Οριο στα αποθεματα - Δημοσκοπηση/συζητηση

Οριο στα αποθεματα?

  • Ναι

    Ψήφοι: 11 5,6%
  • Οχι

    Ψήφοι: 114 58,2%
  • Ναι, αλλα να υπαρχει και καποιος τροπος να αποθηκευουμε και καποια αποθεματα περαν του οριου αυτου

    Ψήφοι: 66 33,7%
  • Αλλο, που θα αναφερω στη συζητηση

    Ψήφοι: 2 1,0%
  • Δεν με απασχολει

    Ψήφοι: 3 1,5%

  • Σύνολο ψηφοφόρων
    196
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser4509

Guest
Βασικα αν δεν αποκτισουν τα πραγματα μας βαρος δεν εχει σκοπο να γινει κατι τετιο.Αν αποκτισουν βαρος τοτε θα κινουμαστε ποιο στον χαρτι και θα εχει και μια χρησημοτιτα ο σαμαρας.(Βλεπε http://forum.the-west.gr/showthread.php?t=6038)

Βεβαια ωραια ειναι ολα αυτα, αλλα πισω απο τις λεξεις κρυβετε ο Αλεξης.Δλδ για να εχεις περισοτερο χορο στα αποθεματα σου πρεπει να $πληρωσης$ κατι... Πρεπει ισως να διεφρινιστουν καποια πραγματα.Πχ τα 40 θα ειναι 40 ξεχωριστα πραγματα, ασχετος αν ειναι στηβαγμενα ή θα ειναι 40 απο καθε ειδος.(καπελα, οπλα κτλ) ή ακομα χειροτερα 40 πραγματα ακομα και αν ειναι στιβαγμενα!
Οταν θα εισαι full και θα "σηκωσης" απο μια δουλεια ενα item αυτοματος θα το "πετας" επιδει δεν εχεις χορο ή θα μπορεις να το αντικαταστησης με καποιο απο το invetory σου.(μπορει να βρεις τπτ σπανιο και να χτυπας το κεφαλι σου)

Η αποθηκη -απο'τι διαβαζω και στα αλλα forums- ΔΕΝ θα ειναι κοινοχρηστη οποτε μην ανχονεστε και μην χαιρεστε αντιστιχως :D

Ειδα 2-3 που ενω ψυφισανε ΟΧΙ μετα γραψανε οτι "αν υπαρχει αποθηκευτηκος χορος τοτε ναι" δλδ το 3ο.

Νομιζω ειναι μια ωραια, λογικη και δικαιη προς ολους αλλαγη που δεν θα επιρεασει κανεναν, ακρη η αποθηκη που λενε να μην μπει σε μεταγενεστερα update αλλα μαζι με το ψαλιδισμα στα αποθεματα.
 

DeletedUser

Guest
Η συγκεκριμενη αναβαθμιση αιωρειται τριγυρω εδω και αρκετο καιρο.
Αντικειμενικα, δεν νομιζω να υπαρχει οποιοσδηποτε παικτης, σε οποιοδηποτε παιχνιδι, που να θελει οριο στην τσεπη του.

Συμφωνώ

Αλλα προφανως, πρεπει να ειμαστε και ρεαλιστες.
Εχει χαβαλε να εχεις οριο για απειρα αντικειμενα, αλλα ηταν αναμενομενο οτι κατι τετοιο, αργα ή γρηγορα θα εσπαγε την μηχανη του παιχνιδιου.

Δεν νομίζω μιας και αυτό το επιχείρημα αντικρούει τα όσα περιγράφεις πιο κάτω

Προσωπικα, ενα οριο στα αποθεματα μου, θα ηταν καταστροφη.
Οντας και γω συλλεκτης σπανιων αντικειμενων, κατι τετοιο θα με καταστρεφε οικονομικα.

Αλλα, το παιχνιδι δεν γινεται να μενει στασιμο. θελει αναβαθμισεις.
Το θεμα ειναι οτι οι αναβαθμισεις χρειαζονται και καποιες θυσιες.

Οτι κατι πρεπει να δωσουμε, για να παρουμε, ειναι δεδομενο, τουλαχιστον ομως να εκμηδενισουμε τις απωλειες.

Ποιες είναι οι απώλειες?

Δηλαδη, ναι, να μπει ενα οριο για τα αντικειμενα που θα κουβαλαμε πανω μας, οταν κανουμε δουλειες ή οταν ταξιδευουμε, αλλα να δημιουργηθει μια αποθηκη, οπως επισης τα αντικειμενα να αποκτησουν δικο τους βαρος.

Αυτό αντικρούει το πάρα πάνω επιχείρημα. Η τα κουβαλάω η τα έχω αποθηκευμένα, για το σύστημα είναι ένα και το αυτό. Η αυτό λέγεται παράθυρο αποθεμάτων, η παράθυρο αποθήκης.

Η αποθηκη να ειναι προσβασιμη σε ολους, αλλα οσοι θα ανηκουν σε πολη, θα μπορουν να την αναβαθμισουν για να χωραει περισσοτερα. Ενα ακομα κινητρο για να μπεις καποιος σε πολη.

Και αν θέλει να φύγει, τι κάνει? Φωνάζει εταιρεία μετακομίσεων?

παραδειγμα,

Οτι αντικειμενα θα βαζουμε στην αποθηκη, θα ειναι stackable, δηλαδη δεν θα την νοιαζει αν εχουμε μεσα 10 μαυρους κεφαλοδεσμους ή 50. Απο την στιγμη που υπαρχει η δυνατοτητα πλεον του stack, η αποθηκη θα το αναγνωριζει σαν 1 θεση. (μετρο για τους συλλεκτες)
Η αποθηκη μπορει να ξεκιναει να εχει χωρο 50 θεσεις και οσο αναβαθμιζεται, να φτανει μεχρι και τα 200.

το τι θα εχουμε πανω μας, θα το καθοριζει η δυναμη μας και το υποζυγιο μας.

Για αρχη ολοι πχ μπορουν να κουβαλουν πανω τους πραγματα εως και 20 κιλα + οτι κιλα μπορει να κουβαλησει ο γαιδαρος τους ή το αλογο τους.
Οσο καλυτερο αλογο, τοση περισσοτερη δυνατοτητα βαρους.
Ετσι ουσιαστικα οταν φευγουμε εξω για δουλειες και μονομαχιες, θα εχουμε τα ρουχα μας, τα οπλα μας και χωρο για πραγματα που θα βρουμε στον δρομο μας. + καποια εξτρα πραγματα που θα μας ειναι χρησιμα για μονομαχιες και δουλειες.

Αν στα αποθέματα μπει ένα wagon η μια βοϊδάμαξα για τις μετακινήσεις μας, λύνεται το πρόβλημα?

Αν και πονος ολη η διαδικασια, θα ειναι πιο ρεαλιστικο.

Η τα έχουμε και όσα θέλουμε, η τα λιγοστεύουν για να μην έχουμε λ.χ. πράσινη μπαντάνα και να την αγοράσουμε "με ανανεώσεις" από τον έμπορα, όταν την χρειαστεί μια επόμενη αποστολή. Εγώ λοιπόν θέλω να τις έχω μαζί μου και τις μπαντάνες και όλη μου την προίκα που μάζεψα από δω και εκεί, και θα συνεχίσω να μαζεύω.
 

DeletedUser5052

Guest
Παιδια εγω πιστευω στο χτισιμο μιας αποθηκης ...
+οι εργατες θα εχουν περισσοτερη δουλεια
+στο inventory θα εχουμε τη δυνατοτητα να εχουμε μονο τα αντικειμενα που χρειαζομαστε
+στην αποθηκη θα μπαινουν τα πραγματα που θελουμε να "αποθηκευσουμε".Τι εννοω ; Υπαρχουν διαφορες αποστολες που θελουν διαφορα ρουχα . Η αποστλη Μεταφορα Κρατουμενων θελει στην αρχη χειροπεδες τις οποιες τις περνουμε ειτε απο μια δουλεια (φυλακας φυλακης) , ειτε απο αποστολη στο lvl2.
Μπορουμε να βαλουμε τα πραγματα στην αποθηκη και οταν τα χρειαστουμετα παιρνουμε
ΟΜΩΣ
-Για να μπει η αποθηκη πρεπει καθε παικτης να εχει ενα δωματιο . Γιατι ; Αν τα βαζουμε χυμα , ενας lvl120 μπορει να εχει αφησει μια ζωνη αξιας 5000$ που να του ειναι αχρηστη , και να τη παρει ενας lvl 30-50 που θα του ειναι οτι πρεπει ! Ετσι για μια πολη με 5 μελη θα χρειαστει η αποθηκη γυρω στις 100-150 θεσεις .Ποσο μαλλον μια πολη με 30 μελη ! Θα χρειαστει γυρω στις 800-1000 θεσεις !​
ΓΙΑ ΑΥΤΟ
+Προτεινω η αποθηκη να ειναι ΒΑΣΙΚΟ κτηριο και καθε αναβαθμιση να δινει +100 στις 100 αρχικες . Πολλες πολεις εχουν προβλημα με τους εργατες - ειδικα οι νεες , διοτι ολες οι πολεις στον κοσμο 5 (κατα 60%) ειν αι τελειωμενες !Δεν ειναι ηλιθιος ο αλλος να γινει εργατεις - μετα να μεινει ανεργος - και μετα να τον βαρανε ολοι !Λενε οτι τα επιπεδα των κτηριων θα ειναι ατελειωτα . Καλο αυτο γιατι τους εργατες τους ειχαν ξευτιλισει
 

DeletedUser

Guest
Είμαι σε 2 κόσμους τυχοδιώκτης.
Τα προνόμια μου είναι η εύρεση αντικειμένων ώστε να με βοηθούν οικονομικά από αυτούς που μου κάνουν επιθέσεις και μου παίρνουν χρήματα.
Τώρα μου λέτε ότι θα βάλετε όριο ???????
Η ότι θέλετε να φτιάξετε μια αποθήκη για να πληρώνω και εκεί ?????
Άρα γιατί να πληρώνω πρεμιουμ ???????
Όχι κατηγορηματικά
 

DeletedUser

Guest
Η απαντηση μου στο αν θελουμε οριο στα αποθεματα ειναι σαφως οχι.

Ομως τον τελευταιο καιρο ολο και συχνοτερα συμβαινει το να κολλαει το παιχνιδι. Κυριως στον Κ1 και ειδικα σε "ωρες αιχμης" (Μαχες οχυρων που ειναι πολλα ατομα ταυτοχρονα online). Αλλοτε κολλαει το τσατ. Αλλοτε το ιδιο το παραθυρο της μαχης. Αλλοτε τα αποθεματα κ.ο.κ.

Εαν λοιπον υπαρχει συνδεση αναμεσα στα 2 αυτα θεματα τοτε προφανως επιλεγω την σταθεροτητα στο παιχνιδι ακομα κι αν χρειαστει να θυσιασουμε καποια απο τα αποθεματα τα οποια ετσι κι αλλιως απο ενα σημειο και μετα συλλεκτικο χαρακτηρα εχουν και μονο (τουλαχιστον τα περισσοτερα). Καμια χρηστικοτητα.
 

DeletedUser

Guest
εγώ θα κάνω τον συνήγορο του διαβόλου...

να βάλουμε όριο στα αποθέματα ενός παίχτη????
δηλαδή να κόψουμε από αρκετούς παίχτες την ευχαρίστηση να παίζουν το παιχνίδι?
ΟΧΙ φυσικά και μπορώ να πω ότι εκπρόσωπο όλους τους παίχτες που θέλουν (εφόσον εξαρχής σου δίνουν το δικαίωμα να το κανεις) να συλλέγουν τα αντικείμενα που σου προσφέρει το παιχνίδι (ρούχα-παπούτσια-όπλα-όπλα οχυρού-καπέλα-παντελόνια-zones-περιλαίμια,k.a)

πιστεύω πως εάν η εταιρία έχει κάποιο πρόβλημα με το λειτουργικό του παιχνιδιού θα πρέπει να βρούν την λύση του προβλήματος από τους τεχνικούς τις και όχι από τους παίχτες τις.

παρα πολλοί παίχτες πληρώνουν το παιχνίδι και το θέλουν όπως ακριβώς το αγοράζουν.
τώρα εάν έχουν προβλήματα να κοιτάξουν να τα λύσουν και να προσφέρουν πάντα το καλύτερο για τους παίχτες που όλα γίνονται γι`αυτό, δηλαδή να ευχαριστιούνται οι παίχτες ώστε οι παίχτες από την πλευρά τους (όσοι θέλουν) να το πληρώνουν αγοράζοντας σβώλους για να έχουν τα extra!!!

θα μου πουν μερικοί "γιατί ρε συ στέλιο γίνεσαι κακός?"

τι κακός ρε σεις παιδιά?
έχουν πρόβλημα λειτουργικό? ας το λύσουν αυτοί που το έχουν...
αυτό μου θυμίζει το οικονομικό πρόβλημα τις ελλάδος.
τα κλέψαν άλλοι και πρέπει να τα πληρώσουμε εμείς....

ΟΧΙ ΛΟΙΠΟΝ!
 

DeletedUser

Guest
αυτό μου θυμίζει το οικονομικό πρόβλημα τις ελλάδος.
τα κλέψαν άλλοι και πρέπει να τα πληρώσουμε εμείς....

Μια μικρη λεπτομερεια...εμεις θα τα πληρωσουμε και οχι αυτοι που τα κλεψανε,ακομα και αν αναστηθει ο Τσε και ο Κωλοκοτρωνης...
 

DeletedUser3473

Guest
ασε ρε....αφου μαζι τα φαγαμε...τι λετε τωρα?? :blk

μια προσταση που εχω να κανω προς τους αντμιν και μπορουν να προωθησουν
στην εταιρια,
για να σταματισει η "γκρινια" και η ενστασεις απ αυτους που θελουν να μαζευουν
οπλα ρουχα ζωνες παντελονια κλπ...
ειναι, να μπουν πρωτα οι αποθηκες σε μια αναβαθμιση και αφου δουν οι διαχειριστες οτι ειναι λειτουργικες και χρησημοποιουνται απ τους παικτες...
τοτε να μπει και το οριο στα αποθεματα...
:w
 

DeletedUser

Guest
Κανενα οριο στα αποθεματα που μπορει καποιος να εχει...το να γινει πιο πολυδαπανο να εχει καποιος πολλα αντικειμενα μπορουμε να το συζητησουμε αλλα με "χουντικο" τροπο το οριο να εχεις μεχρι 30 ζωνες ή κατι τετοιο θα χαλασει και θα απομακρυνει πολλους παικτες.
 

DeletedUser280

Guest
πανω κατω συμφωνω σε ολα με το φοξακο.

εκτος απο τα υποζυγια.

για παραδειγμα ο γαιδαρος, ειναι μεν αργος αλλα σηκωνει για πλακα 80-100 κιλα. το άλογο απο την άλλη ειναι πιο γρηγορο αλλα σηκώνει λιγοτερο βάρος. ετσι το παιχνδι γινεται πιο ρεαλιστικο. θελεις πολλα αντικειμενα στο inventory αναγκαστικα θα υστερεις σε ταχυτητα. εδω τοσα χρονια συμβαινει το αλλο κουλο. εχεις αλογο κουρτερ, και στην αποθηκη κουβαλας και ενα γαιδαρο, τωρα πως στο διαολο γινεται να ακολουθει κατα ποδας ο γαιδαρος το κουορτερ, ενας θεος το ξερει.
μια καλη ιδεα θα ηταν να αυξανει σε χωρητικοτητα η αποθηκη αν εχεις δυο και τρια υποζυγια. Θα επρεπε ομως να φτιαχτουν και ενα δυο πραγματακια. Δεν μπορει για παραδειγμα ένα καπέλο, όσο φανταχτερο κι αν ειναι να κοστιζει οσο ενα αλογο κουορτερ. οι τιμες των αλογων ειναι εξευτελιστικα χαμηλες.

οσο για το κτιριο αποθηκη στην πολη το κοβω λιγακι δυσκολο. δλδ ποια η διαφορα για τη βάση δεδομενων αν τα αντικειμενα αποθηκευονται στην αποθηκη απο το να τα κουβαλαμε μαζι μας;
 

DeletedUser

Guest
Οχι να μην μπει όριο, να σκεφθουν αλλη λύση, αν υπάρχει θέμα σταθερότητας του παιχνιδιού να αναβαθμίσουν τους σερβερ τους τοσα λεφτά τους αφηνουμε.
 

DeletedUser4097

Guest
ΟΧΙ και από μένα.
Δεν υπάρχει διαφορά στο "κόστος" για το σύστημα είτε μπει αποθήκη είτε διατηρηθεί το υπάρχον σύστημα.
Όπως είπε και ο Τ00L ας αναβαθμίσουν τους server τους. Στο κάτω κάτω αυτή είναι η πιο εύκολη λύση από το να σκεφτόμαστε χίλια-δυο άλλα πράγματα τα οποία όχι μόνο χαλάνε το παιχνίδι αλλά ξενερώνουν και ανθρώπους που είναι συλλέκτες.
 

DeletedUser1514

Guest
εγω ψηφισα το νο3) ναι αλλα...
και αυτο γιατι κοιτοντας την ντουλαπα μου ειδα οτι εχω ρουχα,οπλα,καπελα κλπ
που δεν ξερω ποσα λβλ εχω να τα βαλω. εχω ενα καρο οπλα οχυρου,δεν θελω να τα πουλησω αλλα να τα αφησω καπου.να ναι πιο ευκολη η ντουλαπα μου.
ποιος ο λογος να κουβαλαω ολα αυτα τα προιοντα?
 

DeletedUser

Guest
Η αποθηκη να ειναι προσβασιμη σε ολους, αλλα οσοι θα ανηκουν σε πολη, θα μπορουν να την αναβαθμισουν για να χωραει περισσοτερα. Ενα ακομα κινητρο για να μπεις καποιος σε πολη.

παραδειγμα,

Οτι αντικειμενα θα βαζουμε στην αποθηκη, θα ειναι stackable, δηλαδη δεν θα την νοιαζει αν εχουμε μεσα 10 μαυρους κεφαλοδεσμους ή 50. Απο την στιγμη που υπαρχει η δυνατοτητα πλεον του stack, η αποθηκη θα το αναγνωριζει σαν 1 θεση. (μετρο για τους συλλεκτες)
Η αποθηκη μπορει να ξεκιναει να εχει χωρο 50 θεσεις και οσο αναβαθμιζεται, να φτανει μεχρι και τα 200.

Συμφωνώ με την ιδέα του DarkFox. Αλλά αν είμαστε στην άλλη άκρη του κόσμου 10ώρες μακριά από την πόλη μας, να πληρώνουμε ένα ποσό φόρου σε μία πόλη και να μας έχει κάποια αντικείμενα που έχουμε επιλέξει εμείς. 10 για την ακρίβεια, 1 από το κάθε αντικείμενο που φοράμε.
Να μπορούμε να χρησιμοποιούμε την αποθήκη μόνο όταν είμαστε στην πόλη μας.
Μια απορία: Αν θέλουμε να αλλάξουμε πόλη και έχει μικρότερη αποθήκη τότε τι κάνουμε? χάνονται τα αντικείμενα μας?
Αυτό το σκεφτήκατε?


το τι θα εχουμε πανω μας, θα το καθοριζει η δυναμη μας και το υποζυγιο μας.
Για αρχη ολοι πχ μπορουν να κουβαλουν πανω τους πραγματα εως και 20 κιλα + οτι κιλα μπορει να κουβαλησει ο γαιδαρος τους ή το αλογο τους.
Οσο καλυτερο αλογο, τοση περισσοτερη δυνατοτητα βαρους.
Ετσι ουσιαστικα οταν φευγουμε εξω για δουλειες και μονομαχιες, θα εχουμε τα ρουχα μας, τα οπλα μας και χωρο για πραγματα που θα βρουμε στον δρομο μας. + καποια εξτρα πραγματα που θα μας ειναι χρησιμα για μονομαχιες και δουλειες.

Αν και πονος ολη η διαδικασια, θα ειναι πιο ρεαλιστικο.

φυσικά και ο γάιδαρος μπορεί να κουβαλάει περισσότερα αντικείμενα, από το mustang και το quarter που είναι άλογα καθαρά για ταχύτητα.
Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να ανέβει η αξία του.



+στην ιδεα του φοξακου!!

επισης θα μπορουσε ο καθε παικτης να εχει την δικια του σπηλια/κρυψωνα
που θα μπορουσε να αποθηκευει/κρυβει τα αποθεματα του σε
καποιος σημειο στον χαρτη, που δεν θα ειναι ορατο απ τους αλλους παικτες
θα "καβαντζωνει" την θεση θα την χτιζει/αναβαθμιζει κλπ...
και αν για καποιον λογο παρατησει το παιχνιδι, θα μπορουν αλλοι παικτες
να πηγαινουν να παιρνουν καποιο τυχαιο αντικημενο αφου κανουν καποια
δουλεια...
εννοειτε οτι η θεση αυτη σπηλια/κρυψωνα θα γινετε σπηλια/κρυψωνα φαντασμα...
(μετα την αποχωρηση απ το game του ιδιοκτητη)
καπως ετσι τελως παντων...θα μπορουσα να βαλω την κεφαλα μου να δουλεψει πανω στο θεμα αν σας φανει ενδιαφερων...
:w

διαφωνώ απόλυτα με την ιδέα του ougk
 

DeletedUser5114

Guest
Προσωπικά, έχω χλάσει λεφτά αρκετά για να πάρω οτι καινουριο υπάρχει .... εχωω μαζέψει οόλα τα παλιά ρουχα έτσι για να εω ότι τα έχω όλα, οπότε θα χάσω πολλά αμα δεν μπορείς να τα αποθηκεύσεις......

Πάμε τώρα σε μια παράμετρο που δεν είαδα να την σχολιάζει κάποιος (ή τουλαχιστον μπορεί να μην την πρόσεξα γιατί είμαι και λίγο βιαστικός) ωραία έχουμε αποθήκη και βάζουμε εκεί κάποια αντικείμενα που δεν "θέλουμε να κρατάμε.... και κρατάω μαζί μου το μαξ των αποθεμάτων όχι για κανέναν άλλο λόγο αλλα επειδή μπορώ.έχω πχ το όριο των 40 καπέλων και κάνω μια δουλειά.... και μου σκάει καπέλο ντροπ τι γίνεται???? το χάνω πάει αυτόμαα στην αποθήκη???? διαλέγω να "ξεφορτωθω κάποιο άλλο????

Όποτε προτείνω μια αναλλακτικη:

όριο στα αποθέματα αλλά με αποθήκη, ΟΜΩΣ αν κάποιος υπρβεί το όριο δεν θα βγουν 10 NPC μονομάχοι να τον τουφεκίσουν, αλλά για κάθε ένα εξτρά απόθεμα που έχεις πάνω σου.... να χάνεις 1 % ταχυτητα... Η αποθήκη πρέπει να έχει μεγάλο αποθηκευτικό χωρο για να μπορει ο καθένας να βαζει όσα και ότι θέλει αλλά για να μην γίνει μπάχαλο... για να το παραλάβεις ξανά από την αποθήκη να πληρώνεις ένα αντιτιμο της τάξης του 1% αυτου που σήκωσες από την αποθήκη (σαν φόρο πολυτελείας ο έχων πολλά να δίνει στο game LOL)

πρίν μπει όμως κάτι τετοιο θα πρέπει να υπάρξει περίοδος χαριτος.... να μπει πρώτα η αποθήκη και μετά να μπει το όριο..... μην καταστραφούν οι παίχτες με τα πολλά αποθέματα μέχρι να βρεθεί ένας χτίστης στην πόλη.......

παιδια γιατι να μην μπορει να γινει και κατι αλλο οπως γινεται και σε αλλο παιχνιδι (δεν λεω ονομα δεν ξερω αν επιτρεπεται) οσο περισσοτερα κουβαλας να γινεσαι πιο αργος και να μειωνεται ταχυτητα και ξερω εγω να μειονονται ξερω εγω τα αντανακλαστικα σου (σε μονομαχια) πχ αν κουβαλας πολλα τι λετε ???
 

cord

Ex-The West Team
Η δημοσκοπηση εληξε και ευχαριστουμε ολους οσους κατεθεσαν τις αποψεις τους. Καποιες απο αυτες που ειναι εξαιρετικα ενδιαφερουσες θα τις συζητησουμε και με την InnoGames ωστε σε συνδιασμο και με τις αποψεις απο δημοσκοπησεις αλλων χωρων για το θεμα αυτο, να αποφασιστει η καλυτερη και πιο λειτουργικη λυση σχετικα με το οριο στα αποθεματα.
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή