνει ένα αντικείμενο όπως η διακήρυξη σε τέτοια τιμή και μάλιστα σε περιορισμένο αριθμό και με περιορισμένη χρονική ισχύ; Σίγουρα αν δεν διαμαρτυρηθούμε με κάποιο τρόπο αυτό θα συνεχιστεί. Ίσως μάλιστα θεωρήσουν ότι οι 2000 σβώλοι για τη διακήρυξη ήταν λίγα. Πρέπει να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες προφανώς
 
Κορυφή