ΟΝΟΜΑΣΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΣΤΟ ΧΑΡΤΗ

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser4530
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser4530

Guest
διαβασα φευγαλεα στο τσατ του κ1 (αν καταλαβα καλα) οτι ψαχνετε για ονοματα για περιοχες στο κεντρο του χαρτη. αυτο που προτεινω ειναι απο το να δωθουνε ονοματα οπως "δηναστεια του νταλας" και " τα κουνελακια του λας βεγκας", να δωθουνε ονοματα ιστορικα που εχουν σχεση και με την εποχη αλλα και με την τοποθεσια γεωγραφικα. προτεινω λοιπον κατι τετοια:

Η πρώτη μάχη μεταξύ Βορρά και Νότου έγινε κοντά στην συνοριακή πόλη Μανάσας της Βιρτζίνια, απ' όπου ο Βορράς ξεκίνησε μια εισβολή με τελικό στόχο την κατάληψη της κοιλάδας της Σεναντόα που οδηγούσε στο Ρίτσμοντ.

αυτο μιας και ειναι η αρχη του πολεμου για την πολη που εχει στην μεση του χαρτη να ονομαστει Μανάσας οπως και την περιοχη αναμεσα στα βουνα θα μπορουσε να ονομαστει κοιλάδας της Σεναντόα.

οσο για το οχυρο θα μπορουσε να δωθει επισης ιστορικα η ονομασια Γκέτυσμπεργκ, απο μια σειρα λοφων κοντα στην Γκέτυσμπεργκ οπου ειχαν οχειρωθει οι βοριοι και τα χαρακωματα ηταν σαν οχυρο οπου οι νοτιοι δεν μπορεσαν να προσπελασουν.

Το Γκέτυσμπεργκ αποτέλεσε πραγματικό σταθμό στον πόλεμο εκείνο, αντίστοιχο του Στάλινγκραντ ή του Ελ Αλαμέϊν για τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο

πηγη: http://el.wikipedia.org/wiki/Αμερικανικός_Εμφύλιος_Πόλεμος
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή