ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser3157
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser3157

Guest
Αυτές τις μέρες στην Γάζα συμβαίνει μια γενοκτονία. Οι Παλαιστίνιοι βομβαρδίζονται συνεχώς με Ισραηλινές ρουκέτες, με αποτέλεσμα μέχρι τώρα 200 Παλαιστινίους νεκρούς και 1 Ισραηλινό. Δεκάδες παιδιά έχουν βρει τραγικό θάνατο, μόλις πριν λίγο ακόμη 4 πέθαναν ενώ έπαιζαν σε παραλία.

Εμείς ακόμη και τα λίγα πράγματα που μπορούμε να κάνουμε ίσως είναι σημαντικά. Μπορούμε να υπογράψουμε επιστολές που στέλνονται στην διεθνή κοινότητα και μπορούμε να συνεισφέρουμε χρήματα προς τα παιδιά και τις οικογένειες τους για να ζήσουν μια πιο αξιοπρεπή ζωή. Ας μην ξεχνάμε ότι ζουν σε μια ανοικτή φυλακή, έχουν προβλήματα με την παροχή νερού, ρεύμα, τα σχολεία κλείνουν.

Μια Τουρκοκύπρια φίλη έχει πάρει την πρωτοβουλία να μαζέψει λεφτά για αυτά τα παιδιά. Η κίνηση της είναι αλτρουιστική, δεν έχει κάτι να κερδίσει και να είστε σίγουροι πως τα λεφτά θα πάνε ακριβώς στον σκοπό που λέει

Καλώ τους φίλους του the-west να συνεισφέρουν ότι μπορούν, έστω 5 ή 10 ευρώ. Είναι για καλό σκοπό. Μπορείτε να μιλήσουμε για το θέμα και στο τσατ. Ελπίζω να μην θεωρηθεί πολιτικό θέμα και να αφαιρεθεί. Δεν είναι πολιτικό, είναι ανθρωπιστικό.

"Αγαπητοί φίλοι, αυτό είναι μόνο μια ταπεινή προσωπική πρωτοβουλία για τα παιδιά της Γάζας που έχουν άμεση ανάγκη. Δεν είναι ένα πολιτικό κίνημα. Είναι μόνο για τα παιδιά. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την υποστήριξή σας.."

Το λινκ είναι:
https://www.z2systems.com/np/clients/pcrf1/campaign.jsp?campaign=14&fundraiser=8919&team=378
 

DeletedUser6637

Guest
ΕΛΛΑΣ-ΠΑΤΡΙΣ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ

Να πεις στην φιλη σου την τουρκαλα να μαζεψει λεφτα να τα δωσει στις οικογενειες των ελληνοκυπριων αγνοουμενων απο την ισβολη των τουρκομογγολων το 74

Τετοιες σαχλαμαρες δεν μπορω να ακουω
αν δεν υπειρχε το ιζραηλ αναμεσα σε ολλα αυτα τα μουσουλμανικα πρωτογωνα κρατη ο πολεμος θα ηταν στην ελλαδα τωρα που μειλαμε

τους εβραιους ουτε εγω τους συμπαθω αλλα κρατανε την ισοροπια μεταξυ δυσης κ ανατολης

κ η χαμας των παλεστινιων δεν ειναι οτι το καλυτερο στον κοσμο αλλα τα εβαλε με το ιζραηλ ........

εγω θα προτινω με την σειρα μου οποιου του περυσευουν χρηματα να παει σε καποια ελληνικη ορθοδοξη εκκλησια κ να βοηθισει τις ελληνικες οικογενειες που τους εχουν κοψει το ρευμα κ δεν εχουν να φανε!!!!
 

DeletedUser6275

Guest
τι να πεις στους Χρυσαυγιτες τωρα που τα εχουνε μπλεγμενα ολα στο μυαλο τους κι ειναι σε συγχυση! Οποιος μπορει να βοηθησει ας το κανει. Γιατι αλλο ο φανατισμος των ισλαμιστων ο οποιος ειναι καταδικαστεος κι αλλο να σφαζονται αθωοι για να πουλησουν οπλα και πυρομαχικα τα αμερικανακια και οι βιομηχανιες. Ειχε καιρο να γινει καμμια συρραξη κι ειχαν ξεμεινει απο λεφτα τα παιδια... :w
 

DeletedUser6637

Guest
εχετε μπερδεψει τους πατριωτες κ τους χρυσαυγιτες
εχετε μπερδεψει τους εθνικιστες κ τους φασιστες

μαθε κυριε αντρεα πως οταν πηγε ο ερντογαν στην γαζα τον υποδεχτεικε η χαμας με ενα μεγαλο σεντονι που εγραφε :
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΝΕΕ ΜΕΓΑ ΠΟΡΘΗΤΗ
 

DeletedUser3157

Guest
Δυστυχώς ξέφυγε το θέμα και πολιτικοποιήθηκε παρόλο που ο έρανος είναι για τα παιδιά, και κανονικά δεν έπρεπε να χρειάζεται να εξηγήσω κάτι περισσότερο.

Είμαστε κι εμείς πρόσφυγες στην Κύπρο. Μόλις πριν ένα μήνα θάψαμε τον αγνοούμενο θείο της γυναικάς μου. Ήμουν αξιωματικός στον στρατό στην πράσινη γραμμή και είδα πολλά. Πιο μετά γνώρισα Τουρκοκύπριους. Έψαξα κι έμαθα την αλήθεια. Όλοι υπόφεραν, όλοι έχουν νεκρούς. Αυτοί που πέρασαν πολλά προσπάθησαν να γίνουν καλύτεροι άνθρωποι, έμαθαν να συγχωρούν, δεν ζητάνε εκδίκηση. Οι περισσότεροι που κάνουν τα παλληκάρια είναι στην απέξω, πιάνονται από μεμονωμένα περιστατικά, εξισώνουν τα πάντα.

Δίνω λεφτά και βοηθάω και ελληνικές/κυπριακές οικογένειες. Η ανάγκη δεν έχει χρώμα και έθνος. Αλλά η ανάγκη στην Ελλάδα και στην Κύπρο είναι πολύ μικρότερη από την ανάγκη στην Αφρική και στην Παλαιστίνη. Στην Κύπρο οι πρόσφυγες πήραν σπίτι απ την κυβέρνηση, τα παιδιά προσφύγων παίρνουν 25,000 ευρώ. Πήρα κι εγώ. Τα παιδιά στην Παλαιστίνη σφαγιάζονται, δεν είναι το ίδιο έτσι?

Είναι πολύ δύσκολο να πείσεις κάποιον να κάνει την υπέρβαση και να βοηθήσει ένα λαό που θεωρητικά είναι εχθρός του, αν δεν το έχει κατανοήσει βαθιά μέσα του.
 

DeletedUser6637

Guest
Επηδη τυχαινει να μην ειμαι στην απεξω κ γνοριζω πολλα περισοτερα απο οσα νομιζεις.....λογω καταγωγης μου απο την λευκωσια!!!
ολα τα πραγματα στην ζωη δεν εχουν τιμη αποζημιωσης σε χρηματικη αξια
αυτη ειναι η διαφορα σε εμενα τον κομπλεξικο κ σε σενα τον ανοιχτομυαλο!!!

το 90% των κατοικων του ψευδοκρατους ειναι τουρκομογγολοι (εποικοι) κ οχι τουρκοκυπριοι!!!

καποια τυπακια σαν εσενα ψηφισαν τον χρηστοφια κ καταστρεψαν την κυπρο!!!
 

DeletedUser3157

Guest
Οι πολιτικές θέσεις και αντιλήψεις του καθενός είναι σεβαστές.
Αυτό το ποστ ανοίχτηκε για τον έρανο και κινδυνεύει να κλειδώσει.

Ο έρανος είναι στο 90%+ εκπλήρωσης του στόχου και έχουν δώσει χρήματα και πολιτικοί από την δεξιά και αριστερά, όπως την πρώην υπουργό Ερατώ Κοζάκου Μαρκουλλή και την ευρωβουλευτή Ελένη Θεοχάρους. Αυτό ενισχύει την αξιοπιστία όσο αφορά που θα πάνε τα χρήματα.
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή