Παραπονο-αποστολη χαρακτηρα

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser5612
  • Ημερομηνία έναρξης

DeletedUser5612

Guest
Καλημερα σας!
Ξεκινησα και εγω στον κοσμο αυτο διαλεγοντας ενα χαρακτηρα που δεν ειχα ξαναδοκιμασει στο παρελθον.... εγινα στρατιωτης!
Προσπαθωντας λοιπον να κανω την αποστολη του χαρακτηρα μου συναντησα κατι δυσκολιες που εχουν να κανουν με ορισμενα πραγματα που ζηταει αυτη η αποστολη! Δεν θα αναφερθω σε αντικειμενα που δεν ειχαμε ολοι και ψαχναμε να τα βρουμε (μπλε μπαντανες, γαιδαρους, μαυρους κεφαλοδεσμους κτλ) Αλλα σε αντικειμενα οπως το Πονυ, Κυνηγετικό όπλο, Ρόπαλο! Ειδικα αυτο το τελευταιο που το θελει χ5, 13 μερων σερβερ με αρκετα Οπλοποιοια σε πολεις και σε καμια πολη δεν εχει βγει αυτο το οπλο (ναι τις εψαξα μια προς μια) ωστε να μπορεσουμε να συνεχισουμε την αποστολη μας! Επισης Παρατηρω Οτι ειναι η μονη αποστολη χαρακτηρα που ενω ο σερβερ ξεκινησε Τεταρτη, στα πρωτα κιολας σταδια θελει κομματια της αποστολης σε συγκεκριμμενες μερες.... (Πεμπτη, Κυριακη) Οπως και να το δουμε, εγω προσωπικα εχασα αρκετες μερες απο την αναπτυξη του χαρακτηρα εξαιτιας αυτης της ιδιαιτεροτητας που υπαρχει με τον συγκεκριμμενο χαρακτηρα!
Αισθανομαι αδικημμενος, ξεκινησα για να να ειμαι ψηλα στη καταταξη σ αυτον τον κοσμο, μια χαρα τα πηγαινα μεχρι που συναντησα αυτα τα προβληματα...
και απλα ειπα να τα αναφερω! (σιγουρα δε θα ειμαι ο μονος):sad
 

DeletedUser

Guest
Καλησπέρα και σε σένα.
Η αποστολή που αναφέρεις υπάρχει από την αρχή του παιχνιδιού.Οι απαιτήσεις της ήταν πάντα οι ίδιες και δεν αποτελούν πρόβλημα,αλλά χαρακτηριστικό του παιχνιδιού.Επίσης,σου δίνει εμπειρία και χρήματα$$ που δεν αποφέρει σε άλλους παίκτες,άλλης κατηγορίας.
Όσον αφορά τους 4 χαρακτήρες, το παιχνίδι είναι ισορροπημένο στο ακέραιο.
 
Κορυφή