Οριο στα αποθεματα - Δημοσκοπηση/συζητηση

Οριο στα αποθεματα?

  • Ναι

    Ψήφοι: 11 5,6%
  • Οχι

    Ψήφοι: 114 58,2%
  • Ναι, αλλα να υπαρχει και καποιος τροπος να αποθηκευουμε και καποια αποθεματα περαν του οριου αυτου

    Ψήφοι: 66 33,7%
  • Αλλο, που θα αναφερω στη συζητηση

    Ψήφοι: 2 1,0%
  • Δεν με απασχολει

    Ψήφοι: 3 1,5%

  • Σύνολο ψηφοφόρων
    196
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

cord

Ex-The West Team
Υπαρχει μια σκεψη, συντομα να προστεθουν στο παιχνιδι παρα πολλα νεα αντικειμενα, στοιχεια, αποστολες, κ.τ.λ. (βλεπε Σχεδιασμο 2011).
Για να γινουν αυτα ομως και ακομη περισσοτερα πρεπει να προσεχθει ιδιαιτερα η συντηρηση της βασης δεδομενων του παιχνιδιου και η οσο το δυνατον καλυτερη λειτουργεια της.

Ο κυριος τροπος για να γινει αυτο, ειναι να υπαρξει ενα οριο στα αποθεματα γιατι τα αντικειμενα στο παιχνιδι θα πολλαπλασιαστουν με τα features των επερχομενων εκδοσεων.
Το οριο αυτο βεβαια, θα ειναι σχετικα μεγαλο ανα κατηγορια αντικειμενων (π.χ. 40 καπελα, 40 παντελονια κ.τλ.)
Αυτο που κανουμε σε αυτο το post ειναι μια δημοσκοπηση και εν συνεχεια συζητηση ωστε να δουμε με ποιο τροπο το οριο αυτο θα μπορεσει να ενσωματωθει στο παιχνιδι με τον καλυτερο δυνατο τροπο και το λιγοτερο δυνατο "κοστος" για τους παιχτες.

Υπαρχουν καποιες επιλογες, αλλα μπορουμε να προτεινουμε κι αλλες στη συζητηση που θα ακολουθησει, αλλωστε η συζητηση για το θεμα αυτο ειναι που μας ενδιαφερει.
Η InnoGames θελει την αποψη των παιχτων ωστε να προχωρησει σε αυτη την υλοποιηση με τον καλυτερο δυνατο τροπο.
 
Τελευταία επεξεργασία:

DeletedUser

Guest
Η συγκεκριμενη αναβαθμιση αιωρειται τριγυρω εδω και αρκετο καιρο.
Αντικειμενικα, δεν νομιζω να υπαρχει οποιοσδηποτε παικτης, σε οποιοδηποτε παιχνιδι, που να θελει οριο στην τσεπη του.

Αλλα προφανως, πρεπει να ειμαστε και ρεαλιστες.
Εχει χαβαλε να εχεις οριο για απειρα αντικειμενα, αλλα ηταν αναμενομενο οτι κατι τετοιο, αργα ή γρηγορα θα εσπαγε την μηχανη του παιχνιδιου.

Προσωπικα, ενα οριο στα αποθεματα μου, θα ηταν καταστροφη.
Οντας και γω συλλεκτης σπανιων αντικειμενων, κατι τετοιο θα με καταστρεφε οικονομικα.

Αλλα, το παιχνιδι δεν γινεται να μενει στασιμο. θελει αναβαθμισεις.
Το θεμα ειναι οτι οι αναβαθμισεις χρειαζονται και καποιες θυσιες.

Οτι κατι πρεπει να δωσουμε, για να παρουμε, ειναι δεδομενο, τουλαχιστον ομως να εκμηδενισουμε τις απωλειες.

Δηλαδη, ναι, να μπει ενα οριο για τα αντικειμενα που θα κουβαλαμε πανω μας, οταν κανουμε δουλειες ή οταν ταξιδευουμε, αλλα να δημιουργηθει μια αποθηκη, οπως επισης τα αντικειμενα να αποκτησουν δικο τους βαρος.

Η αποθηκη να ειναι προσβασιμη σε ολους, αλλα οσοι θα ανηκουν σε πολη, θα μπορουν να την αναβαθμισουν για να χωραει περισσοτερα. Ενα ακομα κινητρο για να μπεις καποιος σε πολη.

παραδειγμα,

Οτι αντικειμενα θα βαζουμε στην αποθηκη, θα ειναι stackable, δηλαδη δεν θα την νοιαζει αν εχουμε μεσα 10 μαυρους κεφαλοδεσμους ή 50. Απο την στιγμη που υπαρχει η δυνατοτητα πλεον του stack, η αποθηκη θα το αναγνωριζει σαν 1 θεση. (μετρο για τους συλλεκτες)
Η αποθηκη μπορει να ξεκιναει να εχει χωρο 50 θεσεις και οσο αναβαθμιζεται, να φτανει μεχρι και τα 200.

το τι θα εχουμε πανω μας, θα το καθοριζει η δυναμη μας και το υποζυγιο μας.
Για αρχη ολοι πχ μπορουν να κουβαλουν πανω τους πραγματα εως και 20 κιλα + οτι κιλα μπορει να κουβαλησει ο γαιδαρος τους ή το αλογο τους.
Οσο καλυτερο αλογο, τοση περισσοτερη δυνατοτητα βαρους.
Ετσι ουσιαστικα οταν φευγουμε εξω για δουλειες και μονομαχιες, θα εχουμε τα ρουχα μας, τα οπλα μας και χωρο για πραγματα που θα βρουμε στον δρομο μας. + καποια εξτρα πραγματα που θα μας ειναι χρησιμα για μονομαχιες και δουλειες.

Αν και πονος ολη η διαδικασια, θα ειναι πιο ρεαλιστικο.
 

DeletedUser3861

Guest
Ναι, αλλα να υπαρχει και καποιος τροπος να αποθηκευουμε και καποια αποθεματα περαν του οριου αυτου

αυτο ειναι το καλυτερο.!!
 

DeletedUser

Guest
Οχι να μην υπαρχει οριο στα αποθεματα:gl
 

DeletedUser5106

Guest
οριο αποθεματων

οχι λεω να μην υπαρχει οριο αποθεματων :gl
 

DeletedUser482

Guest
Θεωρώ πως η δημιουργία ενός νέου κτιρίου που θα ονομάζετε "Αποθήκη" ή κάπως έτσι θα έλυνε το πρόβλημα. Όσο μεγαλύτερο επίπεδο Αποθήκης, τόσο περισσότερα αντικείμενα και μικρότερο ποσό ενοικίου.
Θα μπορεί ο παίκτης να εναποθέτει εκεί τα πράγματά του και να έχει μαζί του ότι του χρειάζεται.

Θα πληρώνει ένα μικρό αντίτιμο στην πόλη ανάλογα με την ποσότητα για αποθήκευτρα και θα τα έχει μόνιμα εκεί. Έτσι θα ωφελείται και η πόλη.

Θα πρέπει να γυρίζει στην πόλη του για να ανανεώσει το σακίδιό του.

Για τους παίκτες που δεν ανήκουν σε πόλη θα ισχύει το ίδιο όπως με την Τράπεζα. Θα μπορούν χρησιμοποιούν την Αποθήκη κάποιας πόλης με αυξημένο ποσό ενοικίου.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser3473

Guest
+στην ιδεα του φοξακου!!

επισης θα μπορουσε ο καθε παικτης να εχει την δικια του σπηλια/κρυψωνα
που θα μπορουσε να αποθηκευει/κρυβει τα αποθεματα του σε
καποιος σημειο στον χαρτη, που δεν θα ειναι ορατο απ τους αλλους παικτες
θα "καβαντζωνει" την θεση θα την χτιζει/αναβαθμιζει κλπ...
και αν για καποιον λογο παρατησει το παιχνιδι, θα μπορουν αλλοι παικτες
να πηγαινουν να παιρνουν καποιο τυχαιο αντικημενο αφου κανουν καποια
δουλεια...
εννοειτε οτι η θεση αυτη σπηλια/κρυψωνα θα γινετε σπηλια/κρυψωνα φαντασμα...
(μετα την αποχωρηση απ το game του ιδιοκτητη)
καπως ετσι τελως παντων...θα μπορουσα να βαλω την κεφαλα μου να δουλεψει πανω στο θεμα αν σας φανει ενδιαφερων...
:w
 

DeletedUser

Guest
Συμφωνω(αν και ψηφισα οχι:w).Η αποθηκη ειναι καλη ιδεα!Ετσι κι αλλιως με την εκδοση 1.31,μαλλον ΟΛΑ τα προιντα θα ειναι για δημοπρασιες!:dr:blk:grr
 

DeletedUser

Guest
ψηφιζω οχι μεν, αλλα αν ειναι να μπει να υπαρχουν αποθηκες η κρυφες τοποθεσιες που καποιος θα μπορουσε να βρει τυχαια κανοντας μια δουλεια και να εχει χωρητικοτητα π.χ 50 παιχτων οι οποιοι θα μπορουν να την αναβαθμισουν και να μην πληρωνουν τιποτα για την σπηλια...ενω θα εχει χωρητικοτητα για καθε παιχτη απο 10-50 αντικείμενα ο καθενας...ετσι για κατι extra...αλλα να βρισκετε μονο οταν κανεις δουλειες εξορυξης...να ειναι και λογικο!
 

DeletedUser

Guest
Ένα όριο όπως αυτό που είπε ο cord(γύρω στα 40 από κάθε item) για τους περισσότερους μην νομίζετε,θα είναι υπεραρκετό.Τώρα αν συλλογή λέτε το να έχετε παραπάνω από ένα από κάθε σπάνιο(π.χ. 13 ξυράφια του Figaro) φυσικά και δεν θα φτάσει.Εξαιρετικές οι ιδέες για αναβαθμιζόμενη αποθήκη στην πόλη.
Επίσης πολύ ωραία και η ιδέα με την προσωπική μας αποθηκούλα,αλλά ίσως έτσι επιβαρυνθούν οι server περισσότερο :sad.
 

DeletedUser2289

Guest
Να υπαρχει οριο αλλα και αποθηκη
τωρα κιαλος φορος δν συμφερη για παρα πολους λογους ετς και αλλιος λεφτα μπαινουνε στην πολη απο την τραπεζα

τωρα το να τρεχουμε σηνεχια πανω κατω θα γεινη κουραστικο
θα μπορουσαμε να περνουμε τα ρουχα απο οποιαδηποτε συμμαχικη πολη ωστε να μην κανουμε χιλιομετρα μετα απο μια μαχη οχυρου,μονομαχια εργασεια
 

DeletedUser184

Guest
Πιστευω πως δεν θα ηταν ασχημα να μπει ενα οριο στα αποθεματα ετσι ωστε να μπουν νεα αντικειμενα στο παιχνιδι..Θα μπορουσε να προστεθει ενα-2 επιπλεον κτηρια στην πολη..
1)Προσωπική αποθήκη:Θα μπορεις εκει να βαζεις τα αντικειμενα που δεν θες να πουλησεις ετσι ωστε να φευγουν απο τα αποθεματα σου..
2)Αποθήκη πολης:Εκει θα μπορουσαμε να βαζουμε ολα τα αχρηστα αντικειμενα μας που θα γινονταν χρησιμα σε εναν συμπαιχτη μας..Ετσι ωστε να μπορουν να χρησιμοποιηθουν και οχι απλως να πουληθουν ετσι..

Επισης θα συμφωνουσα με τον westpack για τα λεφτα του χρηματοκιβωτιου..Π.χ εγω εχω πολη που ειμαι μονος και εχει χρηματα το χρηματοκιβωτιο μεσα τι θα τα κανω εκεινα τα λεφτα?
 

DeletedUser

Guest
Με τις νεες εκδοσεις σκεφτονται να ανοιξουν τα λβλ των κτιριων της πολης. Αρα θα χρειαστουν.

Αυτο ειναι ομως αλλο θεμα.
 

DeletedUser

Guest
καλιτερα να μην ηπαρχει οριο θα χαλασει ενδελοσ το παιχνιδι :)
 

DeletedUser3527

Guest
Προσωπικά, έχω χλάσει λεφτά αρκετά για να πάρω οτι καινουριο υπάρχει .... εχωω μαζέψει οόλα τα παλιά ρουχα έτσι για να εω ότι τα έχω όλα, οπότε θα χάσω πολλά αμα δεν μπορείς να τα αποθηκεύσεις......

Πάμε τώρα σε μια παράμετρο που δεν είαδα να την σχολιάζει κάποιος (ή τουλαχιστον μπορεί να μην την πρόσεξα γιατί είμαι και λίγο βιαστικός) ωραία έχουμε αποθήκη και βάζουμε εκεί κάποια αντικείμενα που δεν "θέλουμε να κρατάμε.... και κρατάω μαζί μου το μαξ των αποθεμάτων όχι για κανέναν άλλο λόγο αλλα επειδή μπορώ.έχω πχ το όριο των 40 καπέλων και κάνω μια δουλειά.... και μου σκάει καπέλο ντροπ τι γίνεται???? το χάνω πάει αυτόμαα στην αποθήκη???? διαλέγω να "ξεφορτωθω κάποιο άλλο????

Όποτε προτείνω μια αναλλακτικη:

όριο στα αποθέματα αλλά με αποθήκη, ΟΜΩΣ αν κάποιος υπρβεί το όριο δεν θα βγουν 10 NPC μονομάχοι να τον τουφεκίσουν, αλλά για κάθε ένα εξτρά απόθεμα που έχεις πάνω σου.... να χάνεις 1 % ταχυτητα... Η αποθήκη πρέπει να έχει μεγάλο αποθηκευτικό χωρο για να μπορει ο καθένας να βαζει όσα και ότι θέλει αλλά για να μην γίνει μπάχαλο... για να το παραλάβεις ξανά από την αποθήκη να πληρώνεις ένα αντιτιμο της τάξης του 1% αυτου που σήκωσες από την αποθήκη (σαν φόρο πολυτελείας ο έχων πολλά να δίνει στο game LOL)

πρίν μπει όμως κάτι τετοιο θα πρέπει να υπάρξει περίοδος χαριτος.... να μπει πρώτα η αποθήκη και μετά να μπει το όριο..... μην καταστραφούν οι παίχτες με τα πολλά αποθέματα μέχρι να βρεθεί ένας χτίστης στην πόλη.......
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή