Περιπέτειες και προβλήματα

cord

Ex-The West Team
Διαπιστώσαμε πως πολλοι παιχτες εχουν αποσυνδεσεις κατα τις πρωτες ωρες της κυκλοφοριας των Περιπετειων και αλλοι δεν μπορουν να συνδεθουν καν.

Οι τεχνικοι μας το ερευνουν και θα υπαρξουν σχετικες διορθωσεις απο αυριο.
Αυτο που θα θελαμε απο τους παιχτες ειναι να μας γραψουν εδω τι ειδους προβλημα αντιμετωπιζουν συνοδευομενο απο τον browser που χρησιμοποιουν, την εκδοση του και το ειδος της συνδεσης τους στο internet.

Τι μπορειτε να κανετε:

- Tα script του TWDB ενδεχεται να παρεμβαλονται σε μια διορθωση που καναμε προσφατα, γι αυτο το λογο, δοκιμαστε να τα απενεργοποιησετε και να δειτε κατα ποσο τα πραγματα φτιαχνουν ή οχι. Αυτο θα μας βοηθησει πολυ στο να εξαγουμε και αλλα συμπερασματα.

- Χρηστες που συνδεονται απο εταιρειες, οργανισμους, σχολεια κτλ ενδεχεται να αντιμετωπιζουν προβλημα καθοτι το port 8092 tcp (που χρησιμοποιειται για τις Περιπετειες) μπορει να ειναι κλειστο απο τους διαχειριστες των δικτυων τους. Για αυτο, δεν μπορουμε να κανουμε πολλα παρα μονο να σας αναφερουμε το προβλημα. Χρηστες με ενεργο firewall (τειχος προστασιας) το οποιο μπλοκαρει το port 8092 tcp, ισως θα πρεπει να το ελεγξουν για να διαπιστωσουν αν ειναι ετσι.

Στις απαντησεις που θα δωσετε εδω, παρακαλουμε θερμα να μας αναφερετε ποιον browser και εκδοση του χρησιμοποιειτε και τι ειδους συνδεση (LTE, 3G κτλ).

Υπαρχουν επισης παιχτες που οτι ειδαμε που αλλες φορες μπαινουν και αλλες οχι στις Περιπετειες, χωρις να εχει σχεση ο browser που χρησιμοποιουν αν και τα περισσοτερα προβληματα εχουν αναφερθει με Firefox/Waterfox και οχι τοσο στον Chrome.

Ζητουμε συγνωμη και κανουμε οτι ειναι δυνατον για να βρουμε λυσεις που θα διορθωσουν τα οποια προβληματα.
 
Τελευταία επεξεργασία:

DeletedUser6275

Guest
Φαιρφοξ

Πραγματι οταν ειχε πολυ κινηση χτες το απογευμα κι εμενα κολλησε ο φαιρφοξ αρκετες φορες σε δυο παιχνιδια που συμμετειχαν 10 ατομα. Δεν ειχα προβληματα αποσυνδεσης λογω σταθερου δικτυου ή δεν ξερω γιατι αλλα η "αλεπου" μας τα χαλασε λιγακι.

ΥΓ: Εχω χρομ αλλα ειμαι κατα της google οποτε δε τον χρησιμοποιω, δεν ειναι επιλογη. Φτιαξτε την αλεπου. :p
 

DeletedUser6275

Guest
κατι καινουργιο που παρουσιαστηκε σημερα, χτες δε το ειχα. Μετα τη μαχη, στην αναφορα δεν μετακινειται η μπαρα κατω για να δω ολους τους παικτες, βλεπω αναφορα για τους πρωτους 3 που περιεχει η οθονη. Φαιρφοξ παντα.

ΔΙΟΡΘΩΣΗ: Αυτο εφτιαξε ως δια μαγειας αλλα εκει που παιζαμε χαθηκε το συμπαν. Κατερρευσαν ολα. Ξερει κανεις κατι;
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

cord

Ex-The West Team
Αυτη τη στιγμη γινεται μια μαζικη αναβαθμιση με διορθωσεις ωστε να επιλυθουν τα προβληματα που υπαρχουν στις Περιπετειες.
Δεν πρεπει να παρει αρκετη ωρα.
 

cord

Ex-The West Team
Οι κόσμοι επανερχονται σιγα σιγα.
Ενδεχεται να μην λειτουργει προσωρινά και για λίγα λεπτά ο διακομιστής για τις περιπέτειες.
Λογω της μεγαλης καθυστερησης που υπηρξε κατα το περασμα των διορθωσεων, αποφασισαμε να ενεργοποιησουμε +20% επαναφορά ενεργειας για ολους τους παιχτες, και θα εμφανιστει σύντομα στο παιχνίδι.
Ζητουμε συγνωμη για την αναστάτωση.
 

DeletedUser2069

Guest
Ενώ χτες έπαιζα κανονικά σήμερα μου βγάζει το μήνυμα hash mismatch και δεν μπαίνει. Καμιά ιδέα τι τρέχει?
 

cord

Ex-The West Team
Το προβλημα με το μηνυμα λαθους "hash mismatch" εχει αναφερθει και αναμενουμε τη διορθωση του.
 

DeletedUser6275

Guest
Μηπως να κοιταζατε λιγο και τις ανακολουθιες στην ενισχυση καποιων ρουχων τα οποια δε θα επρεπε να ισχυουν (εκτος αν εχω καταλαβει λαθος και τα σετ αλογο-σελα δινουν ενισχυση σε διαφορες κατηγοριες στατιστικων). :w
 

DeletedUser7175

Guest
σε εμενα απο τοτε που αρχισαν οι περιπειτειες μου βγαζει συνεχεια,"αδυναμια συνδεσης παρακαλω προσπαθήστε αργοτερα".... firefox 33,1. Δοκίμασα και απο τη δουλεία αλλα και εκει το ίδιο
 

DeletedUser6275

Guest
Ειδες τι λεει πιο πανω σχετικα με το φαιργουολ και τα σχετικα;
 

DeletedUser7223

Guest
δν με αφήνει να μπω

Δν με αφήνει να μπω μ λέει αδυναμία σύνδεσης, παρακαλούμε δοκιμάστε αργότερα! μπορεί να βοηθήσει κανεις???Πολυ θα το εκτιμουσα...
 

cord

Ex-The West Team
Δεν εχει να κανει με το firewall το προβλημα αυτο (hash mismatch ή αδυναμια συνδεσης απο χτες), εφοσον εχουν δοκιμαστει ολοι οι πιθανοι τροποι ομαλης συνδεσης. Το εχουν κι αλλες χωρες, εχει αναφερθει, οι προγραμματιστες το γνωριζουν και αναμενουμε την επιλυση του.
 

DeletedUser6958

Guest
Ενα λαθος που παρατηρησα ειναι πως δεν εχει γινει μεταφραση στην βολη του φιδιου .
Οταν πηγενεις πανω απο το τετραγωνακι για να δεις τι κανεις , κατα την διαρκεια της περιπετειας
 

cord

Ex-The West Team
Καποια κειμενα δεν εχουν περαστει παρα το οτι εχουν μεταφραστει.
Αυτο θα διορθωθει με τις επομενες διορθωσεις.
 

DeletedUser1748

Guest
Με το hash mismatch θα βγει ανακοινωση με το ποτε θα διορθωθει ; Γτ τρωω τζαμπα τις ενισχυσεις μου εδω και μια βδομαδα δοκιμαζοντας μπας και μπει :sad
 

DeletedUser6275

Guest
Καμμια ιδεα γιατι το αλογο απο το σετ παρανομου δεν μπαινει σε δημοπρασια; καποιος αναρωτηθηκε μηπως τα κραταμε να τα κανουμε σαλαμι οσα παραπανω εχουμε ή κατι τετοιο... :wk
 

DeletedUser1748

Guest
καποια αντικειμενα δεν μπαινουν σε δημοπρασια οπως και τα οπλα :/ εχει γινει προταση να μπορουν να μπουν και αυτα !
 

DeletedUser6978

Guest
Δώστε τα άλογα στον χασάπη για αλαντικά :p
Και ειπα λουκάνικα όχι σαλάμι
 

cord

Ex-The West Team
καποια αντικειμενα δεν μπαινουν σε δημοπρασια οπως και τα οπλα :/ εχει γινει προταση να μπορουν να μπουν και αυτα !
Καποια αντικειμενα οπως αυτα που αναφερετε δεν εχουν δυνατοτητα δημοπρασιας εσκεμμενα ωστε να παρακινουνται οι παιχτες να παιζουν τις Περιπετειες για να τα βρουν.

Για το "hash mismatch" αναμενουμε την επιλυση του. Οταν αυτη θα γινει, θα υπαρξει ανακοινωση.
 

DeletedUser6275

Guest
Καποια αντικειμενα οπως αυτα που αναφερετε δεν εχουν δυνατοτητα δημοπρασιας εσκεμμενα ωστε να παρακινουνται οι παιχτες να παιζουν τις Περιπετειες για να τα βρουν.

πλακα κανετε; εχουμε πηξει στο τριφυλι και τις αλλες ανοησιες, σιγα μη τα βρουμε... :w (ασχετο αν καποιοι εχουν διπλα τουφεκια, τριπλα αλογα και δε ξερω εγω τι)
 
Κορυφή