Ο διακομιστής RO χρειάζεται αλλαγή

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Xeler

Νέο Μέλος
Γράφω εδώ για να τονίσω την ανάγκη μιας γενικής ρύθμισης κατά της απάτης. Αυτή τη στιγμή, τα πολλαπλά fakes/επιθέσεις που εξαπολύονται με προφανή σκοπό την καθυστέρηση/ακύρωση της κύριας μάχης, ενόψει του τεράστιου κόστους της επίθεσης, έριξαν τον πιο ενεργό διακομιστή RO - Χαβάη (ro16).

Ο Syntex, στο σύντομο χρονικό διάστημα που ήταν (προσωρινός) CM, δημιούργησε έναν κανονισμό κατά των fakes, ο οποίος ακυρώθηκε από τον Elmer Fudd, τον σημερινό CM, μετά τις πρώτες ημέρες της θητείας του. Ισχυρίζεται ότι ένας τέτοιος κανονισμός δεν εφαρμόζεται στον RO, αν και εφαρμόστηκε με επιτυχία σε άλλους διακομιστές. Όχι μόνο δεν καταδικάζει τις επιθέσεις, αλλά τις υποστηρίζει. Λέει ότι το τοπικό προσωπικό δεν έχει αρκετό χρόνο για να ασχοληθεί με κάτι τέτοιο. Προσφέραμε πολλαπλές λύσεις, αλλά δεν τις εξέτασε καν. Γιατί είναι τόσο δύσκολο να μας αφήσει να επωφεληθούμε από τη λειτουργία πολλαπλών παικτών του παιχνιδιού;

Θέλω επίσης να αναφέρω ότι το μόνο πράγμα που έκανε ο Elmer Fudd από τότε που έγινε CM ήταν να αλλάξει το χρώμα του στο φόρουμ. Τόσο πολύ. Στα υπόλοιπα, είχε διαφωνίες με το προσωπικό, ανέβασε ανακοινώσεις στο φόρουμ μετά την ημερομηνία έναρξης των εκδηλώσεων, ανέβασε ανακοινώσεις λάθος μεταφρασμένες, ανέβασε τους νικητές μετά την προθεσμία που αναφέρουν οι κανονισμοί, καθυστέρησε την απονομή των δώρων από τον επετειακό διαγωνισμό (2.06.2023 και δεν έχουμε λάβει ακόμα τα δώρα μας)... και ο κατάλογος συνεχίζεται.

Τέσσερα άτομα έχουν ήδη αποχωρήσει από το προσωπικό της Ro από τότε που διορίστηκε CM, λόγω έλλειψης ενδιαφέροντος. Δεν έχει διοργανωθεί καμία εκδήλωση ταχύτητας για περισσότερο από ένα χρόνο. Τι να κάνουμε με έναν τέτοιο CM; Αν η inno θέλει να στηρίξει κοινωνικούς σκοπούς, μπορεί να κάνει δωρεές σε παιδιά στην Αφρική ή σε ανθρώπους στην Ουκρανία, όχι να πληρώνει το μισθό ενός ανθρώπου σαν τον Elmer Fudd που δεν ενδιαφέρεται καθόλου για την κοινότητα. Πόσο καιρό θα συνεχιστεί αυτό το "αστείο";

Ζητώ κατανόηση και ελπίζω να υιοθετηθεί το συντομότερο δυνατό ένας κανονισμός κατά των πλαστογραφιών, που θα μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να απολαμβάνουμε το παιχνίδι.
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή