Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser1631
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser1631

Guest
Χτες ηρθε ενα μηνυμα στο τηλεγραφειο μου για να βοηθησουμε ολη η πολη ,με οποιδηποτε ποσο επιθυμουσε καθενας, ενα παιχτη να κανει ρεσκιλ με σκοπο να βρει το τελευταιο κλειδι και να αποκτησει το χρυσο οπλο οχυρου.Ε λοιπον τι ποιο φυσιολογικο οπως το εχουμε κανει ολοι οι παιχτες πιστευω εστειλα $.Ε και σημερα το πρωι πηρα το ακολουθο μηνυμα

Λόγος αποκλεισμού: Ποινη 5 ημερων λογω μεταφορας υπερογκου χρηματικου ποσου
(Παρακαλούμε βρες έναν καλό λόγο για να αφαιρεθεί ο αποκλεισμός.)

1)Η απαντηση μου ειναι απλη δεν απολογουμε.Συνηθως απολογουνται οι κλεφτες οποτε μαλλον οι κλεφτες πρεπει να απολογηθουν σε ολους μας για το πως καταντησαν τον κοσμο 1 (ακουσες cord?).
2)Να τιμωρηθουν οι παιχτες με τους πολλαπλους λογαριασμο ειναι λογικο και το ζηταμε ολοι.Εσεις ομως δυστηχως κανετε το αντιθετο και τιμωρητε ενα απο τους ποιο παλιους παιχτες του παιχνιδιου απλως γιατι ανηκει σε αντιθετο στρατοπεδο.
3) Τους πολλαπλους τους ξερουμε ολοι μην κρυβομαστε και στην ψευτικη απαντηση σας (Στειλτε μηνυμα υποστηριξης για να καταγεειλετε πολλαπλους λογαριασμους) θα σας πω οτι κορακας κορακου ματι δεν βγαζει.
4) Ποτε δεν εχω τιμωρηθει ολα αυτα τα χροννια παρολες τις στοχευμενες επιθεσεις που κανατε κατα καιρους γιατι πολυ απλα παιζω με ενα χαρακτηρα και απλως απολαμβανω τις μαχες οχυρου.
5)Τζιμπ επειδη ξερω οτι εισαι απο αυτους που τους αρεσει ολο αυτο που γινετε καθε βραδυ και σε θεωρω τιμιο παιχτη διωξε τους απο τη συμμαχια σου ,να φυγουν και γενικα απο τον κ1, γιατι σκοπος τους δεν ειναι να την κανουν καλυτερη αλλα να κατστρεψουν τους αντιπαλους με υπουλους τροπους αρα και αυτο που σε ευχαριστει στο παιχνιδι
6)Οπως καταλαβατε ο αποκλεισμος δεν με πειραξε 5 μερουλες ειναι μονο αλλα με πειραζει να κανουν κουμαντο και ο μονος τροπος για να σταματησει αυτο ειναι πολυ απλα να αποχωρησω αφηνοντας τους να μεινουν μονοι τους.
7)Δεν θελω να δω μηνυματα για να παρω πισω την αποφαση μου γιατι τζαμπα θα τα γραψετε φιλοι-συμμαχοι και αντιπαλοι.Δυστυχως ειναι οριστικη.
8)Οτι φοραω και εχω στα αποθεματα μου θα δωθουν μεσω της αγορας μολις ληξει ο αποκλεισμος στους συμπολιτες μου
9) Σκοπος που τα γραφω εδω ειναι πολυ απλα γιατι θελω μονο να μπω μονο 5 λεπτακια στο παιχνιδι να κανω αυτο που προαναφερω και οχι να αποχαιρετησω απο εκει ολα τα φιλαρακια μου απο το φορουμ του παιχνιδιου
10) Co μακαρι να ηξεραν αυτοι που σου εδωσαν την θεση τι κανεις.
11)Αν καταλαβατε οτι εκτεθηκατε με αυτο που κανατε και θελετε να παρετε

πισω την τιμωρια θα σας πω απλα 1.16



ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser2675

Guest
Όπως καλά μπορείς να διαβάσεις στους Κανόνες, συζητήσεις περί αποκλεισμών πραγματοποιούνται μόνο στο Κέντρο Υποστήριξης του παιχνιδιού.
 

black.thunder

Μέλος
Θα παρακαλούσα να πέσουν οι τόνοι και να προσέχετε τι συμπεριφορά σας. Μην ανοίγετε παρόμοια θέματα θα κλειδωθούν και θα δοθούν ποινές.
Κλειδώνει.
 

DeletedUser1631

Guest
ποναει η αληθεια

Εχετε οντως πλακα και εκτιθεστε μονοι σας.Και λεει ο καλιλιτεχνης

Όπως καλά μπορείς να διαβάσεις στους Κανόνες, συζητήσεις περί αποκλεισμών πραγματοποιούνται μόνο στο Κέντρο Υποστήριξης του παιχνιδιού.


Και πεταγετε και το αλλο το γατονι και το κλειδωνει για να μην το δουν και αλλοι και εκτεθουν

Ελα και τι διαφορα ειχε απο το θεμα Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ απο το
Αυτός ο κόσμος δεν θα ησυχάσει ποτέ!!!

Καμια και τα 2 στο το ιδιο πραγμα αναφερονται δλδ για συζητησεις περι αποκλεισμους.Αφηστε το ρε παληκαρια.Η αληθεια ειναι σαν το οινοπνευμα τσουζει αλλα γιατρευει.Καντε υπομονη να ανεχτειτε λιγο το τσουξιμο μπας (αν και δεν το νομιζω η ασθενεια σας ειναι ανιατη) και γιατρευτειτε.

Αντε γρηγορα να κλειδωθει γιατι αν το μαθει το αφεντικο σας οτι τον πηραμε χαμπαρι και δεν το κλειδωσετε θα σας κανει τζανετακους
 

DeletedUser2675

Guest
Εκτίθεται αυτός που παραβαίνει Κανόνες, είναι το 2ο θέμα που ανοίγεις ενώ ήδη έχεις λάβει απάντηση.

Θα πρέπει να περιοριστείς στην Αίτηση Υποστήριξης που έχεις υποβάλει.
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή