Πληροφορίες Περί κανονισμών / ποινών

  • Δημιουργός θέματος cord
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

cord

Ex-The West Team
Mετα απο σειρα ελεγχων που διεξηγαγε η ομαδα διαχειρισης σε ολους τους κοσμους διαπιστωθηκε πως παρα πολλοι παιχτες δεν λαμβανουν υποψη τους τις προειδοποιησεις απο ποινες που λαμβανουν.
Οταν το συνοδευτικο μηνυμα της ποινης αναφερει οτι την επομενη φορα ο αποκλεισμος θα ειναι μονιμος, εννοει αυτο ακριβως.

Ειναι ευθυνη και υποχρεωση των παιχτων να γνωριζουν τους κανονισμους, που εχουν αποδεχτει με την εγγραφη τους στο παιχνιδι.

Αλλαγες κατοχων λογαριασμων γινονται μονο με την αδεια και εγκριση της ομαδας διαχειρισης. Αν αυτο δεν γινεται, η ποινη μπορει να ειναι μεχρι και απευθειας μονιμος αποκλεισμος.
Γι' αυτο πριν θελησει κανεις να δωσει η να παρει λογαριασμο αλλου χρηστη θα πρεπει να ενημερωνει το κεντρο υποστηριξης το οποιο αφου εξεταζει την περιπτωση θα αποφασιζει για τη σχετικη εγκριση ή οχι.

Αν και δεν ειναι απαραιτητο, αναφερουμε πως οι υπηρεσιες αποκρυψης ip δεν αναγνωριζονται και θεωρουνται μεσο παρακαμψης των κανονισμων. Γι' αυτο, εκτος και αν υπαρχει καποιος πειστικος λογος χρησης τετοιων υπηρεσιων, η ποινη για αυτο θα ειναι αρχικα χρονικος προειδοποιητικος αποκλεισμος και κατοπιν εφοσον δεν υπαρχει συμμορφωση, μονιμος αποκλεισμος απο το παιχνιδι.
Να σημειωθει εδω πως μετα τη ληξη ποινης για πολλαπλο λογαριασμο ή/και κοινη χρηση λογαριασμων, ο παιχτης εαν προκειται για πολλαπλο του λογαριασμο και σκοπευει να τον διαγραψει δεν επιτρεπεται να κανει καμια αλλη ενεργεια στο παιχνδι παρα μονο αυτη της διαγραφης. Εαν πριν τη διαγραφη μεταφερει αντικειμενα, χρηματα κτλ σε οποιονδηποτε αλλον παιχτη το πιο πιθανο ειναι να τον "παρει μαζι του" σε ποινη που μπορει να ειναι μεχρι και μονιμος αποκλεισμος και για αυτον, καθοτι αντικειμενα, χρηματα κτλ απο λογαριασμο που εχει αποδειχτει πολλαπλος δεν αναγνωριζονται/υφιστανται και κατα συνεπεια η οποιαδηποτε μεταφορα τους αποτελει βοηθεια με αθεμιτο τροπο. Παρομοιως και για την κοινη χρηση λογαριασμων.

Σε καποιους κοσμους λογω παλαιοτητας εχουν συσσωρευτει αρκετες και διαφορες ποινες για καποιους παιχτες.
Αυτο δεν σημαινει οτι εχουν το οποιοδηποτε αλλο περιθωριο να παραβουν τον οποιοδηποτε κανονισμο.
Πιθανη υποτροπη θα επιφερει αμεσο και μονιμο αποκλεισμο απο το παιχνιδι.

Επισης, εχει παρατηρηθει πως καποιοι παιχτες ενω αποχωρουν απο το παιχνιδι δεν διαγραφουν τον λογαριασμο τους ή δεν τον αφηνουν να διαγραφει λογω αδρανειας. Αντ' αυτου, δινουν τα στοιχεια συνδεσης του σε αλλους χρηστες οι οποιοι χειριζονται τον λογαριασμο ειτε σε μαχες οχυρων, ειτε σε ευρεση προιοντων για δημιουργιες κτλ. Αυτο ειναι αντιθετο με τους κανονισμους και τιμωρειται με ποινη που μπορει να φτασει μεχρι και σε μονιμο αποκλεισμο και για τον παιχτη που τον χειριζεται.

Τελος, αλλη μια περιπτωση που εχει παρατηρηθει ευρεως ειναι πως καποιοι παιχτες προκειμενου να προχωρησουν στις δημιουργιες, δημιουργουν και αλλον/αλλους λογαριασμους προκειμενου να το πετυχουν. Τετοιες περιπτωσεις τιμωρουνται αμεσα με μονιμο αποκλεισμο

Οι x ημερες αποκλεισμου δινονται ως προειδοποιηση και οχι για να συνεχιζουν οι παιχτες τις παραβασεις κανονισμων.
Η ομαδα διαχειρισης εχει στη διαθεση της ολα τα απαραιτητα μεσα για να ανακαλυπτει και να εξακριβωνει οποιαδηποτε παραβασεις κανονισμων.

Ως εκ τουτου, απο εδω και στο εξης οι κανονισμοι θα εφαρμοζονται χωρις καμια ανοχη σε παιχτες που θα βρισκονται με σωρεια υποτροπης παραβασεων κανονισμων και θα λαμβανουν μονιμο αποκλεισμο, οποιοι κι αν ειναι, οσους σβολους και αν εχουν ξοδεψει, οποιον κανονισμο και αν εχουν παραβει.

Παρακαλουμε διαβαζετε τους κανονισμους προσεχτικα και εαν δεν ειστε σιγουροι για καποια ενεργεια, μπορειτε να στελνετε αιτηση υποστηριξης οπου με χαρα θα σας απαντησουμε και θα σας διευκρινησουμε οποιαδηποτε απορια σας.

Ευχαριστουμε.
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή