Οδηγός χαρακτηριστικών έκδοσης 2.0

  • Δημιουργός θέματος joahna
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser

Guest
changelog.png
Έχουν παρουσιαστεί μέρη των νέων χαρακτηριστικών, αναρτήσεις στο devblog καθώς και προεπισκοπησεις της έκδοσης 2.0 τις τελευταίες εβδομάδες και μήνες. Τώρα, θα θέλαμε να σας παρουσιάσουμε τελικά τον ολοκληρωμένο οδηγό χαρακτηριστικών του The West 2.0:

Νέος Χάρτης [postlink="117512"][Περισσότερα][/postlink]
:: Αίσθηση στο παιχνίδι
:: Εμφάνιση δουλειών και δοτων αποστολών
:: Μυστικά και μυστήρια


Περιβάλλον χρήστη [postlink="117513"][Περισσότερα][/postlink]
:: Μοντέρνα σχεδίαση
:: Ειδοποιήσεις
:: Ανασχεδιαση των παραθύρων του παιχνιδιού
:: Interface highlights


Βελτιωσεις συστηματος δουλειων[postlink="117514"][Περισσότερα][/postlink]
:: Διόρθωση διάρκειας δουλειών
:: Μεγαλύτερος κίνδυνος τραυματισμού σε δουλειές
:: Περισσότερες ρυθμίσεις


Νέο σύστημα Chat [postlink="117515"][Περισσότερα][/postlink]
:: Χειρισμός και Σχεδίαση
:: Ψίθυροι
:: Παραμετροποιησιμα δωμάτια Chat


Καλύτερη φάση εκκίνησης[postlink="117516"][Περισσότερα][/postlink]
:: Νέα αποστολή οδηγού
:: Ενίσχυση ταχύτητας
:: Βελτιστοποίηση των πρώτων αποστολών


Συντομεύσεις πληκτρολογίου [postlink="117517"][Περισσότερα][/postlink]
:: Ανοίγοντας παράθυρα
:: Μετακινώντας τον χάρτη
:: Περισσότερες συντομεύσεις


Ανασχεδιασμός Βιβλίου Αποστολών και Σαλούν [postlink="117518"][Περισσότερα][/postlink]
:: Διαχωρισμός σαλούν και βιβλίου αποστολών
:: Αλλαγή παραθύρου αποστολών


Ενισχυμενος μικρος χαρτης[postlink="117519"][Περισσότερα][/postlink]
:: Βελτιωμένη και νέα αναζήτηση
:: Περισσότεροι δείκτες θέσεων


Διάφορα [postlink="117520"][Περισσότερα][/postlink]
:: Επισκόπηση εργασίας
:: Υπολογισμός ρούχων/εξοπλισμου
:: Οθόνη φόρτωσης στο ξεκίνημα του παιχνιδιού
:: Διαγραφή αναφορών και ανοιχτών αποστολών
:: Βελτιστοποίηση απόδοσης
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

Guest
ΝΕΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

Αισθηση στο παιχνιδι
Το πιο εκπληκτικό νέο χαρακτηριστικό του The West 2.0 ειναι ο νεος χαρτης. Ενας ζωντανος, ποικίλος, υψηλής ποιότητας χάρτης έχει δημιουργγηθει απο πολύπλοκα και μεγαλης γκαμας γραφικά με το χέρι, ο οποίος αποτελεί τη βάση του όλου παιχνιδιού. Λίμνες, ποτάμια, εδαφη, σύννεφα, βουνά, δάση και πολλά άλλα μπορουν να ανακαλυφθουν σε πολλούς διαφορετικούς συνδυασμούς.

jpg_map_feeling.jpg


Εμφανιση δουλειων και δοτων αποστολων
Για να γίνει πιο ξεκαθαρος ο χάρτης και να μειωθει ο αριθμός των πλήκτρων και τα εικονίδια να εμφανίζονται σε μία οθόνη, οι θέσεις εργασίας και οι δοτες αποστολων ομαδοποιηθηκαν. Τρεις έως πέντε δουλειες μπορούν τώρα να βρεθούν σε ενα γκρουπ δουλειων στον χάρτη. Μια προβλήτα σε εκβολή ποταμού, για παράδειγμα, προσφέρει 5 διαφορετικές δουλειες άμεσα σε ένα σημείο: Ψαρεμα ποταμου, Ψαρεμα με καμακι, Γκρέμισμα φράγματος, Ευθυγράμιαη ποταμού και Ψάρεμα στο ρυάκι. Όλα τα γκρουπ απο δουλειές και δοτες αποστολων έχουν ενα μοναδικο εικονιδιο/σύμβολο πάνω στο χάρτη με ένα highlight γύρω από αυτό και είναι, σε σύγκριση με τα άλλα στοιχεία διακόσμησης του χάρτη, πολύ μεγαλύτερο, ώστε να είναι εύκολο να τα βρείτε.

Μυστικα και μυστηρια
Δεδομένου ότι ο νέος χάρτης δημιουργήθηκε εξ ολοκλήρου με το χέρι, υπάρχουν πολλές ειδυλλιακές θέσεις στο χάρτη που μπορείτε να ανακαλύψετε. Ειδικές περιοχές και κρυμμένα μέρη μπορούν να βρεθούν τυχαία ή με λίγη αναζήτηση. Και τι είναι αυτή η συννεφιασμένη ορεινή περιοχή στο κέντρο του χάρτη?

[postlink="117511"][Επιστροφή][/postlink]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

Guest
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΧΡΗΣΤΗ

Μοντερνα σχεδιαση
Με την έκδοση 2 το παλιό κλασικό περιβάλλον παιχνιδιου φυλλομετρητη με ένα έντονο περίγραμμα γύρω από το χάρτη, θα αντικατασταθεί από ένα ελεύθερο περιβάλλον πλήρους οθόνης. Επιπλέον, τα κουμπιά κειμενου θα αντικατασταθούν από διαισθητικά σαφή εικονίδια. Με αυτές τις αλλαγές το περιβάλλον θα είναι πολύ σαφές και ο χάρτης θα φαίνεται περισσότερο από ότι πριν. Ετσι, ολο το περιβάλλον θα είναι τώρα οπως αυτο ενος MMORPG.

jpg_bottombar.jpg


Ειδοποιησεις
Τα πιο σημαντικά γεγονότα παιχνίδι θα εμφανιζονται τώρα απευθείας στο πειρβαλλον. Τα κυριότερα γεγονότα του παιχνιδιού είναι με τη μορφή των κοινοποιήσεων. Εκθέσεις εργασίας, επιτεύγματα και συμβουλες στο παιχνίδι μπορουν τώρα να εμφανιζονται σε μια ματιά, χωρίς να χρειάζεται να ανοίξετε ένα νέο παράθυρο του παιχνιδιού. Επιπλέον, το παράθυρο αναφορων θα παραμείνει ως αρχείο.

Ανασχεδιαση των παραθυρων του παιχνιδιου
Όλα τα παράθυρα έχουν επανασχεδιαστεί και προσαρμοστεί στη νεα διάταξη του The West 2.0. Επιπλέον, πολλοί από αυτα εχουν νέες λειτουργίες και χαρακτηριστικά ή έχουν απλοποιηθεί.

Interface highlights
Ακριβώς όπως και στην έκδοση 1, τα στοιχεία του περιβάλλοντος που καλύπτουν νέα μηνύματα ή αναφορές θα πρέπει να επισημαίνονται. Επιπλέον, τώρα επίσης το εικονίδιο αποθεματων θα αναβοσβηνει όταν οι παίχτες παίρνουν ένα νέο αντικειμενο που δεν είχαν ποτέ πριν. Το εικονίδιο ικανοτητων έχει αλλάξει επίσης. Αυτο, θα παραμενει για όσο διάστημα υπαρχουν διαθέσιμες ικανοτητες ή ιδιοτητες. Με αυτό τον τρόπο δεν θα ξεχνατε ποτέ να τις χρησιμοποιειτε.

jpg_topbar.jpg



[postlink="117511"][Επιστροφή][/postlink]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

Guest
ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΟΥΛΕΙΩΝ

Διορθωση διαρκειας δουλειων
Στην έκδοση 2.0 κάθε δουλεια θε εχει μια διορθωση διαρκειας. Η διάρκεια θα κυμαινεται από 15 δευτερόλεπτα (μόνο τρεις δουλειές οδηγου) έως 2 ώρες. Σε γενικές γραμμές, η διάρκεια δουλεια θα ειναι αναλογη με την δυσκολία της. Για υπαχουν ολες οι χρονικες διαρκειες σε ολες τιςς φασεις του παιχνιδιου, θα υπαρχουν εξαιρεσεις που σημαινει πως θα μπορειτε να κανετε δουλειες μεγαλης διαρκειας στην αρχη ή μικρης διαρκειας δουλειες στα πιο μεγαλα επιπεδα.
Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του νέου συστήματος δουλειων ειναι οτι ταιριαζει σε παιχτες που θελουν να παιζουν πιο ενεργα αλλα και σε αυτους που δεν θελουν να βρισκονται συνεχεια συνδεδεμενοι στο παιχνιδι.

Μεγαλυτερος κινδυνος τραυματισμου σε δουλειες
Προκειμένου να ενισχυθει ο στρατηγικός σχεδιασμός των δουλειων και των ικανοτητων, ο υπολογισμος της ζημιας απο δουλειες έχει εξισορροπηθεί. Η πιθανότητα κινδύνου που παρουσιάζεται ως ποσοστό στο παράθυρο δουλειας είναι ενας σταθερος αριθμος ανά δουλεια. Ο αριθμός δεν επηρεάζεται από το κίνητρο. Το ύψος κινδυνου εμφανιζεται με ένα χρωματικο δείκτη. Πράσινο, κίτρινο και κόκκινο δείχνουν αν η ζημια θα είναι αβλαβής, μεσαία ή επικίνδυνη. Το ύψος ζημιών θα μειώνεται κατά 1% ανά ποντο εργασιας της σχετικης δουλειας. Ο τραυματισμος θα αφαιρει πάντα ένα ποσοστό της μεγιστης υγειας και δεν θα εχει μια σταθερη τιμη.

jpg_jobdata.jpg


Περισσοτερες ρυθμισεις
Επιπροσθετως, η πιθανοτητα ευρεσης προϊοντος καθως και οι ποντοι εμπειριας (xp) και ο μισθος πολλων δουλειων, ρυθμιστηκαν προκειμενου να προσαρμοστουν στις νεες χρονικες διαρκειες των δουλειων. Παρολα αυτα, οι απαιτήσεις ικανοτητων και η δυσκολία είναι ακριβώς η ίδια σε σχέση με την εκδοση 1.
Για την ευκολότερη εκκίνηση στο παιχνίδι υπάρχουν τρεις νέες δουλειες, με διάρκεια 15 δευτερολεπτων: Ψαρεμα με καμακι, Βοσκή αρνιών και Μάζεμα μπαχαρικών.


[postlink="117511"][Επιστροφή][/postlink]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

Guest
ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ CHAT

Χειρισμός και Σχεδίαση
Κατω αριστερα στο περιβαλλον του παιχνιδιου μπορειτε να βρειτε μια λιστα με ολα τα δωματια chat που ηδη συμμετεχετε. Εκει φαινεται επισης ποσοι αλλοι παιχτες βρισκονται στα δωματια αυτα. Επιπλεον, απο το μενου αυτο μπορειτε να ανοιξετε δωματια κανοντας κλικ στο ονομα του δωματιου που θελετε να επισκεφτειτε. Για καθε ανοιχτο δωματιο μια νεα καρτελα ανοιγεται, ετσι ωστε να μπορει να γινεται ευκολη επισκοπηση και να γνωριζετε πιο δωματιο αντιστοιχει σε ποιο ακροατηριο.
Το μεγεθος του παραθυρου chat μπορει επισης να αυξομειωθει συροντας την κατω δεξια ακρη του. Το παραθυρο μπορει επισης να τοποθετηθει σε οποιο σημειο θελετε στην οθονη του παιχνιδιου. Αφου κανετε τις ρυθμισεις που σας βολευουν καλυτερα, μπορειτε να τις αποθηκευσετε κανοντας κλικ στο κυκλακι με το τικ (v), το μεσαιο, που βρισκεται πανω δεξια στο παραθυρο του chat.
Αρκετες εντολες επιτρεπουν περισσοτερες λειτουργιες στο chat. Πληκτρολογωντας "/help" (χωρις τα εισαγωγικα) στη γραμμη ομιλιας και πατωντας ENTER, θα εμφανιστουν ολες οι διαθεσιμες εντολες.

jpg_chat.jpg


Ψιθυροι
Αν θελετε να συνομιλησετε με μονο εναν παιχτη απλα κανετε κλικ στο chat η στη λιστα φιλων σας στο ονομα του και κατοπιν απο το μενου που θα ανοιξει το "Ψιθύρισμα". Μια νεα καρτελα θα ανοιξει στην οποια μπορειτε να συνομιλησετε μονο με τον επιλεγμενο παιχτη. Μπορειτε να εχετε ψιθυρους με οσους παιχτες θελετε ταυτοχρονα.

Παραμετροποιησιμα δωματια Chat
Μπορειτε να δημιουργησετε ή να συμμετεχετε σε παραμετροποιησιμα δωματια chat μεε την εντολη "/join [room name] [Password]" (χωρις τα εισαγωγικα και οπου room name, το ονομα δωματιου και Password, τον κωδικο του). Η θεσπιση κωδικου ειναι προαιρετικη. Με αυτο τον τροπο, μπορειτε για παραδειγμα, να δημιουργησετε δικα σας δωματια chat για συμμαχια ή για ιδρυτες πολης.


[postlink="117511"][Επιστροφή][/postlink]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

Guest
ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΦΑΣΗ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ
Με την έκδοση 2.0 θέλουμε να κάνουμε το παιχνίδι για τους νέους παίκτες όσο το δυνατόν πιο ελκυστικο. Για την επίτευξη αυτού του σκοπου, δεν είναι μόνο σημαντικό να έχουν εξαιρετικά γραφικά, αλλά και μια συναρπαστική και γρήγορη φάση εκκίνησης.

Νεα αποστολη οδηγου
Μια νέα αποστολη οδηγου καλωσορίζει τους νέους παίκτες αμέσως μετά την πρώτη τους σύνδεση και τους οδηγεί μέσα στην Άγρια Δύση. Αποστολες που εμφανίζονται άμεσα στο κυριο περιβαλλον, ζητα από τον παίκτη να κάνει μονομαχίες και δουλειες, καθώς καιι αναζήτηση για κάποια προϊόντα. Επιπλέον, ο παίκτης θα μάθει πώς να αλλάζει ρούχα και πώς να χρησιμοποιει τον μικρο χαρτη. Στη συνέχεια ο παίκτης θα σταλεί στο σαλουν, όπου πιο συναρπαστικές αποστολές περιμένουν.
Κατα τη διαρκεια της αποστολης οδηγου, ορισμένα χαρακτηριστικά, όπως η Αγορά, οι Εμποροι ή οι Δημιουργιες, ειναι απενεργοποιημενα, προκειμένου να αποφευχθεί η σύγχυση.

2rp7k37.jpg


Ενισχυση ταχυτητας
Για να τρεξει ο χρόνος πιο γρηγορα μεχρι να βρεθει το πρωτο αλογο, οι νέοι παίκτες παιρνουν μια μεγάλη ενισχυση ταχύτητας για τις πρώτες 6 ώρες. Με αυτη, κάνοντας αποστολες και διαδρομες θα είναι πολύ πιο εύκολο και δεν θα υπάρχει σχεδόν καθόλου χρόνος αναμονής.

Βελτιστοποιηση των πρωτων αποστολων
Ακόμη και μετά τον οδηγο, οι νεοι παιχτες εχουν πολλά να ανακαλύψουν. Για να κάνετε τις πρώτες αποστολες πιο ευκολα και πιο ξεκαθαρα, αλλαξαμε τις απαιτησεις και τις ανταμοιβες τους. Οι παίκτες θα καθοδηγουνται καλύτερα μέσα από τις πρώτες αποστολες τώρα και δεν θα μπερδευονται με πολλες ανοιχτες αποστολες ταυτοχρονα. Βεβαια, πάντα θα υπάρχουν αποστολές έτσι ώστε κανείς να μην βαριέται.

[postlink="117511"][Επιστροφή][/postlink]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

Guest
ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ
Το νεο περιβαλλον συμβάλλει στην καλύτερη και ευκολότερη εύρεση των παραθύρων και των λειτουργιών. Για όσους θέλουν να τα έχουν αυτα ακόμη πιο γρήγορα, εχουμε ενσωματωσει πλήκτρα συντόμευσης πληκτρολογίου.

Ανοιγωντας παραθυρα
Όλα τα σημαντικα παράθυρα στο παιχνίδι μπορουν να ανοίξουν άμεσα πατώντας πλήκτρα στο πληκτρολογιο. Το "S", για παράδειγμα, ανοίγει το παράθυρο ικανοτητων, το "Ι" ανοίγει τα αποθεματα και το "Μ" κάνει τον μικρο χαρτη να εμφανίζεται. Όλες οι συντομευσεις ρυθμιζονται στις επιλογές ώστε να μπορείτε να επιλέξετε ποιο πληκτρο ανοίγει ποιο παράθυρο, κατι που κανει ευκολότερο να θυμηθεί κανεις τα σωστά πλήκτρα.

jpg_shortcuts.jpg


Μετακινωντας τον χαρτη
Ο χάρτης δεν μπορεί να μετακινηθεί μόνο με το ποντίκι, αλλά και με τα βελακια στο πληκτρολόγιό σας. Εάν κρατήσετε πατημένο ένα πλήκτρο με το βέλος ο χάρτης θα συνεχίσει να κινείται προς αυτή την κατεύθυνση. Αν δεν μπορείτε να βρείτε τον χαρακτήρα σας πια, πατώντας το πλήκτρο "Space" θα κεντραριστει ο χαρακτηρας σας στον χαρτη.

Περισσοτερες συντομευσεις
Επιπλέον, υπάρχουν συντομευσεις για το chat ή για να κλείσουν όλα τα παράθυρα ταυτόχρονα. Μια λίστα όλων των διαθέσιμων hotkeys μπορει να βρεθει στο "Επιλογές > Ρυθμίσεις > Συντομεύσεις πληκτρολογίου".
Επίσης, τα πλήκτρα συντόμευσης μπορουν να απενεργοποιηθουν από το μενού επιλογών.


[postlink="117511"][Επιστροφή][/postlink]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

Guest
ΑΝΑΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΒΙΒΛΙΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΚΑΙ ΣΑΛΟΥΝ

jpg_questbook.jpg


Διαχωρισμος σαλουν και βιβλιου αποστολων
Το σύστημα αποστολων είναι ένα σύνθετο κύριο χαρακτηριστικό του παιχνιδιού. Για να καταστεί το σύστημα αποστολων πιο εύκολο, σαφέστερο και πιο λογικο, αποφασίσαμε να διαχωρίσουμε το σαλουν και το βιβλίο αποστολων. Στο The West 2.0 το σαλουν θα είναι ο κύριος τόπος για να μιλάμε με τους δοτες αποστολων. Σε αυτο, μπορείτε να δεχτείτε και να ολοκληρωσετε αποστολες. Το βιβλιο αποστολων θα είναι μόνο ένα πρωτόκολλο των τρεχοντων καθηκόντων σας. Σε αυτο, θα μπορείτε να δείτε την τρέχουσα κατάσταση των αποστολων σας, να βρειτε τι χρειαζεται για την ολοκληρωση τους και να δείτε επίσης τα κείμενα των αποστολων. Αν αποφασίσετε να ακυρώσετε μια αποστολη μπορείτε να το κάνετε και στο βιβλιο αποστολων.

Αλλαγη παραθυρου αποστολων
Όλα τα παράθυρα αποστολων και το σαλουν προσαρμόστηκαν στη διάταξη της εκδοσης 2.0. Ενώ το Saloon πήρε μόνο μικρές βελτιώσεις γραφικών, το βιβλίο αποστολων αλλά και τα παράθυρα των δοτων αποστολων επανασχεδιαστηκαν τελειως. Οι αποστολες εμφανίζονται τώρα σαφέστερα και καλύτερα, οι ανταμοιβές τόνιστηκαν γραφιστικα και στο βιβλίο αποστολων θα βρείτε όλες τις σημαντικές πληροφορίες σε ένα μόνο παράθυρο. Σε οσους αρεσουν οι αποστολες, οι αλλαγές αυτες θα είναι μια μεγάλη βοήθεια.


[postlink="117511"][Επιστροφή][/postlink]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

Guest
ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟΣ ΜΙΚΡΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

Βελτιωμενη και νεα αναζητηση
Στον νεο μικρο χαρτη, θα ειναι διαθεσιμο όχι μόνο ένα drop down μενού με όλες τις διαθέσιμες δουλειες, αλλά και μια λειτουργία αναζήτησης που θα σας επιτρέπει να αναζητήσετε οχυρα, δουλειες ή ονομασίες προϊόντων. Αν χρειάζεστε ένα ποτήρι νερό, για παράδειγμα, αλλά δεν ξέρετε ή δεν θυμαστε από ποια δουλεια να το βρείτε, μπορείτε απλά να το αναζητήσετε στον μικρο χαρτη και οι σχετικές δουλειες θα επισημανθουν.

jpg_minimap.jpg


Περισσοτεροι δεικτες θεσεων
Στην έκδοση 2.0 υπάρχουν κάποιοι επιπροσθετοι δεικτες μαρκαρισμενοι στον μικρο χαρτη:

:: Αντικειμενα στην Αγορα διαφορων πολεων, ετοιμα προς περισυλλογη
:: Τρεχουσες μαχες οχυρων
:: Μελη πολης
:: Φιλοι
:: Μελη συμμαχιας


[postlink="117511"][Επιστροφή][/postlink]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

Guest
ΔΙΑΦΟΡΑ

Επισκόπηση εργασίας
Μια εντελως ανασχεδιασμενη επισκοπηση δουλειας προσφερει τη δυνατοτητα να αναζητήσετε και να φιλτράρετε τις δουλειες με βάση διαφορετικά κριτήρια. Οι δουλειες μπορούν να ταξινομηθούν με βάση την εμπειρία, μισθο, τύχη ή δυσκολία με, τίποτα, ενέργεια ή χρόνο ως βαση. Αλλο ενα νέο χαρακτηριστικό της επισκόπησης δουλειας είναι η δυνατότητα να συγκριθούν δουλειες μεταξυ τους. Εάν έχετε ενεργοποιήσει την επιλογή premium "αυτοματισμος" μπορείτε επίσης να στείλετε τον χαρακτήρα σας απευθείας στο πλησιέστερο σημείο δουλειάς για μια δουλειά της επιλογής σας. Δεν θα χρειαζεται ετσι να πρέπει να αναζήτησετε στον χάρτη το πιο κοντινό σημείο.

Υπολογισμος ρουχων/εξοπλισμου
Ενας νεος συνδεσμος εμφανίζεται στα παράθυρα δουλειας που φιλτράρει αυτόματα τα αποθεματα σας για τον καλύτερο εξοπλισμο/ενδυμασία για τη σχετική εργασία. Τα τρεχοντα αποθεματα/εξοπλισμος σας θα περιλαμβάνονται στην αναζήτηση, οχι ομως και τα διαφορα σετ! Επιπλέον, ο καλύτερος για μια συγκεκριμένη ικανοτητα εξοπλισμος θα μπορει να εμφανιζεται. Για να το κάνετε αυτό απλά πρέπει να κάνετε κλικ σε οποιοδήποτε εικονίδιο ικανοτητας σε οποιοδήποτε παράθυρο εργασίας και τα αποθεματα σας θα ανοιξουν, δείχνοντάς σας την ενδυμασία/εξοπλισμο με τα υψηλότερα μπόνους για αυτήν την ικανότητα.

Οθόνη φόρτωσης στο ξεκίνημα του παιχνιδιού
Ειδικα κατα την πρωτη συνδεση οταν ολα τα νεα γραφικα δεν εχσουν γινει ακομη cached τοπικά, ενας μεγαλος αριθμος δεδομενων θα πρεπει να φορτωθει. Για να γίνει σαφέστερη και πιο κατανοητη η διαδικασια αυτη, μια οθόνη φόρτωσης θα εμφανιστεί πριν από την έναρξη του παιχνιδιού για λίγα δευτερόλεπτα (μπορεί να είναι για λίγο περισσότερο, ανάλογα με τη σύνδεση στο internet). Από τη δεύτερη σύνδεση, το παιχνίδι θα φορτώνει πολύ πιο γρήγορα και η οθόνη φόρτωσης θα εξαφανίζονται πολύ γρήγορα.
Συνολικά, οι χρόνοι φόρτωσης δεν είναι πολύ υψηλότερο από ότι στην έκδοση 1.

jpg_loadingscreen.jpg


Διαγραφη αναφορων και ανοιχτων αποστολων
Για τεχνικούς λόγους όλες οι αναφορες και ανοικτές αποστολες πρέπει να διαγράφουν με την αναβαθμιση. Μπορείτε φυσικά απλα να αποδεχτειτε τις αποστολες και πάλι μετά την αναβαθμιση, εάν δεν έχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις. Για μυστικές αποστολές σας συνιστούμε ιδιαιτερα να προσπαθήσετε να τις ολοκληρώσετε πριν από την αναβαθμιση!
Φυσικά γνωρίζουμε ότι αυτό δεν είναι εφικτό για όλους τους παίχτες και ότι μπορεί να είναι πολύ ενοχλητικό και εκνευριστικό. Επειδή κάναμε πολλές τεχνικές αλλαγές στο σύστημα αποστολων και αναφορων, δεν υπάρχει κανένας τρόπος να αποφευχθεί αυτή η κατάσταση και λυπούμαστε βαθυτατα παρα πολύ για αυτό.

Βελτιστοποιηση αποδοσης
Με την εκδοση 2.0, δεν αλλαξε μονο η οπτικη εικονα του παιχνιδιου αλλα εχει γινει και μεγαλη βελτιστοποίηση στα συστηματα Backend. Ειδικά το σύστημα μάχης και chat, καθώς και ο χειρισμός των Deamon και το σύστημα δουλειάς πήρε πολλές βελτιώσεις απόδοσης και ελπίζουμε ότι θα υπάρχουν λιγότερα ζητήματα/προβληματα διακομιστη και ότι το παιχνίδι θα λειτουργεί ομαλά ακόμα και με υψηλά φορτία διακομιστή.


[postlink="117511"][Επιστροφή][/postlink]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή